Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.629.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jesi ti igro jucer s monkom na publicu ?

MONKy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Ja sam jednom davno spljugao neki item u WoWu kod trejdanja i od tada vise nikad nist ne kupujem/prodajem preko trejda... Bolje i porez Blizzu platit pa si miran...
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam dosta itema prodao, a i kupio preko tradea, da se naći epic dealova na trade channelu... treba samo biti oprezan prilikom razmjene dobara.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Amulet je otiso za 5milijuna. Toliko o tome da vrijedi 4938golda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja mislim da je tonci rekao da onaj weapon za wiza kosta 4398 golda a ne amulet.

1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Istina sad sam cito, sry. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Evo predivne stvari, blokirali mi account -.-''

Contact Customer Support
You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support.

Idem slijedit njihove upute i opet me vrate na početak, tj. na ovu poruku. Na mail ništa ne dobivam, a ne mogu se ulogirat bez podataka da bi kontaktirao support (ili mogu, ako mogu, kako, šta, gdje?)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 23:05 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ti stvarno nemaš sreće s ovom igrom {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Rješeno sada, al brate mili koliko sam se napatio i na kraju mi se slučajno neka stranica otvorila, nisam moga virovat, čudo božje!!!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina

e da je bar +str umjesto +int...

14 godina
Basta kaže...

ma zasto? 

Pa ako nemaš wizzarda prodaj za iste pare za koje bi kupio isti takav s str i što ti treba.

Dobar belt.

17 godina
Darko1983 kaže...
Basta kaže...

ma zasto? 

Pa ako nemaš wizzarda prodaj za iste pare za koje bi kupio isti takav s str i što ti treba.

Dobar belt.

Mislio je na to valjda što ima poboljšanje za Barb skill a int. Basta, je'l idu ponude za njega?

17 godina
TomoR kaže...

Mislio je na to valjda što ima poboljšanje za Barb skill a int. Basta, je'l idu ponude za njega?

Ma ne znam uopce za koliko da ga stavim...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

molim savijet

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671

planiram kupit ik čizme sa movment speed, pa me zanima dali zamijenim WHour sa tribal bidingom radi imortal set bonusa koji mi daje brzi fury regen i life per fury spend ? dal mi je to isplativo ili da ostavim vhour ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mArkoman kaže...

molim savijet

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671

planiram kupit ik čizme sa movment speed, pa me zanima dali zamijenim WHour sa tribal bidingom radi imortal set bonusa koji mi daje brzi fury regen i life per fury spend ? dal mi je to isplativo ili da ostavim vhour ?

vidim da igraš ww bild s barbom , po meni ti se neisplati taj set jer ne daje puno fury-a(isprobano), rađe koristi skill bash koji ti u dva udarca napuni cijeli fury

17 godina
neaktivan
Darko1983 kaže...
Basta kaže...

ma zasto? 

Dobar belt.

Jer je sa strenghtom skuplje.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Cijeli dan lovim kljuceve i ne ocekujem nikakve legende kad ono .....

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mArkoman kaže...

Cijeli dan lovim kljuceve i ne ocekujem nikakve legende kad ono .....

Da ima Attack Speed vrijedio bi 200 milijuna :D Ovako vrijedi samo 150 :D

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 19:11 (Tonči).
13 godina
neaktivan

STAVIO 150M. TAMAN DA KUPIM ICE CLIMBERS SA MOV SPEED

16 godina
odjavljen
mArkoman kaže...

STAVIO 150M. TAMAN DA KUPIM ICE CLIMBERS SA MOV SPEED

Stavi 80M bid pa vidi do kud ide. BO možeš 150-200 ostaviti ako se netko zaželi odmah kupiti. Vidim da takvih ima na BO za 100 već, dakle cijene su dosta pale (prije nije bilo ispod 130).

13 godina
neaktivan

ima za 100 samo bez socketa, sa socketom je jedan slican mome i bid je 350 a bo 500,ja svoj stavio 100/150

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:40 (mArkoman).
13 godina
Diablo 3

500 Tome of Secretsa otislo u roku sta sam stavio samo za 200k. Jesam ja to mozda malo stavio ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

recepti i matsi se inače brzo prodaju, ako se stavi čisto malo ispod average

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 23:55 (acca).

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Pa to je onda fenomenalan nacin zarade. Covjece po jednom runu ih mozes preko 100 skupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Pa to je onda fenomenalan nacin zarade. Covjece po jednom runu ih mozes preko 100 skupit.

Hmm, a run traje koliko? Ne znam baš koji je to run od 100 tomova?

5x vrijeme = 200.000? Sat vremena? Dakle, ako je 1 sat run, to je 5x100x200.000 = 25 sati za 1M golda ili točnije 25 sati za 0,3 eura ili 2,25kn?

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
SimeKZ kaže...

5x vrijeme = 200.000? Sat vremena? Dakle, ako je 1 sat run, to je 5x100x200.000 = 25 sati za 1M golda ili točnije 25 sati za 0,3 eura ili 2,25kn?

valjda mu bude palo još nešto u tih 25h. Ali slažem se, nije baš vrijedno tolikog oduševljenja :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanimaju me malo DH s foruma, ako ih ima, da vidim šta kažu o mom buildu, i kakve oni koriste i kako im ide.

Evo mog lika
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/20119266

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ja sam DH s foruma {#}  

Ne znam kakv savjet ti treba uvijek se može naći bolja oprema samo je pitanje s koliko se golda raspolaže. Za početak nabavi neki sličan amulet samo s dex-om. 

Vidim da koristimo sasvim drukčije passiv skillove. Svaki imaje neke prednost i mane al meni su draži oni kaj dižu DPS

Od pasivnih skillova koristim Archery, Steady Aim a treći mjenjam SS ili Perfectionist.

Kompletnog lika imaš ispod 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/8914404

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 12:55 (Grozota).
13 godina
Diablo 3

Evo ti i moj DH 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AmonRa-2868/hero/6312735

Moram se pojacat malo, ali ne mogu nikako pravi item naci. Inace ne igrma vise sam, samo public.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Evo ti i moj DH 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AmonRa-2868/hero/6312735

Moram se pojacat malo, ali ne mogu nikako pravi item naci. Inace ne igrma vise sam, samo public.

koliko ti vrijedi ova oprema, oko 5 milje?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice