Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Re: Diablo 3
Grozota kaže...
SimeKZ kaže...

Bas gledma kako ljudi dizu lovu na tom AH.u i dalje mi nije jasno. Kako ja u 2 mjeseca igranja nisam dobio jedna posteni legendary item, niti nsita posebno. I kako da igram. Naravno da cu prodat to smece sto prije moguce. Nego da samo farmam, farmam i farmam. Komplekse teze nabija ova igra :) 

Al ti ljudi i dosta igraju. Koliko ti dnevno igraš ?

Naravno da je sve farmanje ,farmanje i farmanje al nekak moraš stići do 100tog paragona.

Moj buraz i ja igramo s istog acc. On igra svaki dan cijelo prijepodne ziher 4-5 sati a ja uletim navečer jedno 2-3 sata.

Igramo bez ikakve MF opreme na mp 2-3 sa ukupnim MF 320 (uračunato i mf of NV5 ) Padaju sranja ali padaju i zanimljive stvarčice  :)  

Ja se dvoumim, dal da prodam, ili da nastavim igrat pa mozda i uspijem nesto dobro pokupit s tog poda pa da prodam za dosta para, opremim DH.a i krenem u lagano farmanje. Ovako mi je muka na MP1 igrat, a kamoli dalje.

13 godina
neaktivan

Koliko s eja sjećam bio si na mojoj listi al sam te maknuo jer nisi aktivno igrao ohohooo vremena.. Ne razumijem zašto se onda živciraš kad drugima nešto pada kad i mnogo igraju..

A za tvoju opremu mali savjer biraj iteme koji imaju dex i vit statse, hlača imaš mali miljon takvih sa po 3 socketa za sitnu lovu . . . 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
Diablo 3

Nisam aktivno igrao kad nitko aktivno ne igra :D Svi su ili prestali ili im je dojadilo pa krenu igrat pa onda opet cekaju novci patch i tako u krug. I onda nisam igro tjedan dana i svaki put kad bi uso u party ili bi me sterali jer nemam dobru opremu za farmat s njima a drugog nije bilo :D Krenuo sam lvl.at barbariana ali nikako mi se neda sve iz pocetka, doso sam do 40lvl i mislim da cu nastavit malo igrat, jer jedino sta me za sada privlaci u tu igru je RMAH i nista drugo. 

Ako netko moze malo pomoc da si skupim opremu da normalno farmam, bio bi zahvalan :D 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

kak nitko aktivno ne igra ? Pa odi u public game onda stavi mp0 pa igraj tamo, skupljaj golde...  

Jel ako očekuješ da ti padne item od 150+ milja a ti igraš 2 puta tjedno onda rađe prodaj acc da se ne živciraš

Dodaj me opet  Hrwoje#2333 pa ću navečer vidi šta imam u škrinji od opreme i na ostalim likovima da ti može pomoći

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
Diablo 3

authenticator je ponovno postavljen na diablo 3 account, account vise nije na prodaju, pa da malo reaktiviramo Diablo 3 :D Hrvoje dodan si...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3
mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

jel se ovo nekom dogodilo ?

1 pack mi bacio 2 set itema

1 0 hvala 0
15 godina
toshak kaže...

E za ovo trebaš imat vraške sreće, aj slikaj šta si dobio :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
Diablo 3

Evo ja sad igro malo public sa nekom ok ekipom. Samo rare nista posebno palo nije. Lvl 63 itemi padaju ali DPS po 200-300 tako da je za vendora rodeno. Ako je netko da navecer zaspilamo koji dobar run, nek se javi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kanzyani kaže...

Sto je najgore nakon 11 alkaizer runova 1 leg lvl 60 -.- .. Sreca .. :P

12 godina
neaktivan
Crweni kaže...
kanzyani kaže...

vec sam i u ovoj temi naveo al nitko ne vjeruje ili namjerno ne zeli, al to mene ne zanima.. da treba igrat sto dulje u  komadu, pa cak ne ni skakat za elitovima , tj. najbolje od pocetka acta do kraja, od 1. questa pa sve rjesavat dalje.. jer vise od 90% setova i dobrih legendarnih su dropali obicni mobovi, ne elitovi.. provjereno, idem na kvantitetu, svaki run padne minimalno 4 legendarna (full a3), najgore je bilo dok sam dobio 2 legsa, a rekord je 5 set itema..

sad ce se nac neki i rec kako puno padaju na mp0 u publicu ali da nisu kvalitetni.. evo upravo sad prodao ik chest za 150€, koji mi je pao u public igri, na 1 NV, od obicnog moba..

13 godina
neaktivan
kanzyani kaže...
Crweni kaže...
kanzyani kaže...

vec sam i u ovoj temi naveo al nitko ne vjeruje ili namjerno ne zeli, al to mene ne zanima.. da treba igrat sto dulje u  komadu, pa cak ne ni skakat za elitovima , tj. najbolje od pocetka acta do kraja, od 1. questa pa sve rjesavat dalje.. jer vise od 90% setova i dobrih legendarnih su dropali obicni mobovi, ne elitovi.. provjereno, idem na kvantitetu, svaki run padne minimalno 4 legendarna (full a3), najgore je bilo dok sam dobio 2 legsa, a rekord je 5 set itema..

sad ce se nac neki i rec kako puno padaju na mp0 u publicu ali da nisu kvalitetni.. evo upravo sad prodao ik chest za 150€, koji mi je pao u public igri, na 1 NV, od obicnog moba..

tebi svaki run padne minimalno 4seta nekom u 3 full runa ne padne ni jedan... objasni to?

onaj koji jesam
15 godina
kanzyani kaže...
Crweni kaže...
kanzyani kaže...

Onda bi i ti trebao poceti koristiti Alkaizer run, jer tu ubijes najvise obicnih mobova po jedinici vremena. Upravo zbog toga je Alkaizer i osmislio tu rutu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...
kanzyani kaže...
Crweni kaže...
kanzyani kaže...

tebi svaki run padne minimalno 4seta nekom u 3 full runa ne padne ni jedan... objasni to?

manje od 2 nikad ne padne, vecinom preko 5,6 ponekad i vise, prosjek sam stavio 4, i ne set nego legendarna..

sto se set itema tice, prosjek mi je 1 po runu.. kao sto sam naveo 5 je rekord.. sve pise

13 godina
htio sam si slozii paypal za rmah ali kako kad me trazi onaj sms prtection a ja imam englesku za zemlju i sad trebam mjenjat zemlju a kako da ti napravim? bi i ja htio prodat nesto za 150e :)
14 godina
neaktivan

Evo ja zaradio neke pare na paypalu preko Diabla... i odem na deal extreme kupiti masku za mobitel i nudi mi samo pay pal credit card, ne mogu platiti sa paypal balance, nema te opcije .... to je normalno? 

14 godina
neaktivan
West kaže...

Evo ja zaradio neke pare na paypalu preko Diabla... i odem na deal extreme kupiti masku za mobitel i nudi mi samo pay pal credit card, ne mogu platiti sa paypal balance, nema te opcije .... to je normalno? 

Ne možeš platiti sa paypal balance-a jer novci nisu još sjeli na karticu. Kad sjednu na karticu trebaš platiti porez, prirez itd. i onda ono što ti ostane možeš trošiti. Kada bi se novci mogli trošiti s balance-a onda bi to bilo perfektno pranje novca. Nitko ne bi povlačio novce na karticu pa plaćao porez već bi sve potrošio s balance-a.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
16 godina
neaktivan
Evo ja sam sad pocistio 95% a3 na mp1 s 380% mf... Nijedan legendary/set item... RNG op
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
West kaže...

Ne možeš platiti sa paypal balance-a jer novci nisu još sjeli na karticu. Kad sjednu na karticu trebaš platiti porez, prirez itd. i onda ono što ti ostane možeš trošiti. Kada bi se novci mogli trošiti s balance-a onda bi to bilo perfektno pranje novca. Nitko ne bi povlačio novce na karticu pa plaćao porez već bi sve potrošio s balance-a.

ok ... dakle moram povući pare nazad sebi na račun.

Hvala

13 godina
neaktivan
Diablo 3

posto mi je DH pomalo dosadio a i imao sam viska golda, opremio sam barbara da vidim kako je s njim igrati. prvih 6 paragona doslovno preletio, totalno drukcije iskustvo u odnosu na DH!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam danas ujutro a3 rijesio na mp0 s 350mf i dva legendarya su pala,oba su bezveze al nema veze,mislim da cu ovako nastavit igrat jedno vrijeme.

15 godina
MaxonUniversal kaže...

posto mi je DH pomalo dosadio a i imao sam viska golda, opremio sam barbara da vidim kako je s njim igrati. prvih 6 paragona doslovno preletio, totalno drukcije iskustvo u odnosu na DH!

Bome ako su ovo unbuffed statsi super su.

15 godina
MaxonUniversal kaže...

Jbt ja imam takav dps nakon preko 500 sati igranja sa barbarom, mora da si pravo viska golda imao.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
kanzyani kaže...
shimeface kaže...
kanzyani kaže...
Crweni kaže...
kanzyani kaže...

manje od 2 nikad ne padne, vecinom preko 5,6 ponekad i vise, prosjek sam stavio 4, i ne set nego legendarna..

sto se set itema tice, prosjek mi je 1 po runu.. kao sto sam naveo 5 je rekord.. sve pise

ja radim kratke runove od nedavno jer se na full run previse vremena gubi na trcanje i sve ostalo sto nije samo udaranje po mobovima (sto je jedino mjerilo korisnosti u farmanju) u nekom vremenu... znaci dok ti izgubis 10-15min trcanja (znaci praznog hoda - dok ne udaras mobove) a vjerojatno i vise, u runu koji traje sta ja znam, sat-sat i pol (uzimam napamet vrijednosti) za to vrijeme da odradim skoro 2 runa koji je (prakticki) cisto udaranje mobova (odnosno drop) (iako je to vise namjeneno za EXP ali dobro) UZ jos ostale runove koje napravim  od ostatka vremena... 

onaj koji jesam
12 godina
neaktivan
Diablo 3

jel može mala pomoć?imam barba paragon 60 i solidnu opremu ww build...dosadno mi po cjele dane sam okoristit wirthlind po istoj ruti..mislio sam napraviti wizzarda il wd ...šta mislite o tome?kad bi prodo sve sa barba bil obi 200mil+ pa bi mogo odma opremit novog lika na lvl 60....btw vidim da je oprema za njih jeftinija neg za barba i dh....šta mislite jel se isplati il bi bio lud da mjenjam lika?

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Drz se barba i pici u public games... Steta prodavat ako je charachter 

heben.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grozni kaže...

jel može mala pomoć?imam barba paragon 60 i solidnu opremu ww build...dosadno mi po cjele dane sam okoristit wirthlind po istoj ruti..mislio sam napraviti wizzarda il wd ...šta mislite o tome?kad bi prodo sve sa barba bil obi 200mil+ pa bi mogo odma opremit novog lika na lvl 60....btw vidim da je oprema za njih jeftinija neg za barba i dh....šta mislite jel se isplati il bi bio lud da mjenjam lika?

Nijedna klasa nije jeftinija od druge. Sa svakin likon ćeš doć u tu fazu kad će ti bilo kakav upgrade koštat jedno 100mil+ tako da ta priča ne drži vodu. Ako misliš igrat sa novin likon, nemoj prodavat ništa sa barbara kao i šta san ja napravia. Iman barba počea san malo DH-a i nisan puno uložia u njega al barbovu opremu nisan dira.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Grozni kaže...

ak prodas barba za 200M+ mos napravit takvog wizz freezera da ti pamet stane....s njim uredno mos ic na MP10 ( ne solo, al nades par likova koji bi radili damage)

Btw. sva "uber" oprema je jednako skupa za sve likove.....

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo znam da nitko ne koristi shieldove više ali da se pohvalim sa jednim dobrim kojeg sam danas dobio. I sada mogu dobiti lijepe pare za njega, al razmišljam dal da čekam pvp patch kad će cijena ovakvih Stormshieldova narasti.

Stormshield Stormshield
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

možd bolje ne mjenjat :P sad farmam na mp3 lvl ide brzo i imam mf 416 sa valorom i folower i nađem dost legend..sad palo 3 u pol sata....al jedino vredno tal rasha armor chest preko 200vit 170int ....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice