Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.533.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

bit će to dobro, ako sam dobro shvatio taj paragon sistem se počinje primjenjivat tek na infernu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ruža kaže...

bit će to dobro, ako sam dobro shvatio taj paragon sistem se počinje primjenjivat tek na infernu?

da, znaci paragon sistem ti pocinje djelovat nakon 60 levela

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
14 godina
Diablo 3

Mogu samo reć gj, blizz. Igra mi se opet igra, super je, kad unidam imam dojam da ću neđto i dobiti i vratila mi se ona nada da će kapnut nešto da dignem koji evrić. Kapnulo je par sitnica niš pretjerano, možda ode za koji stotku tek toliko. paragon sam prvi i lijepo je vijedti exp crtu da se puni. Igra je lakša, act3 je sa hedrickom i bobom bio šetnjica :)

ugl. igrat će se dalje i ispunjena su sva očekivanja, superiška :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

steta sta da se ne moze kad igram za sljedecim likom ic odma na nightmare inace igru sam prosao demon hunterom na normal jedino mi se na njemu nudi da idm nightmare a na barbarianu samo na normal :((

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Mogu samo reć gj, blizz. Igra mi se opet igra, super je, kad unidam imam dojam da ću neđto i dobiti i vratila mi se ona nada da će kapnut nešto da dignem koji evrić. Kapnulo je par sitnica niš pretjerano, možda ode za koji stotku tek toliko. paragon sam prvi i lijepo je vijedti exp crtu da se puni. Igra je lakša, act3 je sa hedrickom i bobom bio šetnjica :)

ugl. igrat će se dalje i ispunjena su sva očekivanja, superiška :)

great job blizz, I agree. {#}

15 godina
geek_boy1 kaže...

steta sta da se ne moze kad igram za sljedecim likom ic odma na nightmare inace igru sam prosao demon hunterom na normal jedino mi se na njemu nudi da idm nightmare a na barbarianu samo na normal :((

i kako bi to ispalo?

prešao sa DH normal,otključao nightmare i sa lvl1 barbom igrao nightmare...

nit bi imao pošten gear ni otključane skillove/rune...

ne bi ni  muhu mogao ubiti...i onda bi se vratio igrat na normal...

ajd razmisli malo prije nego kaj napišeš.... :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 16:15 (vrx).
12 godina
protjeran
vrx kaže...
geek_boy1 kaže...

i kako bi to ispalo?

prešao sa DH normal,otključao nightmare i sa lvl1 barbom igrao nightmare...

nit bi imao pošten gear ni otključane skillove/rune...

ne bi ni  muhu mogao ubiti...i onda bi se vratio igrat na normal...

ajd razmisli malo prije nego kaj napišeš.... :D

Sad kad si to napisao, odmah sam u glavi zamislio kako on sa maceom udara po muhi u zraku a ona ni da se brecne haha

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
GoodAngel kaže...

nema potrebe previše kenjat po blizardu, moglo se odmah znat da će ispravit sve greške koje su napravili. valjda će sad malo manje ljudi seruckat o lošem dropu i tome slično, većinu stvari će ispravit i poboljšat, pa igra nije ni pola godine u pogonu. samo strpljenja, i sve će doći na svoje.

Nakon izjava o Hitleru,ubijanju 4-5 milijardi ljudi, te da je sve s Diablom 3 uredu i kako je igra super jer si ti to vidia u prijatelja dok je igra, mislim da te niko u ovoj temi ne shvaca ozbiljno.

Tako "Dobri" Andjelu mogao bi ti manje seruckat i prestat trollat temu i ljude koji su zapravo igrali/igraju igru.

A sta se patcha tice,stvarno se nadam da ce kroz sljedecih godinu dana dovest igru u red. Jer hebi ga 4+ godine nisu bile dovoljne /sarcasm off

uopće ne sumnjam, da bi ti i ostali genijalci ovdje, igru napravili puno bolje. šteta što vas blizard nije zaposlio, jer u takav ogromni talent koji vi posjedujete stvarno treba uložit pare. sarcasam on!

15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

sa svim likovima moraš preć normal, da bi mogo igrat night mare, odnosno hell, odnosno inferno. nema preskanjanja težine, i ne možeš s jednim likom igrat na hell npr zato jer si s drugim prešo night mare. dakle s svakim likom moraš igrat igru, od početka do kraja, na svim težinama ako hoćeš na idući nivo. kad dođeš na inferno, moći ćeš i ovaj paragorn sistem iskusit. eto, za svakog ponešto.

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Početni osvrt na patch i WD-a.

Ispostavilo se da sam bez veze cmizdrio prije nekoliko dana. Igrati sa WD-om je postalo stvarno zabavno, kako je bilo i do inferna. Igram sa Gargantuanom i Zombie Dogs-ima i prvi act je bio stvarno čista zabava. Dok se nakupi puno protivnika na ekranu to sve leti na sve strane, zbrka je ogromna. Sad što se tiče poboljšanja ona su vidljiva. Tijekom cijelog acta nisam izgubio niti jednog psa i gargantuana. Normalno treba na vrijeme pokupiti Health globe i pravilno postaviti pasivne skilove. Ispostavilo sa da Gargantuan i Zombie dogs-i mogu ubiti sami sve mobove na actu 1, jedino im treba pomoći kod elita/chamiona i boseva. Za razliku od followera puno su inteligentniji pa sada kad je krenem na goblina, oni me prate i napadaju goblina, a ne sve okolo druge protivnika kako je to slučaj sa followerom.

Vidjet ćemo kako ća biti daljnji actovi.

AH je stvarno postao bolji uvođenjem nekih sitnica kao što su mogućnost otkazivanja aukcije i pretraživanja sa 6 statsa. Što se tiče još patcha, izgleda da je blizzard nerfao drop itema na Actu 1 jer sam dobio jako malo rare itema (negdje 40% manje nego prije patcha) i puno ih je bilo niskog levela (ispod 55).

Ovo je dobar put ka normalnom WD-u, samo što je WD još uvijek preslab za  PVP, unatoč ovim poboljšanjima. No ipak bih svima preporučio da probaju WD-a jer je stvarno postalo zabavno igrati sa njime.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 17:18 (formula1live).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ruža kaže...
Ashelor kaže...
GoodAngel kaže...

nema potrebe previše kenjat po blizardu, moglo se odmah znat da će ispravit sve greške koje su napravili. valjda će sad malo manje ljudi seruckat o lošem dropu i tome slično, većinu stvari će ispravit i poboljšat, pa igra nije ni pola godine u pogonu. samo strpljenja, i sve će doći na svoje.

Nakon izjava o Hitleru,ubijanju 4-5 milijardi ljudi, te da je sve s Diablom 3 uredu i kako je igra super jer si ti to vidia u prijatelja dok je igra, mislim da te niko u ovoj temi ne shvaca ozbiljno.

Tako "Dobri" Andjelu mogao bi ti manje seruckat i prestat trollat temu i ljude koji su zapravo igrali/igraju igru.

A sta se patcha tice,stvarno se nadam da ce kroz sljedecih godinu dana dovest igru u red. Jer hebi ga 4+ godine nisu bile dovoljne /sarcasm off

uopće ne sumnjam, da bi ti i ostali genijalci ovdje, igru napravili puno bolje. šteta što vas blizard nije zaposlio, jer u takav ogromni talent koji vi posjedujete stvarno treba uložit pare. sarcasam on!

Pa bolje to nego genijalac koji popusi suspenziju na jednom accountu i onda pocne nerdrageat na private msg preko drugog accounta {#}

Inace Ruža tj. Good Angel, nije tebi lako? 

One of those speshul peopul,eh? 

Aj oladi s private-a, i odigraj kojih 400 sati Diabla 3 pa prosipaj "pamet" po temi. {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Što se je toliko popravio D3 ? :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Vidjet ćemo kako ća biti daljnji actovi.

skoro paragon lvl 3, i promijenio VQ u pet build, sa 2k life regena, i nesto thornsa, i gargantuan i dogsi su uspijesno istenkali, act3, ghoma, cijeli act4 i diabla.

i usput nasao prvi 1.04 legendary, neki   lacuni prowlers 63 lvl, :) pet build ftw

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Pa bolje to nego genijalac koji popusi suspenziju na jednom accountu i onda pocne nerdrageat na private msg preko drugog accounta {#}

Aj oladi s private-a, i odigraj kojih 400 sati Diabla 3 pa prosipaj "pamet" po temi. {#}

za razliku od tebe, ne moram niti jedan sat odigrat da prosudim jel igra valja ili ne. al naravno da ću je odigrat, i igrat daleko više od 400 sati, ovaj tjedan mi prestaje sezonski poso, stoga budi spreman na opširno izvještavanje ovdje. krvi ću vam se napit, dosta je bilo cmizdrenja da diablo ne valja. {#} forumi ako nisi znao, služe za pametovanje, i mlaćenje prazne slame. ako to nisi do sad shvatio, onda nikad ni nećeš. {#}

14 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Što se je toliko popravio D3 ? :) 

Meni osobno je, planiram dnevno dat mu sat dva za farm.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
Diablo 3

meni se osobno nije svidilo što su olakšali elite... gubi mi draž igra, + nekako imam dojam da bi rare itemi mogli pasti tj. cijena dolje. a ja bih počeo prodavati zato možda i kukam malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ruža kaže...
Ashelor kaže...

za razliku od tebe, ne moram niti jedan sat odigrat da prosudim jel igra valja ili ne. al naravno da ću je odigrat, i igrat daleko više od 400 sati, ovaj tjedan mi prestaje sezonski poso, stoga budi spreman na opširno izvještavanje ovdje. krvi ću vam se napit, dosta je bilo cmizdrenja da diablo ne valja. {#} forumi ako nisi znao, služe za pametovanje, i mlaćenje prazne slame. ako to nisi do sad shvatio, onda nikad ni nećeš. {#}

Heh you would know all about that...wouldn't you ;)

Samo ti izvjestavaj i pij krv, za tjedan dana dolazi GW 2 i idem na godisnji  {#} , a onda bye bye forume i svijetu

14 godina
domac1986 kaže...

meni se osobno nije svidilo što su olakšali elite... gubi mi draž igra, + nekako imam dojam da bi rare itemi mogli pasti tj. cijena dolje. a ja bih počeo prodavati zato možda i kukam malo

Meni tek sad igra ima draž kad znam dase tučem za paragona, i da se tučem za moguće evriće. Tek sad kad sam vidio dropove od kolega znam što mogu očekivati i samo čekam da kapne da odradim tih 6oeura :)

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Heh you would know all about that...wouldn't you ;)

Samo ti izvjestavaj i pij krv, za tjedan dana dolazi GW 2 i idem na godisnji  {#} , a onda bye bye forume i svijetu

uz dužno poštovanje GW2, al ne sviđa mi se ta igra, iako ima sličnosti s diablom ipak diablo je posebna priča za mene. i koliko god neki bili blizu tog savršenstva, ipak su daleko, tako blizu a tako daleko. {#}

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Meni tek sad igra ima draž kad znam dase tučem za paragona, i da se tučem za moguće evriće. Tek sad kad sam vidio dropove od kolega znam što mogu očekivati i samo čekam da kapne da odradim tih 6oeura :)

i onda još imaju obraza pljuckat po igri, a na kraju će se i obogatit. {#}

14 godina
Ruža kaže...
fila2208 kaže...

i onda još imaju obraza pljuckat po igri, a na kraju će se i obogatit. {#}

Anđele ne rise, pljujem jer sam platio. Kad je ti platiš, dozvoljavam ti da i ti serkaš. :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

pa ja sam je platio rođo, 400 kuna u prednarudžbi, nisam vam ja kriv što ne vršite prednarudžbu. mogli ste uštedit 50 kn, al me niste slušali, i sad ste dobili što ste zaslužili. {#} neću tolerirat kritičare ovdje, i zamolio bi mjerodavne da mi uruče moderatorske ovlasti da svakog tko krene negativno pričat o diablu, po kratkom postupku lišim dužnosti. {#}

0 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Gdje je najbolje farmati act 2?

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
domac1986 kaže...

Nevjerojatno bogovska legendarna oružja sam vidio...........pogotovo one handere, također i jedna kaciga je bila linkana, ufff epic item

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Well, nocas sam vidio bis 2-hand bow iz prve ruke...

Nisam sto posto,al ovako nekako

1400dmg

1.55 dps

neznam jel 10%speed il nest, u glavnom brzi je ko 1handxbow, no 1.55

crit dam 196% ili vise, ne sjecam se..

46% knockback

444 dex

loh 1200

hatred regen 14/s

slot

i jos je bilo par stvari, al nit jedna nonsensa, doslovno mislim da uz spray of teeth i iskusnog vlasnika ubija jednom strijelom sve na ekranu....

Procjenjen je na 400€ tako da ga lik nece prodavat na RMAH jel ce samo popusit, reko je da ce ga stavit za 500000000(pol milijarde) golda bez buyouta..

Odite si pogledat,ak je vec stavio, navodno to je bis za cijelu ovu godinu..Nece bolji past..

Ima na RMAH za 250€ slicni  al 1200 dps i umjesto dexa int il tak nest, znaci puno puno slabiji, cak mu je i vendor cijena neka 4999 il 6999, ono, palo...

Nego ,sad s svim ovim buffovima, izac ce neki novi buildovi, ono opet neke spaljevine tipa DoubleTornado ili ono cudo sa strujom i ledom za wizza,

sta mislite koja ce klasa dobit najbolesniji i najjmastovitiji build s obzirom na buffove i mogucnosti buildova koji isti nudi...

2 Barb
3 WD
1 DH
2 Monk
0 Wizz
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 6:06 (EpicFailGuy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ruža kaže...

pa ja sam je platio rođo, 400 kuna u prednarudžbi, nisam vam ja kriv što ne vršite prednarudžbu. mogli ste uštedit 50 kn, al me niste slušali, i sad ste dobili što ste zaslužili. {#} neću tolerirat kritičare ovdje, i zamolio bi mjerodavne da mi uruče moderatorske ovlasti da svakog tko krene negativno pričat o diablu, po kratkom postupku lišim dužnosti. {#}

mogu ja odmah nešto dobaciti... evo kupih igru u nedjelju, i ne mogu vjerovati da bogovski presveti blizzard nakon 100 odgađanja može izbaciti toliko bugovitu igru {#}

nebi ništa rekao da je igra jučer izašla {#}

inače mi se čini OK igra za sad, eto prešao normal baš jučer, ali ne mogu se oteti dojma da je endgame dosadan do zla boga..

jeli zna netko dali i kada misle implementirati PVP.. malo sam gledao endgame buildove i čini mi se da bi se sa takvim omjerom snaga ekipa međusobno 1-hitala LOL... baš me zanima kako će to srediti.

i još jedno pitanje.. koje oružje preferirate na monku.. nekako mi se najviše sviđaju knucklesi, ali čini mi se da bi mogao veći DPS izvući sa drugim oružjima.

može još kakav hint za monka ako imate {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
nine kaže...
Ruža kaže...

mogu ja odmah nešto dobaciti... evo kupih igru u nedjelju, i ne mogu vjerovati da bogovski presveti blizzard nakon 100 odgađanja može izbaciti toliko bugovitu igru {#}

nebi ništa rekao da je igra jučer izašla {#}

inače mi se čini OK igra za sad, eto prešao normal baš jučer, ali ne mogu se oteti dojma da je endgame dosadan do zla boga..

jeli zna netko dali i kada misle implementirati PVP.. malo sam gledao endgame buildove i čini mi se da bi se sa takvim omjerom snaga ekipa međusobno 1-hitala LOL... baš me zanima kako će to srediti.

i još jedno pitanje.. koje oružje preferirate na monku.. nekako mi se najviše sviđaju knucklesi, ali čini mi se da bi mogao veći DPS izvući sa drugim oružjima.

može još kakav hint za monka ako imate {#}

jednostavni:

cyclone build.....WotHF moze se zamjenit s FistOfThunder>Tunderclap

za vjeste:

dancing ballerina ( za ovo treba malo vjestine....cca sat-dva vjezbanja) .WotHF moze se zamjenit s FistOfThunder>Tunderclap

Elite OneHit  (za ovo bi trebalo imat preko 32K+ DPS-a)

12 godina
Diablo 3

da li igdje na pregledu profila na web stranicama stoji paragon lvl? Gledam preko mob pa nisam vidio.

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

A u PM sad mi kažu da mi je account locked...

EDIT: Pwd reset proradio, je'l možda problem što igram na laptopu i na PC-u??? Authenticator nemam na što staviti, a ovaj za nositi mi je bome glupo kupovat (nemam WoW)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 9:56 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

A u PM sad mi kažu da mi je account locked...

EDIT: Pwd reset proradio, je'l možda problem što igram na laptopu i na PC-u??? Authenticator nemam na što staviti, a ovaj za nositi mi je bome glupo kupovat (nemam WoW)

Nije problem ako igraš i na laptopu i na PC-u.

Znam za 2 razloga lockanja accounta - previše neuspješnih pokušaja logina u kratkom vremenu i logiranje sa neke udaljene lokacije u odnosu na onu s koje se inače logira - ovo se mahom odnosi na logiranja iz druge države. 

Blizzard ima sustav koji prati odakle se logira na account i u slučaju da se desi neki značajni nesrazmjer koji bi mogao upučivati na krađu accounta sustav automatski locka taj acc.

Koliko god ti eventualno bila gnjavaža toplo preporučam nabavu autentikatora.

Hackanje accounta i prodaje golda i itema sa njih je vec godinama jako rasiren i unosan biznis i autentikator ti daje barem neku razinu sigurnosti.

Bez autentikatora si kao samoposluga.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice