Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

nije problem u dropu (osim par stvari), ali previše su puta rechene, tako da nevalja mantrat

problem je bar meni što nemogu nosit stvari koji mi dropaju i vrijedne su po 10 milijuna. (monk sam)...ako nema cold resist (stackam to), meni je smeče i moram prodat, i moram tražit na AH. i kad kupim, opet nisam zadovoljan jer nisam ga ja našao...fali taj feeling.

drugo jedino šta se poslije svodi inferno je traženju elite i champion mobova i naravno goblini kad imaš 5 stackova vrijede kao i elite mobovi. chestovi, white mobovi, respledant chestovi, eventovi, specijalne kripte možeš zanemarit jer su ih nerfali SKROZ radi botera i s time "udosadnili" igru dosta IMHO. 

neki statovi su beskorisni, jer su ostali predobri i svih 5 likova traži praktički iste iteme (samo sa drugim main statom)..aka crit chance, crit damage, LoH, all resist, vitality + main stat + MF i toeto...ostali statove ako upadnu u taj mix OK je, ali ako nađeš item kojem fali jedan od navedenih statova on ne vrijedi ništa, makar ostale imao GODLY statove. 

level 60 likovi bez opreme su niko i ništa.. fali base statova koje dobieš levelanjem, znači sve je u itemima. trebali su stavit lvl 100 je max, tako da bar ljudi mogu igrat i dizat po 5 dexa i 2 vitalitya i 10 allresista ili još koji stat još 40 levela. znači ma koliko farmo i igro poslije, da imaš osjećaj da napreduješ "bar malo". 

kad rezimiraš, igra se puno suzila. iako pari kompleksna sve se svodi na doslovno ovo, a ostalo možeš preskočiti jer nema NIKAKVE koristi =

- act I hunting run ubit cca 20 champova + warden i butcher (najbrže)

- act II hunting run ubit cca 30 champova + zoltan i belial (najduže)

- act III - siegebreaker (iako se neisplati - najteže)

da bi dobio item koji ima visoke malo prije navedene statove (1/50) šansa za prodaju na AH, (1/200) za RMAH

skupljanje gemova, golda, salvaganje za essence je trošenje vremena, jer kad prodaš od run-a 1 na AH za 1 miliun, možeš kupit ovog navedenog pregršt. 

,,,,dobro uza sve navedeno, opet kao možeš igrat kako bi uvalio što na RMAH...međutim i RMAH ide ubrzano u $%#%", svakim danom se sve manje prodaje...praktički nemožeš skoro ništa prodati, a nemožeš ni gold prodati...

ja volim diablo...iako mi cijela friend lista (offline) od zadnjih 10tak dana, ja još igram....ali moraju što brže patchirat nešto..kad skroz se zakrči RMAh i nebudeš doslovno više mogao prodat išta za više od 2 eura onda će i ovo zadnje hardcoraša odustat...do PvP-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:27 (Thog).

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ged kaže...

A to pitanje si negdje postavio, a ja nisam odgovorio? Ili izbjegavas potvrditi da cilj igre nije farmanje?

Cilj igre je farmanje. Koristit RMAH da blizz može još malo zaradit. Točka. Više prekinite raspravu o tome.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
odjavljen

@Ged, pa i D2 i D3 zabavu nalaze u farmanju. Drugog cilja nema, jer je sadržaj isti tijekom cijele igre, bez obzira na level. Ja cijelo vrijeme želim reći da se to nije promijenilo. Kako se s Thogom dobrim dijelom slažem, moram reći da su najviše štete nanijele 1.0.3 promjene.

Ono što je problem s Diablo 2/3 igrama je što nemaš što raditi ako nećeš prodavati iteme za novac. D2 na ebayu i crnim tržnicama, D3 na RMAH-u i ebayu itd.

17 godina
neaktivan
Diablo 3
@ tonči
jel ti po prodaji na RMAH imaš feeling i da tamo ide nizbrdo..ja mislim da još max 15 dana i tamo nećeš moći prodati ništa jer svi imaju gear za farmanje act1/2 i stavljaju na prodaju dobre iteme, a niko ih nema kupiti (nema razloga). kad dođe PvP (samo da bude dobro napravljen) ili neki patch trebalo bi se aktivirati malo prodaja, jer će doći do potrebe za što jačim itemima
i da IMHO trebali bi staviti na ACT 3 i 4 još veći drop rate rarova, legendarya, set itema, jer ih trenutno ACT 1/2 ownaju dpsta, a onaj ko ima godly gear nema prednosti naspram "budget" geara s MF-om u farmanju... ja sam svoj MF gear kupio za cca  2 milje, (osim oružja) i s njim čistim act I i II, a MAIN gear praktički ne koristim (osim ako naleti preprezeznuti elite)
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:43 (Thog).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thog kaže...

drop je malo tezak s likom koji  igras, al ak igras "simultanku" npr. DH-Monk, onda i nije los. S DH 80% dropova je za monka ( i sve sto koristi DH moze koristit monk, osim ranged i cloak). Zeznul sam se na EU serveru, DH lvl 60, monk tek 15, al na US igram parallelno DH i Monk i progres je fantastican, a loot je izrazito koristan, oba su na 33lvl.

Istina, boteri su "zaokrenuli" igru....

o beskorisnim statovima se nebi slozio, IMHO, jer mi dobro dodu kao privremeno rijesenje gdje sam kratak, uglavnom armor i reisst, a to nadomjestavam s strenght i intelligence.

o statovima pri lvl-up sam i ja isto imao ujfu misljenje kaj su to izbacili ( ak korisno kaj nemres zeznut lika) i taj lvl cap mi nije bio jasan.....vidjet cemo sto ce donjeti buduci dodaci....

o gemovima: o, oni su mi najbitniji kad dizem druge likove, savrseni si za low lvl opremu i i likove. Esencije sam prodavao i izgleda da sam se malo zaheb. Procitaj post koji sam danas nabacio u vezi blacksmitha. Liku s publica sam dao 550 inferno esencija i onda mi proda tu foru....

16 godina
odjavljen

Da, činjenica je da umire i RMAH i AH. Ja sam zato odmah prvog dana prodao svu opremu sa svih likova i novu lootao. Do nedavno je i RMAH išao dobro, ali sve slabije i slabije, a većina ne mijenja cijene na niže, što je njihov gubitak, a pametnima dobitak.

Tu ništa nije čudno. Kao i u D2, prodavat će se samo iznimni predmeti.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

meni nije jasno cemu PvP u D3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko je dug act IV naspram prva 3?

na kojem ste lvlu zavrsili igricu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ibazulic kaže...

meni nije jasno cemu PvP u D3?

To je jedino što imaš (tj. nemaš) nakon što prođeš Inferno. No tu su failali već u dizajnu pa ništa od toga ni kad stigne. Umjesto otvorenog PvP-a, napravit će arene kao u novijem WoW-u. Dosadno.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

ne pricham ja o diablu 3 do lvl 60...... tu je igra 10/10

0 0 hvala 0
16 godina
šiloman kaže...

Act4 je kraci od prva 3. Rekao bi dosta kraci.

Ne sjecam se na kojem levelu sam zavrsio normal, mislim da je bilo negdje oko 30, ali nisam siguran.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
šiloman kaže...

Jako kratak 1/4 prvog Acta

60lvl barbar, deamon hunter, monk, sva tri na Infernu Act I, krenio Act II ali neide (ne koristim AH a oprema slabo pada,samo solo s ta tri lika igram,nist co)

14 godina
Diablo 3

Negdje sam čitao o dota modu igre za d3...ima li potvrda za to? hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Negdje sam čitao o dota modu igre za d3...ima li potvrda za to? hvala

odnosi se na PvP, kao trebao je biti DotA-style PvP ...i sav info je vise-manje iz 2011 ili prije izlaska D3.

15 godina
Diablo 3

Igra li netko sa witch doctorom? Taman sam njega mislio dovuci na inferno ako se isplati. Hvata me nostalgija za necro :) No vidim da generalno ga ljudi izbjegavaju na infernu,ali vidim da ima pojedinaca koji mogu s njim izdrzati bez problema. AKo ima netko savjet s njim nek slobodno kaze.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Igra li netko sa witch doctorom? Taman sam njega mislio dovuci na inferno ako se isplati. Hvata me nostalgija za necro :) No vidim da generalno ga ljudi izbjegavaju na infernu,ali vidim da ima pojedinaca koji mogu s njim izdrzati bez problema. AKo ima netko savjet s njim nek slobodno kaze.

LoH, CritC i Rain of toads...

13 godina
neaktivan

Može mi netko dati build s kojim na normaleu mogu s barbarianom pobijediti Zoltuna Kullea i ona njegova 2 diva? Jednostavno ne mogu to napraviti {#} Prvo trebam udarati po njima, pa onda njega?

13 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Može mi netko dati build s kojim na normaleu mogu s barbarianom pobijediti Zoltuna Kullea i ona njegova 2 diva? Jednostavno ne mogu to napraviti {#} Prvo trebam udarati po njima, pa onda njega?

frenzy,whirlwind,revenge,leap,ignore pain,WoTB,  stavi elective mode da mozes imati te skilove, prvo ubi njih pa zoltuna

13 godina
neaktivan

ima li netko savjet igram s barbom inferno act 2 , ubio sam magdu ali dalje nmg statsi su mi

life 50k

damage 13k

armor 8k

all res 650(buffed sa war cryem)

kako da povecam dmg a da nepotrosim puno para na weapon ili da ne izgubim puno lifea jer sam sa 75k pao na 50k da povecam all res ali nije pomoglo ? dali jos nesto radim krivo?

14 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

ima li netko savjet igram s barbom inferno act 2 , ubio sam magdu ali dalje nmg statsi su mi

life 50k

damage 13k

armor 8k

kako da povecam dmg a da nepotrosim puno para na weapon ili da ne izgubim puno lifea jer sam sa 75k pao na 50k da povecam all res ali nije pomoglo ? dali jos nesto radim krivo?

AR (all resist) ti je premali, bez buff mora bit 700, a act3 preko 850.

nakrcao si se s armorom, nicem ti ne sluzi, barem u tom iznosu od 8k, zrtvuj armor za jos AR opreme i LoH ( nemoj life steal %)

14 godina
Test user kaže...
zagid3 kaže...

life 50k

damage 13k

armor 8k

AR (all resist) ti je premali, bez buff mora bit 700, a act3 preko 850.

nakrcao si se s armorom, nicem ti ne sluzi, barem u tom iznosu od 8k, zrtvuj armor za jos AR opreme i LoH ( nemoj life steal %)

Ne, imam jedva 700 resa sa war cryem pa mogu facerolat act2. Act2 otkako je nerfan je lagan, malo teži od act 1. Act3 je i dalje novi svijet bar za mene...zato se sad na tome radi.

Digni dmg i uzmi loh mač, stavi si shield pa blok šansom i resistom isto. Stavi si također i regen što više u sek. Critical ako još moš utrpat

Koristi revenge, war cry, ignore pain, wrath of brskr, frenzy, charge

sve orijentirane na punjenje healtha

btw. pitanje za iskusnije....armor? koliko je korisan?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 16:11 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

....armor? koliko je korisan?

armor radi magic damage reduction s navodno jako malim physical reductionom.

Sav physical reduction ide iz resista, i, navodno, to je razlog zakaj su svi (bar vecina) barb stali na Act1 i redovito bili One-shotani od strane svih.

A barbi treba a-lot-of physical reduction + block 29%+

Nemrem tvrdit, jer ne igram B jos.

Naravno, ovo je jedan od problema u D3 kojeg nitko nije povukao, a bitniji  je od vecine "D3 problema/nedostaka" na ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 16:34 (Test user).
17 godina
zagid3 kaže...

life 50k

damage 13k

armor 8k

Iskreno za Act1/2 ti uopce nije potrebno toliko Life, ja sam Act 1 s svojim jadnim MF gearom farmao s 13k life-a bez ijednog umiranja (full clear svih regija ne samo brzi Butchi kill) trenutno na slici mozes vidjet imam 38k bez ikakvih problema cistim Act2 i prvi dio Act3 do boss-a prdonje.

Za najbolji/jeftinij dmg boost u weapon ubaci Star Emerald 70% crit dmg i nabavi rukavice/neck s crit dmg/crit chance ubaci passive Ruthless i sa Wrath of B ces topit elite ko da su maslac. Imas slike mog spec-a pa probaj nista te ne kosta.

Takodje ovaj All Ress mi je buffan s War Cry i za Act 1/2 uopce nije potrebno vise, za Act 3/4 jeste.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 16:52 (D3ViL).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Za WD je oprema jako skupa, ali ako imaš malo sreće za dobar drop, inferno nije problem.

PS: jel netko vidio cijene na azijskom AH. Itemi koji na europskom koštaju oko 20M, na azijskom koštaju nekoliko milijardi. Ti kinezi stvarno farmaju dan i noć. Ali zato su na američkim serverina itemi najjeftiniji.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

D3ViL  kolki ti je dps na weaponu?

14 godina
Test user kaže...
fila2208 kaže...

....armor? koliko je korisan?

armor radi magic damage reduction s navodno jako malim physical reductionom.

Sav physical reduction ide iz resista, i, navodno, to je razlog zakaj su svi (bar vecina) barb stali na Act1 i redovito bili One-shotani od strane svih.

A barbi treba a-lot-of physical reduction + block 29%+

Nemrem tvrdit, jer ne igram B jos.

Naravno, ovo je jedan od problema u D3 kojeg nitko nije povukao, a bitniji  je od vecine "D3 problema/nedostaka" na ovoj temi.

Imam 10k armora i oko 900 phs. reductiona ali opet me satiru. Očito jer imam samo 19% blocka :(

17 godina
zagid3 kaže...

D3ViL  kolki ti je dps na weaponu?

Ako hoces ostale detalje bolje me dodaj: D3ViiL#2534 jer jos ne postoji D3 Armory kao za WoW. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno tehničko pitanje.

Ispalti li se craftat Perfect star amethyst ?

Pokupio sam 2 knjige za nadogradnju draguljčeta i crafto sam si taj dragulj za moje potrebe.

Vidim da se na AH prodaje za cca 6,5M

Može li se craftati  i prodavati da bi se zaradilo nešto golda ?

(neda mi se sad računati isplativost i trošiti golde ako nije isplativo) pa ako neko ima može pomoć

Inace ako nekom ovdje treba nije problem craftat ću vam po istoj cijeni koliko i ja potrošim.

In game pofa#2156

lp

uz ove stat. act 2 i 3 ide normalno act 4 nisam probao

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 21:30 (toshak).
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
Diablo 3

Evo pošto ovdje zbilja ima majstora a ja trebam pomoć pa ću postati scrren ovako malo nestručno napravljen ali valjda se sve kuži.

Dakle trebam stručno da mi kaže što trebam mijenjati. Znam da trebam više manje sve, ali nemrem jer neam para. Radim malo po malo.

Ugl. što je kritično, di si mogu oduzeti, a da dodam negdje crit ili tako nešto.

Ugl. pomoć kako god :)

hvala puno na vremenom uloženom u gledanje slike :)

Sry na maloj slici ali eto, to je na lapu i ne mogu bolje, sry. Nadam se da se bar nešto vidi. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj BUG uploader ili sta vec za slike osakati sliku neopisivo tako da se ovdje niš ne vidi. Daj uploadaj na neki servis

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice