Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.524.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo uspio sam naći na njihovoj stranici.

It doesn’t give you a chance to get more items on a given kill – instead, it increases the chance that an item you find will be magical, and more potent than it would be otherwise.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ugl kad se dropa idem npr. lvl 61 baca se "kockica" oce li biti legendary(set),ako to ne uspije onda se baca za 6-affix rare,onda za 5 pa 4 i tako dalje

MF povecava sansu da kockica zarolla legendary ili veci affix rare,nema nikave veze sa item levelom niti brojem itema

npr. kag god ubijete elite i vidite bijeli archon armor,da ste imali veci mf on bi vjerojatno bio zuti

sa max mf-om imate skoro 5 puta vece sanse za legendary item! po meni je uvijek isplativije u mf gearu farmat act 2 neg act 3 sa 0 mf

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
medo36 kaže...

sa max mf-om imate skoro 5 puta vece sanse za legendary item! po meni je uvijek isplativije u mf gearu farmat act 2 neg act 3 sa 0 mf

Misliš da bi mi bilo isplatljivije farmat act 2 sa 375 %MF (max) ili act 3 sa 151 %MF?

13 godina
neaktivan
formula1live kaže...
medo36 kaže...

Misliš da bi mi bilo isplatljivije farmat act 2 sa 375 %MF (max) ili act 3 sa 151 %MF?

ovisi,ako act 3 mozes faceroll kao act 2 onda cak i da,al ja u act 2 ubijem neborjeno vise elitova neg u 3 i zato ga farmam,onaj vault of asassin zna imat i po 10+ elite packova,to nema nigdje u a3

17 godina
medo36 kaže...

ovisi,ako act 3 mozes faceroll kao act 2 onda cak i da,al ja u act 2 ubijem neborjeno vise elitova neg u 3 i zato ga farmam,onaj vault of asassin zna imat i po 10+ elite packova,to nema nigdje u a3

Ili odes public game Act 3 Sigebreaker run s najboljim ne MF gearom kojeg imas i prije nego svaki boss/rare mob umre (ako je zuti prije njegove smrti ako je plavi prije nego sto zadnji plavi zagine) equipas svoj fansy MF gear dropa ti loot ponovo vratis normalni i ajmo dalje do sljedeceg rare packa.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
D3ViL kaže...

Dropnulo liku iz moje grupe, a meni s 264% MF gearom ne dropa 2 usrana rare. . .

Daj meni to. :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

jel još uvijek vrijedi mf switch u ovom patchu? neki mi tipovi govore da ne vrijedi, pa jel ima text u blizzovom patchu gdje se to može vidjeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac1986 kaže...

jel još uvijek vrijedi mf switch u ovom patchu? neki mi tipovi govore da ne vrijedi, pa jel ima text u blizzovom patchu gdje se to može vidjeti?

Nisam citao patch notes, ali kada radim swich dropa 3-4 zuta bez swichanja 1-2 tako da. . .

15 godina
neaktivan
Diablo 3

jel još uvijek vrijedi mf switch iteme? ili ne u ovom patchu?

sry dupli post... ma i ja to vidim a meni ovaj jedan tvrdi da nije....

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:17 (domac1986).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

još par ljudi je reklo da je mf switch izbačen, tj vrijedi ako se imaju isti predmeti 180 sekundi na sebi.... pa tko je u krivu jel još netko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Razmišljam o tome da nanovo nabavim igru i doslovno probam zaraditi koju kunu,

zeznuta je situacija pa makar da igram neku glupost s mogućnošću da si

zaradim nešto sitno.

Ionako derem no-brainer igre u zadnje vrijeme pa mi dođe na isto.

Ukoliko je netko zainteresiran mijenjati D3 za BF3(+B2K)&BFBC2 nek me PM-a.

Premium sheme su mi ubile volju za igrom tako da bi ga trampio.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Farmal sam desetak dana act II i skužio da su mi bolji itemi padali na actu I. Na actu II svi lvl 63 itemi su totalno smeće, bezvezni statsi, stvarno beskorisni, pa i nakon patcha. Vratio sam se na Act I koji je sa opremom od 300MF kao šetnja parkićem, dok na actu II bi se moral malo više oznojit da bi sredil neke elite packove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

zaradim nešto sitno.

Nisi jedini koji je izgubio volju zbog toga što su napravili i praktički traže pretplatu za igranje. :-)

D3 je nešto bolji sada (dosta), ali i dalje ne vidim da je dovoljno bolji za zaradu. Actovi su lakši, ali je količina golda koji pada još premala, cijene bijelih i plavih predmeta u vendora premale, a dropovi još nedovoljno dobri.

14 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Farmal sam desetak dana act II i skužio da su mi bolji itemi padali na actu I. Na actu II svi lvl 63 itemi su totalno smeće, bezvezni statsi, stvarno beskorisni, pa i nakon patcha. Vratio sam se na Act I koji je sa opremom od 300MF kao šetnja parkićem, dok na actu II bi se moral malo više oznojit da bi sredil neke elite packove.

IMHO...Act3 je definitivno najbolji za farmanje....barem ima vise lvl63 itema a lvl61 i lvl62 daju dobre statove, jest da ih nemrem iskoristit za sebe al za druge likove su "mighty-fine"

act4 je sljuka jer je lvl kratak a drop rate je isti kao i na act3..... Kvaliteta itema je tu negdje s a3 al elita ima malo i kratak je te 30% tezi od a3.

15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

zaradim nešto sitno.

Ja se mislin bi li proda jedno i drugo, kupia GW2 i to počea igrat. Jedinicu san igra 4-5 godina i ima san više od 6k sati, čisto sumnjan da ću toliko utuć u obe od navedenih.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jel prodaje netko dobar 1 hand loh weapon s kojim se može farmat act3 za barba? dajem 15-20 milijuna ovisno o itemu pp plz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

jel prodaje netko dobar 1 hand loh weapon s kojim se može farmat act3 za barba? dajem 15-20 milijuna ovisno o itemu pp plz

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 8:31 (Test user).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Za te pare valjda ima neki 1h na AH. Meni jučer dop.... farmanja I i II, pa sam kupio neki mace s str 150 / vit 100/ LoH 300 / dmg 850 za 1.400.000 golda. Služi svrsi, prolazim lagano Act III sa Barbom, nije da mobovi i eliti padaju čim me vide, ali ih uredno čistim. A malo su i možda znerfani elite packovi nakon patcha. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Igor_Kreč  ih uredno čistim. A malo su i možda znerfani elite packovi nakon patcha. :)

maloo... znerfali su i ubili čar igre prelagani je sad act 3 i 4 ,sad s slabom opremom možeš bez frke farmat te actove ...

16 godina
domac1986 kaže...

ne treba ti weapon od toliko novaca ako si tank build. za DPS build nisam siguran jer ga nisam igrao

weapon kojeg ja imam (http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/hero/14919148) platio sam 2,5mil i vise je nego dovoljan za Act3 i 4.

za 15-20mil golda ja nebi pristao na nista ispod 1100 DPS-a

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
odjavljen
Diablo 3

DPS nije najvažniji kod oružja.Puno je važniji CD, IAS i glavni statsi nego DPS. Ja recimo sa ovim drugim oružjem koji ima manji DPS imam 9000 veći damage nego sa ovi koji ima veći DPS.

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

S obzirom da sam isao na cisti tank build nisam previse gledao na crit chance i damage.

primarno sam se orjentirao na survivability, pa mi je LoH najvazniji.

IAS dobro dodje, ali kako je "default" attack Frenzy koji ionako nastackan daje ogroman IAS nije neki bad ako ga weapon nema.

A osim Frenzy koristim Rend i Revenge koji ne koriste IAS, pa onda i nije tako bitno.

U biti, poslije samog DPS-a weapona mi je najbitniji sirovi DPS "napumpan" cistim Strengthom, a ne kroz crit chance/damage kako bi Rend i Revenge uvijek jako udarali, a ne ovisili o RNG-u (da li ce procati crit ili ne). Ali ipak mi je primarno na opremi bilo Armor/AR/VIT i STR. Ostalo ako dodje dobro dodje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Može prijedlog dobre rute za exp/elite farm run u actu 2 ako je neko probao nakon patcha?

Izbjegava sam inace farmat taj act jer su me nervirale one musice sto prde komarce, gusteri koji misle da su krtice i nage koje glume rogueove al mi se čini da bi za trenutno opremu na monku taj act bio najbolji po pitanju omjera exp+ilvl 62/63 / hour. Dok sam progresao na monku sam koristio defenzivni setup ias + loh, al farmanje acta 3 s tim ide relativno sporo(barem u odnosu na act 2 di se mobovi tope).

Uzeo bi black soulstone pa Desolate sands -> black canyon pa dalje preko stingin wings prema alcarnusu.

0 0 hvala 0
17 godina
Toome kaže...

Može prijedlog dobre rute za exp/elite farm run u actu 2 ako je neko probao nakon patcha?

Izbjegava sam inace farmat taj act jer su me nervirale one musice sto prde komarce, gusteri koji misle da su krtice i nage koje glume rogueove al mi se čini da bi za trenutno opremu na monku taj act bio najbolji po pitanju omjera exp+ilvl 62/63 / hour. Dok sam progresao na monku sam koristio defenzivni setup ias + loh, al farmanje acta 3 s tim ide relativno sporo(barem u odnosu na act 2 di se mobovi tope).

Uzeo bi black soulstone pa Desolate sands -> black canyon pa dalje preko stingin wings prema alcarnusu.

Uzmes zadnji quest da imas 3 companiona, odradis onu pustinjsku regiju spilu i Kule dungeone ubijes zadnjeg bossa i ajde opet isto.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kule dosta lagano pada, ali meni je definitivno najdraze bilo farmat Desolate Sands, ništa bolji dropovi nisu bili u Alcarnusu.

Linkam Barba s jadnjikavom opremom za act III.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Javus-2590/hero/4991117

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toome kaže...

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/yycu4/heres_my_final_a2_run_what_do_you_think_about_it/

Ovo je moj farming run i s njim sam prezadovoljan. Probaj pa javi kako se tebi sviđa!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav

Vidim svi ste više manje ful nabildani s opremom al evo ne škodi da napišem da imam neke sitnice za prodati. Ako vas što zanima pitajte slobodno, Cijena 30 % manje nego na AH

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

problem je taj što ja imam u glavi cijelo vrijeme da mi treba loh od barem 500 a vjerojatno i od 600 da bi farmao act3.... pa zato pitam, a takva oružja sa dobrim dps-om su stvarno skupa pa sad tražim neki best buy.

act 2 gle zbog paragorna najviše ti se isplati ovo:

sewers često budu 2 elite pa imaš 2nv  i onda ideš kod kule-a ali ljevi i desni ne onaj srednji portal.. jer srednji obično manje elita bude od ljevog i desnog... onda ideš cijeli desolate jer stvarno ima puno mobova... imaš oko 4 elite i nekad 1 goblin.

nakon toga ako hoćeš one pećine u desolatu ili odmah na vault of assasin
pa black canynon tamo varira od samo 1 elite pa do 3 elite sa goblin a mala je mapa
road to alcarnus i alcarnus i na kraju   ancient path kod waypointa samo da vidiš jel goblin tamo ako nije izađi i sve iz početka... tako ja radim

a act2 mi dropa bolje nego act1... act1 nikad nisam dobio recimo knjige sa 5 propertisa ili star ruby page kojeg prodaš za milijun i pol ako cijena nije pala.... prekjučer mi bacilo dobar predmet za monka oružje koje je prodano za 12.7 milijuna a to na act 1 nisam nikad dobio niti približno takvo šta....

ali slažem se patch je donio SVEGA dobrog osim 1 stvari po meni, prelako je farmati elitu sada.... ono još se ne heala... wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

act 2 gle zbog paragorna najviše ti se isplati ovo:

sewers često budu 2 elite pa imaš 2nv  i onda ideš kod kule-a ali ljevi i desni ne onaj srednji portal.. jer srednji obično manje elita bude od ljevog i desnog... onda ideš cijeli desolate jer stvarno ima puno mobova... imaš oko 4 elite i nekad 1 goblin.

nakon toga ako hoćeš one pećine u desolatu ili odmah na vault of assasin
pa black canynon tamo varira od samo 1 elite pa do 3 elite sa goblin a mala je mapa
road to alcarnus i alcarnus i na kraju   ancient path kod waypointa samo da vidiš jel goblin tamo ako nije izađi i sve iz početka... tako ja radim

Ja sam probao Kule-a i njegove portale, ali ne daju baš puno elita te troše vrijeme. Ja sam sa svojom rutom uspio 14 elita u 18 minuta ( bez ID-anja ) sa svojim likom:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Warbringer-2854/hero/5349007

P.S. Evo jedan item za koji neznam za kolko bih ga stavio. Sličan košta 7M, ali bez MF-a i reduced CC-a. Što vi mislite?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
Igor_Kreč kaže...

Kule dosta lagano pada, ali meni je definitivno najdraze bilo farmat Desolate Sands, ništa bolji dropovi nisu bili u Alcarnusu.

Linkam Barba s jadnjikavom opremom za act III.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Javus-2590/hero/4991117

Imas vise nego dovoljno all ressistance i solidan armor (pretpostavljam da je ovo bez Enchantress buffa).

Makni Berserker rage passive i stavi Superstition. 20% manje magic damage je ogromno za vise actove.

Probaj umjesto Ignore pain uzeti Rend sa Blood Lust. Meni se pokazalo kao odlicno.

Jedino si stvarno prenisko sa HP za Act3. Dok sam progresao kroz Act3 imao sa preko 60k HP.

Ovo je moj Barbarian kojeg samo neka izuzetno zafrknuta kombinacija affixa moze ubiti: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/hero/14919148.

Morao bi me elite freezat tocno u Desecratoru i da se jos oko mene vrte Arcane sentry.

Kroz Act3 i Act4 se protrci kao da su Hell.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice