Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.624.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ima crit DMG

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:09 (m1704).
15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Hvala! Valjda ću onda i ja svoj dobro utopiti... Zasad je na RMAH sa cijenom od 19.99 eura (najjeftiniji witching hour), bez buyouta.

Inače, ne kužim... Zašto su tako skupi...?

Jer brutalno podižu DPS.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
m1704 kaže...

Imaju  crit DMG

Imaju! 44% Imaš par postova gore sliku, danas ujutro sam uploadao!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
16 godina
neaktivan
Diablo 3

https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847815631?page=2   cini se da je battlenet nes zaribo niti ja  niti vecinu ovih ljudi ne mogu dobit verifikacijski kod od blizzarda za diablo 3

trebo bi kod da maknem autentifikator posto sam reinstaliro OS na androidu pa se sve izbrisalo zna li tko o cemu je rijec zasto se nemoze dobit taj kod vise a prije je odlicno sve radilo ??

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847815631?page=2   cini se da je battlenet nes zaribo niti ja  niti vecinu ovih ljudi ne mogu dobit verifikacijski kod od blizzarda za diablo 3

trebo bi kod da maknem autentifikator posto sam reinstaliro OS na androidu pa se sve izbrisalo zna li tko o cemu je rijec zasto se nemoze dobit taj kod vise a prije je odlicno sve radilo ??

Ja sam im slao upit i rekli su da ce rijesit kroz par dana...tj.uskoro.
15 godina
Diablo 3

Ja sam im poslao tiket prije tjedan dana i rekli su mi da će rješit, a onda su me počeli pitat da ih nazovem sa mobitela da im kažem svoje ime, prezime, security answer, naravno, neću to napravit...

https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847766190

Eto tema gdje sam im lijepo predložio da naprave neki live chat support sistem ko šta imaju druge bolje igre i da se to rješi, a ne da ja pošaljem tiket na njihov support pa dobijem odgovor nakon 3 dana koji nema nikakvog smisla -.-''

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Večeras otvorili 12 portala. Kraftao 3 prstena smeće naravno.

Ugl. dobio ovo od itema.Može procjena?

Jel se može koji eurić dobit za ovo? Yebo ingame gold :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Večeras otvorili 12 portala. Kraftao 3 prstena smeće naravno.

Ugl. dobio ovo od itema.Može procjena?

Jel se može koji eurić dobit za ovo? Yebo ingame gold :)

3x12 ključeva, prekrasno, ja jedva 2 ključa više imam, pa šta je onda meni u igrici...
Igra sam mp5 i nije mi ga dropalo, pa ko da sam uklet...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina

aj budi dobro dijete,pa mi daj ovu zunimasu...;))))

13 godina
neaktivan

a meni neki hellfire ring :)

15 godina
Squall Dvopek kaže...

aj budi dobro dijete,pa mi daj ovu zunimasu...;))))

aj, ti onda meni pokloni par desetaka miljuna golda, ok?

a hellfire ringove vam dam, samo navratite do mene, nema beda.

Lovac nisam sam sve otvorio igrao sam sa ekipom: ja 3, lik 3, drugi lik 5 i treći 1.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

koji ti je battle tag da te dodam. dam ti neke pare za ring ak trebak?

15 godina
mArkoman kaže...

evo nek cijeli forum vidi, dat ću ti tri hellfire ringa, besplatno, dobro si čuo, besplatno!

Pa nek ti bilo ko sa foruma može reć šta hoće ok

16 godina
fila2208 kaže...
mArkoman kaže...

evo nek cijeli forum vidi, dat ću ti tri hellfire ringa, besplatno, dobro si čuo, besplatno!

Pa nek ti bilo ko sa foruma može reć šta hoće ok

Ne igram puno, tek 2 tjedna ali nije li taj ring account bound ? Nemam ga ali mi se čini da sam vidio da to piše :P

Edit. Kad sam se već javio u temu, Tonči - trebat će mi neki savjet za WDa a bio si nešto spomenuo da ti frend igra MP 10 s WDom pa ću se skromno predbilježiti za poneki savjet :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 11:18 (amanar).
15 godina
Diablo 3

Pa je, zato se i zezam malo.

da nije dao bi ti ga majke mi, jer zbilja mi krafta smeće. Kad vidim da ekipoa dobije i crit i attspeed i chance i loh i to, ja dobijam arcane resiste i life after kill600.

Smeće smeće smeće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja bi samo dodao da onaj glupi recept za staff koji baca Izual se više ne može baciti iz inventorija .... neki bug ... pa nemojte to lootat :)

ps - koliko sam shvatio možete ga se riješiti da napravite novog lika, uzmete to iz stasha na novog lika i izbrišete tog lika

Meni i dalje smeta u inventoriju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ima koji WD ili wiz da dijeli prstenje? trebam nekaj da ga sredim, pa bi trebal pomoc. rado bi farmal ali kad ti net pukne svakih pola sata i sjebe ti nv,previse mazohizma....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

da nije dao bi ti ga majke mi, jer zbilja mi krafta smeće. Kad vidim da ekipoa dobije i crit i attspeed i chance i loh i to, ja dobijam arcane resiste i life after kill600.

Smeće smeće smeće.

Ma da sama smeća od ringova .Jučer tip sto je igrao crafta 1 ring uopće i odma ubode as i cc.

A mi max 11 ringova,fila3 i ja 8 sve smeća

A kad te oće onda te oće.(h)

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 12:14 (toshak).
15 godina
toshak kaže...
fila2208 kaže...

Smeće smeće smeće.

Ma da sama smeća od ringova .Jučer tip sto je igrao crafta 1 ring uopće i odma ubode as i cc.

A mi max 11 ringova,fila3 i ja 8 sve smeća

A kad te oće onda te oće.

A yebiga pofa, to što veliš, ovaj krafta jedan i dobije dobar, mi svaki po 4-5 maks i već koliko 15?

I ništa :(

16 godina

Jel tko skužio koja je fora sa onom olupinom jedrenjaka u pustinji? Dobio sam tamo već 2 različita scrolla (tipa 5/17 i 12/17) i na svakom pišu neke gluposti...

Treba skupit sve pa dobiješ leteći brod il kaj? :)

15 godina
Dala kaže...

Jel tko skužio koja je fora sa onom olupinom jedrenjaka u pustinji? Dobio sam tamo već 2 različita scrolla (tipa 5/17 i 12/17) i na svakom pišu neke gluposti...

Da, kad ih skupiš 17 i jedan zlatni. baš sam jučer ja zadnji skupio, dobiješ neki teleporter po mapi. Dakle moeš otvorit mapu i klik na nju i na bilo kojem djelu mape se teleportaš. Izgleda nepotrebno ali je super npr. kad pretražiš donji dio dahlgura oasisa pa oćeš tamo gore otić samo klik i tamo si.

Neke scrollove su mi dali pofa i maks ostale sam dobio.

Čuvaj si to, super je stvar.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 12:21 (fila2208).
13 godina
protjeran
Diablo 3

Jel ima netko da neigra ovo pa bi prodao acc?

The king is back!

0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
Dala kaže...

Da, kad ih skupiš 17 i jedan zlatni. baš sam jučer ja zadnji skupio, dobiješ neki teleporter po mapi. Dakle moeš otvorit mapu i klik na nju i na bilo kojem djelu mape se teleportaš. Izgleda nepotrebno ali je super npr. kad pretražiš donji dio dahlgura oasisa pa oćeš tamo gore otić samo klik i tamo si.

hehe, nemoj biti zao...

Prava istina je da postoji 6 razlicitih stranica (4, 8, 15, 16, 23, 42) i ne sluze nicemu. Bar za sada.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
AFARON kaže...
fila2208 kaže...
Dala kaže...

hehe, nemoj biti zao...

Prava istina je da postoji 6 razlicitih stranica (4, 8, 15, 16, 23, 42) i ne sluze nicemu. Bar za sada.

Stvarno , ja to koristim i kada idem na posao i  doma . Za sekundu sam sve obavim.

13 godina
neaktivan

E JEB GA NISAM TO ZNAO{#}KAK IMAM SRECE SA KLJUCEVIMA NIKAD GA NECU ISKRAFTAT.

15 godina
mArkoman kaže...

E JEB GA NISAM TO ZNAO{#}KAK IMAM SRECE SA KLJUCEVIMA NIKAD GA NECU ISKRAFTAT.

ma hoćeš, idi mp5-7 farmat ključeve i oko 6 idi na ubere. Sabereš ekipu vas 4 svaki nek ima 2-3 portala i skupit ćeš 1-2 ringa uvijek.

17 godina
Diablo 3

Oj, je'l se mogu achievementi pogledati i u browseru, ili samo iz igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Potkanut ovim pitanjem, otišao sam pogledati na njuški... WTF? Da li ovako nešto stvarno toliko vrijedi (vjerujem da je taj čovjek izgubio mnogo vremena, a vrijeme je novac, no ipak)

A sad čisto informativno, za koliko se realno mogu prodati accounti kod nas, tj. da li sa više opremljenih lvl 60 likova (ne visoki paragon) vrijede barem onoliko koliko je koštala igra?

EDIT: @TomoR, samo iz igre.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 13:54 (xhopeon).
15 godina
xhopeon kaže...
Masterpiece kaže...

Potkanut ovim pitanjem, otišao sam pogledati na njuški... WTF? Da li ovako nešto stvarno toliko vrijedi (vjerujem da je taj čovjek izgubio mnogo vremena, a vrijeme je novac, no ipak)

A sad čisto informativno, za koliko se realno mogu prodati accounti kod nas, tj. da li sa više opremljenih lvl 60 likova (ne visoki paragon) vrijede barem onoliko koliko je koštala igra?

5k kn?

lol lik je puko majke mi. Stvarno ali stvarno jel taj dečko zna kakvo je stanje u državi...da je tražio 1000 još bi rekao ajde...možda može proći kod nekoga, ali 5kn

lol parodija.

13 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
Masterpiece kaže...

5 000 kuna je hebeno puno al opet s druge strane ne znam koliko golda ima, koja oprema i sl....

Tako da ne treba odmah u startu osuđivati ...

Ja sam stvoj stari Wow acc prije 3-4 godine prodao za 1200 eura.  4 lika na max levelu ,sa max mogućom opremom, neki turbo rare i epic mount-ovi , companionsi . . .   

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 14:19 (Grozota).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice