Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Ja u dva dana, jedino sta brzo ide to je XP, Public game oderem i samo idem sa ekipom. Jos ako je neki dobar barb ispred i samo melje dok mi smo tu ko support. Evo sad zavrsio act3 run u kojih 20-30min... samo rare padaju i to ih je samo par palo koji su vrijedni kojih 150k maksimalno, ostalo nista. Jos cekam prvi set item i mozda peti legendary u zivotu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Hedrick kaže...
Grozni kaže...

jel može mala pomoć?imam barba paragon 60 i solidnu opremu ww build...dosadno mi po cjele dane sam okoristit wirthlind po istoj ruti..mislio sam napraviti wizzarda il wd ...šta mislite o tome?kad bi prodo sve sa barba bil obi 200mil+ pa bi mogo odma opremit novog lika na lvl 60....btw vidim da je oprema za njih jeftinija neg za barba i dh....šta mislite jel se isplati il bi bio lud da mjenjam lika?

Nijedna klasa nije jeftinija od druge. Sa svakin likon ćeš doć u tu fazu kad će ti bilo kakav upgrade koštat jedno 100mil+ tako da ta priča ne drži vodu. Ako misliš igrat sa novin likon, nemoj prodavat ništa sa barbara kao i šta san ja napravia. Iman barba počea san malo DH-a i nisan puno uložia u njega al barbovu opremu nisan dira.

ma jesi lud, di ces opremu prodavat... ako oces novog lika, nafarmaj si 10-15M golda, kupi si opremu te vrijednosti i ajmo polako... tako bi ja napravio...

a to da su neke klase jeftinije od drugih... ima nesto i u tome, ako uzmes u obzir da najvise ljudi igra s barbom i wizardom (bar kolko sam ja skuzio) tako da je opremu za njih puno lakse  prodat... e sad ako krenes od toga mozda bi donekle i mogao doci do toga da su neke klase jeftinije od drugih....

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:04 (shimeface).
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...

ja radim kratke runove od nedavno jer se na full run previse vremena gubi na trcanje i sve ostalo sto nije samo udaranje po mobovima (sto je jedino mjerilo korisnosti u farmanju) u nekom vremenu... znaci dok ti izgubis 10-15min trcanja (znaci praznog hoda - dok ne udaras mobove) a vjerojatno i vise, u runu koji traje sta ja znam, sat-sat i pol (uzimam napamet vrijednosti) za to vrijeme da odradim skoro 2 runa koji je (prakticki) cisto udaranje mobova (odnosno drop) (iako je to vise namjeneno za EXP ali dobro) UZ jos ostale runove koje napravim  od ostatka vremena... 

sorry nemoras se ljutit (ako jesi) samo komentiramo..

sve ovo stoji i slazem se 100%, alkaizer ruta i slicne su najbolje jer ubijes najvise mobova/najveci moguci drop po killu tj minuti/satu..

sve ono sta je blizard naveo: mf,mp sve to dize drop kao, al uvijek postoji ono pitanje, jel postoji jos kakav mehanizam (a vecina igraca zna da postoji jos nesto) jer nemozes objasnit nebuloze dok netko sa 50 mf u publicu dobije end game item od prvog ubijenog moba itd..

isto tako mnogi su se zapitali da li ti odreduje drop dok se ulogiras u igru, dok pokrenes odredeni quest i slicno, a iz osobnog iskustva sam primjetio dok krenes od prvog questa, i rijesavas sve ostale redom, da ce ti past najvise legendi, pa tako i veca mogucnost za boljom legendom/setom, bez obzira na potrosenih nekoliko minuta hodanja bezveze.. ako me razumijes sto pokusavam rec.. nije bitno samo ubit sto vise mobova po satu da bi bio ucinkovit..

probao sam stvarno sve i svasta, sve tehnike i sisteme.. ok, nemoras se slagat samnom, ali bar isprobaj..

cak makni svu mf opremu, i odi mp0 od prvog questa do zadnjeg act 3, garantiram da ce ti past bar 2 legende..

14 godina
kanzyani kaže...
,,,al uvijek postoji ono pitanje, jel postoji jos kakav mehanizam (a vecina igraca zna da postoji jos nesto) jer nemozes objasnit nebuloze dok netko sa 50 mf u publicu dobije end game item od prvog ubijenog moba itd..

isto tako mnogi su se zapitali da li ti odreduje drop dok se ulogiras u igru, dok pokrenes odredeni quest i slicno, a iz osobnog iskustva sam primjetio dok krenes od prvog questa, i rijesavas sve ostale redom, da ce ti past najvise legendi,

cak makni svu mf opremu, i odi mp0 od prvog questa do zadnjeg act 3, garantiram da ce ti past bar 2 legende..

Pa to je stara stvar, imas na diablofans dot com strucnu analizu koja je dokazala da najvise dropova bacaju runovi u kojima ides po questovima po redu bez MF geara. To, i drop serveri (vecina ljudi vec zna za drop servere). Ako vec koristis no mf gear trik i trik sa questovima po redu, nema smisla da se logiras na server koji nije drop server.

I da, ako igras iz Hrvatske, obavezno izmedju 12-2 popodne kad je namjanja aktivnost na ah, pa server generira bolje dropove da pokrije rupu na AH.

13 godina
neaktivan
kanzyani kaže...
shimeface kaže...

ja radim kratke runove od nedavno jer se na full run previse vremena gubi na trcanje i sve ostalo sto nije samo udaranje po mobovima (sto je jedino mjerilo korisnosti u farmanju) u nekom vremenu... znaci dok ti izgubis 10-15min trcanja (znaci praznog hoda - dok ne udaras mobove) a vjerojatno i vise, u runu koji traje sta ja znam, sat-sat i pol (uzimam napamet vrijednosti) za to vrijeme da odradim skoro 2 runa koji je (prakticki) cisto udaranje mobova (odnosno drop) (iako je to vise namjeneno za EXP ali dobro) UZ jos ostale runove koje napravim  od ostatka vremena... 

sorry nemoras se ljutit (ako jesi) samo komentiramo..

sve ovo stoji i slazem se 100%, alkaizer ruta i slicne su najbolje jer ubijes najvise mobova/najveci moguci drop po killu tj minuti/satu..

sve ono sta je blizard naveo: mf,mp sve to dize drop kao, al uvijek postoji ono pitanje, jel postoji jos kakav mehanizam (a vecina igraca zna da postoji jos nesto) jer nemozes objasnit nebuloze dok netko sa 50 mf u publicu dobije end game item od prvog ubijenog moba itd..

isto tako mnogi su se zapitali da li ti odreduje drop dok se ulogiras u igru, dok pokrenes odredeni quest i slicno, a iz osobnog iskustva sam primjetio dok krenes od prvog questa, i rijesavas sve ostale redom, da ce ti past najvise legendi, pa tako i veca mogucnost za boljom legendom/setom, bez obzira na potrosenih nekoliko minuta hodanja bezveze.. ako me razumijes sto pokusavam rec.. nije bitno samo ubit sto vise mobova po satu da bi bio ucinkovit..

probao sam stvarno sve i svasta, sve tehnike i sisteme.. ok, nemoras se slagat samnom, ali bar isprobaj..

ma kuzim ja tebe, ne ljutim se nista, samo nemam naviku stavljat :D :) i slicno pa tako izgleda... :D

bio je kolega prije par postova objasnjavao nesto u vezi MF i MP i tako dalje, uglavnom kolko sam skuzio, nema nikakvih pravila sto se tice dropa, MF ce ti vjerojatno povecat malo sansu za drop ali to ne znaci da imas vecu sansu da ce ti pasti eng game item... primjer koji si naveo, znaci ja kad sam rolo prvog lika (DH) dosao na paragon 5-6 (znaci prakticki poceo tek igru) pao mi je na public gameu sa MF manjem od 200 (oko 160) witching hour koji sam prodao za 50M ! (vjerojatno bi i vise da sam znao) sada sam paragon 32 i od tad mi nije pao item a da sam ga prodao za vise od 7-9M (a i takvih je bilo tolko da ih mozes na prste jedne ruke nabrojat)(govorim samo za ove koji su UOPCE ista vrijedili) i to sa MF malo manjim od 400...

ocu ti rec da to sto meni (tebi ili bilo kome drugome) padne 100 legendi dnevno ne znaci nista ako ces ih ti rastavit na dijelove jer su prakticki bezvrijedni (ja osobno ne prodajem nista za sto ne mogu dobiti bar 1M) tako da mi je isplativije radit kratke runove di cu bildati EXP puno brze nego da radim full runove a sad... sta padne padne, jer ionako ne znam kako da utjecem na drop... ako zbog iceg onda bar zbog toga jer bi psihicki umro nakon sedmog full act3 runa... :D

ako ti pase tako kako ti igras, slobodno, mozda si i u pravu al eto... kako kome pase

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 20:20 (Test user).
14 godina
neaktivan
mcf kaže...

Pa to je stara stvar, imas na diablofans dot com strucnu analizu koja je dokazala da najvise dropova bacaju runovi u kojima ides po questovima po redu bez MF geara. To, i drop serveri (vecina ljudi vec zna za drop servere). Ako vec koristis no mf gear trik i trik sa questovima po redu, nema smisla da se logiras na server koji nije drop server.

I da, ako igras iz Hrvatske, obavezno izmedju 12-2 popodne kad je namjanja aktivnost na ah, pa server generira bolje dropove da pokrije rupu na AH.

...i onda je svizac zamotao cokoladu.....

{#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

U principu nitko ne zna kako drop funkcionira...svi imaju neku svoju filozofiju, mada mi ovo s questovima i drop serverima zvuči idiotski..al ko zna.

Meni se zna desiti da u jednom danu pokupim 20ak legendi pa onda u iduća dva dana 1-2...sve je sreća {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

U principu nitko ne zna kako drop funkcionira...svi imaju neku svoju filozofiju, mada mi ovo s questovima i drop serverima zvuči idiotski..al ko zna.

Meni se zna desiti da u jednom danu pokupim 20ak legendi pa onda u iduća dva dana 1-2...sve je sreća {#}

sta su zapravo drop serveri....?

onaj koji jesam
16 godina
odjavljen
Diablo 3

"Drop serveri" i "stručna analiza"? {#}

Troll level: sensei
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nekada davno u azerothu...

*boss umre, svi krenu po loot*

osoba a: "Cekaj! Stani!"

*ljudi stanu, zbunjeni pogledi*

Osoba b: "Sto cekamo?"

Osoba a: "10 sekundi da bude bolji loot"

*facepalm*

17 godina
Diablo 3

Evo, dogurao sam sa svim klasama do lvl60, manje više se hranio međusobnim dropovima, ponešto kupio, ponešto prodao.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/11811852

Najgore mi je bilo kada sam otkrio čari NV5, pa mi je muka bila ostale ganjati do lvl60 (BTW, 2 su na Inferno, 3-oje još moram protjerati kroz Act4 Hell).

I, znam nemam nikakav life regen na DH koji mi je kao glavni tražim neki remen koji bi mi mogao uletjeti (ima još na nečem drugom osim oružja i remena Damage convert to life?). No čak i s takvim DH sam uspio Act2 riješit (uz dovoljno umiranja) na MP1.

Eto, ako netko ima želju da mi za moje napore pokloni (može i mala nadoknada jer sam tanak s goldom) neki zgodan predmet koji bi mi upotpunio likove, nemam ništa protiv.

Također prihvaćam svake dobronamjerne savjete glede opreme/skillova (nisam ništ guglao, manje više sam ih po vlastitom nahođenju stavljao).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

TomoR, ja bacam i legendarne vendoru već na veliko, tako da javi se ingame.

Troll level: sensei
15 godina
TomoR kaže...

Evo, dogurao sam sa svim klasama do lvl60, manje više se hranio međusobnim dropovima, ponešto kupio, ponešto prodao.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/11811852

Najgore mi je bilo kada sam otkrio čari NV5, pa mi je muka bila ostale ganjati do lvl60 (BTW, 2 su na Inferno, 3-oje još moram protjerati kroz Act4 Hell).

I, znam nemam nikakav life regen na DH koji mi je kao glavni tražim neki remen koji bi mi mogao uletjeti (ima još na nečem drugom osim oružja i remena Damage convert to life?). No čak i s takvim DH sam uspio Act2 riješit (uz dovoljno umiranja) na MP1.

Eto, ako netko ima želju da mi za moje napore pokloni (može i mala nadoknada jer sam tanak s goldom) neki zgodan predmet koji bi mi upotpunio likove, nemam ništa protiv.

Također prihvaćam svake dobronamjerne savjete glede opreme/skillova (nisam ništ guglao, manje više sam ih po vlastitom nahođenju stavljao).

Ako se ne varam, obicni beltovi ne mogu imati life steal, nego samo mighty beltovi. A njih mogu nositi samo barbari. Za sve ostale klase, samo oruzje moze imati life steal. Ali zato life on hit mogu imati ringovi, amulet i oruzja.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
Tomo, imam i ja nesto itema za DH. Mislio sam levelat, al mi se neda....
Javi se ingame, pa ti dam, sve free naravno.
Imam i nekakvih weaponza i nakita za barbare i wizove, pa eto, glumit cu karitas - kom treba nek se javi... Bolje da ih netko iskoristi, inace ide vendoracija...
13 godina
Diablo 3

Traim nekakva dobre iteme za DH.a mogu i platit ali da nije previse. Tek sam krenuo farmat pa sam stao na kojih 1milje golda. Inace, vec 2 dana farmam actIII u publicu i jos niti jedan posteni item nije pao, mada se znaju utrzit i po 100-200k itemi ali rijetko. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Vidim daju se itemi i kazete da ne propadne, pa ako ima neko za mog barabu nesta korisno, a i za ova dva ostala, oko pol 11, 11 navecer danas.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ahurso-2228/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

normalno da se daju....ionak su s ah unistili car igre...... kak je frend reko kad mi je dao super item "its all funn"..... i ja dajem ak kom sta pomaze od frendova

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ja bi vam dao da imam sta korisno, ako padne nesto sta vrijedi stavit cu tu pa ko se javi. Mada sumnjam da ce bit nesto kvalitetno. I ako bude uber kvalitetno ide na AH...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stavit cu battletak kad dodjem doma, pa kom sta treba nek trzne...
14 godina
mcf kaže...
kanzyani kaže...
,,,al uvijek postoji ono pitanje, jel postoji jos kakav mehanizam (a vecina igraca zna da postoji jos nesto) jer nemozes objasnit nebuloze dok netko sa 50 mf u publicu dobije end game item od prvog ubijenog moba itd..

isto tako mnogi su se zapitali da li ti odreduje drop dok se ulogiras u igru, dok pokrenes odredeni quest i slicno, a iz osobnog iskustva sam primjetio dok krenes od prvog questa, i rijesavas sve ostale redom, da ce ti past najvise legendi,

Dakle, nakon sta sam dobio par upita i par thumbzova, da pojasnim: salio sam se, ironican komentar na sve moguce i nemoguce teorije zavjere oko dropova na ovom i ostalim forumima.

Dakle #2 - quest order nije bitan, dropovi nisu generirani prilikom logiranja, MF gear dugorocno pomaze za bolji loot, drop serveri su totalna budalastina (netko nakon cetiri dana bez dropa dobije dobar set, odma lupi netstat, grepa blizz ip i posta na forumu "guys xxx.xxx.xxx.49 is drop server today").

Jedino sto je bitno je jednostavna formula - ((sto manji kill time * sto veci MF) + MP bonus drop) * RANDOM GENERATOR RND

17 godina

Kasnije sam online... DrBasta#2757

16 godina
Diablo 3

e ucmeko sam performance mx s diablom.....ljevi klik mi odumire....mislio sam da logitech ima kvalitetnije miseve....

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li ko kakvog iskustva sa botovima jer puno ljudi bota a ja neznam koji su igri koji su trendovi ,

Znam da je zabranjeno i da se neki protive ali igra je napravljena kao i 90% da se farma u prazno da bi zaradia nesto nista novo ;

Pa ako ko zna kojeg bota da je siguran i da ga ima nek mi kaze da ga mogu skinit / ako vam je neugodno ode rec u PP ostaje medu nama i dam vam jos dotu2 key ako ocete ili cod4key

Suba
Moj PC  
0 9 hvala 0
12 godina

Mslim da ovakvi likovi (poput "Save") nemaju što raditi niti u igri niti na forumu!!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 0:29 (geothia).
13 godina
Diablo 3

Ja sam naso jedan cijeli forum sta se tice toga. I ima zanimljivo koncipiranih stvari. Lik od lvl 15 do 60 ima nekakvu skriptu i samo radi altove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

veceras prvi put probao mp10 da vidim kako mi ide i skroz sam zadovoljan na kraju. za 5nv i kljucara mi trebalo oko 15-ak minuta

2 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Momci evo mene nakon runa i palo mi je par zanimljivih predmeta. I to mislim da je ovaj amulet rudnik golda kolko mi se cini. Ali ne zelim se precijenit ili podcijenit, pa pogledajte statse od itema. Za ovaj amulet sam iso i u search i nisam naso uopce takav predmet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 2:02 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Zahvaljujem svim dobrim dušama s foruma koje su večeras (noćas?) obdarile moje likove novim predmetima.

Nadam se da ću i ja moći vratiti sličnom mjerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Momci evo mene nakon runa i palo mi je par zanimljivih predmeta. I to mislim da je ovaj amulet rudnik golda kolko mi se cini. Ali ne zelim se precijenit ili podcijenit, pa pogledajte statse od itema. Za ovaj amulet sam iso i u search i nisam naso uopce takav predmet.

Amulet nije loš ali se ne nadaj nekoj velikoj lovi.. ostalo smeće

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice