Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

A čovječe svi nešto dobro nabrijani, ja sam agresivno krenuo sa svojim profilom, za oko 18sati igranja lvl 60, uz frendovu pomoć.

Ne ispadaju mi baš nešto dobri itemi, manje više se igram po AH. Švercam.

Legend item niti prismrditi.

A sad slabije igram u zadnje vrijeme, laganini. Nemam baš vremena.

A evo moj lik

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Warbringer-2854/hero/5349007

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Blizek kaže...
Okica4Ever kaže...

Evo ja uspio sloziti do kraja svog DH-a.. Za cjeli ACT3 run mi trba 1h i mozda nesto malo preko.. Disciplinu mi je skoro stalno puna tak da letim kroz ACT..

Evo linka s opremom..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Okica4Ever-2705/hero/15387119

Uf, I'm jelly... kolko si golda potrošio na sve ovo? Vidim svi ti primjerci nisu baš predobri, ali zajedno definitivno jesu...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Warbringer-2854/hero/5349007 sa ovim lako farmam act 2, ali act 3 je neučinkovit i težak...

Neznam Manticore i Off hand sam platio 110m ovo ostalo je tak tak sve ukupno negdi oko 160m tak nesto

Ali to jos nije kraj moram kupiti ring bolji, suit, i rukavice da dignem dps bar na 160k i onda bude ok

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 4:33 (Okica4Ever).
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

A čovječe svi nešto dobro nabrijani, ja sam agresivno krenuo sa svojim profilom, za oko 18sati igranja lvl 60, uz frendovu pomoć.

Ne ispadaju mi baš nešto dobri itemi, manje više se igram po AH. Švercam.

Legend item niti prismrditi.

A sad slabije igram u zadnje vrijeme, laganini. Nemam baš vremena.

A evo moj lik

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Warbringer-2854/hero/5349007

Malo si zeznuo link xD.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
AlterEgo kaže...

buff battle ragea

info za legendary,povratak nv ako uđeš u istu igru natrag, respledent daje kao elita, jačina elite određuje item roll...igra postaje sve bolja i bolja iako neam sreće u njoj bar ću imat više motivacije igrat :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
formula1live kaže...
KaMiKaZa kaže...

Nakon Echoing Fury-a, danas mi kapne ovaj zeleni ljepotan :P Što mislite, za koliko ga mogu prodati?

Dobar prsten, da ima CC ja bih ga kupio od tebe.

EDIT:koja si klasa?

Barbarian, zašto? :)

13 godina
odjavljen
KaMiKaZa kaže...
formula1live kaže...

Barbarian, zašto? :)

Ma pitam jer ja igram sa WD-om pa od 6 set itema niti jedan nije bio za mene.

Napokon je u mojim rukama {#}. Uspio sam ga dobiti za 75M, a daje mi 14K DPS više.

13 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

vidim da smanjuju fury generation na svemu sto mogu , kontam si da žele zahebat whirlwind build za barba da nebude vise tak lako farmanje

16 godina
odjavljen

Jay Wilson: we consider that ability to be too much fun, so we've doubled the nerf.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad već tako drastično i često nerfaju buildove/klase a igra je bazirana na AH/RMAH i nemožeš se samofinancirati od loših dropova trebali bi kod svakog intenzivnog nerfa svakom dati 15 ak milijuna da se može složiti neka budget klasa. Prvo mi se pokenjaju po Demon Hunteru a sad čini se po Barbu. Zadnji gold sam uložio u WW Barba i nadao sam se da će mi nešto pasti i isplatiti mi se, pa eventualno opremiti nekog drugog lika. I ništa u 40+ sati intenzivnog akt 3 farmanja 0 dobrih dropova. Niti za mene, a niti za prodaju.

Vratio sam se flipanju stvari na AH i mogu reći da mi se odmah isplatilo. Par minuta na AH se isplati više od 40 sati farmanja za vendor trash.

0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Jay Wilson: we consider that ability to be too much fun, so we've doubled the nerf.

Yes, because this game is job, it is not supposed to be fun.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
KaMiKaZa kaže...

Nakon Echoing Fury-a, danas mi kapne ovaj zeleni ljepotan :P Što mislite, za koliko ga mogu prodati?

Kolko imaš MF ti? Bez valora.

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
AlterEgo kaže...

buff battle ragea

info za legendary,povratak nv ako uđeš u istu igru natrag, respledent daje kao elita, jačina elite određuje item roll...igra postaje sve bolja i bolja iako neam sreće u njoj bar ću imat više motivacije igrat :)

Ja ovo ne mogu naći...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan

Ma to samo ako te izbaci.. Ima negdje, ne da mi se tražiti..

EDIT: Odgovor na to da ti se NV vrati kad uđeš ponovno u istu igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 16:01 (GuitarMaster).
17 godina
neaktivan
BUG FIXES

Nephalem Valor stacks are now restored whenever a player rejoins the last multiplayer game he/she was disconnected from
17 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
BUG FIXES

Nephalem Valor stacks are now restored whenever a player rejoins the last multiplayer game he/she was disconnected from

Mene ovo najvise veseli od svega 

16 godina
neaktivan
tigerija kaže...
KaMiKaZa kaže...

Kolko imaš MF ti? Bez valora.

75%, 63 je od paragona, 12 od glovesa. 

13 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
AlterEgo kaže...

vidim da smanjuju fury generation na svemu sto mogu , kontam si da žele zahebat whirlwind build za barba da nebude vise tak lako farmanje

Ma i DH-a ocu sjebat gamad. Da vise neces moc tolko izdrzat u Shadow POwer i oce sjebat ovaj Vault.. To mi je sad najaci napad protiv elita samo se koturas gore dole ovi pa krepavaju :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

bio sam malo sumnjičav na početku u svezi WDoctora, al sada nakon što sam prešo 1 dio acta 3, ubio goma maoprije i trenutno dajem 489 damage! npr s jednim barbarom sam nakon pređene igre, tek na 340 damage, a on je meel klasa i njemu taj veći damage treba više nego wdu. no dobro, mogu reć da sad ide sve po planu imam 2500 zdravlja i moram priznat da nakon monka najlakše igram s WD-om, na početku igre mi je malo šteko jer nije imo ni inteligencije dosta ni oružje dobro, tako da sam imo problema al sad sve ide ko od šale. imam onu zmiju mojo umjesto štita, koja mi isto bolesno diže štetu i stvarno uživam igrajući s njim. iako sam mislio da će mi bit najšugaviji lik za igranje, i moram pohvalit blizard nijednog lika nisu pretjerano pustili da bude bolji od ostalih, svaki lik ima svoje sposobnosti ali nijedan nije pretjerano jači ili slabiji od drugih što mi se jako sviđa kod igre. a s barbarom sam teško prešo, nakon 27 h igre isključivo zbog činjenice da sam dobivo loše stvari, i nisam imo crvenih flawless dragulja da mu snagu dignem na potrebni nivo. svi ostali likovi dh, monk, wd idu ko od šale. i općenito dojam o igri mi je stvarno visok, iako nikako da se naviknem na ovu crtanu grafiku, i to je jedini minus igri. no blizard nije tu ništa krivo napravio, bilo bi glupo da nisu napravili u 2012 3D grafiku, samo što meni se ona ne sviđa. gameplay je opet onaj stari diablo, teško se ustat od stolice pogotovo kad ti s nekim likom krene dobro i kad počneš minionse rasturat ko od šale. a to se obično dogodi, krajem drugog i početkom trećeg acta. sve u svemu, zadovoljan sam, nadam se da mi na ovi težim razinama igranja neće biti velikih problema. pošto je ovo ipak normal težina, ne treba prerano poletit u oblake. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

sve u svemu, zadovoljan sam, nadam se da mi na ovi težim razinama igranja neće biti velikih problema. pošto je ovo ipak normal težina, ne treba prerano poletit u oblake. {#}

Nakon 1.0.4  sam krenuo sa WDom i prešao igru, uključujući inferno u roku od nekih 30ak sati igre... Toliko o onome najavljivanome "Inferno will be very, very, very hard!"... i još ga planiraju nerfat [Inferno težinu]...

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 22:28 (xhopeon).
15 godina
KaMiKaZa kaže...

Za 2734 :P
Šala naravno :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

jesam ja dobro shvatio, dakle morat će se napravit ovaj PTR acount da bi se skidalo nove patcheve?

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
GoodAngel kaže...

sve u svemu, zadovoljan sam, nadam se da mi na ovi težim razinama igranja neće biti velikih problema. pošto je ovo ipak normal težina, ne treba prerano poletit u oblake. {#}

Nakon 1.0.4  sam krenuo sa WDom i prešao igru, uključujući inferno u roku od nekih 30ak sati igre... Toliko o onome najavljivanome "Inferno will be very, very, very hard!"... i još ga planiraju nerfat [Inferno težinu]...

ma meni ne smeta, kako god oni naprave meni dobro, samo normalno da bi bilo bolje da je igra teža nego lakša. pogotovo na inferno težini, ipak je to kao za najiskunije igrače. {#} pa onda treba stavit neki izazov pred ljude, a ne da sve prođu iz prve.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

jesam ja dobro shvatio, dakle morat će se napravit ovaj PTR acount da bi se skidalo nove patcheve?

PTR iliti Public Test Realm je ako želiš sudjelovati u "beta" testiranjima novih zakrpa. Naravno, kada zakrpa prođe to testiranje i sve bude u redu, svi ju dobivaju standardnim putem kao i do sada.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jeeeej prodao sam Natalya's Gaze sa 50 eurića XD

Taman sam si otplatio igru ako uzmem u obzir sitnice koje sam prodavao ranije :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 0:54 (gringo88).

1 0 hvala 0
15 godina
gringo88 kaže...

Jeeeej prodao sam Natalya's Gaze sa 50 eurića XD

Taman sam si otplatio igru ako uzmem u obzir sitnice koje sam prodavao ranije :)

E to bi ja volio napravit u igri, samo šta sad počima sezona faksa, pa kad ću ja stić počet s igrom i nabildat se tako da mogu takve iteme prodavat.  A još te mora sreća pos*at da dobiješ nešto šta valja...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
protjeran
Diablo 3

Nevjerojatno. Prodao sam za 40 € Vile Ward koje imaju 188 dexterity, 60 fire res i 80 all res, mislim fire res i all res jesu maksimalni ali ovo ne vrijedi 40 eura lol. Inače otkad sam nabacio MF opremu pada mi 1 legenda dnevno uz 2-3 sata igranja, a trenutni MF sa valorima mi je 340

Evo maloprije mi pao set ring, The Compass Rose, šteta što nije Zunimassa

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 3:09 (Kralj Situacije).

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Molim vas da mi ovako realno kažete koliko se igra ova igra dnevno jer inače kad se navučem na nešto mogu igrat danonoćno, al s obavezama koje mi dolaze ne znam isplati li mi se uzimat igra ako će mi zjapit bezveze "na polici". I koliko je odprilike vremena potrebno da se pređe na normal od početka pa do Diabla?
Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ako volis farmat i makljazu samo uzmi. Ako ne volis ponavljat jedno te isti content cijelo vrijeme bolje nemoj bacat novce. Jos ako imas ekipu je bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dosta stvari su iskopali iz 1.0.5 patcha sa ptr pa koga zanima neka pogleda

http://www.diablofans.com/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice