Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.556.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
formula1live kaže...

Evo koju glupost sam ja dobio {#}

stari,ako te danas ulovim online,ganjamo meni jednog... 

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Molim za malu ppomoc. Ovako ja sam skupio 2 kljuca i plan fali mi jos 3 kljuc i kad ja otvorim ona vrata dali ja mogu prijatelje invite pa da oni udju  bez kljuceva znaci jedan otvori a drugi udju jel se to moze.MOLIM VAS RECITE HVALA.(oprostite caps lock tako me jedino neko primjeti)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Hedrick kaže...
MaxonUniversal kaže...

danas farmao tj skupljao kljuceve za prsten jedno 7-8 sati, palo masu legenda. ovaj bih ipak izdvojio

dobar item.

laganih 200 milja na AH. pos*alo te :D

200 milja se nudi za to na AH ?!?!
Str. i int. u kombinacija sa red. lvl...  ?!?! Ne bi dao 100 000 za tako nesto, a kamoli 200 milja.

Ti si puko ko kruška. Takva vrsta belta je unikatna i vjerojatno će dobit nekih 150 M a ovo je ujedno i jedan od boljih rolova te vrste witching houra, kao i jedna od najvrednijih  itema u igri. Nijedan drugi belt nema crit dmg i as. TO je ujedno i glavni razlog zašto drže na cijeni.

Puko si ti kao kokica cim se svadjas sa svima ovdje. Briga mene koliko drugi nude, jer ne visim na AH. I dalje kazem da ne bi dao vise od 100 000...

Ali eto otisao sam na AH i naletio da se za takvu nesretnu/slicnu kombinaciju u kojoj je int.+str. i reduction level (od kojeg nema nista) vec moze naci za 30 milja buyout (kakvih crnih 150 milja ?!?!).

Ja i dalje ne bi dao vise od 100 000. Prvo jer mi nigdje ne treba strenght i inteligencne, a kao drugo reduction level uz ignore durability loss je najgora nocna mora koja mi moze doci sa nekom dobrom stvari.

15 godina
Diablo 3

Hebem si sreću, farmam 3 cijela dana act 1- misery fields  ,(nv 5 , mp 5 )i key nikako da padne , tak da mi patch   ide polako na jetra{#} !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DukeOs kaže...

Hebem si sreću, farmam 3 cijela dana act 1- misery fields  ,(nv 5 , mp 5 )i key nikako da padne , tak da mi patch   ide polako na jetra{#} !

Budu sa slijedecim patchom uveli nesto novo i olaksali dobijanje key-eva ionako. Naj se zivcirati {#}

17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Str. i int. u kombinacija sa red. lvl...  ?!?! Ne bi dao 100 000 za tako nesto, a kamoli 200 milja.

...vjeruj mi iz osobnog iskustva da se Hedrick kuzi u D3 ajteme...meni osobno je pomagao (pomaze) i kupovao ajteme za mog barba, a da ne kazem

i posudjivao (posudio) i davao 4 free svoje jebacke ajteme koje je mogao prodat za dobru lovu..tak da vjeruj mi na rijec covjek zna kaj prica.

::: peace 0n earth :::
12 godina
Diablo 3

Pozdrav ljudi! evo registrirao sam se na bug forum radi ove teme... pa da malo razmjenimo iskustva i plijen{#}...

evo mog lika http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/684966 (jeli čemu?)

Hellfire ring je zadnje što sam skupio..

2 0 hvala 0
14 godina
buterino kaže...

Molim za malu ppomoc. Ovako ja sam skupio 2 kljuca i plan fali mi jos 3 kljuc i kad ja otvorim ona vrata dali ja mogu prijatelje invite pa da oni udju  bez kljuceva znaci jedan otvori a drugi udju jel se to moze.MOLIM VAS RECITE HVALA.(oprostite caps lock tako me jedino neko primjeti)

Može.

16 godina
odjavljen
wiz4rd kaže...
Mrgud Veliki kaže...

...vjeruj mi iz osobnog iskustva da se Hedrick kuzi u D3 ajteme...meni osobno je pomagao (pomaze) i kupovao ajteme za mog barba, a da ne kazem

i posudjivao (posudio) i davao 4 free svoje jebacke ajteme koje je mogao prodat za dobru lovu..tak da vjeruj mi na rijec covjek zna kaj prica.

Svaka roba vrijedi upravo onoliko koliko je kupac spreman ponuditi za nju, a ne koliko prodavac trazi za nju {#}

Osobno sam tako reagirao, jer ne visim na AH. Mozda sam jednom upalio i danas drugi puta. Koliko vidim taj/slican belt ima minimalnu ponudu od 2 milje, pa na dalje. Buyout krece od 30 milja pa na dalje.

Ima tu svakakvih kombinacija. No, nebitno. Ono sto sam zelio napisati je da mi taj belt ima bar dve ovelike mane (i resi su dosta nizi od prosjeka), a zapelo se oko cijene. Ako ce tko dati 200 milja, neka da...

Moje cudjenje je bilo u pogledu igraca koji ne kupuje stvari na AH, jer to vise nije onda moja igra. A da ovo ne ode u danje prepucavanje/pametovanje, ja budem stavio EOD po pitanju razgovora oko vrijednosti {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 10:55 (Mrgud Veliki).
15 godina
protjeran
geothia kaže...

Pozdrav ljudi! evo registrirao sam se na bug forum radi ove teme... pa da malo razmjenimo iskustva i plijen{#}...

evo mog lika http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/684966 (jeli čemu?)

Hellfire ring je zadnje što sam skupio..

Uff, izvrstan hellfire ring...

12 godina
neaktivan
West kaže...

Di i šta ti farmaš ? Pitam ovo jer imaš stvarno mali DMG.

Mali savjet imaš na liku dijelove opreme koja mu uopće ne treba tj koju bi trebao pod hitno zamjeniti. Tu mislim na shoulders, bracers i amulet koji nemaj nikakav DEX a to ti je primarni stat.  Vidim imaš oko 500 ress all ali brijem da zbog malog dmg dosta dosta često umireš.

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
DukeOs kaže...

Ne znam kako tebi ne ispada ja iz zezancije isao sa rodjakom farmat i odma mi pao plan kasnie isli po taj kljuc i stvarno padaju. nemas srece al ajde past ce ti. SAMO NAPRIIIIIIIID :DDDDDDDDDDDDD

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo maznuo diabla na night mare, šta mislite o mom barbaru, jel valja on šta za hell težinu?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam bas iskusan sa barbarom ali po meni se moze naci jeftinih oruzja koji imaju level req. reduced po 10 tako da mozes dobiti weapon sa 700 dps za sitne pare

evo kako sam ja opremio svog barbu, igram sa mp10 i ide prelagano

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maxon-2260/hero/18518238

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma i meni je išlo lako, azmodana sam sredio bez problema, a i diabla na night mare. najveći problem na night mare, su mi radili oni elitovi pred kraj acta 4. do sad sam s njima imo najvećih briga, al glavni su padali bez beda. ovo nisam znao da mogu imat dva oružja od jednom, odnosno u jednoj ruci jedno u drugoj drugo. budem i to isprobo, jednostavno nekako volim imat štit pa nisam ni isprobavo dal mogu u dvije ruke dva oružja. uglavnom dobro si opremio lika za 46 levela, tako da me ne čudi što lako pičiš kroz igru.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
wiz4rd kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Svaka roba vrijedi upravo onoliko koliko je kupac spreman ponuditi za nju, a ne koliko prodavac trazi za nju {#}

Osobno sam tako reagirao, jer ne visim na AH. Mozda sam jednom upalio i danas drugi puta. Koliko vidim taj/slican belt ima minimalnu ponudu od 2 milje, pa na dalje. Buyout krece od 30 milja pa na dalje.

Ima tu svakakvih kombinacija. No, nebitno. Ono sto sam zelio napisati je da mi taj belt ima bar dve ovelike mane (i resi su dosta nizi od prosjeka), a zapelo se oko cijene. Ako ce tko dati 200 milja, neka da...

Moje cudjenje je bilo u pogledu igraca koji ne kupuje stvari na AH, jer to vise nije onda moja igra. A da ovo ne ode u danje prepucavanje/pametovanje, ja budem stavio EOD po pitanju razgovora oko vrijednosti {#}

ti si ili troll ili noob.... jel ti vidiš da ima ias i crit dmg? da ili ne? 200 mil ne vrijedi ali 80-tak bi mogao ladno dobiti

14 godina
neaktivan
Diablo 3

vi pričate o milionima, a ja trenutno imam svega 700.000 golda. ne bih mogo ni neko bolje oružje kupit, a kamoli ovo što je kolegi gore palo.

i 5-3570K
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grozota kaže...
West kaže...

Di i šta ti farmaš ? Pitam ovo jer imaš stvarno mali DMG.

Mali savjet imaš na liku dijelove opreme koja mu uopće ne treba tj koju bi trebao pod hitno zamjeniti. Tu mislim na shoulders, bracers i amulet koji nemaj nikakav DEX a to ti je primarni stat.  Vidim imaš oko 500 ress all ali brijem da zbog malog dmg dosta dosta često umireš.

Pa to mu je očito MF gear, a ne DPS gear. I ovo je sasvim dovoljno za Act 1 sa MP 1 ako znaš igrat. 

12 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Kralj Situacije kaže...

Ti si puko ko kruška. Takva vrsta belta je unikatna i vjerojatno će dobit nekih 150 M a ovo je ujedno i jedan od boljih rolova te vrste witching houra, kao i jedna od najvrednijih  itema u igri. Nijedan drugi belt nema crit dmg i as. TO je ujedno i glavni razlog zašto drže na cijeni.

Puko si ti kao kokica cim se svadjas sa svima ovdje. Briga mene koliko drugi nude, jer ne visim na AH. I dalje kazem da ne bi dao vise od 100 000...

Ali eto otisao sam na AH i naletio da se za takvu nesretnu/slicnu kombinaciju u kojoj je int.+str. i reduction level (od kojeg nema nista) vec moze naci za 30 milja buyout (kakvih crnih 150 milja ?!?!).

Ja i dalje ne bi dao vise od 100 000. Prvo jer mi nigdje ne treba strenght i inteligencne, a kao drugo reduction level uz ignore durability loss je najgora nocna mora koja mi moze doci sa nekom dobrom stvari.

Vjerujem ti da nebi dao toliko kad vrlo vjerojatno ni nemaš 100 K LOL, zar ne vidiš da se nitko ne slaže s tobom? Zar ti to nešto ne govori? (da nemaš pojma o itemizaciji) Mislim da je ovaj lik Trollonoob  :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 23:13 (Kralj Situacije).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li ko diablo na win8 da znam jeli radi :D ? 

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Save kaže...

Ima li ko diablo na win8 da znam jeli radi :D ? 

Da, naravno. DirectX 11.1, 11, 10 i 9 su podržani, kao i što postoje uredno driveri oba proizvođača.

Troll level: sensei
16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...

Vjerujem ti da nebi dao toliko kad vrlo vjerojatno ni nemaš 100 K LOL, zar ne vidiš da se nitko ne slaže s tobom? Zar ti to nešto ne govori? (da nemaš pojma o itemizaciji) Mislim da je ovaj lik Trollonoob  :)

Nitko ne slaze sa mnom, a kaze mi netko tko je popio suspenziju ovdje na diablo 3 threadu jer se svadjao sa svima ?!?! {#} Jao, da te nema trebalo bi te izmisliti ovdje.

Ja ovdje ne vidim nikoga niti da se slaze, niti da se ne slaze sa mnom. Samo izmjenjujemo komentare i misljenja (osim jednog padobranca, koji je mozda i tvoj multi - koristite isti rjecnik). Uostalom, tome i sluzi forum, a ne vrijedjanju koje ti koristis. Da ne komentiram ono - nemas niti 100K. A je tesko skupiti 100K...

No, to je rezultat neke tvoje osobne frustracije/puberteta/cega vec i to je tvoj problem koji sam moras rijesiti. A sada idemo da se vratimo nazad na Diablo {#}

Daklec... Ajmo vi koji ste dobili Hellfire Ring, recite kakav je da vidimo sto moze ispasti.

12 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Kralj Situacije kaže...

Nitko ne slaze sa mnom, a kaze mi netko tko je popio suspenziju ovdje na diablo 3 threadu jer se svadjao sa svima ?!?! {#} Jao, da te nema trebalo bi te izmisliti ovdje.

Ja ovdje ne vidim nikoga niti da se slaze, niti da se ne slaze sa mnom. Samo izmjenjujemo komentare i misljenja (osim jednog padobranca, koji je mozda i tvoj multi - koristite isti rjecnik). Uostalom, tome i sluzi forum, a ne vrijedjanju koje ti koristis. Da ne komentiram ono - nemas niti 100K. A je tesko skupiti 100K...

No, to je rezultat neke tvoje osobne frustracije/puberteta/cega vec i to je tvoj problem koji sam moras rijesiti. A sada idemo da se vratimo nazad na Diablo {#}

Daklec... Ajmo vi koji ste dobili Hellfire Ring, recite kakav je da vidimo sto moze ispasti.

Hehe što sam ga naživcirao...........:)  baš si mrgud.  Ajde molim te  jel ti doletjelo na um da smo možda mi u pravu a ti nisi? Znaš, vjerovao ili ne, postoji ta mogućnost :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 0:32 (Kralj Situacije).
16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...

Hehe što sam ga naživcirao...........:)

Mnogo... A sada da se vratimo nazad na daleko bitnije stvari {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav momci i eventualno koja zalutala cura;

ne pratim igru ni temu već dugo no na interwebzima sam stumblea-o na informaciju

da je izašao (ili izlazi) neki novi patch..?

Možete li mi u par kratkih crta reći kakva je trenutno situacija s igrom,

jeste li zadovoljni i jesu li je znatnije popravili /doradili / ispeglali?

Pogotovo oni od vas koji igraju od launcha.

Živo me zanima.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

ne pratim igru ni temu već dugo no na interwebzima sam stumblea-o na informaciju

Živo me zanima.

Znas onu starih Latina da se o ukusima i bojama ne raspravlja ?!?! {#}

Koliko god se trude mijenjati i uvoditi novine, meni osobno je ovo jako daleko od diabla 1 & 2, ali daleko blize WoW-u.

Ali generalno, doradili su igricu, ovaj igru. Znatnije ?!??! Bas i ne. Vise kao varijacija na temu. Paragon je trebao odmah ici, a ovo ostalo je sminkeraj... Eto moje misljenje... Ostali ce napisati svoje.

15 godina
forzzuk kaže...

Živo me zanima.

Igra je bolja, igrivija i dobila je ok dodatak ''endgameu''.

Imaš mogućnost farmanja inferl machine, bolji su droipovi, čak sam i ja počeo dobivat legende lol.

Ugl. patchaj si i vidi,bolja je igra, samo što mi nekad štucne, zastane na par sek, i tako i još par kolega a to prije neije tako da ne znam

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

Si upoznat sa monster power? Sam biraš težinu na kojoj hoćeš igarti. 

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Kralj Situacije kaže...

Hehe što sam ga naživcirao...........:)  baš si mrgud.  Ajde molim te  jel ti doletjelo na um da smo možda mi u pravu a ti nisi? Znaš, vjerovao ili ne, postoji ta mogućnost :)

Pa šta nije bilo sve jasno kad je išo uspoređivat onaj TWH na AHu i za parametre je stavio int, str i red. level req. i kazao kako belt sličan TWHu ide za ispod 100k :D 

A crit damage i AS njemu očito ne trebaju.

16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Živo me zanima.

Ovako je Diablo trebao izgledati kad je izasao, prestao sam Diablom nakon nekih mjeseca dana igranja, jer se nije moglo zivjeti od botova, i nebalansa. VRatio sam se u Diablo III prije nekih 2-3 tjedna i sad je igra ok, igram DH i nisam vise glass cannon, cistim mp4 laganini, mogu i otenkati, tako da je sad pava uzivancija igrati. Legendary bolje padaju od zadnjeg patcha. Sad je to pravi hack and slash!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice