skupio sve kljuce i izcraftao onaj portal device za infernam machine sta sada?
ACT 1 bilo koji quest - skupis 5 NV i razbiješ vrata na onoj kućici kod healera i unutra kliknes na Infernal machine... otvorit ce ti se random portal...
ACT 1 bilo koji quest - skupis 5 NV i razbiješ vrata na onoj kućici kod healera i unutra kliknes na Infernal machine... otvorit ce ti se random portal...
Ja sam već ubio 10 uber bosseva na MP5 i ništa, još mi fali ovaj zadnji dio.
Skupljam keyeve za Infernal Machine te igram na MP 2-5. Skupim prvi (Key of Destruction-act1), krenem na drugog (Key of Hate- act2), nista. Stavim na MP3 nista, MP4 nista, jedva ga ubim na MP5, opet nista. Izgleda nemam srece ali barem sam dobio 2 legendarya i 1 set uz nekoliko dobrih zutih.
Da li si imao i 5NV stackova?
Meni do sada svaki kill na MD5 i sa 5NV dropao key.
Naravno. Poceo sam s 5 NV i MP2. Kako nije padalo, dizao sam tezinu. Na MP5 vec je bilo teze i nekako sam ga uspio ubiti ali nisam nista dobio osim zutih... Kasnije budem jos pokusao, mora pasti taj dio.
Pa nije bilokoji kvest, mora uzet zadnji kvest u Actu 1
Kako se mijenja taj monster power, uključio sam ga u opcijama i šta sad?
Pa za wizzarda je dobar, ne?
pa jest al kako igram CM-wizu fali mi critical hit chance...
Daj ga meni :)
eh da nije account bound...
Koji dio da je prsten vezan za account nisi skužio?
Koji dio da je prsten vezan za account nisi skužio?
Ovaj dio o vezanju za account vjerojatno.
Koliko ja znam nije bilo koji nego "Return to new tristram" inace nemozes kliknut na vrata, a mozda i nisam u pravu oO?
Vrata moraš razbiti
http://eu.battle.net/d3/en/profile/blazer8-1230/hero/3045841 recite sta triba upgradeat belt jesam al jos ne pokazuje.
danas farmao tj skupljao kljuceve za prsten jedno 7-8 sati, palo masu legenda. ovaj bih ipak izdvojio
dobar item.
laganih 200 milja na AH. pos*alo te :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/blazer8-1230/hero/3045841 recite sta triba upgradeat belt jesam al jos ne pokazuje.
Definitno moraš uzet čizme sa movement speed 12%, neki item sa pickup radiuson, helm sa sokceton a za ostalo na wizardu se ne kužin baš.
Koji build zelis dobiti? Dodaj me za frenda pa se mozemo sutra nac u igri, mislim da ti imam opreme koja ce ti pomoci. Moj btag je u povezanoj temi, sutra cu bit oko tri online.
Pisem sa moba pa je zato txt malo u banani.
danas farmao tj skupljao kljuceve za prsten jedno 7-8 sati, palo masu legenda. ovaj bih ipak izdvojio
dobar item.
200 milja se nudi za to na AH ?!?!
Str. i int. u kombinacija sa red. lvl... ?!?! Ne bi dao 100 000 za tako nesto, a kamoli 200 milja.
Str. i int. u kombinacija sa red. lvl... ?!?! Ne bi dao 100 000 za tako nesto, a kamoli 200 milja.
Ok, 200 milja možda je preoptimistično, ali ti si sad ispalio toliku glupost da ne vjerujem. Belt sa 9% attack speeda i 50% crit dmg da vrijedi 100 tisuća... Jer inače takvi padaju svaki dan zar ne?
ne mogu vjerovat da sam s barbarom 50 level, kraj trećeg akta osto mi je areat crater 3 level i ubijanje azmodana dakle vjerojatno ću još koji nabit do kraja night mare, pa šta se na hell i inferno dobije svega par levela? uglavnom, mučio sam se s barbom do sredine acta 3 kad sam dobio jedan solidan mač. sad sve gazi i rastura, 13500 zdravlja i 2500 damage, da vas pitam jel važnije u onaj socket od oružja stavit crveni radiant ruby ili onaj radiant emerald critical hit chance? Crveni dijamant mi značajno diže damage, ali brijem da ni ovaj zeleni nije za bacit pošto povećava taj famozni kritični udarac. kakva su vaša iskustva, šta se više isplati stavljat.
i šta još moram skupit za onaj posebni kravlji level, imam boju imam leoricovu kost i onu gljivu.
Molim dobru dušu da nemoram guglat da me uključi u to "skupljanje" s nekim linkom, nisam na Diablo3 bio 10 dana pa nisam u toku :/ a vidim da je patch novi. Hvala :)
uf, ovo bi mom barbaru sjelo ko budali šamar. al ionako kad pređem s njim night mare, krećem s ostalima. kasnio sam par mjeseci s kupnjom igre, i sad sam opet u gužvi pa ni ne stignem igrat previše al evo polako napredujem, al još sam u debelom zaostatku za većinom vas ovdje koji pišete jel koliko vidim vi ste svi više manje inferno prešli i derete paragon levele.
dobar item.
Ti si puko ko kruška. Takva vrsta belta je unikatna i vjerojatno će dobit nekih 150 M a ovo je ujedno i jedan od boljih rolova te vrste witching houra, kao i jedna od najvrednijih itema u igri. Nijedan drugi belt nema crit dmg i as. TO je ujedno i glavni razlog zašto drže na cijeni.
Ovaj patch je kako kaže makson, učinio bogate još bogatijima a siromašnima dao šansu da i oni piknu nešto.
Hellfire ring je solidan dodatak igri i sviđa mi. Težak je za dobit ali vrijedi. TKo ne želi, nek dalje farma, kao da je bitno, ne moraju svi ringove furat.
A ovi keywardeni imaju i ok drop,pa ga ubijem i radi dropa ako niš drugo.
sretno svima sa hellfire ringom :)
jedva čekam da netko dobije prvi da ga vidimo :)
jel taj hellfire ring, u mogućnosti za sastavit tek na inferno težini ili ga se može i na ovim manjim težinama sastavljat tipa hell night mare? koliko sam skužio, treba preć igru na inferno i onda ta mogućnost postoji.