Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Virty kaže...

Ovo je praona novca, sve je podredjeno tome.

Evo, bas priki ide sa eurima, dosao je do capa sa eurima na battle.net accountu i sad ide na paypal.

Sve se svodi kako natuci eure, pitam se jel ko uziva u igri, ako ima takvih, ti vjerojatno i ne koriste RMAH :)

I sam mi kaze da je igra ponavljajuca, blago receno "dosadna" ali farmanje/runovi donose eure i to je najvaznije.

OMG, ode sve nizbrdo :)

Tako je,ja je igram iz uzitka i uopste me ne muci bas nesto sto jos Inferno ACT I nisam presao, ni s barbarom ni s DH, farmam lagano ali slabo dropa tj. skoro nikako, cak ni AH ne koristim nesto a RMAH nikako. Igram je jer uzivam, malo wizarda, malo monka hardcore, uglavnom 10 likova je napravljeno, s svakim po malo odigram koliko stignem, malo EU malo ruski acc, nikud mi se nezuri, kad dodje zima biti ce vise vremena.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ranko091 kaže...

a to znači da će se drop rate korigirat u letu ovisno o kretanju novca na rmah-u čisto i jednostavno.

Sumnjam. Zanemarimo da su rekli da to nije slučaj, ali znaš li ti što bi to napravilo serverima? Imao bi Error 37 zauvijek.

a jednom tjedno imaju 6 sati da naprave što hoće sa serverima, i poštelaju kako im paše. taman tjedna statistika i tjedno štelanje. još da se dokopat tog materijala i vidjet što utržit za dobre pare... :)

17 godina
ranko091 kaže...

a jednom tjedno imaju 6 sati da naprave što hoće sa serverima, i poštelaju kako im paše. taman tjedna statistika i tjedno štelanje. još da se dokopat tog materijala i vidjet što utržit za dobre pare... :)

Steluju oni svako malo, cesto ne radi AH ili nesto oko AH, pitam se sta to radi/ne radi :)

16 godina
odjavljen

Ma nema teorije. To je nemoguće kontrolirati s ovom masom prometa (ogroman promet). Par sati je već dovoljno, a kamoli 7 dana da se sve poremeti.

Ono što ja u D3 vidim kao problem je samo nekoliko stvari:

- nizak drop rate koji jednostavno predugo ostavlja suhima većinu igrača

- prejak RNG koji previše slučajnim čini sve i dobiva se previše smeća

- GAH koji ne smije postojati. Samo RMAH neka bude tu, baš zato što je i u D2 samo "RMAH" postojao.

17 godina
neaktivan

Možda bi bilo dobro da postoji neki modifikator ovisno o klasi koja se igra pa da je veca šansa (lupam sad postotak) 20% da rolas item sa svojim primary statsima (strenght, dxt na 1000dps wandu loving it)? Zaboravio sam spomenuti još jedan dobar moment u diablu trenutno, a to je savršeno rolani item, nisam još vidio al sudeci po AH i to se zna dogodit :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 21:05 (mislav_01).
17 godina
Toome kaže...

@DeViL

Ja nigdje nisam rekao da WoW igrači wajnaju.

Rekao sam da je zbog annual passa jedan nemali broj igrača, koji inače nebi kupili Diablo, dobio igricu. Ne znam brojke ali kažeš da ih je oko 1 milion što nije baš "zrno" u odnosu na broj ljudi koji su kipuli D3. 

Također nisam rekao da je WoW igračima problem farmanje ili težina igre. Rekao sam da su probali i zaključili da to jednostavno nije za njih - ne zanima ih takav tip igre.

Annual Pass je uzelo Milion i slagat cu oko 100k ljudi, D3 je u prvom danu prodan u 3 milijuna, 6.3 milijuna u 2 tjedna{ty Tonci na tacnim brojkama} (ne racunajuci Annual Pass) a ta cifra je daleko, daleko veca u ovom momentu nazalost nisam uspio iskopat tacan broj. Za najprodavaniju igru na PC-u ikada Annuali nisu "zrno" ali nisu ni mnogo vise od toga.

Takodje ti na osnovu nekoliko svojih prijatelja/poznanika donosis zakljucak za milion ljudi kako je njima D3 nezanimljiv? To je u najmanju ruku smjesna i subjektivna izjava al ajd nek ti bude. . . Ja po svom guildu mogu primjetiti da je jako "zanimljiv" ekipa u sat vremena spali 25man DS HC i posto se nema sta radit na WoW-u vecina lagano na Inferno farmove.

Uglavnom nemozes tako generalizirat na osnovu par ljudi {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 23:32 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja samo znam da prije patcha kad bi pao lvl63 item, završio bi na Ah za minimalno 500.000...... sad ih dobivam na bacanje i završe kod merchanta...

mislim da su napravili "reklamni trik", kao digli drop rate, ali smanjili proporcionalno rollanje jakih statova.....maloprije dobiem lvl 63 sa gold find 20%, thornsima, radiusom, i jedino što valja all resist 69.....

problem je i kod monka, ako ne izbaci all resist + jedan specifični resist, item nemoš stavit na sebe nikako (one with everything)

prevelike razlike u dmgu oružja lvl63 itema... ide od 300 pa do 1200 1H. a ako je ispod 700 nevalja ništa ni sa najboljim ostalim statsima (99,9 % dropova) i nemoš ga prodat... 

farmam već zadnjih 30 sati sa 150 -200 MF - act 1 i act 2 ni jedan legendary. Nekome padnu 10....a jbga...

nezahvalno farmanje act-a III....mogu ga preć, ali se neisplati jer nemogu s MF-om...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Preko 3 milijuna je išlo u prva 24 sata, a 6,3 milijuna u 2 tjedna.

15 godina
Virty kaže...

Ovo je praona novca, sve je podredjeno tome.

Evo, bas priki ide sa eurima, dosao je do capa sa eurima na battle.net accountu i sad ide na paypal.

Sve se svodi kako natuci eure, pitam se jel ko uziva u igri, ako ima takvih, ti vjerojatno i ne koriste RMAH :)

I sam mi kaze da je igra ponavljajuca, blago receno "dosadna" ali farmanje/runovi donose eure i to je najvaznije.

OMG, ode sve nizbrdo :)

Sav svijet ode u qrac.

Al opet možda je naše vrijeme na zamaku , a  dolaze neki novi klinci.

Diablo lll  R.I.P.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad ste vi svi ovde toliki bogatuni u igri, slobdno donirajte {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

Kako se promjeni da te umjesto na PP isplaćuju na Battle.net?

Edit: Shvatio sam, smo se promjeni kada stavljaš item na aukciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 3:08 (Tawals).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Good deal haha. Kupio item za 27k, prodao za 4€.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

"Poljoprivrednici" i "Farmeri" ajde koji savjet dajte za farmanje na inferno :) ja trenutno samo uživam u čarima igre, al vidim da se da dobro zaraditi pa savjetujte :D

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sashab kaže...

"Poljoprivrednici" i "Farmeri" ajde koji savjet dajte za farmanje na inferno :) ja trenutno samo uživam u čarima igre, al vidim da se da dobro zaraditi pa savjetujte :D

act1: forsaken cemetary+fields of misery, "Imprisoned Angel" quest

act2 pa nadalje

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 9:36 (Test user).
13 godina
Tonči kaže...
 što je tu novo i drugačije? Već su nekoliko puta rekli da su dropove podesili u skladu s time da postoji AH.
---------
S obzirom da ne pratim pobožno tvoje upise, može bit da mi je nešto promaknulo. Ali šta nisi ti kategorički tvrdio da AH na nikoji način ne utječe na dropove i tražio link di je to službeno rečeno (skupa sa testuserom)? I kad link dođe, onda uslijedi ovakav post. Svaka čast :)
16 godina
odjavljen

Ne razumijem što želiš reći? Pa AH ne utječe na dropove aktivno. AH je, kako sam i tada našao citat, "uzet u obzir kao element igre kod definiranja dropova". Tu nema ničeg novog.

Mene više brine to da su rasponi statistika na opremi preširoki. Glupo je i suludo da se uopće može dobiti ilvl63 oružje s 200 DPS-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 10:09 (Tonči).
13 godina
Diablo 3

Okej, ovo je već malo ublažena definicija, uz dodatak "aktivno". Iako ne vidim bitnu razliku, osim stila. Sasvim je logično da uvođenjem pravih para u priču Blizz neće dopustit neregulirano tržište. Zato mi i nije bilo jasno inzistiranje na tome da AH nema nikakve veze s dropovima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To je nužno i zbog GAH-a, ne samo RMAH-a. Stvarni novac ljudi koriste oduvijek i u Diablu II, samo ne preko Blizzarda. Da su dropovi 25% umjesto 5%, uz AH svi bi imali BiS opremu već kroz tjedan dana. To nema smisla u igri čiji je cilj skupljanje opreme. Morali su usporiti stvar nekako.

13 godina
Blizek kaže...

Daj mi objasni tu zaradu... pa kolko vidim ti uspijes svaki item prodat. Ja prodam mozda jedan tjedno... 4evra na racunu... 

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Blizek kaže...

Daj mi objasni tu zaradu... pa kolko vidim ti uspijes svaki item prodat. Ja prodam mozda jedan tjedno... 4evra na racunu... 

I ja sam slabo na početku prodavo... al ovo u zadnje vrijeme me potrefilo... ona 3 itema sam prodo u roku od pola sata i na njima zaradio većinu ovih novaca... no ovo ti je jako malo u odnosu na neke druge koji uspiju zaraditi mnogo mnogo više ( iako ja se nežalim jer nemogu igrati puno ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

napravio sam si stanku od igranja diabla jedno tjedan dana, sa svojom barabom, jer sam zapeo na act 1 inferno, a i igra me je nazivcirala..sad nastavljam farmati hell sa GF i MF opremom i onda na inferno :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Mene više brine to da su rasponi statistika na opremi preširoki. Glupo je i suludo da se uopće može dobiti ilvl63 oružje s 200 DPS-a.

S ovime se u potpunosti slazem.

Zadnjih tjedan dana idem u neke coop farm runove. Ako imam vremena odradim Siegebreakera, ako nemam previse onda Warden/Butcher run (Imprisoned Angel).

Ne zalim se na kolicinu dropova, ima ih u sasvim dobrom broju. Ono sto me strasno iritira:

- kada uleti neki nezgodni elite pack na kojem se fino pomucimo i onda na kraju dobijes lv55 i slicne dropove. Poslao bi Blizzard u 3 p... m... kad to vidim. Elite pack u Inferno Act3 da baci takvo smece je ono...

- smetljavi statsi na iLv63 itemima. Na Siegebreaker runu se nabere sasvim pristojna kolicina iLv63 itema i na to se stvarno ne moze zaliti (osim na ogromnu kolicinu lv55 i slicno itema koji dodju usput), ali zadnji tijedan nisam dobio iLv63 item vrijedniji od 200k golda na AH. Distribucija statsa je najcesce uzasna, a bas weaponi su najgori primjer. Uleti ti npr. iLv63 crossbow sa dosta DEX, socketom i onda ispadne nekih 600 DPS. Pa za popi... kad to vidis

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan

Molio bih preporuku skillova za wizarda za act 1 inferno :) Što je najbolje za koristiti ?? I ako netko ima kake iteme za wizarda da se nemoze prodati na AH pa ni prodao nek se javi :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Molio bih preporuku skillova za wizarda za act 1 inferno :) Što je najbolje za koristiti ?? I ako netko ima kake iteme za wizarda da se nemoze prodati na AH pa ni prodao nek se javi :D

Blizzard,Hydra,Energy armor,arcane orb  :) Passive neznam napamet.. Igram ja WIZZA.pošaljem ti BT na PM pa me dodaj. Imam nekih krpica za njega viška.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
goranbm kaže...

S wizardom možeš kako oćeš, odnosno nađi sam sebi što ti odgovara. Neki igraju na kite, neki battle wiza a ja nešto između.

Imam oko 500 ress all i 25k dmg, što mi je sasvim dosta da mogu većinu championa ubit bez nekog velikog truda.

Uglavnom mi je armor, teleport i blizz glavno od skillova a ostalo po izboru. Ne vidim kako mogu poginut na act.1 jedino da me dca jer i lag mogu pretrpit pošto imam 37k healta uz taj resist.

15 godina
neaktivan

Ja sam trenutno na neki 350 resista i imam oko 13k dmg te 40k hp, ali imam jako puno mjesta za napredak, jer mi je oprema loša ... Problem mi je taj kaj mi je MF ispod 20% i uopće mi nepadaju žuti dropovi, ali eto budem polako to nadograđivao kako bude para... Inače imam već DH-a na 60-tom levelu, ali mi nekako ovaj wizz ima dosta više potencijala :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
Montezano kaže...
Tonči kaže...
 što je tu novo i drugačije? Već su nekoliko puta rekli da su dropove podesili u skladu s time da postoji AH.
---------
S obzirom da ne pratim pobožno tvoje upise, može bit da mi je nešto promaknulo. Ali šta nisi ti kategorički tvrdio da AH na nikoji način ne utječe na dropove i tražio link di je to službeno rečeno (skupa sa testuserom)? I kad link dođe, onda uslijedi ovakav post. Svaka čast :)

pa neki su krivo skuzili....

Igra, odnosno AH kontrolira da se ne dogode isti itemi u igri....ono, IDENTICNI, po imenu i statu, a poglavito po istom item_ID-u ( uvedenog u D2 ).

Sto ce rec, da se nemoze, odnosno, ne smije dogodit da postoje 2 ista itema a istim statovima u igri. Bio je bug koji su uklonili.

Znaci od svih 1548 Stone Gauntlets ( legendary item) svi se razlikuju, i nema istih, to se odnosi na sve iteme.

Drop rate se ne kontrolira od strane AH, tipa puno ima Natalya setova pe necemo ih bacat, vec se kontrolira da svaki natalya set item bude unique., makar ih bilo 10 na n-tu.

Jer, od pocetka je ukljuceno da ako se nadu dva ista item_ID-a da se oba brisu. A bug kojeg sam spomenuo, svaki od itenticnih itema je imao drugaciji item ID, tako da blizz  nije skuzio to dok netko nije postao sliku/film.....

17 godina
goranbm kaže...

Ja sam trenutno na neki 350 resista i imam oko 13k dmg te 40k hp, ali imam jako puno mjesta za napredak, jer mi je oprema loša ... Problem mi je taj kaj mi je MF ispod 20% i uopće mi nepadaju žuti dropovi, ali eto budem polako to nadograđivao kako bude para... Inače imam već DH-a na 60-tom levelu, ali mi nekako ovaj wizz ima dosta više potencijala :)

Moš ti trpat koliko oćeš MF ali nećeš vidit nekog ogromnog dropa bez malo sreće, recimo na barbu imam 0% MF pa mi se desi da dropaju 4 žuta od jednog champ packa dok na magu imam mislim 75% pa 1 žuti lvl.55 vidim svaki 3 champion pack.

15 godina
Diablo 3

Napokon nakon skoro dva mjeseca igranja set item :) Taman pred butcherom. Moze savjet za koliko bih mogao prodati na rmah? Posto mi ne treba bas.

I da li je bolje saviti sa ili bez buyout?

item item
http://tragumjetnosti.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 12:13 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Napokon nakon skoro dva mjeseca igranja set item :) Taman pred butcherom. Moze savjet za koliko bih mogao prodati na rmah? Posto mi ne treba bas.

I da li je bolje saviti sa ili bez buyout?

Vidi na AH koliko se ti itemi prodaju.

Imaš samo 7,5k dmga? Koliko ti triba da ubiješ butchera? :)

Fr4nk_Horrig4n
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice