Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

http://i45.tinypic.com/2eba9ow.png

evo opreme od zravea koju je dobio za milju golda....to na euro ah je nemoguće!

Ma daj, pa evo, shoulderi sličnog već za 240k. Nađe se i jeftinije ako ćeš bidati (150k npr.). Siguran sam da bih našao svih 13 solidnih itema za jedva par milijuna.

14 godina
neaktivan
Test user kaže...

Ovako, da rijesimo probleme item-izacije.

Max svih glavnih statova Dexterity,Intelligence,Strength i Vitality je 3008 (legendary i set bonusi iskljuceni) na 13 komada opreme koji mozete nositi odjednom.

Po slotu:

Weapon : 350
Offhand : 178
Shield : 200
Amulet : 302
Ring : 178
Belt : 200
Boots : 300
Bracer : 200
Chest : 200
Gloves : 300
Helm : 200
Pants : 200
Shldr : 200
Cloak : 178
Mighty Belt : 178
Spirit Stone : 178
Voodoo Mask : 178
Wizard hat : 178

A sto se tice junka i to npr plavog.

Ak niste primjetili, plavi itemi ilvl63 uredno su blizu max-a.

Sto bi se reklo da se vrlo lako mogu dic 2 stata na jako blizu 1500 ( od tog broja si oduzmete glavni charakter stat u iznosu 189 jer je to kaj se dobije s 0-60 lvl)

pregrst ih ima 3 stata....

Cijena na AH je smijesna (uglavnom) i padaju svako malo.

Isto vrijedi i za zute , s tim sto mogu imat vise razlicitih statova.

A ono "Krivi Statovi", tipa baca strenght item DemonHunteru, pretpostavljam da je to namjerno napravljeno da te natjera a igras i s drugim likom sto je OK.

Dakle, treba radi dobar trade-off kad se skuplja oprema, a kad se koristi AH, kupovat i trazit opremu u paru....i svaki extra stat na itemu je super.

15 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...

Ma daj, pa evo, shoulderi sličnog već za 240k. Nađe se i jeftinije ako ćeš bidati (150k npr.). Siguran sam da bih našao svih 13 solidnih itema za jedva par milijuna.

da, od 5-10 milja, jer oružja su skočila puno. On je to dobio ispod milje...prema tome razlika je očigledna. Kud me yebu dropovi, tud još niš ne moš kupit. Da, može se uhvaitit nešto nekad, ali i bid skoči naglo nekad da nemoš pratiti. Većina itema koji su stavlejni su i n/a buyoput tako da na kraju sa bidom dam više nego li item vrijedi a da ne pričam kako me aukcije uhvate negdje u 5 ujutro da se bidam. Nisam se lud dizat tako radi igre...toliko nisam još skrenuo.

Sad smo skrenuli sa teme, samo sam htio reć da su dropovi neadekvatni i prerandom a  kad vidim neki <60lvl item dobijem padavicu., Nek maknu ispod 60 lvl i gotovo, bar ću se tješit kad bude neki veći lvl.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:53 (fila2208).
16 godina
odjavljen

Act 1, elite farm run samo s 5xNV (75% MF) daje nekih 200-250k golda bez prodaje na AH (dakle samo elite i usputni trash koji se ne može pretrčati na Crypts, Festering, Manor, Hold, lvl2 i 3). Taj run traje max sat vremena.

U tjedan dana, sat vremena dnevno, imaš 7 sati ili najmanje 1,4 milijuna. Dakle, za 1,4 milijuna možeš naći tjedno 1 item. S obzirom da ćeš u 7 puta pronaći barem 1 item vrijedan 200k+, ide to i na mnogo više. 13 tjedana ti treba za potpuno opremiti lika za Act III i IV po najgorem scenariju. Samo malo sreće i više igranja vodi te na 5-6 milijuna tjedno, što je dovoljno i za 7-8 itema.

Recimo, u dva tjedna laganog farma, frend je Barba s 40k Lifea i 10k DPS-a dignuo na 30k Lifea i 60k DPS-a. Farma se Act III s time uz malo truda.

P.S. Zašto se ne bi dizao u 5? Ja se dižem u 6. Nije vruće... :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:59 (Tonči).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Velim samo znam da ništa ne mogu prodati, padaju mi 63lvl itemi koji su užasno smeće i ne vrijede ništa. 

Radim svaki dan, kao i brat, elite runove po actu1...i opet nema tu neke zarade osim nešto golda što padne.

Kao što rekoh vjerovatno ne možeš to shvatiti kad si očigledno imao sreće u dropovima i prodaji. I nemoj mi prodavati spike. 

Nema to veze sa srecom, nego strpljenjem. Dakle, kada prodajem item na AH, potrazim najslicniji item, nadjem najnizu buyout cijenu, i stavim 30% nizu cijenu (iz drugog koraka i do 40%). Cesto se proda nesto. Sigurno dosta toga prodam ispod vrijednosti, ali u konacnici kolicina prodanih itema to pokriva. Kada prodajem na RMAH, stavim nekih 7-8E nizu cijenu od automatski generirane. Svako malo se proda neka sitnica.

Kupovina - izmedju runova (u biti, kad god stignem, ako sam za kompom, a imam 5 min viska vremena) svako malo provrtim na brzinu AH za iteme koji me zanimaju. Primjerice, vec dva, tri dana sam refreshao i trazio novi armor-bracers, i uhvatio jutros dobre high crit chance/dex/vit (za DH) bracers + 15% MF i strength. za nekih 150-200k. Slicnih trenutno nema ispod 1-2M+ (2-3E+). Dakle, moze se, ako se hoce :)

BTW zadnji put ti se obracam, tako da mi ne moras odgovarati. Ovaj tvoj ton iz zadnje recenice si ostavi za po doma.

14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Prvo i osnovno aukcije su po 48 sati, znaci nemres za par sati refreshanja kupit nist.

Pretpostavlja da to meni odgovaras (ja sam spominjao refreshanje ah). Ne refresham radi kraja aukcije (?!) nego radi pocetka. I to radi tona ljudi, tako da moras biti brz - kada netko stavi nesto super povoljno na low buy out, item ode obicno u par sekundi.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni idem super..

Sredujem polaku barbara jucer potrosio 10m sredio wep, amulet, pants i helm

Sad imam 13m cekam da se to popne na nekih 25m onda cu kupiti shild i shol.

U zadnjih 4 dana sa dropovim zalusio oko 25m jest da sam imo srece ali bili su i itemi za koje sam mislio da nista nevrjede i skoro ih prodo venduru kad nakraju uspostavio da vrjede oko 2-3m.

Tolko od mene uzivajte

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo s ghomom nije normalo :s. Nemos se dodgat poisionu, nema solucije kako da ga ubijes bez tone lucka sa Dh-om.. Nis, morat cu switchat gear na tank Dh-a jer ovo s reparacijom i one hittanjem nije normalno vise..zalosno da, ali opet vidim da tank dh-ovi uzivaju vise nego mi koji ga igramo pravilno. Ako ima takvih koji ga igraju tanky, jel moze ko napisat stats priority i build jer najcesce vodici na forumima podrazumijevaju da imas par stotina milja za spend kad se radi o gearu pa imaju na jednom itemu nastackano sve sto bih ja imo na ukupnom gearu s golda kolko imam..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test user kaže...
EraserHead kaže...

Šta je (po vama) bitnije za act3 i act4 inferna, veći hp ili res? Imam 32 k hp-a i 70 resa, pojačat ću jedno od ova dva, samo sam još sam u dilemi koje...

edit: 700 resa.

i jedno i drugo....a posto si monk mos probat napraviti "trade-of" izmedu HP i armora i to sa stitom (ako ga nemas), zadrzi HP a povecaj armor i naravno dizi resist

nastoj stacat jedan element netreba ti all elements jer imas passiv koji onda sve dize na istu vrijednost najaceg resiste kojeg imas!!!!!!

U biti, DR od 80% je sweet-spot !!! {#}

Ma naravno da znam za owe, imam cold res, ali on sam jednostavno nije dovoljan, čini mi se da ću morati žrtvovati barem 5 k vitalitija i 4,5 k dps (trenutno je 27 k) za barem 850 res.

...inače jučer mi je prvi put otkada farmam inferno palo nešto što zapravo mogu iskoristiti, mač sa 700 dps, 219 dex-a sa 500 loh i + 50 crit dmg, bilo bi bilje da ima više loh, ali zasada mi je to najbolji secondary weapon...

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 19:22 (EraserHead).
14 godina
EraserHead kaže...
Test user kaže...
EraserHead kaže...

Šta je (po vama) bitnije za act3 i act4 inferna, veći hp ili res? Imam 32 k hp-a i 70 resa, pojačat ću jedno od ova dva, samo sam još sam u dilemi koje...

edit: 700 resa.

i jedno i drugo....a posto si monk mos probat napraviti "trade-of" izmedu HP i armora i to sa stitom (ako ga nemas), zadrzi HP a povecaj armor i naravno dizi resist

nastoj stacat jedan element netreba ti all elements jer imas passiv koji onda sve dize na istu vrijednost najaceg resiste kojeg imas!!!!!!

U biti, DR od 80% je sweet-spot !!! {#}

Ma naravno da znam za owe, imam cold res, ali on sam jednostavno nije dovoljan, čini mi se da ću morati žrtvovati barem 5 k vitalitija i 4,5 k dps (trenutno je 27 k) za barem 850 res.

...inače jučer mi je prvi put otkada farmam inferno palo nešto što zapravo mogu iskoristiti, mač sa 700 dps, 219 dex-a sa 500 loh i + 50 crit dmg, bilo bi bilje da ima više loh, ali zasada mi je to najbolji secondary weapon...

Meni su najači itemi dropali. Prije patcha. Nakon patcha ništa - sve loše dropa. Tj pao mi jedan pace sa 1010 dps i 140 vit te 40% crit damage.

Na sebi imam jedan sword sa socket (critical dmg), 800 LoH, 120 dexterity i strenght, te 800 damage. Drugi weapon mi je sa 2.9 life steal, 200 vitality, 100 dex i str, još neke stvari koje se ne mogu sjetiti i 920 dps.

Ah baš i ne gledam jer su samo tri filtera. Ali ako vam treba para onda preprodavajte na AH. Dosadno, ali radi. Ja to ne radim jer je dosadno eto.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma naravno, stavljao sam filter do 1m golda kad sam gearao, naravno da sam kupio uber dobar gear...jer onaj od 10milja je 2 puta bolji od moga. Skupim i do 20-30 itema u pola sata ali su smeće. Šta će mi daibo sa int ili cross sa str? Act2 mogu preći bez probelma, ali gužvanje po actu3 mi malo poredstavlja problem.

Velim samo znam da ništa ne mogu prodati, padaju mi 63lvl itemi koji su užasno smeće i ne vrijede ništa. 

Radim svaki dan, kao i brat, elite runove po actu1...i opet nema tu neke zarade osim nešto golda što padne.

Nije šteta tog emerald plana, jer sa njime sam prešao act2, jer tamo mi je pao negdje na pola u nekim pećinama.

Kao što rekoh vjerovatno ne možeš to shvatiti kad si očigledno imao sreće u dropovima i prodaji. I nemoj mi prodavati spike. 

Al recimo ti igraš sa barbon i padnu ti rukavice, ajmo reć Int: 193, Vit: 90, nešta ress all...te rukavice su daleko od smeća. Može ih bilo koji wizard ili which doctor koristit, čisto ako ko nije zna.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
neaktivan
Diablo 3

šta ja potrebmo gledati na shieldu za barbara

vrijednosti jedno 3 mil act 2 3

trenutno 800 res sa war c

9000 armor

16k dps

40k hp

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

pa bitan ti je visok block da je negdje 26%  barem, ress all a ostalo sta ti pase

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

Ma naravno, stavljao sam filter do 1m golda kad sam gearao, naravno da sam kupio uber dobar gear...jer onaj od 10milja je 2 puta bolji od moga. Skupim i do 20-30 itema u pola sata ali su smeće. Šta će mi daibo sa int ili cross sa str? Act2 mogu preći bez probelma, ali gužvanje po actu3 mi malo poredstavlja problem.

Nije šteta tog emerald plana, jer sa njime sam prešao act2, jer tamo mi je pao negdje na pola u nekim pećinama.

Al recimo ti igraš sa barbon i padnu ti rukavice, ajmo reć Int: 193, Vit: 90, nešta ress all...te rukavice su daleko od smeća. Može ih bilo koji wizard ili which doctor koristit, čisto ako ko nije zna.

Znam prijatelju, znam, ne brini, to se stavlja na ah i moli se Boga da ode bar za 100k...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Počeli ste se svaditi oko igre, bezveze. D3 je točno ono što je trebao biti i ništa manje.

@Tonči

Pa prije patch 1.0.3 je bilo puno lakše proći igru na inferno i drop je bio puno bolji. Sad je to bez AH nemoguće jer u 80 sati farmanje Act1 Inferno nisam dobio niti jedan item koji bi mogao koristiti i 99.99% stvari je bilo smeće koje sam mogao samo vendoru prodati. Do sad nisam niti jedan Legendary ili Set item dobio, a igram konstatno sa 5NV + 45-180%MF.

Ali unatoč tome meni je D3 fenomenalna igra i od mene dobiva 10/10. Igra je točno ono što sam i očekivao. Samo mi je žao što je prekratka i što ju nisam kupio prije patcha 1.0.3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kako bi ti poboljšao igru Darky? Svako koliko vremena da ti pada odličan ilvl63 predmet koji je nadogradnja tvoje opreme? Na svakom bossu? Na svakoj eliti po jedan?

ok

ajmo ispočetka

odustao sam na lev 40 wizarda

do tog trenutka na wizardu mi je pao jedan jedini item koji je bio koristan za wizarda a on je pao kad sam došao na nightmare a pao ilev26

do tog trena nafaramao sam maltene pola milijuna golda, ali ni jedan jedini drop za wizarda svi dropovi su za DH i nijedan nije jači od ilev25, znači pada mi oprema 15 do 20 levela slabija od mog trenutnog levela

da bi uopće završio normal level, morao sam opremu kupiti sa AH

znaći po tebi je to fer drop?

ja ne tražim epik ili legendarne dropove, ali tražim da mi pada oprema u skladu sa mojim napretkom u igri

koja korist da mi na lev 40 pada mač za barbara lev 15?????? kakve koristi imam od toga?

kad završim quest dobijem nešto love i xp, ali nikakvu nagradu u obliku opreme

Znači da dobijem opremu da prođem normal ili nightmare moram farmati inferno? pa to je sumanuto

Tonči odlevlaj wizarda od 0 do 60 ali

• bez aukcije - nema kupovanja opreme
  • bez dropova sa inferna (nema posuđivanja opreme sa jačih likova na slabiji)
  • samo sa regularnim dropom
  • solo (bez pomoći prijatelja)

meni je drop rate takav da je oprema smeće od smeća da solo ne mogu završtiti igru bez aukcije

Toome kaže...

@Darky

A darky zapravo potvrđuje moju tezu. Jednostavno ne možeš uspoređivati WoW i diablo, pogotovo ne po dropovima jer razlika u životnom vijeku aktualnog contenta u WoW-u i Diablu je nebo i zemlja. U WoWu ti gear traje 6 mjeseci(s tim da onaj bitni dio traje kojih  2-3 mjeseca dok je progress i onda ide čisto farmanje i skupljanje za slijedeći tier + dropa ti isključivo trenutni tier opreme), dok bi u Diablu gear trebao trajati "godinama". Stavljam u navodnike i malo karikiram jer je igrica tek izašla i nitko od nas to zasad ne može precizno znati. 

ali ja ne tražim epik ili legendari na levlanju, ja samo tražim grear koji je u skladu sa mojim levelom i napretkom u igri da je mogu uredno prijeći

znači ako igram wizarda treba padati oprema za wizarda ne DH, wizardu DH oprema ne znači ništa

16 godina
Diablo 3

meni se bas svida sto nije tako lako proci inferno. meni je u u farmanju acta 1 pao jedino jako dobar stit ostalo bas i ne. ali ide polako svaki dan malo farm run skupi se neka kinta i tak bolje nego da prodem igru za dva dana. jedino mi je malo cudno sto nikad mi nije dopalo legendary ili set item. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Da rijesimo par pogresnih zakljucaka:
- Inferno je od 1.0.3 cca. 30-40% laksI (mobovi imaju mnogo manje HP-a i drasticno slabije tuku, a u coop modu vise ne skaliraju DPS, koji je prije skakao s brojem igraca, dakle vise frendova=jace lupaju). Npr. Prije 1.0.3 laseri bi 1-shotali 600ress/50kLife Barba, sada jadniji Barb sjedi u laseru dva dana.
- dropovi su cca. 200% bolji, pogotovo na nizim actovima.
- Attack speef nerf je za sve osim DH bio smijesan i lako nadoknadiv
Jedna je stvar prije bila bolja: prije se dobivalo vise golda zbog spotova za farm botova (crypts) ali to nije svatko koristio

17 godina
neaktivan
Diablo 3

i onda je svizac zamotao čokoladu u omot...

idealiziraš sve u svakom postu, a nije tako

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Eh da i zaboravih: "sad je bez AH nemoguce", kaze netko gore. Pa samo ludjak igra bez koristenja AH. Takva sado-mazohisticka ideja mi ni na kraj pameti nije bila.
Naravno da je AH tu da se koristi na Infernu. Prije Inferna ne treba, ali na Infernu svakako.
15 godina
Diablo 3

ode još 1.40 eura

jupi cijela 4 evra sam digao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ode još 1.40 eura

jupi cijela 4 evra sam digao :)

Ajd, i taj milion ne izgleda daleko sada.

15 godina
Diablo 3

Mislim da sam ja najbolje prošao : kupio Diablo 3 za 320 kn i prodao ga za 400kn, sad igram Cabal. Na Diabla sam potpuno zaboravio, samo dođem ovdje da guštam lol..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dala kaže...

Vidim da ima dosta razočaranih. Fino. ;)

Razmišljam pozvat frienda (nabavit mu game).

E sad molio bih pomoć pošto nisam nikad kupovao rabljeni acc.- na što trebam pazit osim da je na EU serveru, i da nije banan?

Kako ću znat da mi stari vlasnik jednostavno neće promijenit šifru kad proda acc? Idem na povjerenje?

+ da se vratim na početak. Fino. ;) Molimo bi sve razočarane igrom da mi se jave na PM, pa ako stigne dobra ponuda kupujem acc. Prednost oko lvl-a 40 i da nije barba...

Nitko?

+dali je legalna ta kupoprodaja računa?

13 godina
neaktivan
DukeOs kaže...

Mislim da sam ja najbolje prošao : kupio Diablo 3 za 320 kn i prodao ga za 400kn, sad igram Cabal. Na Diabla sam potpuno zaboravio, samo dođem ovdje da guštam lol..

...i ima nas koji smo otplatili igru preko rmah 60 eura i jos zaradili nesto i jos imamo diabalo i jos ga mozemo prodati i jos zaraditi i mi jos vise gustamo. trolololololo

16 godina
odjavljen
Darky kaže...

meni je drop rate takav da je oprema smeće od smeća da solo ne mogu završtiti igru bez aukcije

Prvi lik mi je bio Wizard, ali nisu mi jasne ove tvoje točke. Zašto ne bih koristio AH? Koji je to suludi zahtjev? Inferno dropovi su ionako beskorisni do 57-58 levela jer ih ne možeš ni koristiti. Wizarda sam prvog dizao. Solo? Zašto? Većinu sam levelao solo, ali zašto bih? Uostalom, kad sam ja još igrao coop i levelao, coop je bio teži jer je skalirao čak i DPS pa, kad te mob udari, to učini osjetno snažnije kad imaš nekoga u grupi, nego kad si sam, iako udari samo tebe. Sada je to puno lakše.

14 godina
neaktivan
Darky kaže...

neznam dal itko imao ikakav problem doc do lvl 60 solo, bez AH, bez "posudivanja"....

igra je prejednostavna.....

Inferno je zasebna prica....

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 11:45 (Test user).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja sam sve likove izlevelao bez AH. Nema potrebe ići na AH kad oprema traje par sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test user kaže...
neznam dal itko imao ikakav problem doc do lvl 60 solo, bez AH, bez "posudivanja"....

Inferno je zasebna prica....

Evo ja igram s svih 5 klasa nanovo, softcore, u isto vrijeme, sat dva s jednim likom, pa se presaltam na drugog, trenutno sam od levela 32-44, AH zaobilazim, i moze se, zasada. Ali nikud mi se nezuri. Dok dodjem do levela 58-60 izaci ce jos par patheva koji ce svasta u igri promjeniti, a igru igram jer uzivam u njoj.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice