Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

danas sam dobio svoj prvi set iteam i odma Immortal king's irons

prodo z 100mil :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ja pa nikak da dobim neki legend ili set. valjda imam premalo mf-a, 170 sa nv.

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Molim vas da mi ovako realno kažete koliko se igra ova igra dnevno jer inače kad se navučem na nešto mogu igrat danonoćno, al s obavezama koje mi dolaze ne znam isplati li mi se uzimat igra ako će mi zjapit bezveze "na polici". I koliko je odprilike vremena potrebno da se pređe na normal od početka pa do Diabla?
Hvala!

Ma moš igrat kako hoćeš i u svim kombinacijama :). Nije kao MMO, moš igrat skroz kežualno i zabavit se, sam ili s frendovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:08 (gringo88).
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Molim vas da mi ovako realno kažete koliko se igra ova igra dnevno jer inače kad se navučem na nešto mogu igrat danonoćno, al s obavezama koje mi dolaze ne znam isplati li mi se uzimat igra ako će mi zjapit bezveze "na polici". I koliko je odprilike vremena potrebno da se pređe na normal od početka pa do Diabla?
Hvala!

ja igram u prosijeku 5-6h dnevno, ne više jer mi se ne da više. al igra je dušu dala za farmanje, barem je moj dojam takav, ubio sam s WD azmodana maloprije, i prva dva negativca u actu 3 na normal, sad moram u one spire i sutra vjerojatno krećem s wizardom. Da vidimo malo i tu klasu, koju direktor igre Wilson preferira. {#}

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Diablo 3

^^Wilson je rekao da mu je Barb naj klasa. Prije releasea je bilo na sajtu tko od developera preferira koje klase i zašto

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:58 (gringo88).

0 0 hvala 0
17 godina
mArkoman kaže...

Ja pa nikak da dobim neki legend ili set. valjda imam premalo mf-a, 170 sa nv.

Prije ce biti da nemas srece ili premalo igras. Ili oboje. Ja imam 172 MF sa NV pa mi tu i tamo kapne neki legendary a cak i 2 set itema. Doduse nista od toga nije bilo pretjerano korisno vjerojatno zato sto sam ja polovicne srece a i ne igram bas previse. Cesto znam doci do 5 NV-a pa mi dop...i igrati i prekinem. A sinoc sam malo vise igrao i prosao cijeli 3. act i pao je jedan legendary. I nisam ga ni uocio nego tek kada sam dosao kod vendora. Srecom pa kupim sve i kasnije pregledavam. I zato mi se svidja sto ce u 1.05 biti posebno naglaseno dropanje legendary i set itema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 20:08 (Eld).
13 godina
neaktivan

onda nemam bas srece, igram dosta cak i previse :) 

14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

^^Wilson je rekao da mu je Barb naj klasa. Prije releasea je bilo na sajtu tko od developera preferira koje klase i zašto

onda sam ja nešto pobrkao, uglavnom barb je i meni naj, al iskreno pošto sam s njim prvim krenuo bilo mi je s njim najteže. maloprije sam s WD sredio diabla, možda čak i lakše nego s monkom. 630 damage daje na 32 levelu, a barb mi daje na istom mršavih 340. valjda ću mu na night mare uspjet dignut štetu, u protivnom neće ići glatko. s wizardom sam tek počeo, i za sad mi se čini ok, vidjet ću kad pređem prvi act jel ima kruha od njega. mislim nijedna klasa nije loša, i bilo bi glupo igru ne odigrat s svim klasama na svim težinama. zato i idem prvo na normal sve preć sa svakim, pa na night mare itd. veći mi je gušt, kad idem po redu, nego kad jednu klasu nabijem do 60 levela i samo s njom farmam. ovako ću si sve likove dovest do 60, i onda udarit farmanje u slobodno vrijeme. bilo kako bilo, WD mi je na kraju bio teški overkill bilo mi je toliko lako ubit diabla na normal da to nije normalno, ni pola zdravlja mi nije stigo spustit. s monkom sam ga isto dosta lako sredio, s demon huntero malo teže, a s barbarom sam se mučio ko budala. vidjet ću s wizardom kako stvari stoje, sve u svemu za sad sam zadovoljan viđenim, jer su likovi tu negdje po snazi. s time da ne kužim što su se neki žalili na WD, jer od kad sam prešo 2 act doslovce sam se prošto do kraja igre. baš je premoćan, sumnjam da ću s wizardom tako lako sve rokat. al budemo vidjeli, WD samo na početku igre mi malo šteko a poslje stvarno nenormalna sila. ne znam jel to normalno, al s monkom sam davo 377 damage i on mi je bio rekorder do sada, i s njim sam prešo igru u 18 sati i 35 minuta, a s WD u 16 sati 25 minuta i damage mu je praktički duplo veći nego monku, a monka sam fino napuco s dexterity, i išlo je sve glatko na kraju igre. WD je definitivno iznenađujuće jak lik, nisam baš mislio da će tako kršit sve pred sobom. no dosta o tome, kad bi trebo izać ovaj patch 1.05, zna tko?

i 5-3570K
15 godina
neaktivan

Uf da meni bar padne neki item set :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan
Diablo 3

zadnja 2 - 3 dana katastrofa drop.

Jedva da mi vendor otkupi.

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Kakve su cijene u eurima za set iteme?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

6. legendary od patcha,65. lvl 1 handed xbow (dawn) je*en roll al je los sam po sebi item tak da je*at ga,jos uvijek nis dobro,al doci ce neki set pa ce bit veselo =)

Medo#2435

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Mislim da nisi mogao generalnije pitanje postavit.

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Za uspjesno farmanje act 1/2 inferna iteme mozes kupit do 2eura po itemu , a za act3/4 je skuplje ( al naravno mozes i tamo naci neke po 2-3 eura ak neko zeli brzo prodat ili se zajebe)...tak je moje iskustvo ali AH se svakim danom mijenja

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zunimassa set ring prodan za 34.99 funti :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

a kako se dobiva pare, imate neki račun otvoren u banci, ili vam pošalju poštom? nemam namjeru ništa prodavat, al jednog dana tko zna.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja prešo na Torchlight2... Judi... Jay Wilson vas prevari... Za kikiriki koštice se dosađujete po cijele dane..

Znam da nitko ovdje unazad mjesec dana nije digo vise od 50-100€ mjesecno, pa to zaradiš ak odes konobarit na jednu svadbu...

A isto tako znam da vam nije vise zabavno... Nije vam zabavno od kad ste prešli Hell, a i prije...

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jeli mos dignut novac ?
Suba
13 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...

Ja prešo na Torchlight2... Judi... Jay Wilson vas prevari... Za kikiriki koštice se dosađujete po cijele dane..

Znam da nitko ovdje unazad mjesec dana nije digo vise od 50-100€ mjesecno, pa to zaradiš ak odes konobarit na jednu svadbu...

A isto tako znam da vam nije vise zabavno... Nije vam zabavno od kad ste prešli Hell, a i prije...

Tko kaže da nije zabavno. . .  Ako tebi nije to je tvoja stvar

Ako igraš sat vremena dnevno naravno da ti neće padati hebeni itemi samo tako. Treba malo truda za to i dobra oprema naravno. A vjeruj mi tko igra ono zagriženo taj dobro zaradi, znam po frendu iz prve ruke, s diablom plaća i  najamstana i režije i još mu ostane love a za to u treba 5-6 sati dnevno igranja.

Osim toga tu su i achivement bodovi koje i isto zabavno skupljati  :)

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ono što me više ljuti od 200 DPS lvl 63 itema je ovo...

30M inače ovakvi statsi vrijede 30M inače ovakvi statsi vrijede
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
KaMiKaZa kaže...

Stani pa kak za funte, men uvijek u eurima piše. Epic Fail Guy ali zato kad si konobar se nahodaš i noge si iskidaš a po mogućnosti i kurje oči dobiješ, dok ovdje nit oro nit kopo. Naravno da je meni (a vjerujem i većini)  dopizdhilo farmanje još tamo negdje oko 100-og sata igranja, al jbg. Da nije RMAH u igri davno bih odustao od ove igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 12:37 (Kralj Situacije).
16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
KaMiKaZa kaže...

Stani pa kak za funte, men uvijek u eurima piše. Epic Fail Guy ali zato kad si konobar se nahodaš i noge si iskidaš a po mogućnosti i kurje oči dobiješ, dok ovdje nit oro nit kopo. Naravno da je meni (a vjerujem i većini)  dopizdhilo farmanje još tamo negdje oko 100-og sata igranja, al jbg. Da nije RMAH u igri davno bih odustao od ove igre

Zato što mi je account postavljen na Veliku Britaniju.

17 godina
KaMiKaZa kaže...
Kralj Situacije kaže...
KaMiKaZa kaže...

...onda zaboravi da ce ti lova sjesti na paypal...ovak bu ti lova ostala na blizz balance-u. 

::: peace 0n earth :::
14 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...

za pola godine, i tebi će bit dosadno s torchlight 2. svaka igra nakon nekog vremena dosadi, al uvijek je možeš igrat i kad ti je već pomalo dosadna. ja igram već dva mjeseca D3 i nije mi dosadio, dapače. koliko sam vremena proveo pred njim, a koliko vani kad odem za vikend neusporedivo. a vani potrošim u jednoj večeri 300 kuna, a diablo sam platio 400 i sad nek netko kaže da to nije pametan ulog. ja već sad imam jedno 150 sati igre, za pišljivih 400 kuna, a skupit ću najmanje 400 dok pređem s svim likovima i inferno težinu. tako da nemoj pričat gluposti, treba gledat uloženo i dobiveno, ako gledaš tako onda je jasno da nitko s diablom nije na gubitku. jer toliko vremena koliko možeš provest pred igrom, malo pred kojom možeš. a taj torchligth 2 je dobra igra, al smiješno mi je kad ju netko stavlja uz bok diablu. jer se ne može mjerit s njime ni u čemu, pa čak ni u grafici. iskreno govoreći, diablo 2 je bio epic i teško je bilo za očekivat da će diablo 3 nadmašit d2 baš zato jer je d2 bio pre.eben, al reć da je d3 loša igra može samo netko tko očito ima osobnih problema s blizardom i Wilsonom.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

a taj torchligth 2 je dobra igra, al smiješno mi je kad ju netko stavlja uz bok diablu. jer se ne može mjerit s njime ni u čemu, pa čak ni u grafici.

Obrazloži molim te!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

...

a taj torchligth 2 je dobra igra, al smiješno mi je kad ju netko stavlja uz bok diablu. jer se ne može mjerit s njime ni u čemu, pa čak ni u grafici.

...

Osim što ju možeš igrati offline (i ima lan ako ti je to važno) i ima daleko bolji loot. A da ne govorim podršku za modove

Ali svakome svoje i neka uživa. Meni je osobno Torchlight bolji

Diablo sam pretpostavio da će biti smeće zbog RMAH-a i to se meni dogodilo. Igra je dobra, ali konstantno biti online i kvalitetan legendary na kapaljku da bi cijene bile veće je meni neoprostivo. Tko može prijeći preko toga ja mu želim dobru zabavu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 14:27 (Paolo2612).
13 godina
protjeran
wiz4rd kaže...
KaMiKaZa kaže...
Kralj Situacije kaže...
KaMiKaZa kaže...

...onda zaboravi da ce ti lova sjesti na paypal...ovak bu ti lova ostala na blizz balance-u. 

Svakako mu ostaje, jednom kad ode na Battlenet acc, tamo ostaje, nema poslije toga prebacivanja na paypal

16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
wiz4rd kaže...
KaMiKaZa kaže...
Kralj Situacije kaže...
KaMiKaZa kaže...

Svakako mu ostaje, jednom kad ode na Battlenet acc, tamo ostaje, nema poslije toga prebacivanja na paypal

Znam da ostaje, s tim novcima si uzimam novu ekspanziju WoW-a, to mi je bio plan :)

13 godina
Diablo 3

250MF ali i dalje nista od set itema ili nekog bjesnog rare.a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

250MF ali i dalje nista od set itema ili nekog bjesnog rare.a

ne brini,nacekat ces se,jedini set drop u 300+ sati igre IK helm al prepatch,pa je bila za onu stvar,da oce sad dropat...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice