Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.629.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
acca kaže...
SimeKZ kaže...

Evo ti i moj DH 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AmonRa-2868/hero/6312735

Moram se pojacat malo, ali ne mogu nikako pravi item naci. Inace ne igrma vise sam, samo public.

koliko ti vrijedi ova oprema, oko 5 milje?

Ok ne kužim poantu ovog tvog posta o vrijednosti opreme ? ? ? ?

Svi smo mi počeli od 0 i polako nabavljali opremu. A ti ako se kupaš u milijonima slobodno doniraj čovjeku koju milju ili kakav komad opreme koji ti ne treba..... Najlakše je smijat se i pljuvat po drugom.

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
Diablo 3

kaje to sa lagom zadnjih dana? nekoliko frendova mi je potvrdilo a i pitao sam na trade-u.. baš je iritantno, neda mi se uopće tako igrati

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

moj loot of the month {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

gz eh da je imo crit dmg :P

15 godina
Crweni kaže...
EraserHead kaže...

gz eh da je imo crit dmg :P

Nemoze rolat i socket i crit dmg, btw za koliko se prodaje, mozda sam zainteresiran?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodan je za 260milja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ZA DH,

gledam šta imate, manticore s dva socketa i dexom oko 180, oko 1000dps, sam imao, i prodao sam ga, jednostavno mi je spor, ne paše mi, nije mi za brzu igru.

Što se mog lika tiče, pasivne skilove mjenjam. Zavisi šta igram.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grozota kaže...
acca kaže...
SimeKZ kaže...

Evo ti i moj DH 

Moram se pojacat malo, ali ne mogu nikako pravi item naci. Inace ne igrma vise sam, samo public.

Ok ne kužim poantu ovog tvog posta o vrijednosti opreme ? ? ? ?

Svi smo mi počeli od 0 i polako nabavljali opremu. A ti ako se kupaš u milijonima slobodno doniraj čovjeku koju milju ili kakav komad opreme koji ti ne treba..... Najlakše je smijat se i pljuvat po drugom.

da, svi smo krenuli od 0, al on krece ima dva mjeseca i nikako da stigne do 10M. a nitko od nas nije opremio heroja za 2h igre dnevno.

13 godina
Diablo 3

Pa ne igram po 8 sati na dan ko neki ovdje. Upalim tek toliko da igram malo, cak sam i jedno vrijeme mislio prodat ali mi bilo zao na kraju. Pa tesko je doc do opreme. Eto pogodio mi se onaj amuelt pa sam spremio oko 5milja u dzep pa sam pojaco opremu. A i nemam toliko srece da mi padaju ovakve stvari po 300-500 milijuna kakve vidam ovdje. U pocetku sam igro jako puno nisam cak niti legendu jednu dobio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa ne igram po 8 sati na dan ko neki ovdje. Upalim tek toliko da igram malo, cak sam i jedno vrijeme mislio prodat ali mi bilo zao na kraju. Pa tesko je doc do opreme. Eto pogodio mi se onaj amuelt pa sam spremio oko 5milja u dzep pa sam pojaco opremu. A i nemam toliko srece da mi padaju ovakve stvari po 300-500 milijuna kakve vidam ovdje. U pocetku sam igro jako puno nisam cak niti legendu jednu dobio. 

No pain no gain {#}

Dakle 5-6 h dnevno i tako par mjeseci pa ćeš vidjeti dropova i geara...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

povlačim sve šta sam reko za barbu loše, melje barba ko od šale na hellu. moj barba

upravo sredio azmodana na hellu, i sve sam zadovoljniji s igrom i s barbom. upravo sredio azmodana na hellu, i sve sam zadovoljniji s igrom i s barbom.
i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EraserHead kaže...
SimeKZ kaže...

No pain no gain {#}

Dakle 5-6 h dnevno i tako par mjeseci pa ćeš vidjeti dropova i geara...

Pa ces me vidit u globalnom sijelu. Niti jedna igra nije vrijedna tolikog vremena.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

e ljudi jedno pitanje..imam dobar skorn 1300dps sa lifesteal 4,70 .........zbog njega imam vecinu opreme sa atack speed al neki kazu da bi ipak bilo bolje preć na 1hand oruzja..šta bi stim dobio osim vece atack speed?e da igram ww build...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 20:34 (Grozni).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grozni kaže...

e ljudi jedno pitanje..imam dobar skorn 1300dps sa lifesteal 4,70 .........zbog njega imam vecinu opreme sa atack speed al neki kazu da bi ipak bilo bolje preć na 1hand oruzja..šta bi stim dobio osim vece atack speed?e da igram ww build...

ne igra barba al kolko ja znam za WW build je PUNO bolji life on hit(LoH) nego lifesteal(LS)... s dual wepp mozes dobiti prilicno puno LoHa (preko 1k a i vise vjerojatno) a i puno bolji AS, mozes ustedjet AS na drugim itemima posto je to relativno skup stat...

EDIT: iako meni jos nije jasno sta ce WW barbima AS uopce kad se ionako vrte 95% vremena...

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 12:44 (shimeface).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj gore gresi .. Bolje je life steal ako imas 100 k dps + mnogo bolje..

Kao drugo sto veci att speed brze ti se okrece onaj tornado ..

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
da to znam..life steal je svakako bolji..imam 150kdps ...razlika je ogromna od loh i lifesteal
13 godina
neaktivan
Grozni kaže...
da to znam..life steal je svakako bolji..imam 150kdps ...razlika je ogromna od loh i lifesteal

koliki ti je crit chance?

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan
Diablo 3

elective mode, jel mi se isplati to uključit, dobio sam sad ponudu za to kad sam krenuo igrat inferno s barbom.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

Cijeli dan lovim kljuceve i ne ocekujem nikakve legende kad ono .....

ok stvar, ali stvarno ne kužim da će netko dati za ovo 150 miliona? ja ni da hoću to kupit ne mogu, imam 2,9 miliona golda. a prešo sam na hell s barbom, i s ostalima night mare, sad krećem s demon hunterom hell. ja ne kužim, odakle nekima toliki milioni da mogu kupovat stvari koje koštaju 150 miliona golda, nema teorije da ću ja ikad išta toliko platit na AH.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
mArkoman kaže...

ok stvar, ali stvarno ne kužim da će netko dati za ovo 150 miliona? ja ni da hoću to kupit ne mogu, imam 2,9 miliona golda. a prešo sam na hell s barbom, i s ostalima night mare, sad krećem s demon hunterom hell. ja ne kužim, odakle nekima toliki milioni da mogu kupovat stvari koje koštaju 150 miliona golda, nema teorije da ću ja ikad išta toliko platit na AH.

A ja ne kužim kako ti ne kužiš da ima ljudi koji su hell rješili još lipnju/srpnju ove godine? Ok ako si casual igrač, ali moraš znati da se jako dugim igranjem na INFERNU zarađuje novac, mada i tu trebaš imati sreće...

16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

elective mode, jel mi se isplati to uključit, dobio sam sad ponudu za to kad sam krenuo igrat inferno s barbom.

Ne isplati, samo će ti trošak na vrat natovariti, a ako uključiš, nitko ti neće ništa platiti. Bolje nemoj.

Troll level: sensei
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...
Grozni kaže...

koliki ti je crit chance?

crit chance 54% crit damage 470

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne isplati, samo će ti trošak na vrat natovariti, a ako uključiš, nitko ti neće ništa platiti. Bolje nemoj.

pobogu tonči {#} reci čovjeku fino da kad uključi elective mode da može birati statove na legend dropovima, kaj trollaš..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
Diablo 3

Upravo prodao svoj account za 70 dolara nekom klincu iz norveške.

Uf dobro sam prošao, vratio sam skoro koliko sam ga i platio i još digao na njemu nekih 30 dolara, tako da sam okej.

Diablo 3 je super igra, ali nije očito za mene, dosadi to farmanje i to, a i imam hrpu igara drugih za igrati pa ga nisam u zadnje vrijeme ni igrao.

Sve u svemu, ko god je imao za frenda mene dzukelu#1193 slobodno neka obriše jer ja svoj account više ne koristim.

Pozdrav svima i hvala na farmanju zajedno koje smo odradili :)

žž

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...
SimeKZ kaže...

Evo ti i moj DH 

kak 5M, pa samo ovakav manticore dode 5M bar...

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
GoodAngel kaže...
mArkoman kaže...

A ja ne kužim kako ti ne kužiš da ima ljudi koji su hell rješili još lipnju/srpnju ove godine? Ok ako si casual igrač, ali moraš znati da se jako dugim igranjem na INFERNU zarađuje novac, mada i tu trebaš imati sreće...

nisam casual igrač, već igram i ostale igre, nije mi diablo 3 jedina igra koju igram. i ja sam igru počeo igrat u 9 mjesecu, tako da nisam ni mogo preći igru na infernu do sad. da sam kupio u svibnju, kad i velika većina vjerojatno bi masovno igrao već inferno. ali nisam, a i nigdje mi se ne žuri. ja uvijek kupim igre kad prođe neko vrijeme, evo sad izlazi heart of swarm nema teorije da ću ga kupit prije 2014. em što ću čekat da malo cijena padne, em što ne želim odmah igrat kad su serveri pod blokadom zbog navale.

kužim da ljudi skupe dosta golda, ali opet 150 miliona nema teorije da ću ja dati za jednu stvar, pa taman imo miljardu golda. mrzim rasipat pare, a to su u ovom slučaju u igri gold.

i 5-3570K
15 godina
protjeran
Ne da si mogao prec na inferno do sad nego se na mp0 cijela igra predje u 2 dana bez problema...
14 godina
neaktivan
ansha kaže...
Ne da si mogao prec na inferno do sad nego se na mp0 cijela igra predje u 2 dana bez problema...

a ti si neki kinez ili, robot ili šta. ne želim si ubit igru kao neki, s nenormalnim farmanjem i dubenjem pred kompom cijeli božji dan. igram otprilike 3-4 sata dnevno, i nemam namjeru više od toga igrat, doduše bilo je tu i dana kada nisam uopće igrao. ali po meni, ko igra igru duže od 6 sati dnevno, i poslje se žali da mu je dosadna, da mu ne valja ovo ili ono, neka se ne čudi da ima zamjerke na račun igre ako visi cijeli dan pred njom. ja namjerno igram ovim tempom, ionako dok izađe ekspanzija imam dvije možda tri godine vremena da sve natučem do vrha. i one paragon levele, i sve ostalo, ja stvarno ne znam gdje se vama žuri? pa neće igra pobjeć, instalirali ste je, i ona je uvijek tu klikneš mišem na nju i otvori se i deri. ali bože moj, sto ljudi sto ćudi jasno mi je da neki imaju potrebu ko kinezi visit 12 sati dnevno pred igrom, za takve mi nije čudno da imaju 150 miliona golda. {#}

inače, ja s barbom počeo u nedjelju na hell, i evo danas u 17 i pol ubio diabla. dakle tri dana mi trebala, igram na MP0, jer ionako kad stavim na MP5 ne osjećam razliku u dropu, padaju mi praktički iste stvari kao i na MP0 a lakše mi je za igrat, i elitovi mi ne stvaraju probleme, kad budem skupljo one ključeve za helfire dignut ću MP. za sada neću ništa dizat, jer sam još na helu i nema smisla po meni na ovoj razini dizat MP jer padaju iste stvari digo ja level ili ne.

no meni je zapravo nebitno, kako će netko igrat igru njegova stvar. ja sam se prilagodio sebi, i kako meni paše.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
ansha kaže...

pa mogo sam preć na inferno, da sam igro samo s jednim likom, ali ja sam igro na normal i night mare sa svim likovima, i po meni najteže je bilo normal preći pa i night mare, na hell sam s barbom se prošetao a s njim mi je bila muka igrat na normal i night mare. tako da, stvarno mi se nigdje ne žuri, imam svoj tempo igranja i dalje ću ga se držat jer kao što sam reko da igram 7.8 sati u komadu, vjerojatno bi mi igra doizdila, s tim pretjerivanjem si ubijem volju za igranjem, ovako kad doziram uvijek osjećam glad za ubijanjem. {#}

i 5-3570K
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Upravo prodao svoj account za 70 dolara nekom klincu iz norveške.

Uf dobro sam prošao, vratio sam skoro koliko sam ga i platio i još digao na njemu nekih 30 dolara, tako da sam okej.

Diablo 3 je super igra, ali nije očito za mene, dosadi to farmanje i to, a i imam hrpu igara drugih za igrati pa ga nisam u zadnje vrijeme ni igrao.

Sve u svemu, ko god je imao za frenda mene dzukelu#1193 slobodno neka obriše jer ja svoj account više ne koristim.

Pozdrav svima i hvala na farmanju zajedno koje smo odradili :)

žž

thx kaj si javil {#} uživaj u drugim igrama koje te vesele {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice