Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Kako bi ti poboljšao igru Darky? Svako koliko vremena da ti pada odličan ilvl63 predmet koji je nadogradnja tvoje opreme? Na svakom bossu? Na svakoj eliti po jedan?

17 godina
neaktivan
Diablo 3

evo i meni je dosadilo. farmo sam i farmo i farmo itd... i neda mi se više. ili je prelagano, ili dobiem affixe na mobovima koji su skoro nemogući za riješit..... a od dropova ne dobiem ništa vrijedno u zadnjih 60h farmanja...zaradio golda i šta će mi kad je postao bezvrijedan... krenut ću s novim likom.... 

0 0 hvala 0
15 godina
Darky kaže...

evo ja sam jedan od onih sa wow-a

probao i odustao

razlog?

1. drop rate koji nema veze sa mozgom u wowu drop prati tvoj level, ne baca ti 10 ili 15 lev slabije iteme kao u D3

2. bez kupovanja opreme sa AH igra je mazohistička i skoro nemoguća za proć (jedino rješenje je grupno questanje -> što me vraća na wow)

i bez želje za flajmom tvrdim da su od D3 napravili light verziju WOW-a - IMHO

a kad tako gledam radije se vratim na wow

moram prokomentirati :

1. jest da je drop rate čudljiv (blago rečeno :D) ,ali nikad nisam dobio takav raspon itmlvl kao što tvrdiš...

jesam,kad igram sa frendovima na slabijim težinama.

nadam se da znaš ,al nije zgorega ponoviti :)

ilvl drop je podređen težini i actu... znači da nikad ne budeš dobio recimo ilvl40 ring na hell težini ili infernu....možda na actu 1/hell...

većina itema, cca. 95%+ na act3,4 hell pa nadalje su 54-55 lvl i  do famoznog 63lvl-a

2. kolega s posla (barb,56lvl, 2act hell )uredno igra bez AH i ima fini drop ,jest da ga pometu određeni elite/championi,al ne odustaje :D

ajd ,pridonesem mu i ja sa ponekim itemom ,pošto dobivam više (i "boljih") itema sa 5NV ali svejedno...

kaže da mu je po uspredbi težina između d2 i d3 , d3 zericu lakši...

nije jedino riješenje grupno questanje nego kosntantni grind...

ono što su stariji igrači navikli (d2 pa na rikverc), a za "mlađariju" je tu easy-way-out zvan AH....

ja još uvijek preferiram ono prvo...

a ekipa pokupuje unutar 2 mj. od izlaska top iteme, pročešlja igru i kuka kako je :

ili teško pronaći stvari

ili prekratka igra

ja sam wiz ,inferno act2 ,40k hp, 40k dps , 200tinjak res... i napredujem polako...

tek sam nedavno "nad-gearao" act1 ,i sad me šamaraju ko budalu na act2...

još izbjegavam pumpanje res :) , trenutno se fokusiram na dps i lps,čisto isprobavam drugačiji pristup

najskuplja stvar koju sam kupio na AH je 1-hand 800dps za nekih 400k...tamo daavno :) kad su cijene bile normalnije

ako ste očekivali da legendary/set/high level itemi padaju ko kiša...

onda se ili vratite drugim igrama ili odustanite i prodajte accounte dok još drže cijenu....

u protivnom : Grindamo se!  :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 12:30 (vrx).
16 godina
odjavljen

Sva poanta je izgubljena već samom činjenicom da Rare oprema pada prečesto (o legendarnoj da ne pričamo). Još kad bi savršeni Rare predmeti padali u svakom runu, u tjedan dana bi bilo sve gotovo. To nije cilj ove igre. Kupite neku drugu poput WoW-a, gdje se (pogotovo u posljednje vrijeme) točno zna koliko sati "rada" je potrebno za BiS opremu.

15 godina
Tonči kaže...

Sva poanta je izgubljena već samom činjenicom da Rare oprema pada prečesto (o legendarnoj da ne pričamo). Još kad bi savršeni Rare predmeti padali u svakom runu, u tjedan dana bi bilo sve gotovo. To nije cilj ove igre. Kupite neku drugu poput WoW-a, gdje se (pogotovo u posljednje vrijeme) točno zna koliko sati "rada" je potrebno za BiS opremu.

to mi se i čini najveći "problem" , jer se neminovno direktno uspoređuje da wow/slične-igre...

zna se da se za x sati nabavi "item po želji" a tu toga realno nema :D

ja do hell težine nisam vidio legendary item,osim na AH :D , a moja žena do nightmarea imala već 4 komada u stashu :)

set item mi je još fetiš...

napokon dočekao DNF!
15 godina
Tonči kaže...

problem u d3 je sto je sve na srecu. ti mozes farmati 400+ sati i imati sranje drop, netko moze u 20 sati farmanja te debelo nadgirati. mislim svelo se na to da farmas 2 sata dok ne napunis torbe zutih itema. onda u 2 minute otvoris 50 zutih i nadas se da ce barem 1 biti ok za tebe... wow je bio farmanje, ali si barem znao da ce taj boss baciti taj item koji ti treba, sada je samo pitanje jel treba biti tamo 1 ili 10 puta. jedan boss u mmo.u ima svoju loot tablicu od recimo 10-15 kvalitetnih itema. jedan boss/elite pack u d3 ima tablicu od 400 itema puta pitaj boga koliko mogucih kombinacija sa statsima. odigrao sam pricu, probao par tezina i klasa i to je to. prodajem d3 :) vise na oglasniku :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
Diablo 3

Item has 30 possible stats, you want 4 specific stats.
Makes 1/30*1/29*1/28*1/27 = 0,00015% that you get it.
In other words you need like 6500 ilvl63 items to get one.
On top of it you want high stats as Kripp exlained, which is decreasing the odds exponential for every single found item found matching your needs, which is rocketing your chances close to zero.
This is why I call D3 an auction house simulator, as improving gear takes place there and not in the game.

Znači trebam farmat act 1 neke dva god da se opremim za act 2,3,4? Koliko god igra imala replay value i bila dobra, ne postoji igra koju bi igrao par god na stalno jedno te isti sistem i način.

Neka isključe dropove manje od 60lvl i super, bar se neću živcirat kad mi padne lvl 50 i neki na act3

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ahh da nije poanta toga, ali kad ti u 20ak puta farma na act1 inferno (Blizek je stavio link za brzi farm i po tom sam isao) padne samo 1 koristan item onda buaaah malo mi splasne zelja za igrom :(

U biti sad ocu dotjerat svaku klasu na lvl 60 a onda cu farmat maybeh ^^

Trenutno mi wizard sucka a gearom za jedno 500int :(
Imam 1400 s dpsom 35k a tia bi oko 1900int :D

Act2 inferno umirem kad god naleti teleport,fast,jailer ili return dmg :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Item has 30 possible stats, you want 4 specific stats.
Makes 1/30*1/29*1/28*1/27 = 0,00015% that you get it.
In other words you need like 6500 ilvl63 items to get one.
On top of it you want high stats as Kripp exlained, which is decreasing the odds exponential for every single found item found matching your needs, which is rocketing your chances close to zero.
This is why I call D3 an auction house simulator, as improving gear takes place there and not in the game.

Znači trebam farmat act 1 neke dva god da se opremim za act 2,3,4? Koliko god igra imala replay value i bila dobra, ne postoji igra koju bi igrao par god na stalno jedno te isti sistem i način.

Neka isključe dropove manje od 60lvl i super, bar se neću živcirat kad mi padne lvl 50 i neki na act3

Za ZOD runu u D2 sansa je bila 1:25,000,000, tako da ovih 0.00015% i nije tako lose.....{#}

a da jos ne spominjem trofejne iteme i to obicne bijele, koji su jaci od bilo kojeg unique/legendary/set itema.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 13:04 (Test user).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ima tko da bi levelao nove likove neka se javi. Ja pomažem njemu. On pomaže meni. :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

1 0 hvala 0
16 godina

@vrx

1. jest da je drop rate čudljiv (blago rečeno :D) ,ali nikad nisam dobio takav raspon itmlvl kao što tvrdiš...

jesam,kad igram sa frendovima na slabijim težinama.

nadam se da znaš ,al nije zgorega ponoviti :)

ilvl drop je podređen težini i actu... znači da nikad ne budeš dobio recimo ilvl40 ring na hell težini ili infernu....možda na actu 1/hell...

većina itema, cca. 95%+ na act3,4 hell pa nadalje su 54-55 lvl i  do famoznog 63lvl-a

Mozda, ali samo mozda, lvl 61 i 62 itemi mogu biti ok za nekog tko je tek ugazio na inferno (pd tim mislim da je tamo manje od 2 tjedna). Ostali trebaju ilvl63, sa super statsima. Koji ne padaju (cast iznimkama). Nikakva usporedba s D2 tu nije na mjestu, jer se tamo radovalo lootu, a ovdje je on postao predmet sprdnje. Ili dobre zarade.

2. kolega s posla (barb,56lvl, 2act hell )uredno igra bez AH i ima fini drop ,jest da ga pometu određeni elite/championi,al ne odustaje :D

ajd ,pridonesem mu i ja sa ponekim itemom ,pošto dobivam više (i "boljih") itema sa 5NV ali svejedno...

kaže da mu je po uspredbi težina između d2 i d3 , d3 zericu lakši...

Kolegu s posla ceka neugodno budjenje, otreznjenje, plac i udaranje glavom u zid. Ajmo vec jednom svi nauciti da jedna sasvim nova igra pocinje s infernom (posebno od acta 2).

nije jedino riješenje grupno questanje nego kosntantni grind...

ono što su stariji igrači navikli (d2 pa na rikverc), a za "mlađariju" je tu easy-way-out zvan AH....

Cekam da ti taj grind pocne ici na zivce. Jer, nakon sto 5mil puta prodjes istu mapu i protivnike (koliko god oni bili random), moglo bi se to desiti. Nisu bez razloga rekli u blizzu da ubrzano rade na endgame-u, igra u ovom obliku nema smisla.

Easy-way-out zvan AH? Jedino u smislu da nakon AH lako odustanes od igre.

ako ste očekivali da legendary/set/high level itemi padaju ko kiša...

Ocekivali smo da padaju. I da ne suxaju. Nista vise.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
14 godina
neaktivan
Darky kaže...
D3ViL kaže...
Toome kaže...

@DeViL

Ja nigdje nisam rekao da WoW igrači wajnaju.

Rekao sam da je zbog annual passa jedan nemali broj igrača, koji inače nebi kupili Diablo, dobio igricu. Ne znam brojke ali kažeš da ih je oko 1 milion što nije baš "zrno" u odnosu na broj ljudi koji su kipuli D3. 

Također nisam rekao da je WoW igračima problem farmanje ili težina igre. Rekao sam da su probali i zaključili da to jednostavno nije za njih - ne zanima ih takav tip igre.

Annual Pass je uzelo Milion i slagat cu oko 100k ljudi, D3 je u prvom danu prodan u 3 milijuna, 6.3 milijuna u 2 tjedna{ty Tonci na tacnim brojkama} (ne racunajuci Annual Pass) a ta cifra je daleko, daleko veca u ovom momentu nazalost nisam uspio iskopat tacan broj. Za najprodavaniju igru na PC-u ikada Annuali nisu "zrno" ali nisu ni mnogo vise od toga.

Takodje ti na osnovu nekoliko svojih prijatelja/poznanika donosis zakljucak za milion ljudi kako je njima D3 nezanimljiv? To je u najmanju ruku smjesna i subjektivna izjava al ajd nek ti bude. . . Ja po svom guildu mogu primjetiti da je jako "zanimljiv" ekipa u sat vremena spali 25man DS HC i posto se nema sta radit na WoW-u vecina lagano na Inferno farmove.

Uglavnom nemozes tako generalizirat na osnovu par ljudi {#}

evo ja sam jedan od onih sa wow-a

probao i odustao

razlog?

drop rate koji nema veze sa mozgom u wowu drop prati tvoj level, ne baca ti 10 ili 15 lev slabije iteme kao u D3

bez kupovanja opreme sa AH igra je mazohistička i skoro nemoguća za proć (jedino rješenje je grupno questanje -> što me vraća na wow)

i bez želje za flajmom tvrdim da su od D3 napravili light verziju WOW-a - IMHO

a kad tako gledam radije se vratim na wow

@DeViL

Govorimo o različitim ljudima. Ja nisam generalizirao za milion+ ljudi, odnosno WoW igrača koji su kupili D3 već sam govorio isključivo o onima koji su kvitali i razlozima kvitanja,a iz osobnog iskustva to je u 90% slučajeva bilo na tragu ovoga o čemu darky govori - tip farmanja i skupljanja opreme kakav je u diablu ih baš i ne zanima. Slažem se da je mali uzorak al mislim da ipak (koliko vidim po netu), nisam daleko od istine. 

@Darky

A darky zapravo potvrđuje moju tezu. Jednostavno ne možeš uspoređivati WoW i diablo, pogotovo ne po dropovima jer razlika u životnom vijeku aktualnog contenta u WoW-u i Diablu je nebo i zemlja. U WoWu ti gear traje 6 mjeseci(s tim da onaj bitni dio traje kojih  2-3 mjeseca dok je progress i onda ide čisto farmanje i skupljanje za slijedeći tier + dropa ti isključivo trenutni tier opreme), dok bi u Diablu gear trebao trajati "godinama". Stavljam u navodnike i malo karikiram jer je igrica tek izašla i nitko od nas to zasad ne može precizno znati. 

Čitajući nebrojene komentare po netu, pa i Bug forumu, od ljudi koji du došli na inferno , lupili u zid i odustali meni osobno ukazuje na to da nisu bili svjesni što diablo jest.  

Pogotovo ako se uzme u obzir da je Blizzard najavio da Inferno neće bit za svakoga i da će ga postavit tako da bude brutalan. E sad, najavljivali su to i za hard modove i WoWu pa se sve živo nerfa i dijele se epici i najbolja oprema šakom i kapom. Razmazili su ekipu i možda su na račun te Blizzardove nekonzistentnosti između onoga što govore i onoga što rade očekivali da će tako bit i sa Diablom. A možda i hoće jer je jedan nerf već bio. Iako zbog brutalno povećanog repair costa koji je popratio taj nerf nije nešto drastično poboljšan progress.

Igra je daleko od savršene i  sistem dropova nije baš najsretnije riješen ali sam gameplay se zapravo bitno ne razlikuje od prethodnika. Na stranu sad errori i ostali tehnički problemi koji su popratili igricu (a koja ovako masovna igra ih nema na startu?) i  otupili početni dojam. RNG je sastavni dio Diabla iako su definitivno pretjerali sa rasponima statsa i situacija u kojoj cca 80%+ opreme za progress dolazi sa AH,a ne od dropova zna bit frustrirajuća. 

E sad, ako stoji ono o čemu se nagađa, da ne postoje dva identična itema i ako se uzme u obzir trenutni broj igrača i broj rare itema koji dropaju onda nema druge nego imat ovako divlje i extremne raspone statsa. Posljedica toga je da će se oni najbolji itemi zadržavati,a u dropovima će se vrtit ono smeće koje ekipa vendora i salvagea i to je nešto što stvara/će stvarati problem i morat će se nekako popraviti bilo kroz dodavanje contenta, novih itema, promjenom postojećeg sistema. Trenutno stanje ipak nije tako kritično da se ne može dobit ništa korisno.

Sinoć mi je recimo pao neck sa cca 50 str, 160vit, 50physical res, 50 all res, -4% melee dmg reduction, life on kill i socketom... Nisam stiga prošnjuvat cijene na AH jer je već bilo kasno i otiša sam spavat da mogu doć ujutro normalan na posao, al mislim da se može lijepo zaradit na njemu i na GAH i na RMAH. Koliko sam škicnio na kratko takvi neckovi su 70+ eura na RMAH. Da ima LoH umjesto Life on kill bio bi 100+ eura/10+ mil na AH. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 14:26 (Toome).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja sam igrao act 1 dva tjedna prije nego sam se prosetao kroz act 2. Ne znam zasto bi tebi trebale dvije godine :) Osim ako nisi od onih koji ne zele koristiti AH/RMAH. Onda zbilja trebas igrati godinu dana da docekas dropove bas za svoj lik... ali ne vidim poantu u tome.

13 godina
Tonči kaže...

To je možda jedan od problema. Mislim da bi većina radije da boss/elite baci 1 žuti, ali upotrebljiv, nego 4 beskorisna. Ne treba bit savršen, ali ne trebam ni na infernu dobivat lvl 52 smeće. Ovako začas napuniš stash škovacama i sve se svodi na automatiku - run, TP, salvage/sell. Pa tako svakih 10-15 min. Bar da imam neku beštiju koju mogu poslat u dućan da obavi prljavi posao dok ja dalje koljem. Hmm, odakle mi je to poznato? :)

I nisi valjda htio reć da legendarna oprema isto pada prečesto?

15 godina
mcf kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam igrao act 1 dva tjedna prije nego sam se prosetao kroz act 2. Ne znam zasto bi tebi trebale dvije godine :) Osim ako nisi od onih koji ne zele koristiti AH/RMAH. Onda zbilja trebas igrati godinu dana da docekas dropove bas za svoj lik... ali ne vidim poantu u tome.

I znači prešao si inferno u manje od mjesec dana jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Farmanje do nekih granica je razumno, dok prijeđe par stotina sati onda već lagano živci rade, nadam se da će uskoro dodat nešto sadržaja.

AH je trenutno isto u rasulu, i search opcije su dosta loše izvedene , nigdje nikakav reset button nakon pretrage i sve puno tih comboboxa pa klikći do besvijesti.

Što mene najviše ljuti uz ovaj besmisleni masovni drop žutih je da baca iteme sa krivim statsima u smislu da baci neki item demon hunter only i onda ima 200+ strength, ako već baca "class" item onda da bar otprilike liči na ono šta toj klasi treba.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
15 godina
Hellmaker kaže...
Tonči kaže...

Farmanje do nekih granica je razumno, dok prijeđe par stotina sati onda već lagano živci rade, nadam se da će uskoro dodat nešto sadržaja.

AH je trenutno isto u rasulu, i search opcije su dosta loše izvedene , nigdje nikakav reset button nakon pretrage i sve puno tih comboboxa pa klikći do besvijesti.

Što mene najviše ljuti uz ovaj besmisleni masovni drop žutih je da baca iteme sa krivim statsima u smislu da baci neki item demon hunter only i onda ima 200+ strength, ako već baca "class" item onda da bar otprilike liči na ono šta toj klasi treba.

Slažem se. Sad sam dobio staff sa str i dex. Prije toga cross sa intom. Čemu to, ali čemu? Ili najjače lvl62 sjekire od 300dmg. Sramota me i vendoru to nositi da i on kaže da neće uzet.

AH je otišao u nebo, itemi za act 2 su preksupi. Svi tutorirali naših majstora tipa zrave i kripa su besokorisni jer oni na američkom ah bolje prolaze.

Search opcije su jadne, limitirane, nekad mi ne hvata bid...

igra je auction house simulator i to opet ne radi kako spada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 14:47 (fila2208).
15 godina
Ged kaže...

1. Mozda, ali samo mozda, lvl 61 i 62 itemi mogu biti ok za nekog tko je tek ugazio na inferno (pd tim mislim da je tamo manje od 2 tjedna). Ostali trebaju ilvl63, sa super statsima. Koji ne padaju (cast iznimkama). Nikakva usporedba s D2 tu nije na mjestu, jer se tamo radovalo lootu, a ovdje je on postao predmet sprdnje. Ili dobre zarade.

2. Kolegu s posla ceka neugodno budjenje, otreznjenje, plac i udaranje glavom u zid. Ajmo vec jednom svi nauciti da jedna sasvim nova igra pocinje s infernom (posebno od acta 2).

3. Cekam da ti taj grind pocne ici na zivce. Jer, nakon sto 5mil puta prodjes istu mapu i protivnike (koliko god oni bili random), moglo bi se to desiti. Nisu bez razloga rekli u blizzu da ubrzano rade na endgame-u, igra u ovom obliku nema smisla.

Easy-way-out zvan AH? Jedino u smislu da nakon AH lako odustanes od igre.

4. Ocekivali smo da padaju. I da ne suxaju. Nista vise.

1. ajd nemoj tako,ispada ko da si osobno napravio item pa sfušao stats:D 

ja se radujem kad nad-gearam neki item , a prema "škartu" sam ravnodušan kao i u d2 :)

i opće mi nije bitno kad budem napredovao, znam da ću s vremenom slomiti i inferno...bilo to za mjesec dana ili za godinu!

nigdje mi se ne žuri u životu... to je samo igra a ne posao(kako nekima ispada)

nakon tog onda se pošteno primam HC lika

pa naked run,

pa već imam plan da bi probao složiti lika sa returned dmg statsima :)

2. kolega je svijestan da je inferno sve samo ne zabava...

3. osobno ne vidim zašto bi mi dosadio u neko duže vrijeme.

za razliku od školaraca i onih sa viška 8h dnevno vremena ,posao, žena i dijete traže svoj dio u 24h :)

meni za opustit živce 2-3h dnevno dušu dalo, vikednom se malo raspustim pa opalim 8h u komadu :D

pogotovo sad kad sam ih spakirao na more 20dana :)

doduše ,i na d2 sam skupio kojih barem 5000 sati,ako ne i više u skoro 10godina igranja... :D

ajd dobro , RM/AH je easier-way ,ipak je jedan bolji,jači item može poštedit (bubam bezveze) cca 20-30 h grindanja

reci kaj očeš na trenutno stanje AH, ali se da pronaći dobrih stvari za koje ne moraš vadit bubrege followerima :D

4. očekivao sam i jedno i drugo.

sa većinom contenta i stvari sam bio upoznat što čitanjem foruma, što kroz betu.

zato mi i ne pada toliko teško trenutno "stanje stvari"

stvarno mi ne ide u glavu (opet se ponavljam!) da se ljudi žale na drop/stats nakon 2mjeseca od izlaska igre...

ajde da govorimo u kontekstu 1 godine nakon izlaska...ali dva mj....?

pa nije ovo fps ,da ga se odpegla jednom ,dvaput i amen...

očito sam ja iz nekog drugog doba gaminga !? :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:02 (vrx).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Očekivali ste očito WoW 2. Jer, ja sam igrao D1 i D2 i niti jednu nisam igrao "godinama". Prošao sam sve težine i to je bilo to. Malo HC, malo PvP i to je to. Od D3 sam očekivao solidan hack & slash koji ima kraj kad završim Inferno. Iako sam Inferno davno prešao (prvi ovdje mislim), i dalje povremeno igram jer mi je zabavno s frendovima i ponekad kapne 20-30 eura za sat zabave. Ne očekujem niti približno da Diablo III traje kao WoW niti mi je jasno zašto je netko i kako uopće očekivao da Diablo igra ima "end-game"? Za prvog lika, polagano uz priču, trebate 100-tinjak sati, za svakog idućeg 30-tak powerlevelinga. Ako odigrate 5 klasa, to je 220 sati (bez Hardcorea). Za 60 eura Call of Duty nudi 3 sata igre s pričom i X sati farmanja nekoliko mapa (Diablo 3 ih ima mnogo više).

D3 nije MMO i mislim da, ako Blizzard očekuje da se igra "godinama aktivno", to sve ispada lakrdija.

P.S. Da Inferno nije zabava je glupost. Itekako je zabavan, ali naravno da nije predviđeno da ga igra onaj tko ne može. Smiješno je doći na Inferno s 15.000 Lifea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 14:54 (Tonči).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
mcf kaže...

Cemu sarkasticni ton tvoga posta kad ti pokusavam pomoci/odgovaram na tvoje pitanje? Dakle, u dva tjedna (par sati dnevno) farmanja act 1 dobio sam nekih 6-7M AH (prodaja 2 legend i par planova), 30-40E RMAH i 2 odlicna itema za moju klasu koje jos uvijek koristim. To je bilo i vise nego dovoljno da se opremim (naravno, refreshas AH i lovis bargaine) za act 2 i pocetnicki act 3. Igrajuci act 3 zaradio sam jos podosta golda i pokoji euro sto mi je bilo dosta da upgrejdam lik za daljnji farming.. itd.

Dakle, ne treba ti godinu dana da krenes na act 2. I da, moguce ga je preci za manje od mjesec dana :)

15 godina
Tonči kaže...

Očekivali ste očito WoW 2. Jer, ja sam igrao D1 i D2 i niti jednu nisam igrao "godinama". Prošao sam sve težine i to je bilo to. Malo HC, malo PvP i to je to. Od D3 sam očekivao solidan hack & slash koji ima kraj kad završim Inferno. Iako sam Inferno davno prešao (prvi ovdje mislim), i dalje povremeno igram jer mi je zabavno s frendovima i ponekad kapne 20-30 eura za sat zabave. Ne očekujem niti približno da Diablo III traje kao WoW niti mi je jasno zašto je netko i kako uopće očekivao da Diablo igra ima "end-game"? Za prvog lika, polagano uz priču, trebate 100-tinjak sati, za svakog idućeg 30-tak powerlevelinga. Ako odigrate 5 klasa, to je 220 sati (bez Hardcorea). Za 60 eura Call of Duty nudi 3 sata igre s pričom i X sati farmanja nekoliko mapa (Diablo 3 ih ima mnogo više).

D3 nije MMO i mislim da, ako Blizzard očekuje da se igra "godinama aktivno", to sve ispada lakrdija.

P.S. Da Inferno nije zabava je glupost. Itekako je zabavan, ali naravno da nije predviđeno da ga igra onaj tko ne može. Smiješno je doći na Inferno s 15.000 Lifea.

Tonči nemaju svi moćne prijatelje da farmaju actove 3 i 4 te pređu inferno samo tako. Neki igraju sami ili sa još nekime, tko nema para ni pravih ni u igri da si nešto kupi. Zaradit ih se može praktitčki samo prodajom nekog moćnog itema...koji padaju...ono ne znam kome, meni ne :)

Ugl. sa tvoje perspektive je tako, ali spusti se među nas obične smrtnike pa malo sagledaj situaciju pa ćeš vidjeti zašto rantamo.

I ova usporedba ti je premsiješna, sry ali je.

mcf kaže...
fila2208 kaže...
mcf kaže...

Cemu sarkasticni ton tvoga posta kad ti pokusavam pomoci/odgovaram na tvoje pitanje? Dakle, u dva tjedna (par sati dnevno) farmanja act 1 dobio sam nekih 6-7M AH (prodaja 2 legend i par planova), 30-40E RMAH i 2 odlicna itema za moju klasu koje jos uvijek koristim. To je bilo i vise nego dovoljno da se opremim (naravno, refreshas AH i lovis bargaine) za act 2 i pocetnicki act 3. Igrajuci act 3 zaradio sam jos podosta golda i pokoji euro sto mi je bilo dosta da upgrejdam lik za daljnji farming.. itd.

Dakle, ne treba ti godinu dana da krenes na act 2. I da, moguce ga je preci za manje od mjesec dana :)

Sarkastično zašto? zato jer ja i buraz farmamo act1, sad sam ja počeo i dvicu već...ohoho. Nekih skoro mjesec dana. Najjači drop mi je emerlad plan za 3 milje i to je sve. Najveća prodaja prije toga je bila 200-300k i sad ne mogu qurca prodati radi šuhavog ah, a sva zarada u eurima je cijela 2 eura. Dakle netko će farmat dva mjeseca i dobit quraqc,  a nekto kao ti tjedan dana i preći igru. To je po meni prevelika razlika i ide mi na živce ali dobro...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:05 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Search opcije su jadne, limitirane

E da, uvijek nekako zaboravim spomenit AH. Definitivno minus blizzardu zbog trenutne izvedbe AH. Prelimitirano je. Oružja još nekako,al traženje armora je užas.

Poludim kad tražim neki item na monku jer dok u onoj gomili nađem item koji ima specifićni res + all res + dex + vit/(+)%life + još nešto (ovisi o slotu)...

16 godina

Vidim da ima dosta razočaranih. Fino. ;)

Imam lvl 39 barbu u act II na nightmareu i sada si razmišljam pozvat frienda (nabavit mu game).

E sad molio bih pomoć pošto nisam nikad kupovao rabljeni acc.- na što trebam pazit osim da je na EU serveru, i da nije banan?

Kako ću znat da mi stari vlasnik jednostavno neće promijenit šifru kad proda acc? Idem na povjerenje?

+ da se vratim na početak. Fino. ;) Molimo bi sve razočarane igrom da mi se jave na PM, pa ako stigne dobra ponuda kupujem acc. Prednost oko lvl-a 40 i da nije barba...

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Tonči nemaju svi moćne prijatelje da farmaju actove 3 i 4 te pređu inferno samo tako. Neki igraju sami ili sa još nekime, tko nema para ni pravih ni u igri da si nešto kupi. Zaradit ih se može praktitčki samo prodajom nekog moćnog itema...koji padaju...ono ne znam kome, meni ne :)

Ugl. sa tvoje perspektive je tako, ali spusti se među nas obične smrtnike pa malo sagledaj situaciju pa ćeš vidjeti zašto rantamo.

LOL, a moćni prijatelji su mi spawnali gear? - Inferno sam prešao tjedan prije 1.0.3 i to samo s opremom koja je dropala nama četvorici i s AH. RMAH još nije ni postojao, tako da su to gluposti.

Kako je prva osoba prešla Inferno? Koja nije mogla niti s AH kupiti opremu jer je nije imao tko staviti?

15 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...

LOL, a moćni prijatelji su mi spawnali gear? - Inferno sam prešao tjedan prije 1.0.3 i to samo s opremom koja je dropala nama četvorici i s AH. RMAH još nije ni postojao, tako da su to gluposti.

Kako je prva osoba prešla Inferno? Koja nije mogla niti s AH kupiti opremu jer je nije imao tko staviti?

Vama četvorici, da četvorici dobrih igrača, sa dosta sreće u dropovima očito. Dok rmah nije psotojao bar su cijene bile normalnije, tako da se moglo gearat fino za manje pare.

Kad je i tko je prvi prešao inferno? I sigurno ga nije prešao sam

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Sarkastično zašto? zato jer ja i buraz farmamo act1, sad sam ja počeo i dvicu već...ohoho. Nekih skoro mjesec dana. Najjači drop mi je emerlad plan za 3 milje i to je sve. Najveća prodaja prije toga je bila 200-300k i sad ne mogu qurca prodati radi šuhavog ah, a sva zarada u eurima je cijela 2 eura. Dakle netko će farmat dva mjeseca i dobit quraqc,  a nekto kao ti tjedan dana i preći igru. To je po meni prevelika razlika i ide mi na živce ali dobro...

Onda nesto krivo radis - ne pratis AH, krivo razvijas lika ili radis krive farm runove.

Za 3 milje uz par sati "refreshanja" AH si mogao kupiti GF ili MF gear sa kojim preletis act1 i isplatis te novce za jedan dan, ostalo je cista zarada. Imas sto tutoriala na guglu kako uz full GF/MF gear na act1 zaraditi 300k-600k/20+ zutih itema na sat. I to nema veze sa srecom ili razlikom medju igracima. Ako pazis na put razvoja lika i prilike na AH, nema sanse da za dva tjedna ne skupis opremu za casual act 2.

I kako je netko gore napisao, nema bas smisla farmat act 2, radije ostani na 1 dok ne krenes farmat 3.

btw steta tog emerald plana :(

16 godina
Hellmaker kaže...

Odi na AH, odaberi 2-hnd bow i onda idi po filterima pretrage.

Tamo ces vidjeti da imas filtere odabira poboljsanja odredjenih abilitya za sve klase OSIM za Deamon Huntera koji je jedina klasa koja zapravo koristi bow.

Pa ono, koji kreten se smislio staviti pod moguce propertye ranged weapona benefite za bailitye svih klasa osim jedine klase koja ih koristi.

Mislim ono - reduce Fury cost na Bowu je hebeno dobar atribut...

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:35 (Mauro).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovako, da rijesimo probleme item-izacije.

Max svih glavnih statova Dexterity,Intelligence,Strength i Vitality je 3008 (legendary i set bonusi iskljuceni) na 13 komada opreme koji mozete nositi odjednom.

Po slotu:

Weapon : 350
Offhand : 178
Shield : 200
Amulet : 302
Ring : 178
Belt : 200
Boots : 300
Bracer : 200
Chest : 200
Gloves : 300
Helm : 200
Pants : 200
Shldr : 200
Cloak : 178
Mighty Belt : 178
Spirit Stone : 178
Voodoo Mask : 178
Wizard hat : 178

A sto se tice junka i to npr plavog.

Ak niste primjetili, plavi itemi ilvl63 uredno su blizu max-a.

Sto bi se reklo da se vrlo lako mogu dic 2 stata na jako blizu 1500 ( od tog broja si oduzmete glavni charakter stat u iznosu 189 jer je to kaj se dobije s 0-60 lvl)

pregrst ih ima 3 stata....

Cijena na AH je smijesna (uglavnom) i padaju svako malo.

Isto vrijedi i za zute , s tim sto mogu imat vise razlicitih statova.

A ono "Krivi Statovi", tipa baca strenght item DemonHunteru, pretpostavljam da je to namjerno napravljeno da te natjera a igras i s drugim likom sto je OK.

Dakle, treba radi dobar trade-off kad se skuplja oprema, a kad se koristi AH, kupovat i trazit opremu u paru....i svaki extra stat na itemu je super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mcf kaže...
fila2208 kaže...

Onda nesto krivo radis - ne pratis AH, krivo razvijas lika ili radis krive farm runove.

Za 3 milje uz par sati "refreshanja" AH si mogao kupiti GF ili MF gear sa kojim preletis act1 i isplatis te novce za jedan dan, ostalo je cista zarada. Imas sto tutoriala na guglu kako uz full GF/MF gear na act1 zaraditi 300k-600k/20+ zutih itema na sat. I to nema veze sa srecom ili razlikom medju igracima. Ako pazis na put razvoja lika i prilike na AH, nema sanse da za dva tjedna ne skupis opremu za casual act 2.

I kako je netko gore napisao, nema bas smisla farmat act 2, radije ostani na 1 dok ne krenes farmat 3.

btw steta tog emerald plana :(

Ma naravno, stavljao sam filter do 1m golda kad sam gearao, naravno da sam kupio uber dobar gear...jer onaj od 10milja je 2 puta bolji od moga. Skupim i do 20-30 itema u pola sata ali su smeće. Šta će mi daibo sa int ili cross sa str? Act2 mogu preći bez probelma, ali gužvanje po actu3 mi malo poredstavlja problem.

Velim samo znam da ništa ne mogu prodati, padaju mi 63lvl itemi koji su užasno smeće i ne vrijede ništa. 

Radim svaki dan, kao i brat, elite runove po actu1...i opet nema tu neke zarade osim nešto golda što padne.

Nije šteta tog emerald plana, jer sa njime sam prešao act2, jer tamo mi je pao negdje na pola u nekim pećinama.

Kao što rekoh vjerovatno ne možeš to shvatiti kad si očigledno imao sreće u dropovima i prodaji. I nemoj mi prodavati spike. 

http://i45.tinypic.com/2eba9ow.png

evo opreme od zravea koju je dobio za milju golda....to na euro ah je nemoguće!

17 godina
Prvo i osnovno aukcije su po 48 sati, znaci nemres za par sati refreshanja kupit nist.

Kao drugo drop i korisnost istog je u banani. Vec par dana igram sa GF ili MF girom i broj rare itema koji dropaju je ogroman, ali je iskoristivost istih ravna nuli.
Ono stvarno nemam srece ili smrdim jer mi rca nece dropat. Dobro je kaj igram s frendom koji je puno puno bolje giran pa sve ide brzo i nije drama.

GF/MF je way to go, ali ako te nece onda te nece.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice