Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.619.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Meni su već jednom bili nestali ačivmenti s nekim prijašnjim patchom, ali su se pojavili s vremenom.

Jučer nisam ni gledala kakvo je stanje s njima sada.

Wanna?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel se može igrat danas ovo gov*o?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

...ja igrao malo na "šljakici" {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ja sam danas usao bez problema.
13 godina
Diablo 3

Bas zvekno diabla na normal. Idem na nightmare. Nije neke iteme pljuno Diablo, nist' sta mogu iskoristit. Ali je zato neki krvavi minion bacio recept za blacksmitha. E sad jer to vrijedi prodat za kojih milju ili uzet k sebi pa probat napravit oruzije pa ih prodavat ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adoon kaže...

Kakve su mogućnosti ako mi nestanu achivmenti?

Opasno je ako ti DH u partyu roka s FAMASom.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zaboravih napisati, dodajte me   Nicholas#2464 LVL 55 wizz trenutno pri sredini hella

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Nadam se da ce mi vratiti sve achivemente posto ih imam 2 milje pa ono.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Act 3 je dosadan i živcira me. Hvala Bogu pa je act4 meni super :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

. Ali je zato neki krvavi minion bacio recept za blacksmitha. E sad jer to vrijedi prodat za kojih milju ili uzet k sebi pa probat napravit oruzije pa ih prodavat ? 

To i mene zanima, da li što vrijede?

Da li je tko do sad craftao išta takvo?

Jedini plan do sad koji sam našao u igri jest ovaj.

It puts the lotion in the basket.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Meni act 2 najdosadniji, u onoj pustinji ja mislim uff -.-

Jeste skuzili kako actovi ne traju isto. Prvi act je najduži, i onda sve manje i manje traju, pa 4 act traje sat i pol-2, maximum.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan
Diablo 3

hebem im mater kad ce popraviti ovo za gemove...nemogu si nista staviti na sebe kad nemogu kupiti gemove

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

hebem im mater kad ce popraviti ovo za gemove...nemogu si nista staviti na sebe kad nemogu kupiti gemove

Tak ti i treba!!! 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
Diablo 3

Evo ga pao je Diablić :)

Nekih 20-etak sati igre, sa mojom Barbicom, Deadrom. (znam da se inače piše Daedra, ali ovo je namjerno stavljeno deadra :)

Pošto igram prvi put Diablo serijal moram reći da sam iznenađen ugodno. Igra izgleda oku ugodno, zarazna je vuče stalno da igraš još, još i još. Prva dva acta sam si razvukao malo, a treći i četvrti sam danas roknuo u jednom dahu ajmo reć. 3. je užasno dosadan, barem meni. Ugl. Diablo je pao brže nego što sam mislio. Priznam da sam koristio potione, ipak sam još njubara, budem naučio. bacio mi je 4 itema trenutno nepotrebna ali zatrebat će mi za druge heroje. Sve u svemu, dobro, jako dobro. Sad se bacam na farmanje, spamanje i živciranje, dosada sam uživao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

A meni bas nekako Act4 najlosiji...

Meni se osobno Act2 najvise svidja

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 17:07 (Mauro).
17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
strbi kaže...

Tak ti i treba!!! 

pa upgrejdaj jewlera. Radianti su skroz ok do hell-a

preprejeftini su dijamanti i essence i neki krelci šta prodaju uber stvari za ništa..... jucher kupio jedan legendary...svi drže 80.000-500.000 ... lik daje za 15.000.... pa ga prodao za 60.000 odma lol

15 godina
Mauro kaže...
fila2208 kaže...

A meni bas nekako Act4 najlosiji...

Meni se osobno Act2 najvise svidja

najbolji mi 1 mislim, pa onda 2, pa 4. Ali 3 mi nikako nije sjeo.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

3ca je meni super, jer je rokačina samo takva....

1, 2, 3 , 4 mi idu....samo što 4 su praktički samo bossevi...... treba mi 25h po težini za sada bez AH uz pregled. svakog kutka..... vidjet ćemo na hell možda i više...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma nek ide blizzard u 3pm...taman popio tabletu za temperaturu i rekoh idem igrati diablo i nece uci...dode mi do retriving hero list i nece dalje...ma daj ajde.. + jos im neradi AH za gemove...a vec su hebena dva tjedna prosla otkako je igra izasla

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Imam pitanje i dalje ne kontam ovo sa resistom, sto sve zbrajam ili? znaci ima tamo arcane,fire,frost,pshyic itd.. to sve zbrajam i onda dobijem konacni resist ili gledam u krvi pod details.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

ma nek ide blizzard u 3pm...taman popio tabletu za temperaturu i rekoh idem igrati diablo i nece uci...dode mi do retriving hero list i nece dalje...ma daj ajde.. + jos im neradi AH za gemove...a vec su hebena dva tjedna prosla otkako je igra izasla

mislim da se puno sekiraš ;-)

upravo bio na cow levelu, na nightmareu, u 5 minuta skupio preko 20 k golda i par opasnih rareova, pony ftw!!{#}

Someday we'll find it...the website connection...
16 godina
neaktivan
Thog kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
strbi kaže...

Tak ti i treba!!! 

pa upgrejdaj jewlera. Radianti su skroz ok do hell-a

preprejeftini su dijamanti i essence i neki krelci šta prodaju uber stvari za ništa..... jucher kupio jedan legendary...svi drže 80.000-500.000 ... lik daje za 15.000.... pa ga prodao za 60.000 odma lol

ja prodajem sve za 3000 - 6000 novčića... nemam vremena za aukciju. nek bar nekome pomogne. ne da moraju milijune utuć za neki bezvezni item. a meni samo skuplja prašinu u stashu.

15 godina
Diablo 3

ma daj...igram od 10 ujutro dosad (čitaj cura je na poslu) i sad taman skinem leorica na nightmare, idem sredit iteme i dobijem error na creating party. Ma daj...nije u redu pa nisam danas ništa igrao :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja igrao jedno tri ipo sata nije bilo nikakvih problema i cak sam stavio public malo mi je bilo dosadno sam pa mi se prikljucio jedan witch doctor napravili smo sve one tunele ubili onu zensku spider (act 3) i onda je on leavao a ja ostao ubio me jednom a drugi put sam ga uspio (igram wizarda) sada sam otisao u High Haveans i tamo su mi se dovje prikljucili jedan DH i jedna zenska wizard i taman da smo trebaali uc u onaj tunel za quest kad ono pise da je problem u kreiranju moje igre i izbaci me ja dobro nema veze idemo ponovo kad ono BUM ERROR 37 A JA BUM RAZBIA EKRAN I SAD IMAN SRANJE OD EKRANA! :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...

ma daj...igram od 10 ujutro dosad (čitaj cura je na poslu) i sad taman skinem leorica na nightmare, idem sredit iteme i dobijem error na creating party. Ma daj...nije u redu pa nisam danas ništa igrao :(((

I ja isto. Opet isti qurac kao i sinoć, šta su oni patchali pitaj Isusa i Judu

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
Diablo 3

Nista, ako i uspijem zaobic error 37 ili slican (ne znam sto je jos bilo, ali nije mi do error 37 doslo) i udjem u game, tada mi se desi error 1 - unable to create party.

Najsmijesnije od svega je sto se je meni igra puno, puno bolje radila prije svih ovih silnih patcheva i imao sam samo problema sa latencijom i tu i tamo error 37.

Sad mi se desava da mi nece whisperat, nece prikazivat achievemente, nekoliko desetaka sekundi cekam ulazak i izlazak i igre ponekad, do deset sekundi cekma transfer na drugu mapu itd. itd. itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Meni isto par minuta prije tebe bacil error na crafting party, pa nakon toga 37-icu! pas masters blizardu!!{#}!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

e ovo je sad stvarno vise previse, dosad sam sutio i trpio, igram i izbaci me usred igre i onda stoji na retrieving hero list, a da bas svaki hebeni dan predvecer mora server srat, ko da sam na nekom privatnom serveru a ne original, stvarno su pretjerali vise i kranje su bezobrazni, nece ni obavijest nikaku stavit sta je konkretno problem kreteni

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Sve je izgleda izbacilo s nekim party errorom 3006. Iskreno do sad me i nije smetalo i kad dobijem povremeno kick, samo bih se ulogovao al posto sam imao 4 Nephalem ili kako vec stacka pred Butcherom sad bi najradije nekome polupao monitor (nebi sebi naravno kad cu poslje igrat) {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

Nista, ako i uspijem zaobic error 37 ili slican (ne znam sto je jos bilo, ali nije mi do error 37 doslo) i udjem u game, tada mi se desi error 1 - unable to create party.

Najsmijesnije od svega je sto se je meni igra puno, puno bolje radila prije svih ovih silnih patcheva i imao sam samo problema sa latencijom i tu i tamo error 37.

Sad mi se desava da mi nece whisperat, nece prikazivat achievemente, nekoliko desetaka sekundi cekam ulazak i izlazak i igre ponekad, do deset sekundi cekma transfer na drugu mapu itd. itd. itd

To ti je kad stručnjaci idu popravljat ono što nije pokvareno. Vrh mi je ulazak u general chat. Vrh vrhova debilizma.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice