Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ima nekoga da je sa DH presao inferno ili vecinu inferna pa da mi preporuci neki build jer ovo nikako neide

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Athene ga je prešao zatvorenih očiju: 

14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ima nekoga da je sa DH presao inferno ili vecinu inferna pa da mi preporuci neki build jer ovo nikako neide

stakaj resist, virtality i LifeOnHit....po mogucnosti hand crossbow + stit

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

On je iz druge dimenzije. On se ne računa :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
Tonči kaže...

I acc je izgubio "zatvorenih ociju" panjina. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
Diablo 3

dobio sam od kolege tu s foruma neki polearm. lv 48 je moj barb. 850 dps.a 1000 dmg.a. igra na hell/nightmare je postala smijeh... trckaram s ww buildom i sve pada kao od sale... lol!

hvala kolegi :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sepultribe kaže...
XVII Mini kaže...

Moj barbarian je napokon ubio Diabla na infernu:D 

Trebalo mi je 2-3 pokusaja i to svaki put wipe na shadow kada dodu oni klonovi.

nice  ...ajd ako imaš koji iteam s razumnom cijenom za barbi javi na pm....

nebi vjerovao ali nemam nista, jedna velika nula i dosta sam siromasan samo 60k golda {#} 

Ali bit ce vremena ne zurim nikamo:).

Peace!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta je (po vama) bitnije za act3 i act4 inferna, veći hp ili res? Imam 32 k hp-a i 70 resa, pojačat ću jedno od ova dva, samo sam još sam u dilemi koje...

edit: 700 resa.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 22:10 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...

Šta je (po vama) bitnije za act3 i act4 inferna, veći hp ili res? Imam 32 k hp-a i 70 resa, pojačat ću jedno od ova dva, samo sam još sam u dilemi koje...

Ressi.

Peace!
15 godina
Diablo 3

Može savjet za act3.

Imam preko 600-700 resa

56khp

16kdps

10k armor

treći act, što moram dić, res ili dps? hp?

hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Može savjet za act3.

Imam preko 600-700 resa

56khp

16kdps

10k armor

hvala

mislim da netrebas nis....samo si digni LoH za prezivljavanje

15 godina
Diablo 3

loh je oko 500, a imam i regen od 250

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Može savjet za act3.

Imam preko 600-700 resa

56khp

16kdps

10k armor

hvala

Pa ja mislin da ti je DPS jednostavno mal, triba ti više od 25k po meni.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

to je jako malo....probaj dic preko 1000+ ili jako blizu 1000, al onda bi bilo dobro da imas neki jaki AoE ili IAS

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

Može savjet za act3.

Imam preko 600-700 resa

56khp

16kdps

10k armor

hvala

DH sa 700+res , 56kHP, 7.5 DPS i oko 4000 armora rijesavaju Act3 i plus na to imaju cca 1200-1300 LoH...

Al da, bilo bi dobro povecat dps...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 23:44 (Test user).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

iman base res 800 ka monk...probao act 4 neide.ubie me ona vištica (white mob) jbga.. bježi i kajta me... ušao barb s menom u igru i opalio "shout" ...digo se all res na 1200....nemože mi niko ništa.

hp ti je manje bitan, pogotovo ako imaš dobar LoH i life steal....glavno je da preživiš koji udarac.znači da moeš održavat health..znači 25k po meni sasvim dovoljno

isto primjer - belial....umro 30 puta na njemu solo...ma nikako....digo LoH i defense taman toliko da preživin 1hit i taman se healam dok opet udre...rješio ga poslije iz prve bez problema...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 23:48 (Thog).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Tek sam digao 60lvl i presao act 1 ali mi je na act 2 puno teze pa ga ne prelazim vec farmam na act1

Sta bi najprije trebao poboljšati?

Dali sta znači MF ,te dali se isplati kupiti neku opremu koja daje sve na mf pa je zamjenim prije nego sta ubjem

Kakve atribute bi trebao imati da prelazim act2 bez problema?

dmg se ne vidi dobro ,20k je

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 23:50 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

trebaš dignuti sve resistence na oko 500, a ostali statsi da ti ostanu isti rješio bi act 2 bez problema...

za act 3 ciljaj 800 + digni malo Life on hit i možda life steal...i mislim da će ti trebat još malo koju 1000ću armora i dps-a

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Tek sam digao 60lvl i presao act 1 ali mi je na act 2 puno teze pa ga ne prelazim vec farmam na act1

Sta bi najprije trebao poboljšati?

Dali sta znači MF ,te dali se isplati kupiti neku opremu koja daje sve na mf pa je zamjenim prije nego sta ubjem

Kakve atribute bi trebao imati da prelazim act2 bez problema?

dmg se ne vidi dobro ,20k je

zaboravi na MF...za sad...to kad rijecis Act2/act3 onda ces bit dovoljno jak da mozes nesto zamjenis MF da farmas act 2 npr.

Za poboljsavanje ti je za sve klase skoro isto...resisit,vitality,loh, armor i na kraju dps....i takav put ti je najjeftiniji ak gledas AH

i btw. takva oprema ti redovito pada u igri....LoH malo rijede...

P.S.

za barbariana i act2 bi ti dobro dosao stit....

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 23:56 (Test user).
15 godina
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

Može savjet za act3.

Imam preko 600-700 resa

56khp

16kdps

10k armor

hvala

Ako dižem dps, onda će mi patit res i vitality...a ako maknem one pasivne koje mi pomažu bojim se da će me guzit svi :)

ali znam da bi dps trebao ić gore. 

Test user kaže...
fila2208 kaže...

to je jako malo....probaj dic preko 1000+ ili jako blizu 1000, al onda bi bilo dobro da imas neki jaki AoE ili IAS

Uf! pa jedva sam ovo natukao :)
A dobro budem tražio neki mač....a ne znam dal mi se ispltai loh uzimat neki prsten i opremu koja to može ili samo što mač da to je to...ili?

hvala na savjetma 

budem probao loh pojačat, ovo ostalo mi se čini ok koliko toliko. Nekako sam izgubio između tenka i nekog udarača barba i napravio nešto izmeđui...sad morat ću opet kalkulirati :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 0:02 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Uf! pa jedva sam ovo natukao :)
A dobro budem tražio neki mač....a ne znam dal mi se ispltai loh uzimat neki prsten i opremu koja to može ili samo što mač da to je to...ili?

hvala na savjetma 

budem probao loh pojačat, ovo ostalo mi se čini ok koliko toliko. Nekako sam izgubio između tenka i nekog udarača barba i napravio nešto izmeđui...sad morat ću opet kalkulirati :)

samo weapon, amulet i ring imaju LoH, Legendary i Set itemi mogu imat i na drugim itemima..

MAX je 3835 LoH (wepon+amulet+ring).

15 godina
Diablo 3

Fino. Budem pogledao. Mislim da ću morat žrtvovat malo dps da dobijem veći loh....a užasno su skupi ti mačevi, sa pravom naravno, ali 750milja lololo :)

jedva sam skupio 3 milje kad sam prodao neki emerald plan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma o čemu uopće pričamo..igro diablo 2 long time ago..this is sheet..no harsds fellings....prastara grafika..igra je totalni podbačaj..svaka čast ko voli ail...ništa novo ništa zanimljivo..guraš guraš i na kraju što...nađeš se na čudu ..krivi snjer krivo razmišljanje..u +što sam ulupao tolko vremena..isponova..haha.. to je igra koja diže standarde..čega..totalni promašaj.....

1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

edit: 700 resa.

i jedno i drugo....a posto si monk mos probat napraviti "trade-of" izmedu HP i armora i to sa stitom (ako ga nemas), zadrzi HP a povecaj armor i naravno dizi resist

nastoj stacat jedan element netreba ti all elements jer imas passiv koji onda sve dize na istu vrijednost najaceg resiste kojeg imas!!!!!!

U biti, DR od 80% je sweet-spot !!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 10:09 (Test user).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

napokon ubio butchera,nakon nekih 20 pokusaja sam uspio,svaki put bi me sa onim lancima ubio,ja imam 13k hpa a to mi skine 30k :/ imao sam srece zadnji put pa sam dodgao 3 puta to i ubio ga

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

napokon ubio butchera,nakon nekih 20 pokusaja sam uspio,svaki put bi me sa onim lancima ubio,ja imam 13k hpa a to mi skine 30k :/ imao sam srece zadnji put pa sam dodgao 3 puta to i ubio ga

stavi si quiver koji ti daje +10 na Discipline i sto se tice Butchera......samo SS i SP:Gloom.  To je to "easy-as-pie"

15 godina
intexuz kaže...

Ma nemoj forsirat ako te ne ide. Jer si očigledno preslab. Farmaj levele prije leorica i fields of misery...ako ni to ne ide back to hell i farmat 3. i 4. act.

Sinoć sam igrao sa likom, dodao me i zove me u act 2. Reko kul ajde, lik je tek došao na ct 2 i pun je sebe. Ginuo je nekih 30 puta prije neg je odsutao. Još sam ja trčao ispred njega i pokšuavao navuć kripove na sebe, lol sjećam se kad je meni act2 bio toliki problem. Velim mu da ide farmat act1 on se meni čudi kao zašto pa dobar je? Lol remove from friends :)

E da vas pitam koliko je bitan crit hit chance i crit hit dmg. Mislim znam što je to, i da se sa time dić dps...ali nisam dosad to forsirao a sad neću imat para tražit opremu koja ima još taj stat.

14 godina
neaktivan
Test user kaže...
intexuz kaže...

stavi si quiver koji ti daje +10 na Discipline i sto se tice Butchera......samo SS i SP:Gloom.  To je to "easy-as-pie"

Btw

....budi mu sto blize al ne pre blizu, tak ce probat napravit swing sjekirom s knockback plus charge attack sto radi manji damage nego oni lanci , i ako si dovoljno daleko, fulat ce te i onda ide u charge i to radi manji damage i jos sam sebe stuna sto je za tebe super...extra damage!!!

P.S:

1. Grappling Hook

He will shoot his hook at you. Either you can out-range it and hit him with hungering arrow or shoot, move, shoot, move over and over again until you've dodged it.

2A. Charge

The Butcher will roar, shoot a ray of red out in the direction he's going to charge, and then aim for the nearest wall. Instead of running as far away as possible, just run a little bit, kind of like a materdie dodging a bull. Shoot him repeatedly.

2B. Spiked Chains

If the Butcher flinches like he's ready to punch the air, then you hit smokescreen because a row of spiked chains are coming your way. If he does it, you're already in range and going to die, especially with latency above 200. Just hit smoke screen and learn the difference between the charge animation and spiked chains.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 11:00 (Test user).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

E da vas pitam koliko je bitan crit hit chance i crit hit dmg. Mislim znam što je to, i da se sa time dić dps...ali nisam dosad to forsirao a sad neću imat para tražit opremu koja ima još taj stat.

ovisi koliki ti je base i koliko ga mozes buffat s skilovima.....30%+ CC je SUPER

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 11:13 (Test user).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Toome kaže...

@DeViL

Ja nigdje nisam rekao da WoW igrači wajnaju.

Rekao sam da je zbog annual passa jedan nemali broj igrača, koji inače nebi kupili Diablo, dobio igricu. Ne znam brojke ali kažeš da ih je oko 1 milion što nije baš "zrno" u odnosu na broj ljudi koji su kipuli D3. 

Također nisam rekao da je WoW igračima problem farmanje ili težina igre. Rekao sam da su probali i zaključili da to jednostavno nije za njih - ne zanima ih takav tip igre.

Annual Pass je uzelo Milion i slagat cu oko 100k ljudi, D3 je u prvom danu prodan u 3 milijuna, 6.3 milijuna u 2 tjedna{ty Tonci na tacnim brojkama} (ne racunajuci Annual Pass) a ta cifra je daleko, daleko veca u ovom momentu nazalost nisam uspio iskopat tacan broj. Za najprodavaniju igru na PC-u ikada Annuali nisu "zrno" ali nisu ni mnogo vise od toga.

Takodje ti na osnovu nekoliko svojih prijatelja/poznanika donosis zakljucak za milion ljudi kako je njima D3 nezanimljiv? To je u najmanju ruku smjesna i subjektivna izjava al ajd nek ti bude. . . Ja po svom guildu mogu primjetiti da je jako "zanimljiv" ekipa u sat vremena spali 25man DS HC i posto se nema sta radit na WoW-u vecina lagano na Inferno farmove.

Uglavnom nemozes tako generalizirat na osnovu par ljudi {#}

evo ja sam jedan od onih sa wow-a

probao i odustao

razlog?

drop rate koji nema veze sa mozgom u wowu drop prati tvoj level, ne baca ti 10 ili 15 lev slabije iteme kao u D3

bez kupovanja opreme sa AH igra je mazohistička i skoro nemoguća za proć (jedino rješenje je grupno questanje -> što me vraća na wow)

i bez želje za flajmom tvrdim da su od D3 napravili light verziju WOW-a - IMHO

a kad tako gledam radije se vratim na wow

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice