Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je WD odlican, cijeli Inferno ACT I prosao u jednom potezu nekidan, ni jednom poginuo, MF na opremi je 185 + NV, a opremu nabavio na Hellu dok sam bio, ali zato kad sam doso u ACT II problemi, ne veliki ali problemi, sad sam nabacio nove opreme s AH (oko 500k potrosio), digo armor i all ressistance i ide bez problema Act II, jedino poneka elita mi pravi problem ali i ona se rijesi,poginem ponekad jednom ili dvaput, sad sam kod Zoltun Kule, trazim glave u Desolate Sands. Uglavnom ide s WD prelagano po mom ukusu.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pa zato i pitam vas, jer meni nekako dojam za sad da su to jedine dvije klase s kojima meni nije išlo. doduše s barbom mi je vrlo vjerojatno bilo teže, iz razloga što sam s njim probio led. dok sam s dh i monkom imo već dosta para, pa sam stalno craftao stvari i kupovo dobru opremu odmah na početku igre, što s barbom nisam mogo jer nisam imo ni para toliko niti sam skupio dovoljno dragulja da mu smiksam iteme s dosta streight. monka i dh sam napumpo s dexterity, i to je jedan od razloga zašto mi je s njima išlo lakše. barba nisam uspio tako nafilat, al vjerojatno ću na night mare sve popravit. kažem WD je ok, al očekivo sam malo više od njega, iako tek sam na početku igre nisam ni skeletona ubio još, no dobro vidjet ću kakav će bit kasnije. no kažem samo svoje dojmove, u vezi njih jer sam barem ja očekivo više od te dvije klase, baš iz razloga što mi je u D2 najveći gušt bilo igrat s necrom i barbom, a necro je dobio pandana u obliku WD. no bumo vidli, javim vam se za tjedan dana kad skinem diabla. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Kralj Situacije kaže...
Sepultribe kaže...
formula1live kaže...
D3ViL kaže...

Koliko bih mogao izvuc za ovo. . . Gledao sam na AH kombo ovakvih statova ne postoji, slicne imaju s malo visim crit chance/damage ali bez resista za 150 miliona sto mislim da je nerealna cjena {#} Imal ko kakvu predodzbu?

Btw najbolje od svega je sto me neki lik iz global chata izvrjedjao (kad sam tek dobio item) zato sto nisam prihvatio njegovu ponudu od 10 miliona nego odlucio prvo "provjerit trziste" 

Teško da će ti netko za to dati 150 milijuna. Rukavice imaju jako nizak CC tako da 258 dex-a neće utjecati na cijenu. Uz to nemaju IAS što je jako važno i Monku i Deamon Hunteru. Oni koji kupuju top rukavice kod traženja se ne spuštaju ispod 8 CC-a i IAS-a tako da tvoje rukavice niti neće vidjeti. Ja pretpostavljam da ćeš teško dobiti više od 50 milijuna za njih. Jer kod dobro opremljenog lika 1% CC-a i 3% IAS-a daje puno više DPS-a od 200 dex-a, a ti ciljaš na dobro opremljen likove sa puno love.

nema šanse neče dobit niti 20 milja za to premale statse ima koji su najbitniji ,jedino kaj mu se prerolal veliki dex a to niti je potrebno u rukavici

Da, u pravu si, dext je totalno nebitan, glavni stat za monka i dha je apsolutno nebitan. I eto na kraju si pojeo   gov.... čovjek prodao za 35 milja

kao prvo to nisu iste rukavice i ove vrijede više jer imaju veči chs one pol k..ne valjaju i da malo znaš više o dizanju dps-a nebi trkeljio gluposti dex manje diže od crita,chs i atack speeda ... a ako ga imaš dodatno super ... ajd vidi moj gear pa onda nekaj komentiraj http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sepultribe-2818/hero/11525839 tolko o tome i tvojim govnima ....

14 godina
protjeran
Kralj Situacije kaže...
toshak kaže...

Ma bitan je dex al ipak je najbitniji stats na rukavicama chc poželjan je i as.

Osobno igram sa barb. i uvijek bi žrtvovao prije str. nego chc.

Str. većinom mozes nadoknaditi na svim itemima+gem

Tako da 2% chc je dosta

Evo za usporedbu rukavice(ove sto ih nosim su za farming)

Nikad mi neće biti jasno zašto ljudi srljaju i stavljaju flawless zvijezde u chestove i pants i prstenje kad je tako mala razlika između recimo flawless zvijezde i obične zvijezde, samo 4 tj zanemariva, dok je razlika u cijeni između to dvoje ogromna

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 13:36 (Sepultribe).
13 godina
protjeran
Sepultribe kaže...
Kralj Situacije kaže...
toshak kaže...

Tako da 2% chc je dosta

Nikad mi neće biti jasno zašto ljudi srljaju i stavljaju flawless zvijezde u chestove i pants i prstenje kad je tako mala razlika između recimo flawless zvijezde i obične zvijezde, samo 4 tj zanemariva, dok je razlika u cijeni između to dvoje ogromna

normalno da ti nebude jasno kad ne kužiš da taj mali postotak diže dosta dps a to kaj ti nemaš love ili si škrt za sebe to je tvoja stvar i razlika je ogromna ;):)

O čeme ti trkeljaš? Kakav postotak? Nema to veze s postotkom. I gdje sam ja napisao o kojoj se vrsti gema radi, da ti možeš napisati da diže dps? O čeme ti trkeljaš? Mislim da si fulo temu, eno ti Betlfild par redaka gore pod PC Igre, ajd bjež spavat sad, amaterčino, ko fol nešta zna od Diablu a nebi znao garant znao preći ni drugi level Super Marija, ajd sad bjež spavat prije nego što ti mi svi opalimo 200-300 čvogi bez razloga XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 15:50 (Kralj Situacije).
14 godina
protjeran
Kralj Situacije kaže...
Sepultribe kaže...
Kralj Situacije kaže...
toshak kaže...

Tako da 2% chc je dosta

normalno da ti nebude jasno kad ne kužiš da taj mali postotak diže dosta dps a to kaj ti nemaš love ili si škrt za sebe to je tvoja stvar i razlika je ogromna ;):)

O čeme ti trkeljaš? Kakav postotak? Nema to veze s postotkom. I gdje sam ja napisao o kojoj se vrsti gema radi, da ti možeš napisati da diže dps? O čeme ti trkeljaš? Mislim da si fulo temu, eno ti Betlfild par redaka gore pod PC Igre, ajd bjež spavat sad, amaterčino, ko fol nešta zna od Diablu a nebi znao garant znao preći ni drugi level Super Marija, ajd sad bjež spavat prije nego što ti mi svi opalimo 200-300 čvogi bez razloga XD

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 13:36 (Sepultribe).
13 godina
neaktivan
Eld kaže...
nine kaže...
Eld kaže...

Kad si prije, prijatelju, do 44. paragona dosao? I mislim da bi mozda vise trebao poraditi na resistencu nego dps-u. Pogledaj mog monka. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6865730

ti bi trebao zabrijati na LOH i life per spirit spent.. imaš puno resista ali ne koristiš moć healanja monka..

evo ti moj monk pa pogledaj kako sam si ja to zamislio kod sebe..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

btw igram oko mjesec dana i tek paragon 16.. {#}

Ah, proucio sam ja poprilicno monka ovih dana i podosta visim na AH-u. LoH je prilicno skupa oprema a ja bas nisam nesto imucan :) i zakljucio sam da je bolje ici na resist. Koji se da jeftino srediti ako se nece srljati sa kupovinom. A u pricuvi imam jedan set opreme sa Life per Second koji takodjer nije uopce los a moze se naci za prihvatljivu cijenu.

A kao i ti ciljam na Shenlong komplet ali necu si ga po svemu sudeci skoro moci priustiti jer taj par sto ti imas, ovako brzinski procijenjeno, vrijedi 80-100M a ja imam 20M teskom mukom dobavljenih jer sam rasprodao i rasprodajem opremu sa svih drugih likova :)

Sve u svemu zadovoljan sam kako sam uspio sloziti monka. Cijeli 3. akt do Azmodana sam prosao a da sam samo 2-3 puta poginio kod Ghoma dok nisam skuzio sta mi treba za njega. Na Azmodana jos nisam krenio jer sam se vratio na 1. akt malo se opustiti i ponesto golda nafarmati.

hahahahah...baš sam čekao jednog takvog nadobudnog ....kolega, ako nisi primjetio ja se zajebavam sa onim što sam rekao da konačno mogu farmat Act 1 ...inače , ne da farmam Act1 nego, da vjerojatno postoji Act 5 i 6 letio bih kroz njih ...kažeš da si proučavao Monka, hmm slabo si ih proučavao , malo bolje pogledaj koliko sati imam na njemu odigranih i koliko dugo radim na njemu a za vrjednost opreme neču uopšte komentirati ...ovo sa lohom i res. ti nepije baš vodu (imam opremu koju mogu zamjeniti da imam 900 Ress. i 2400 LOH-a ali manje DpS-a) odlučio sam se za ovu trenutnu varijantu, da ress. su mi malo slabiji ali namjerno , jer moj Dps je jednostavno predobar i u ovom trenutku prejak za bilo koji Act na D3 ...sljedeči put malo bolje prouči...evo ti još jednom pa malo dublje pogledaj !

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrKan%C4%91a-2555/hero/13332803

E i da napomenem...meni za kompletni Act 3 treba otp. sat i pol do sat i 45 min. a riječ poginuti mi je postala strana i smješna u D3 ...pogotovo nakon zadnjeg patcha...ako hočeš mogu te provozati kroz bilo koji Act na D3 pa da se uvijeriš iz prve ruke ...onu sramotu od linka koje si stavio ,...ja te molim da to više neradiš ...za tvoje dobro jer ti itemi koji su na tim linkovima ja drobim kod vendora ...lol ali isto te i kužim i ja sam bio na tvom mjestu tako da ovo neču shvatit ozbiljnim komentarom !!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 16:41 (Brutalni34).
16 godina
Keiichi kaže...
Znaci ja sam mu dao user i pw i on se logira i automatski se acc locka :) ja mu odma unlockam acc preko mobile sms-a, promjenimo pw i opet se ulogiramo s novim pw-om i acc se opet locka i tako u nedogled :)

I rijesio sam stvar tako sto sam ukljucio Authenicator na njegovom mobu :D tako da sad kada se ulogira s mojim usr i pw plus authenticator ne locka acc bez obzira sto se logiras s drugog kompa :)

Vjerovatno se uvijek locka ako nije Authentificator aktiviran na accountu.

Ja sam igrao sa vise kompova i nikad account locka (imam Authenticator). Ali mi je trazio Authenticator kod cak kada sam probao na drugom kompu u kuci, dakle na istom LAN-u (vanjska IP adresa je ista).

Pretpostavljam da ne provjerava samo IP nego vjerovatno i MAC adresu da li se mijenjala.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
protjeran
Kralj Situacije kaže...
Sepultribe kaže...
Kralj Situacije kaže...
toshak kaže...

Tako da 2% chc je dosta

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 13:37 (Sepultribe).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

my e-peen is 8===this=====D big

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sepultribe kaže...

aha gemovi ne dižu dps nego beru jabuke po diablu ajd molim te lijepo nemoj pisat takve gluposti jer pol k ...neznaš o diablu a super maria znaš igrat pa kaj se onda toga ne primiš....

Pa Oblomire otkad recimo npr Amethyst diže dps? LOL Ili otkad topaz barbaru diže dps?  Eto, opet si pojeo sam svoje gov... hehehe

I nemogu vjerovat da si tražio moj profil, koliko ti je trebalo? Baš nemaš pametnijeg posla lololol

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Sa barbom je prije patch bilo lako, a sad poslije patch je još lakše. Došao sam brzinski do inferna prije patch-a 1.0.4.0, samo je, bar meni, dosadno igrati sa njim. Što se tiće WD-a, on će sa ovakvim stanjem sigurno biti najslabija klasa u PVP-u, dok je u igri nakon patch 1.0.4.0 jako lako igrati sa njim. Samo moraš malo eksperimentirati sa skilovima, i normalno moraš koristit zombije kako je i zamišljeno sa tom klasom.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@goodangel

ma barb je uber.. {#}

evo frendovog.. fking steel wall je lik, a udara isto pristojno

http://eu.battle.net/d3/en/profile/grzica-2740/hero/18765453

@sepultribe

uber build, ali kaj ti nije to trunku premalo hp-a?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Ja bih samo zamolio ljude koji su tek krenuli u malo ozbiljniju igru na D3 da ljude poput Sepultribea ili moje malenkosti i još nekolicine igrača na ovom forumu poštede savjeta kako i šta bi trebali uraditi jer mi več zamo i imamo jako dobre likove na D3 i bilo bi bolje da rađe pitate za savjet a ne da se radiš pametan i ispadaš smješan , progutaj to malo ponosa i puno bolje čaš ispadat na ovom forumu ...neka se ne ljute ako sam nekoga izostavio a da ima jako dobro izgrađenog lika ,...stavio sam Sepula i mene samo zato jer za nas mogu garantirati šta pričamo i pišemo ...moj monk meni osobno nema cijenu , kakva god bila jer jednostavno je previše muke i truda uloženo u njega a vjerujem isto tako i za one, koji imaju sličnu jačinu ili čak jače likove od nas !!

i zapamtite si jedno ...ovo je igra koja traži jako puno odricanja ako želiš nešto postiči...ako misliš igrat na dan 1h i mislit ili očekivat da ti dropa neki bjesni item rađe prestani istog momenta igrat i kreni igrat loto !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Brutalni

za tebe isto pitanje kao i za sepula.. čovječe kaj te mobovi ne 1-hitaju sa tako malo hp-a?

imate jako dobar dps doduše, ja tek trebam početi ulagati u crit.. za početak bracer pa ringovi i rukavice.. ali ništa od navedenog mi nije imalo smisla dok god sam mogao nestati u borbi dok si rekao keks...

crit je na moj trenutni survivability tako reći fine tuning {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Brutalni34 kaže...
Ja bih samo zamolio ljude koji su tek krenuli u malo ozbiljniju igru na D3 da ljude poput Sepultribea ili moje malenkosti i još nekolicine igrača na ovom forumu poštede savjeta kako i šta bi trebali uraditi jer mi več zamo i imamo jako dobre likove na D3 i bilo bi bolje da rađe pitate za savjet a ne da se radiš pametan i ispadaš smješan , progutaj to malo ponosa i puno bolje čaš ispadat na ovom forumu ...neka se ne ljute ako sam nekoga izostavio a da ima jako dobro izgrađenog lika ,...stavio sam Sepula i mene samo zato jer za nas mogu garantirati šta pričamo i pišemo ...moj monk meni osobno nema cijenu , kakva god bila jer jednostavno je previše muke i truda uloženo u njega a vjerujem isto tako i za one, koji imaju sličnu jačinu ili čak jače likove od nas !!

i zapamtite si jedno ...ovo je igra koja traži jako puno odricanja ako želiš nešto postiči...ako misliš igrat na dan 1h i mislit ili očekivat da ti dropa neki bjesni item rađe prestani istog momenta igrat i kreni igrat loto !

Najviše me iritiraju ovakvi bahati i kurčeviti likovi poput tebe. A kad dođe PvP i kad ih mi ostali budemo gazili poput dosadnih muva koje samo seru okolo onda će plakat. Jojoj moj Papandopulose, pa ti si nula nulasta kakve ja frendove imam LOL, ono, ništica zapravo hehe, koji bi te poput bubice pregazili, i klanjao bi im se kao boginji Krišni i molio za oproštenje grijeha.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 18:46 (Kralj Situacije).
17 godina
nine kaže...

@Brutalni

za tebe isto pitanje kao i za sepula.. čovječe kaj te mobovi ne 1-hitaju sa tako malo hp-a?

imate jako dobar dps doduše, ja tek trebam početi ulagati u crit.. za početak bracer pa ringovi i rukavice.. ali ništa od navedenog mi nije imalo smisla dok god sam mogao nestati u borbi dok si rekao keks...

crit je na moj trenutni survivability tako reći fine tuning {#}

Upravo tako nine. Ja sam imao monka sa priblizno isto toliko velikim dps-om pa cak i vecim hp-om i na 3. actu inferna kada ti hp pocne curiti prema nuli samo gledas. Bas bi volio da snimi taj prolaz 3. acta od sat i po da ga vidim. Ali sudeci po, kako je kralj situacije primijetio, bahatom nastupu i rijecniku nema potrebe ista se zapitati.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

i da brutalni.. sad vidjeh onaj post u 16:15.. daj se nauči pristojnosti..

ako već imaš nešto za reći, nauči newba i obrazloži svoje stajalište.. ipadaš smiješan sa tim djetinjastim ispadima arogancije.. e i da nauči se pisati van citata.. citate ljudi lako previde {#}

e i da.. ako si se već respecao mogao si pošten gear kupiti {#} čini mi se da blago preuveličavaš sa time da ne gineš itd itd.. {#}

@Eld

ma brije lik pa meni zgori hp u nekim trenutcima, jedva da stigneš reagirati {#} znao sam sa 40+k hp-a popiti 1-hit dok sam imao manje resista.. par mobova to može napraviti

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:01 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
gledaj ovako ako misliš da serem da sa tako brzo može proči Act 3 prvo i osnovno da se naučiš koji item kupiš a koji ostavljaš ...ja kupim samo lvl 63 a nekad i 62 nevračam se po 200 ili 300 golda koje sam ostavio nakon fighta neznam kolko metara iza sebe...male škrinje, neudaram svaku samo ona koja mi je u blizini, u principu tražim samo elite a trshere ubijam sve po putu ako to neznaš da se tako radi onda se nemoramo dalje uopče razgovarati ali ako ti imaš princip rada takav da kupiš apsolutno sve , onda neka ti je sa srečom ...jer izračunaj si malo ko ima više šanse da pokupi kvalitetniji item ja sa mojim principom rada i puno više ranova od tebe ili ti koji na dan uspije napraviti 1 ili 2 rana po Actu 3 ...hmm...ja mislim da se to i vidi po liku kojim igraš a pogotovo po Paragon Lvl... a sad ono najvažnije ako si toliko siguran u sebe ajmo bacit jednu okladu jel može , ideš s menom ti sa svojim likom ja sa svojim i šta misliš koliko nam treba da prođemo Act3 ?

...i nemoj se držati za točno onih 1h i 45 min jer razlika u ranu može biti i do 15 min. a pogotovo kad moram tebe šlepat a iskreno me zaboli ku**c dal mi vjeruješ samo reci za koliko se kladimo da ti mogu dati broj uplate na moj PayPal i reci vrijeme kad ti paše pa da vidimo ko sere i da svima takvima začepim gubicu zauvijek !!

a sad si ti naredu...kolega !

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Brutalni34 kaže...
gledaj ovako ako misliš da serem da sa tako brzo može proči Act 3 prvo i osnovno da se naučiš koji item kupiš a koji ostavljaš ...ja kupim samo lvl 63 a nekad i 62 nevračam se po 200 ili 300 golda koje sam ostavio nakon fighta neznam kolko metara iza sebe...male škrinje, neudaram svaku samo ona koja mi je u blizini, u principu tražim samo elite a trshere ubijam sve po putu ako to neznaš da se tako radi onda se nemoramo dalje uopče razgovarati ali ako ti imaš princip rada takav da kupiš apsolutno sve , onda neka ti je sa srečom ...jer izračunaj si malo ko ima više šanse da pokupi kvalitetniji item ja sa mojim principom rada i puno više ranova od tebe ili ti koji na dan uspije napraviti 1 ili 2 rana po Actu 3 ...hmm...ja mislim da se to i vidi po liku kojim igraš a pogotovo po Paragon Lvl... a sad ono najvažnije ako si toliko siguran u sebe ajmo bacit jednu okladu jel može , ideš s menom ti sa svojim likom ja sa svojim i šta misliš koliko nam treba da prođemo Act3 ?

...i nemoj se držati za točno onih 1h i 45 min jer razlika u ranu može biti i do 15 min. a pogotovo kad moram tebe šlepat a iskreno me zaboli ku**c dal mi vjeruješ samo reci za koliko se kladimo da ti mogu dati broj uplate na moj PayPal i reci vrijeme kad ti paše pa da vidimo ko sere i da svima takvima začepim gubicu zauvijek !!

Eto to je jedini dokaz koji treba da se dokaže bahatost i arogancija. Dabogda ti nepao nijedan legendary idućih godinu dana, čak ni smeća od legendi. Samo zbog tvoje bahatosti i arogancije ti to želim.

Pa radije ću dobivati legendu svakih tjedan dana i ići polako farmanje nego biti tako bezobrazan i bahat i brzo farmati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:23 (Kralj Situacije).
17 godina
Brutalni34 kaže...

Kolega, sa malim rezistom i hp-m nema teoretske sanse da na zalegnes barem jednom dvaput na 3. actu u onim dunegeonima kada ti se iza coska sjuri copor onih zelenih, kako ih ja zovem "plinskih balona"! Ja ih se i sa svojim velikim rezistom bojim. Mozda ces jednog dva srediti ali ako se jos nadjes u nekoj guzvi pa jos i oni ... tvoj monk ce biti razmazan po zidovima dungeona ko fleka da se sve prasi.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@brutalni

jeli svratiš ponekad u icefall cavern u actu 3? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:25 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovdje je puno reterdiranih ljudi pa da nesto objasnim..

Da svi znate cemo sta sluzi u D3 nebi do ovoga doslo. Bratlni ima monka koji je ja vjerujem najaci ovdje. A vi imate smeca koja mogu kupiti za 100k na AH-u i jos bi bolji gear slozio.

On ima dps 87k znaci da dok mu dodu eliti blind+sereniti je oko 5 sec i to je njem dovoljno da ubije elite. A kolko majketi vama treba da ubijete elite 4min. Tu se kao radite pameetni moj manticore ili quiver na DH vrjede vise nego vasa tu sva oprema ne ukljucujem brutalnoga i sepoa jer oni imaju dobru opremu a vi ostali imate opremu koja se moze kupiti na ah za nekih 300k-2m.

Tak da fakat bi se mogli malo ugledat na njih i pocet gradit likove kako to oni rade a ne vi imate teoriju kao samo LOH i RESS pa sta ce ti 3k LOH-a i neznam kolko RESS-a ako imas 5k dps. Imao sam monka s 700 RESS i 800 LOH-a i 70k dps i eliti su padali u roku od nekih 6-9 sec. A ne ti imas 2k LOH-a 1100 RESS-a i 8k DPS i treba ti 3 min da ubis elita i ko je sad tu lud. Mozda on krepa 2 put kroz run ali barem mu ne treba 3 i pol sata da prede ACT3.

Tolko od mene uzivajte

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

isusek ...pa dobro koju vi igru igrate ...daj prestani kipat jer nemaš pojima o čemu pričaš Eld...ne kužim kako to da si ti prava osoba za objašnjenja a nisi ni pomirisao toliko Dps-a...kad to uradiš i postigneš onda se čujemo ...do onda molim te ne blamiraj se ...ok !!

Ada samo znaju cijelu tvoju priču Diabla Okice ...lol...usrali bi se u gače ...hahahaha

prst gore Okica {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:40 (Brutalni34).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Okica4Ever kaže...

Da svi znate cemo sta sluzi u D3 nebi do ovoga doslo. Bratlni ima monka koji je ja vjerujem najaci ovdje. A vi imate smeca koja mogu kupiti za 100k na AH-u i jos bi bolji gear slozio.

On ima dps 87k znaci da dok mu dodu eliti blind+sereniti je oko 5 sec i to je njem dovoljno da ubije elite. A kolko majketi vama treba da ubijete elite 4min. Tu se kao radite pameetni moj manticore ili quiver na DH vrjede vise nego vasa tu sva oprema ne ukljucujem brutalnoga i sepoa jer oni imaju dobru opremu a vi ostali imate opremu koja se moze kupiti na ah za nekih 300k-2m.

Tak da fakat bi se mogli malo ugledat na njih i pocet gradit likove kako to oni rade a ne vi imate teoriju kao samo LOH i RESS pa sta ce ti 3k LOH-a i neznam kolko RESS-a ako imas 5k dps. Imao sam monka s 700 RESS i 800 LOH-a i 70k dps i eliti su padali u roku od nekih 6-9 sec. A ne ti imas 2k LOH-a 1100 RESS-a i 8k DPS i treba ti 3 min da ubis elita i ko je sad tu lud. Mozda on krepa 2 put kroz run ali barem mu ne treba 3 i pol sata da prede ACT3.

Tolko od mene uzivajte

Heheheh došao i treći "Bahatenko". Sad su kompletirana The Three Stooges hehehe

Curice, savjet jedan. Nemojte biti takvi puni kompleksa, arogancije i bahatosti. Nije vam to dobro, vratit će vam se u životu. Pusa

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:40 (Kralj Situacije).
17 godina
Okica4Ever kaže...

Tolko od mene uzivajte

Bravo majstore!! To volim cuti. Nije isto "mozda krepa 2 puta" i "ja ne znam sta znaci poginuti". Malo se ipak mora smanjiti dozivljaj. A sa svojom bahatoscu moze si svog uber moka zabiti znas gdje vec. Prije cu prihvatiti savjet od ljudi kao sto su nine sa kojima je ugodno i pricati i razglabati i razmjenjivati iskustva pa ne znam kakvi noobovi bili. A na kraju krajeva, izmedju ostalog za to po mom misljenju i sluze igre i forumi. Da se opustimo i zabavimo a ne da se hvalimo i s visoka pljuckamo po ljudima.

Na prvom mjestu uopce nisam imao namjeru ni uvrijediti ni povrijediti brutalnog. Samo sam izrazio misljenje i to sam i rekao, nadam se na pristojan i kulturan nacin. A ovdje nisam primijetio da ikome pise "na celu" da je ultra super maher i majstor i rasturac Diabla 3.

13 godina
neaktivan
Diablo 3
nema tu priče o bahatosti nego jednostavno nemogu više čitat gluposti i bljazge a niko nije ni blizu pravim podacima ...ovo šta vam se pokušava objasniti nisu izmišljotine neko info. iz prve ruke a onaj ko to nevjeruje neka baci pare za okladu i ja ga vodim na obilazak mojeg farmanja D3 po Actu3 i 4 i gotova priča !!
Pa šta vi mislite, da kipam ...onda ako si tolko siguran u svoju teoriju ajmo više to dovesti kraju !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
i ne okreči sada priču na pristojnost neko ostani đubre do kraja ....onako kako si se pravio pametan prije šta sad smiruješ situaciju , ja stojim iza svoje priče i neče me neko ko iz prazne glave priča nešto što nije ni vidio mene nazivat lažovom !!!!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Brutalni34 kaže...
nema tu priče o bahatosti nego jednostavno nemogu više čitat gluposti i bljazge a niko nije ni blizu pravim podacima ...ovo šta vam se pokušava objasniti nisu izmišljotine neko info. iz prve ruke a onaj ko to nevjeruje neka baci pare za okladu i ja ga vodim na obilazak mojeg farmanja D3 po Actu3 i 4 i gotova priča !!
Pa šta vi mislite, da kipam ...onda ako si tolko siguran u svoju teoriju ajmo više to dovesti kraju !

Kako se kurče, a zapravo su mali miševi..........

13 godina
neaktivan
Diablo 3
a jedino što sam htio reči je bila bezobrazna istina i samo istina ...kome je mama k***a ,....lol...šala...ideš van s menom ...hehehe
Šalu na stranu , ne volim kad neko sere po mojem Monku jer da samo znate kolko sam se govna nagutao da dođem do toga a onda mi neko priča lovačke priče a nije ni blizu takvom farmanju !

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice