Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Re: Diablo 3
Test user kaže...
Montezano kaže...
Test user kaže...
Montezano kaže...
Test user kaže...
vrx kaže...

pocistit ce se forum i D3 comunity do kraja godina pa ce bit gust igrat i trade-at, te razglabat o theorycraftingu...i inim stvarima.....

A s kim misliš trejdat kad se pročisti forum i community?

I siguran sam da i danas ima zatvorenih foruma za fanboyse di nema ovakvih "smetnji"

sigurno ne s tobom....

Vau, koji burn :)

jel peche? :)

Da peče! Pokopao si me čovječe. Jedino mogu reć touche i povuć se u vlastitu sramotu :) Protiv nekih argumenata se jednostavno ne može i treba priznat poraz

14 godina
neaktivan
Montezano kaže...
Test user kaže...
Montezano kaže...
Test user kaže...
Montezano kaže...
Test user kaže...
vrx kaže...

pocistit ce se forum i D3 comunity do kraja godina pa ce bit gust igrat i trade-at, te razglabat o theorycraftingu...i inim stvarima.....

A s kim misliš trejdat kad se pročisti forum i community?

I siguran sam da i danas ima zatvorenih foruma za fanboyse di nema ovakvih "smetnji"

sigurno ne s tobom....

Vau, koji burn :)

jel peche? :)

Da peče! Pokopao si me čovječe. Jedino mogu reć touche i povuć se u vlastitu sramotu :) Protiv nekih argumenata se jednostavno ne može i treba priznat poraz

da ne dizem zlu krv....obrisao komentar

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 15:41 (Test user).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

kakvih ljudi ima na ovom forumu,svašta,btw. presao normal,idem probat nightmare da vidim jeli ista teze

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

neki imaju informacije o strukturi korisnika koji su prestali igrati

Nemam te informacije već iz osobnog iskustva pretpostavljam koji je glavni razlog pada. Možda sam potpuno u krivu, možda nisam.

Prizanjem da sam se mogao spretnije i preciznije izrazit u svom komentaru.

Igrao sam D1 i D2, igram WoW i D3 i poznajem dosta ljudi koji su iskoristili priliku da preko annual passa dobiju besplatno D3 i ubrzo odustali sa zaključkom da to nije za njih.

Meni osobno je D3 i više nego dobar, otprilike sam znao što me čeka i više manje sam to i dobio. D3 je igra za duži period i sporo gearanje na infernu je sasvim normalno. Kad bi svi u roku mjesec dana mogli imat full BiS gear onda ova igra ne bi imala smisla. 

Naravno, ako netko ima viška par tisuća eura/dolara koje može spiskat na opremu za svog lika, zašto ne. Sretan onaj koji je kupio opremu, sretan onaj koji je prodao,a bome i blizzard jer uzme svoj dio kolača. Downside je naravno što velika većina onih odličnih itema završi na RMAH, a ne na AH al dobro, ne može sve bit savršeno.

Definitivno je količina kukanja po forumima iznad onoga što je igra zaslužila. Više od svih bugova i problema koje ima sama igra me živcira (ne)kvaliteta igrača koje dobijem na public na infernu i to do te mjere da sam potpuno odusta od publica jer u 8/10 slučajeva dobijem ekipu koja ne zna što radi/afka u kampu/zaletavaju se u grupe mobova leeroy style i naravno instant crknu  itd itd. S vremenom će se i ovo popravit,al dotad samo solo ili coop sa ekipom sa friends liste.

14 godina
neaktivan
Toome kaže...
Tonči kaže...

neki imaju informacije o strukturi korisnika koji su prestali igrati

Nemam te informacije već iz osobnog iskustva pretpostavljam koji je glavni razlog pada. Možda sam potpuno u krivu, možda nisam.

Prizanjem da sam se mogao spretnije i preciznije izrazit u svom komentaru.

Igrao sam D1 i D2, igram WoW i D3 i poznajem dosta ljudi koji su iskoristili priliku da preko annual passa dobiju besplatno D3 i ubrzo odustali sa zaključkom da to nije za njih.

Meni osobno je D3 i više nego dobar, otprilike sam znao što me čeka i više manje sam to i dobio. D3 je igra za duži period i sporo gearanje na infernu je sasvim normalno. Kad bi svi u roku mjesec dana mogli imat full BiS gear onda ova igra ne bi imala smisla. 

Naravno, ako netko ima viška par tisuća eura/dolara koje može spiskat na opremu za svog lika, zašto ne. Sretan onaj koji je kupio opremu, sretan onaj koji je prodao,a bome i blizzard jer uzme svoj dio kolača. Downside je naravno što velika većina onih odličnih itema završi na RMAH, a ne na AH al dobro, ne može sve bit savršeno.

Definitivno je količina kukanja po forumima iznad onoga što je igra zaslužila. Više od svih bugova i problema koje ima sama igra me živcira (ne)kvaliteta igrača koje dobijem na public na infernu i to do te mjere da sam potpuno odusta od publica jer u 8/10 slučajeva dobijem ekipu koja ne zna što radi/afka u kampu/zaletavaju se u grupe mobova leeroy style i naravno instant crknu  itd itd. S vremenom će se i ovo popravit,al dotad samo solo ili coop sa ekipom sa friends liste.

{#}{#}

Sve ljude koje znam da igraju redovito WoW, dobili su djabe D3....pretpostavljam da je tak kod vecine...

u public samo ako u timu ima barem jedan Monk.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 15:32 (Test user).
16 godina
Toome kaže...
D3 je igra za duži period i sporo gearanje na infernu je sasvim normalno. Kad bi svi u roku mjesec dana mogli imat full BiS gear onda ova igra ne bi imala smisla. 

Ne vidim smisao u gearanju u SP igri a mislim da i večina igrača tako misli. Za wow mi je jasno ali ga ovdje ne vidim.

Možda zbog toga ljudi odustaju, naravno neki ne ali IMHO večina prosječni igrača da (prosječan igrač nije HC igrač).

I sam blizzard je priznao da imaju problema sa end-game contentom

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Odustajem. Dosadni i repetitivni farm fest.

Idem igrat COH:OF.

lp svima!

Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Moguće da idealiziram D2 zbog vremenskog odmaka, ali trojka mi jednostavno nije toliko zabavna. A glavni je razlog šta te igra neprestano usmjerava u jednom jedinom pravcu i radi od tebe konja sa onim sranjima na očima. Najbanalniji primjer: ja sam jedan od onih koji guštaju istražit svaki djelić mape i razbit sve šta vidim na ekranu. Bar kad igram solo. Osim nikakve randomizacije mapa koja je tu od početka, nakon zadnjeg patcha to pogotovo nema smisla. A zašto mi je oduzet taj mali gušt? Zbog botova? bmk za botove. Zvuk razbijanja fakin bačve ili urne je zaštitni znak Diabla.

Ima tu neki feeling iz dvojke, koji me i dalje drži u igri, ali pitanje je koliko dugo. S obzirom da je RMAH u pozadini svakog "tweaka", prilično je sigurno da će i svi sljedeći potezi ić u istom smjeru. Osim ako odljev korisnika ne bude toliki da ih prisili da naprave nešto i za igrače. Ako ne bude kasno

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CrnaBitanga kaže...

Odustajem. Dosadni i repetitivni farm fest.

Idem igrat COH:OF.

lp svima!

I ja odustajem iz istih razloga, samo idem igrat ipak nesto drugo {#}

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam mislio da sam jedini koji je to zamjetio... prešao sam na normalu diabla sa barbarianom i sad igram nigthmare 2. act.... u cijeloj IGRI DAKLE CIJELOJ na ovoj razini do koje sam došao razbijanjem bačvi i urnova i onih drveća i ostalog sam dobio samo 1 jedini plavi predmet... dakle fulali su naveliko u tome...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Pa sta ocekujes od Normala ? Cekaj da dodes dalje malo... 

Inace, ja ga nisam upalio vec 4-5 dana... jednostavno nema me sta privlacit vise. Bilo mi je fenomnealno igrat. Ali dok ne baci neki ajci fix ili nesto da bude zanimljivije. Cekam PvP ali ako cemo morat opet masno platit ekspanziju nataknem blizzard...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...
Toome kaže...
D3 je igra za duži period i sporo gearanje na infernu je sasvim normalno. Kad bi svi u roku mjesec dana mogli imat full BiS gear onda ova igra ne bi imala smisla. 

Ne vidim smisao u gearanju u SP igri a mislim da i večina igrača tako misli. Za wow mi je jasno ali ga ovdje ne vidim.

Možda zbog toga ljudi odustaju, naravno neki ne ali IMHO večina prosječni igrača da (prosječan igrač nije HC igrač).

Ali tebi za prve 3 težine ne treba nikakvo farmanje i specijalno gearanje da prođeš igru bilo za SP bilo za coop.

Može se uredno proći sa dropovima koje dobivaš usput + itemi sa AH koje kupis sa goldima koje dobiješ usput.

Gearanje je bitno na infernu,a inferno nije za prosječne igrače. I ovo nije moj stav već blizzardova logika koju su n-puta rekli kod najavljivanja igre.

17 godina
Toome kaže...
Tonči kaže...

Drop se većinom može pripisati ogromnoj masi WoW igrača koja je navalila na D3.

Annual pass ftw. Ekipa koja inače ne igra Diablo i taj tip igara je iskoristila priliku da dobiju D3 besplatno, probali i odustali jer to jednostavno nije za njih.

Daleko od toga da je D3 savrsen, nije i ima dosta toga sta se moralo ispravljat/polirat i morat će se još dugo radit da se ozbiljni problemi, mahom vezani uz (RM)AH poprave.

Al ipak, složio bi se sa kolegama da glavni razlog pada broja igrača nije loša kvaliteta D3 već odustajanje onih koje ne zanima ovaj tip igara, al su iz ovog ili onog razloga (annual pass, medijski hype, marketing di D3 "iskače iz svake paštete" (kako bi jedna naš političar rekao)) kupili/dobili igricu da isprobaju i onda zaključili da to ipak nije za njih.

Drop se nemoze prepisati malom broju WoW igraca koji su dobili D3 preko Annual Pass-a, koji predstavlja 1 milion i nesto sitno igraca iz svih regija sto je samo "zrno" ljudi koji su kupili D3. S obzirom da Annual zahtjeva 12 mjeseci obaveznog placanja WoW-a mozemo zakljucit da se na to odlucila ona "zagrizenija" ekipa a ne casual player. Svaki raider/mount/achivement/rep farmer iz WoW-a je navikao na daleko morbidnije, duze i teze farmanje a nema opciju D3 player-a da kupi nesto goldima ili novcem, nego ulaze trud, i nada se sreci da ce bas on rollat najvise za item koji trazi jos xy likova iz iste grupe. D3 je odlicna casual razonoda za tu Annual ekipu dok se ceka MoP i sumnjam da itko od njih kuka/place, odustaje zbog drop rate-a ili tezine igre (kad bi D3 bio samo T od teskog a ne obicni farmfest/buyfest gearcheck) prije je to ekipa od koje kupujes high end gear za svoje Ojrice/Golde {#}

Problem odliva igraca je ogroman hype koji je naterao i Muju sto je do sada igrao samo Angry Birds na svom facebooku i Milana koji je ganjao fragove na CoD da kupe to nesto o cemu svi govore, igru svih igara, nastavak svih nastavaka koji se ceka 10 godina a onda error xyZ!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
D3ViL kaže...
Toome kaže...
Tonči kaže...

Drop se većinom može pripisati ogromnoj masi WoW igrača koja je navalila na D3.

Annual pass ftw. Ekipa koja inače ne igra Diablo i taj tip igara je iskoristila priliku da dobiju D3 besplatno, probali i odustali jer to jednostavno nije za njih.

Daleko od toga da je D3 savrsen, nije i ima dosta toga sta se moralo ispravljat/polirat i morat će se još dugo radit da se ozbiljni problemi, mahom vezani uz (RM)AH poprave.

Al ipak, složio bi se sa kolegama da glavni razlog pada broja igrača nije loša kvaliteta D3 već odustajanje onih koje ne zanima ovaj tip igara, al su iz ovog ili onog razloga (annual pass, medijski hype, marketing di D3 "iskače iz svake paštete" (kako bi jedna naš političar rekao)) kupili/dobili igricu da isprobaju i onda zaključili da to ipak nije za njih.

Drop se nemoze prepisati malom broju WoW igraca koji su dobili D3 preko Annual Pass-a, koji predstavlja 1 milion i nesto sitno igraca iz svih regija sto je samo "zrno" ljudi koji su kupili D3. S obzirom da Annual zahtjeva 12 mjeseci obaveznog placanja WoW-a mozemo zakljucit da se na to odlucila ona "zagrizenija" ekipa a ne casual player. Svaki raider/mount/achivement/rep farmer iz WoW-a je navikao na daleko morbidnije, duze i teze farmanje a nema opciju D3 player-a da kupi nesto goldima ili novcem, nego ulaze trud, i nada se sreci da ce bas on rollat najvise za item koji trazi jos xy likova iz iste grupe. D3 je odlicna casual razonoda za tu Annual ekipu dok se ceka MoP i sumnjam da itko od njih kuka/place, odustaje zbog drop rate-a ili tezine igre (kad bi D3 bio samo T od teskog a ne obicni farmfest/buyfest gearcheck) prije je to ekipa od koje kupujes high end gear za svoje Ojrice/Golde {#}

Problem odliva igraca je ogroman hype koji je naterao i Muju sto je do sada igrao samo Angry Birds na svom facebooku i Milana koji je ganjao fragove na CoD da kupe to nesto o cemu svi govore, igru svih igara, nastavak svih nastavaka koji se ceka 10 godina a onda error xyZ!

To ja pokusavam objasniti ali Tonči(sorry ali izgledas mi ko fanboi)  i ekipa brije da svi(mi) koji igramo ili smo igrali WoW djeca

koja wajnaju  i da ne shvacamo kako funkcionira Diablo i generaliziraju da svi iz WoWa samo govore da D3 ne valja jer su

ocekival WoW2 ili nesto..jedna od najvecih gluposti koju sam procital ikad i ako je neko ocekival WoW2 od D3 ili nesto jako

slicno WoW-u onda mu nesto nije dobro u glavi.. dakle nemojte generalizirati

Kao sto je D3viL napisal samo milja+ se odnosi na AP.

Nedavno je Bashiok (pokusavam naci blue post) napisal da igru igraju stotine tisuca ljudi u peak hours ; te stotine tisuca moze biti 200 a mozda i 800 ali da

igra oko 800k sigurno bi se "pohvalili" i nebi napisal nekolko stotina tisuca..  pa rofl to je nista igra je prodana

oko 6.3+ miljuna primjeraka a u prime time imas nekoli stotina tisuca to sve govori o igri i da je fakat trulo nekaj.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 17:16 (dad0r).
16 godina
Montezano kaže...
S obzirom da je RMAH u pozadini svakog "tweaka", prilično je sigurno da će i svi sljedeći potezi ić u istom smjeru. Osim ako odljev korisnika ne bude toliki da ih prisili da naprave nešto i za igrače. Ako ne bude kasno

Cisto onako ne vidim zasto bi ih odljev korisnika koji ne koriste RMAH uopce brinuo.

Diablo3 nije igra gdje placas mjesecnu pretpatu, pa da im je bitno da ostanes sto duze.

Zasto bi Blizzard trebao dati truda da korisnici sto duze igraju Diablo3:

- mjesecna pretplata -> nema je, pa taj razlog ne postoji

- RMAH -> ako ga ne koristis bas ih briga za tebe jer im ionako nikakve novce ne donosis

- kupovina expanzije ili nekih DLC-ova -> to nije nigdje u blizoj buducnosti

Nije ovo WoW, pa da im je neki veliki interes da igras sto duze i placas pretplatu. Jedino sto od tebe imaju nakon sto kupis igru je RMAH i ako ga ne koristis nisi im bas neki bitan korisnik. Stovise, samo im zauzimas resurse.

Mozda ja nesto krivo gledam ili ne vidim neki drugi aspekt, ali ne vidim nista drugog osim RMAH zbaog cega bi Blizzard trebao biti zabrinut ako korisnici u vecim kolicinama prestaju igrati. Osim mozda nekog negativnog impacta na image, ali Activision ne moze imati negativniji image nego sto ga ima, pa svejedno su izrazito uspjesan izdavac.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Montezano kaže...
S obzirom da je RMAH u pozadini svakog "tweaka", prilično je sigurno da će i svi sljedeći potezi ić u istom smjeru. Osim ako odljev korisnika ne bude toliki da ih prisili da naprave nešto i za igrače. Ako ne bude kasno

Cisto onako ne vidim zasto bi ih odljev korisnika koji ne koriste RMAH uopce brinuo.

Diablo3 nije igra gdje placas mjesecnu pretpatu, pa da im je bitno da ostanes sto duze.

Zasto bi Blizzard trebao dati truda da korisnici sto duze igraju Diablo3:

- mjesecna pretplata -> nema je, pa taj razlog ne postoji

- RMAH -> ako ga ne koristis bas ih briga za tebe jer im ionako nikakve novce ne donosis

- kupovina expanzije ili nekih DLC-ova -> to nije nigdje u blizoj buducnosti

Nije ovo WoW, pa da im je neki veliki interes da igras sto duze i placas pretplatu. Jedino sto od tebe imaju nakon sto kupis igru je RMAH i ako ga ne koristis nisi im bas neki bitan korisnik. Stovise, samo im zauzimas resurse.

Mozda ja nesto krivo gledam ili ne vidim neki drugi aspekt, ali ne vidim nista drugog osim RMAH zbaog cega bi Blizzard trebao biti zabrinut ako korisnici u vecim kolicinama prestaju igrati. Osim mozda nekog negativnog impacta na image, ali Activision ne moze imati negativniji image nego sto ga ima, pa svejedno su izrazito uspjesan izdavac.

I onda je svizac zamotao čokoladu....

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon dugog iščekivanja sam kupio igru,

odigrao 100+ sati, razočarao se i prodao.

Što god mi tko rekao, naprosto mi nema 'ono nešto'

što su prethodna dva (+LoD) imali.

Teško je objasniti 'to nešto' ali mislim da znate na što mislim.

Možda je kao i kod većine starih igara, simplicitet & art

dobitna kombinacija. Danas je jedan Blizzard ogromna multinacionalna

korporacija (praktički, karikiram) te je jasno da profit igra najveću ulogu u svemu,

kakve god mi bajke bajali kontra i 'argumentirali' (mislim da

nitko osim njihovih CeO-a ne zna u potpunosti te stvari),

pogotovo ne forumaš vulgaris.

Može bit da sam naprosto odrastao u međuvremenu ili/i promijenio ukus

ali znam da mi od prvog pogleda naprosto nije 'sjedala' igra.

Svejedno, kao ljubitelj franšize, iskeširao sam i kupio.

Virujem da će se igra sviditi velikom broju ljudi i s pravom,

sama mehanika je izvanredna i odlično funkcionira

ali također virujem da postoji ogroman broj ljudi poput mene

koji su ili će uskoro odustati.

Razočaran sam već godinama kasapljenjem legendarnih naslova

ali ovo mi je bilo

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Zaigraj Diablo II pa ćeš vidjeti gdje je problem. Ja sam ga iskusio s DeusExom, s Half-Lifeom, s Jagged Allianceom, System Shockom... To su igre koje si iskusio nekoć davno. Sada si 15 godina stariji. Dijete od 2 godine urnebesno se zabavlja žutim podloškom za čašu, ali daj taj podložak petogodišnjaku...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:16 (Tonči).
17 godina
neaktivan

Kakav problem?

Diablo 2 je vecina moje friend liste igrala i par mjeseci prije izlaska Diabla 3, BTW više nitko ne igra D3 jer jednostavno igra nema "ono nešto", nema dušu. Ne postoji osijecaj nagrade nakon farmanja sati i sati. Jednostavno je igra bezlična i dosadna, a ukidanjem bilo kakve diverzifikacije farmanja opreme je svelo sve na vijanje eliteova koji ne dropaju ništa.

Kada se u ARPGu veseliš što si dobro prodao item i što ces ako prodas jos 5 takvih moc kupit neki super item onda ocito nešto ne valja sa tom igrom ili kada nisi opaki baja koji kolje monstere neko pickica koja kajta do preksutra sa blizzardom i stuter stepom koji ne zahtijeva skill nego GEAR i samo GEAR (da bi eventualno mogao proci gear check i igrat full DPS). I blizzard je sam, blue post, rekao da su drop rateovi podređeni AH i RMAH i tu se nema sta više reci. Da se itemi dobijaju kao u D2 ne bi zaradili ni centa od RMAH jer bi si igrac ekšli mogao sam nafarmat opremu i samostalno uživati u igri.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:29 (mislav_01).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

@DeViL & dad0r

Ja nigdje nisam rekao da WoW igrači wajnaju.

Rekao sam da je zbog annual passa jedan nemali broj igrača, koji inače nebi kupili Diablo, dobio igricu. Ne znam brojke ali kažeš da ih je oko 1 milion što nije baš "zrno" u odnosu na broj ljudi koji su kipuli D3. 

Također nisam rekao da je WoW igračima problem farmanje ili težina igre. Rekao sam da su probali i zaključili da to jednostavno nije za njih - ne zanima ih takav tip igre.

Slažem se, a to sam i napisao, da je zbog medijskog hype-a i marketinga velik broj ljudi kupio igru očekujući brda i doline. Međutim, osim svih onih errora, koji su nas sve skupa nervirali, mislim da dobar dio tih kupaca nije bio svjestan što Diablo zapravo jest, imali su pogrešna očekivanja i , imho, oni su ti koji najviše kukaju.

Očekivao sam i ja nešto više od ovog što smo dobili al i ovako mi je OK.

A i dojam da je igra izbačena nedovršena (vjerojatno pod pritiskom šefova zbog toliko odugovlačenja) sigurno ne pomaže cijeloj situaciji. 

Možda se sretnemo in game {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:44 (Toome).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

D2 nisam igrao sigurno 7-8 godina jer mi je farmanje bilo dosadno... Baal run milijardu puta. Meh. Meni je, ali zaista, zabavnije proći cijeli Act, iznenaditi se elitama, nego ubiti Butchera 43934399 puta. Bossevi su uvijek dosadni, elite znaju biti teške i to je meni (moj ukus dakle) zabavnije. Nekome je princip ubijanja bossa tisuću puta vjerojatno zabavniji od ubijanja randomiziranih šampiona i to je ok.

Što se tiče dropova, kategorički tvrdim da je to netočno ili, ako sam zaista sretnik, postoji neki gadan problem s RNG-om kod nekih igrača. Nekidan sam pokazao (priloženu) sliku s običnog Maghda pohoda. U samo 30 minuta Acta 2, dvaput sam išao prazniti žute u vendora jer plave niti ne uzimam. 8 od 13 komada opreme na Barbu mi je vlastiti loot, a uspit i nekih 50% za ostale likove. A igram sat vremena dnevno...

Skill? Gdje si to imao i u čemu se u D2 manifestira "skill"?

P.S. RMAH ne moraš koristiti. Ponuda na GAH je otprilike jednaka. Dapače u Europi RMAH slabo ide.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:54 (Tonči).
17 godina
D3ViL kaže...

Svaka ti dala, upravo tako {#}

Nije mi zao sta sam kupio D3, igra je dobra ali nista vise od toga.

Ajde mozda mi je zao sta nisam za tu lovu popio stagod dobre pive :)

Nisam je zavrsio, odustao sam na infernu blizu kraja act-a 2, ali jednostavno mi se zgadilo.

Sve se vrti oko *ebene AH/RMAH, meni nekako gadljivo za ovakvi tip igre.

Meni osobno i D1 i D2 mi je bio bolji/drazi.

Svakom svoje, ja cu sa D3 pauzirati pa mozda jednom probat kad ne budem imao sta igrati / gledati {#}

16 godina
odjavljen

Meni je RMAH super.:o

14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Kakav problem?

Diablo 2 je vecina moje friend liste igrala i par mjeseci prije izlaska Diabla 3, BTW više nitko ne igra D3 jer jednostavno igra nema "ono nešto", nema dušu. Ne postoji osijecaj nagrade nakon farmanja sati i sati. Jednostavno je igra bezlična i dosadna, a ukidanjem bilo kakve diverzifikacije farmanja opreme je svelo sve na vijanje eliteova koji ne dropaju ništa.

e, bas bi htio upoznat te tvoje frendove koji su igrali D2 "do samog" kraja i koji misle da se farmanje ne nagraduje u D3 i da nije isto kao u D2.

"Ono nesto" je izgubljeno davno prije i D2 igraci ne igraju 100% zbog toga. Jest da nije atmo kao u D2 al ima zato jaaaakoooo puno pozadinske price iz journala koja je skoro svaka povezana jednas drugom....

I da, D2 je imao jako veliki GEAR Check, nikakav skill.....jedan hint: u D2 je postojao gotovo samo jedan build koji mogao rijesiti cijeli Uber tristram ( s Uber Diablo, Uber Mefisto i Uber Baal) u 8 player modu solo ( ostali gledaju i cekaju)

P.S.

u D2 sam trpio 7 godina one-shotanje iliti instant kill. Bez obzira kakav gear, damage, res imao...nitko to nije mogao prezivjeti ( faking Iron Maiden) kad su to nerfali ( nakon 7 godina) bilo full jednostavno.

Ovo one-shotanje u d3 je zanimljivo al nikako nepremostivo, ilvl 55 je dovoljan (nekoliko njih,i nisu skupi i padaju ko ludi) da prezivis 1hit.

Moji kolege iz d2 imaju velike primjedbe na D3 ali niti jedan se ne odnosi na drop rate,drop quality, AH/RMAH....

Ajd, pliz nadi mi post gdje je blizz rekao da je drop rate podređen AH, ja ga nemrem naci, Pliz, pomogni mi, mozda si u pravu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 20:04 (Test user).
17 godina
neaktivan

http://www.cinemablend.com/images/sections/44096/_1340960757.jpg

Post je kasnije editiran i netko drugi od retardiranog CM tima je izasao u dmg control pravdajuci se kako ubiti ovo sto Bashiok pise je sve nesporazum. Bullshit.

"...So infact AH has to be a factor in how we drop items..."

16 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Post je kasnije editiran i netko drugi od retardiranog CM tima je izasao u dmg control pravdajuci se kako ubiti ovo sto Bashiok pise je sve nesporazum. Bullshit.

I što je tu novo i drugačije? Već su nekoliko puta rekli da su dropove podesili u skladu s time da postoji AH.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
mislav_01 kaže...

I što je tu novo i drugačije? Već su nekoliko puta rekli da su dropove podesili u skladu s time da postoji AH.

a to znači da će se drop rate korigirat u letu ovisno o kretanju novca na rmah-u čisto i jednostavno.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
mislav_01 kaže...

Ti mene zajebavaš?! Čovjek je pitao da mu nađem di su to rekli i to je to. Uostalom sam si napisao "Što se tiče dropova, kategorički tvrdim da je to netočno ili, ako sam zaista sretnik, postoji neki gadan problem s RNG-om kod nekih igrača" Nije problem kod nekih igrača nego u čitavom sistemu igre, podređenim idiotskim AH i RMAH glupostima.

I zašto bi mene kao igrača Diabla uopce trebao zanimat mrtvi AH, pogotovo RMAH. Jel to poanta ove igre? Skupit novce za AH? I to je ARPG? Listanje kroz nepregledan AH zato sto su debilčeki u blizzardu htijeli vrtit pare na itemima? Super, za normalne igrače ne postoji osijecaj napretka ili je toliko dotučen da je depresivno igrat. Ono vrhunac je kad padne nešto što ce se možda dobro prodat. To nije poanta diabla sorry.

Da se razumijemo. Postoje pozitivni pomaci. Prvenstveno uvođenje iLVL63 u sve actove, pa onda duplanje tih šansi da se item pronađe. Iako je idalje teško naci item za vlastitu upotrebu, postoji veca šansa da ces naci nešto što se dobro proda i slijedom toga sebi kupit opremu. No mora se priznati da je puno veci ushit i onaj pravi osjecaj diabla kada sam pronadjes item i stavis ga te se osjecas "mocno" nego kada prodaš nešto za par milijuna i kupiš si iz selekcije hrpe itema nešto što je najbolje tebi. I ta recimo "psihicka komponenta" farmanja golda za AH i maloj nadi za vlastiti upgrade je ono što neke ljude odbija trenutno od igre. Kada bi se taj omjer malo izjednačio (a to su vec lagano počeli raditi sa ovim promjenama) bilo bi lakše. Nažalost meni se čini da Diablu 3 fali još dosta stvari osim samog loot tablea. Mene najviše odbija taj depresivni grind. Recimo do sada mi nije pao niti jedan set item, a legendariji su jako loši (vecina njih). Nema onog osjecaja epic loot finda, a sada osim elitove nema više ni onoe srece lude kada iz bacve ispadne unique tj. legendary item. Znaš ono nabijaš po bacvama jer znas da postoji mala mogucnost da padne. Kako samostalno skupiti čitav set npr. natalya ne znam nebitno?! Nema bozije teoretske šanse. Ma neam pojma :-(

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 20:44 (mislav_01).
17 godina
Diablo 3

Ovo je praona novca, sve je podredjeno tome.

Evo, bas priki ide sa eurima, dosao je do capa sa eurima na battle.net accountu i sad ide na paypal.

Sve se svodi kako natuci eure, pitam se jel ko uziva u igri, ako ima takvih, ti vjerojatno i ne koriste RMAH :)

I sam mi kaze da je igra ponavljajuca, blago receno "dosadna" ali farmanje/runovi donose eure i to je najvaznije.

OMG, ode sve nizbrdo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...

a to znači da će se drop rate korigirat u letu ovisno o kretanju novca na rmah-u čisto i jednostavno.

Sumnjam. Zanemarimo da su rekli da to nije slučaj, ali znaš li ti što bi to napravilo serverima? Imao bi Error 37 zauvijek.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice