Ima crit DMG
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala! Valjda ću onda i ja svoj dobro utopiti... Zasad je na RMAH sa cijenom od 19.99 eura (najjeftiniji witching hour), bez buyouta.
Inače, ne kužim... Zašto su tako skupi...?
Jer brutalno podižu DPS.
Imaju crit DMG
Imaju! 44% Imaš par postova gore sliku, danas ujutro sam uploadao!

https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847815631?page=2 cini se da je battlenet nes zaribo niti ja niti vecinu ovih ljudi ne mogu dobit verifikacijski kod od blizzarda za diablo 3
trebo bi kod da maknem autentifikator posto sam reinstaliro OS na androidu pa se sve izbrisalo zna li tko o cemu je rijec zasto se nemoze dobit taj kod vise a prije je odlicno sve radilo ??
https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847815631?page=2 cini se da je battlenet nes zaribo niti ja niti vecinu ovih ljudi ne mogu dobit verifikacijski kod od blizzarda za diablo 3
trebo bi kod da maknem autentifikator posto sam reinstaliro OS na androidu pa se sve izbrisalo zna li tko o cemu je rijec zasto se nemoze dobit taj kod vise a prije je odlicno sve radilo ??
Ja sam im slao upit i rekli su da ce rijesit kroz par dana...tj.uskoro.
Ja sam im poslao tiket prije tjedan dana i rekli su mi da će rješit, a onda su me počeli pitat da ih nazovem sa mobitela da im kažem svoje ime, prezime, security answer, naravno, neću to napravit...
https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847766190
Eto tema gdje sam im lijepo predložio da naprave neki live chat support sistem ko šta imaju druge bolje igre i da se to rješi, a ne da ja pošaljem tiket na njihov support pa dobijem odgovor nakon 3 dana koji nema nikakvog smisla -.-''
Večeras otvorili 12 portala. Kraftao 3 prstena smeće naravno.
Ugl. dobio ovo od itema.Može procjena?
Jel se može koji eurić dobit za ovo? Yebo ingame gold :)
Večeras otvorili 12 portala. Kraftao 3 prstena smeće naravno.
Ugl. dobio ovo od itema.Može procjena?
Jel se može koji eurić dobit za ovo? Yebo ingame gold :)
3x12 ključeva, prekrasno, ja jedva 2 ključa više imam, pa šta je onda meni u igrici...
Igra sam mp5 i nije mi ga dropalo, pa ko da sam uklet...
aj budi dobro dijete,pa mi daj ovu zunimasu...;))))
a meni neki hellfire ring :)
aj budi dobro dijete,pa mi daj ovu zunimasu...;))))
aj, ti onda meni pokloni par desetaka miljuna golda, ok?
a hellfire ringove vam dam, samo navratite do mene, nema beda.
Lovac nisam sam sve otvorio igrao sam sa ekipom: ja 3, lik 3, drugi lik 5 i treći 1.
koji ti je battle tag da te dodam. dam ti neke pare za ring ak trebak?
evo nek cijeli forum vidi, dat ću ti tri hellfire ringa, besplatno, dobro si čuo, besplatno!
Pa nek ti bilo ko sa foruma može reć šta hoće ok
evo nek cijeli forum vidi, dat ću ti tri hellfire ringa, besplatno, dobro si čuo, besplatno!
Pa nek ti bilo ko sa foruma može reć šta hoće ok
Ne igram puno, tek 2 tjedna ali nije li taj ring account bound ? Nemam ga ali mi se čini da sam vidio da to piše :P
Edit. Kad sam se već javio u temu, Tonči - trebat će mi neki savjet za WDa a bio si nešto spomenuo da ti frend igra MP 10 s WDom pa ću se skromno predbilježiti za poneki savjet :)
Pa je, zato se i zezam malo.
da nije dao bi ti ga majke mi, jer zbilja mi krafta smeće. Kad vidim da ekipoa dobije i crit i attspeed i chance i loh i to, ja dobijam arcane resiste i life after kill600.
Smeće smeće smeće.
Ja bi samo dodao da onaj glupi recept za staff koji baca Izual se više ne može baciti iz inventorija .... neki bug ... pa nemojte to lootat :)
ps - koliko sam shvatio možete ga se riješiti da napravite novog lika, uzmete to iz stasha na novog lika i izbrišete tog lika
Meni i dalje smeta u inventoriju :)
Ima koji WD ili wiz da dijeli prstenje? trebam nekaj da ga sredim, pa bi trebal pomoc. rado bi farmal ali kad ti net pukne svakih pola sata i sjebe ti nv,previse mazohizma....
da nije dao bi ti ga majke mi, jer zbilja mi krafta smeće. Kad vidim da ekipoa dobije i crit i attspeed i chance i loh i to, ja dobijam arcane resiste i life after kill600.
Smeće smeće smeće.
Ma da sama smeća od ringova .Jučer tip sto je igrao crafta 1 ring uopće i odma ubode as i cc.
A mi max 11 ringova,fila3 i ja 8 sve smeća
A kad te oće onda te oće.(h)
Smeće smeće smeće.
Ma da sama smeća od ringova .Jučer tip sto je igrao crafta 1 ring uopće i odma ubode as i cc.
A mi max 11 ringova,fila3 i ja 8 sve smeća
A kad te oće onda te oće.
A yebiga pofa, to što veliš, ovaj krafta jedan i dobije dobar, mi svaki po 4-5 maks i već koliko 15?
I ništa :(
Jel tko skužio koja je fora sa onom olupinom jedrenjaka u pustinji? Dobio sam tamo već 2 različita scrolla (tipa 5/17 i 12/17) i na svakom pišu neke gluposti...
Treba skupit sve pa dobiješ leteći brod il kaj? :)
Jel tko skužio koja je fora sa onom olupinom jedrenjaka u pustinji? Dobio sam tamo već 2 različita scrolla (tipa 5/17 i 12/17) i na svakom pišu neke gluposti...
Da, kad ih skupiš 17 i jedan zlatni. baš sam jučer ja zadnji skupio, dobiješ neki teleporter po mapi. Dakle moeš otvorit mapu i klik na nju i na bilo kojem djelu mape se teleportaš. Izgleda nepotrebno ali je super npr. kad pretražiš donji dio dahlgura oasisa pa oćeš tamo gore otić samo klik i tamo si.
Neke scrollove su mi dali pofa i maks ostale sam dobio.
Čuvaj si to, super je stvar.
Jel ima netko da neigra ovo pa bi prodao acc?
Da, kad ih skupiš 17 i jedan zlatni. baš sam jučer ja zadnji skupio, dobiješ neki teleporter po mapi. Dakle moeš otvorit mapu i klik na nju i na bilo kojem djelu mape se teleportaš. Izgleda nepotrebno ali je super npr. kad pretražiš donji dio dahlgura oasisa pa oćeš tamo gore otić samo klik i tamo si.
hehe, nemoj biti zao...
Prava istina je da postoji 6 razlicitih stranica (4, 8, 15, 16, 23, 42) i ne sluze nicemu. Bar za sada.
hehe, nemoj biti zao...
Prava istina je da postoji 6 razlicitih stranica (4, 8, 15, 16, 23, 42) i ne sluze nicemu. Bar za sada.
Stvarno , ja to koristim i kada idem na posao i doma . Za sekundu sam sve obavim.
E JEB GA NISAM TO ZNAOKAK IMAM SRECE SA KLJUCEVIMA NIKAD GA NECU ISKRAFTAT.
E JEB GA NISAM TO ZNAOKAK IMAM SRECE SA KLJUCEVIMA NIKAD GA NECU ISKRAFTAT.
ma hoćeš, idi mp5-7 farmat ključeve i oko 6 idi na ubere. Sabereš ekipu vas 4 svaki nek ima 2-3 portala i skupit ćeš 1-2 ringa uvijek.
Oj, je'l se mogu achievementi pogledati i u browseru, ili samo iz igre?
Potkanut ovim pitanjem, otišao sam pogledati na njuški... WTF? Da li ovako nešto stvarno toliko vrijedi (vjerujem da je taj čovjek izgubio mnogo vremena, a vrijeme je novac, no ipak)
A sad čisto informativno, za koliko se realno mogu prodati accounti kod nas, tj. da li sa više opremljenih lvl 60 likova (ne visoki paragon) vrijede barem onoliko koliko je koštala igra?
EDIT: @TomoR, samo iz igre.
Potkanut ovim pitanjem, otišao sam pogledati na njuški... WTF? Da li ovako nešto stvarno toliko vrijedi (vjerujem da je taj čovjek izgubio mnogo vremena, a vrijeme je novac, no ipak)
A sad čisto informativno, za koliko se realno mogu prodati accounti kod nas, tj. da li sa više opremljenih lvl 60 likova (ne visoki paragon) vrijede barem onoliko koliko je koštala igra?
5k kn?
lol lik je puko majke mi. Stvarno ali stvarno jel taj dečko zna kakvo je stanje u državi...da je tražio 1000 još bi rekao ajde...možda može proći kod nekoga, ali 5kn
lol parodija.
5 000 kuna je hebeno puno al opet s druge strane ne znam koliko golda ima, koja oprema i sl....
Tako da ne treba odmah u startu osuđivati ...
Ja sam stvoj stari Wow acc prije 3-4 godine prodao za 1200 eura. 4 lika na max levelu ,sa max mogućom opremom, neki turbo rare i epic mount-ovi , companionsi . . .