prodaje itko igru? placam do 300kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bezobrazno se i razboljnički reklamiram, unatoč stotinu kuna višoj cijeni
Come on people, upao mi je mobitel u more neki dan, skupljam za novi
Pitao me netko kako radi Magic Find, pa da objasnim ovdje umjesto privatno njemu:
Npr. kad ubiješ moba, on izbacuje 7 predmeta, a za svaki od tih 7 baca se kockica. Prva kockica se baca za level... item level 50 - 63 i na to ne možeš utjecati, jer su te šanse fiksne prema tablici koju je dao i Blizzard. Na Actu II (relativno zgodno za opremiti se i farmati) šanse su:
Inferno – Act II
iLvl 61: 23.3%
iLvl 62: 18.6%
iLvl 63: 9.3%
Otprilike, svaki predmet ima 1:4 šansu da bude 61, 1:5 da bude 62 i 1:10 da bude 63. Magic Find ovdje nema baš nikakav efekt. Boss, elitni ili običan mob, sasvim svejedno je. Zatim ide iduće bacanje prema skrivenim, internim šansama da svaki od tih predmeta bude: plavi, žuti ili narančasti (u startu su bijeli). E, sada Magic Find itekako ima svrhu. Dakle, ako ste ubili elitnu grupu koja baca 7 predmeta, interna tablica (samo primjer) izgleda ovako ako imate 5 Nephalem Valora stackano:
Gratis su 2 žuta predmeta i za njih se baca ona prva kockica (za lvl). 7 predmeta normalno pada i za svaki se baca kockica (ne bacaju se kockice, ali...) npr. počevši sa 90% da će predmet biti žuti/plavi. i za svaki idući predmet, šansa je manja. Upravo ovu šansu povećava Magic Find.
Iz iskustva: ako idete uokolo s 0% MF i samo ono MF (75%) što dobijete od 5 Nephalem Valora, elite će vam bacati najčešće 2 ili 3 žuta. Međutim, ako od opreme imate, na primjer, 205% MF, svaka 3-4 grupa elita baci 4-5 žutih predmeta, što je realno dosta dobro povećanje. Ako pada 7-8 predmeta, a 5 je žutih, velika je šansa da će baš oni predmeti lvl63 biti žuti i donijeti puno milijuna golda/stotinjak eura.
Kad ubijete elite, pogledajte i bijele predmete. Nerijetko budu lvl 63. Da ste imali visoki MF, možda bi baš taj lvl 63 predmet bio opaki žuti.
Heh, ja imam gear koji sa 5 valora ide na 260% MF ... i recimo neki dan sam na wardenu dobio 0 žutih, a uvijek budu ili 2 ili3 :( Zakaj je to ?
Naznam za vas ostale al ja sam ostao debelo razocaran sa igrom, najveći problem vidim u tome da ne samo Diablo nego većina RPG-a ili MMORPG-a brije na cartoonish grafiku koja po meni nema sta radit u takvoj igri.
Di ces vece debilane nego skely kolji izgleda ko retadirani šepavac iz 1941... zgubio se onaj gothic osjećaj koji je imala jedinica , em od sountracka do izgleda monstera.
I danas se sjecam kad onim unseen odrubis glavu onaj zvu k klshhhh :) nije to to vise. A D2 je neponovljiv od controle sa mišem, do brutalnih modova na nekim uniqe oružjima tipa Crushing Blow Ds... većina igara slićna D2 mogu se samo sakrit jer nikad neće imat ono nešto... isto ko i novi NFS MW (nabijem kreterion da ih nabijem) ili Morrowind vs Skyrim ... grafika ide dalje ali gameplay se prilagođava debilnim amerima i to e to.
jedva si priustim i ovih 300 kn
Naznam za vas ostale al ja sam ostao debelo razocaran sa igrom, najveći problem vidim u tome da ne samo Diablo nego većina RPG-a ili MMORPG-a brije na cartoonish grafiku koja po meni nema sta radit u takvoj igri.
Di ces vece debilane nego skely kolji izgleda ko retadirani šepavac iz 1941... zgubio se onaj gothic osjećaj koji je imala jedinica , em od sountracka do izgleda monstera.
I danas se sjecam kad onim unseen odrubis glavu onaj zvu k klshhhh :) nije to to vise. A D2 je neponovljiv od controle sa mišem, do brutalnih modova na nekim uniqe oružjima tipa Crushing Blow Ds... većina igara slićna D2 mogu se samo sakrit jer nikad neće imat ono nešto... isto ko i novi NFS MW (nabijem kreterion da ih nabijem) ili Morrowind vs Skyrim ... grafika ide dalje ali gameplay se prilagođava debilnim amerima i to e to.
To ti je kao sa hranom, prije je bila bolja, ukusnija i jeftinija! :)
oduševljen sam patchom..... mlatiš elita inferno act III, ljepo se sve umrtvi 10 sekundi (kao puknit ce veza), zatim u 1 sekundu vidiš na (brzini 10x) kako si umro prije par sekundi..... evo već 10 puta zaredom umro tako.... uff!!
jedva si priustim i ovih 300 kn
Vjerujem kolega, teško vrijeme, pogotovo za luksuze poput igara.
Isprika na off topicu.
Po meni se ne isplati, ima boljih igara. Ali igra je AAA i nemaš šta izgubit ni da kupiš ako ti se igra. Monk je dobar, sve klase su dobre osim WD-a.
Po meni se ne isplati, ima boljih igara. Ali igra je AAA i nemaš šta izgubit ni da kupiš ako ti se igra. Monk je dobar, sve klase su dobre osim WD-a.
WD40 rastura, u podmazivanju :)
WD s kojim igram farma Act III i IV, ne vidim zašto ne valja?
Nego, isplati se. Igra je jako dobra ako očekuješ Diablo. Ako očekuješ WoW II, molim te nemoj kupiti igru.
pozz. imam pitanje ...dali je netko imao sličnih problema na AH na Diablu 3 da nemože npr. nešto kupiti ili jednostavno neželi prihvatiti PayPal ??!...jednom hoče a sad več par dana neželi imati nikakvog posla s menom ...lol...a sa PayPalom je sve uredu !!
iman krunu sa +10% damage na Way of the hundred fists. - kad je stavin i mlatin ne prikazuje se u statsima? jel to ok, ili je neki bug.....zanima me jer sam je skupo platio :D
Nego, isplati se. Igra je jako dobra ako očekuješ Diablo. Ako očekuješ WoW II, molim te nemoj kupiti igru.
Problem je u tome šta su oni htjeli da ovo bude WOW a nije niti WOW niti DIABLO. Niti smrdi niti miriše, nemojmo se zavaravat.
Problem je u tome šta su oni htjeli da ovo bude WOW a nije niti WOW niti DIABLO. Niti smrdi niti miriše, nemojmo se zavaravat.
Tako nekako, nije daleko od istine
nedavno sam zapocel hell i zapel odmah na actu1. savjet za noobove ko ja. ne trosi na artisana,za iste pare se na AH opremis dalekooooooo bolje. za 50k golda sam sredil sebe i onog skondrela ili kak se vec zove sa dobrim lvl51 rerovima.. al da su amuleti i ringovi skupi,bogami jesu...
Ekipa, recite mi, kada prodam prije ili kasnije igru (D3),
na koji način najjednostavnije mogu fer prenjeti account na drugu osobu?
Imajte u vidu da koristim WinAuth po preporuci kolege
koji izvrsno radi te naravno imam sve podatke za njega (password, reset key i to..).
Po mojoj logici, nakon ostvarene uplate bi naprosto trebao
dati drugoj osobi svoj Battle Net account info (pass-mail) te pustiti
čovjeka da resetira password i doznači si drugi mail.
Isto tako bi mu jednostavno trebao dati podatke za autentifikator
i to je to?
Nemam iskustva s Blizzardom, hvala unaprid.
Oženi osobu kojoj prodaješ account jer je to jedini način da ga preneseš. Prva prodaja/kupovina na RMAH-u završit će banom, kao i prvi problem za koji zatraži podršku, osim naravno, ako mu nisi voljan dati i skeniranu osobnu iskaznicu/putovnicu u visokoj rezoluciji. :-)
Koja je fora s ovim autentikatorom, ljepo sam stavio na battlenet da me ne žica svaki put kad ulazim u igru al opet moram upisivat svaki put, RETARDIRANO.
koji izvrsno radi te naravno imam sve podatke za njega (password, reset key i to..).
i to je to?
Neka promijeni password i mail te mu daj od Battle.net Authenticatora serial i restore code kojeg si dobio kad si prvi put instalirao/pokrenio Battle.net Authenticator.
Koja je fora s ovim autentikatorom, ljepo sam stavio na battlenet da me ne žica svaki put kad ulazim u igru al opet moram upisivat svaki put, RETARDIRANO.
U Hrvatskoj imamo promjenjivu IP adresu, zato se to događa.
i to je to?
za autentifikator možeš isključiti u settingsima,ja sam uspio.
Ja sam sa 37k dmga ( sa SS-om ) danas ubio Wardena i Butchera po prvi put na Infernu, ona ruta kojom svi farmaju Act I. Prošao bez smrti, sa jako puno plavih i nekoliko solidnih žutih itema uz jedan veoma jak ( 380 armor shoulders, 90 int, 71 vitality, 70 all resist, 55 physical resist ) kojeg ću pokušat na RMAH-u utržit.
nije loš item, ali nije ni nesto posebno, meni je takav skoro cijeli gear, pa mi fali dps, kako god puno srece sa prodajom, operi nekog zapadnjackog bogatuncica :D
Evo danas sam konačno uspio to prodati, ali za siću ( 5€ ), europljani su puno oprezniji pri kupovanju itema. Trebo sam to prodat za 5M golda.
Se može gold prodavat za EUR na AH-u?
Koga da uzmem,DH ili Wizard?
Se može gold prodavat za EUR na AH-u?
Moze
Grr cekam prvu placu da mogu uzet igru.....nemogu vise gledat topic po forumu :(