Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.550.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Hellmaker kaže...
Zura kaže...
FLes kaže...
AlterEgo kaže...

Pozdrav ekipa, da li je netko od vas naručio diablo sa game.co.uk? {#}

Hellmaker kaže...

Ja i dado2202 smo kupili na game.co.uk 10.5. dobili smo email da je shipped 11.5. i još ništa nije stiglo. Sutra će bit 3 tjedna od naruđbe tako da WTF!

Možda se carinici igraju :)   

dado2202 kaže...

Nisam nasilan tip, ali mislim da ću se odfurati do carine i ići im psovati sve po redu. Iskreno ne mući me niti plaćanje carine, ništa, muči me samo što se to tako tegli. Ovi sa game.co.uk ne mogu ništa (tvrde da je poslano), ne mogu dobiti lovu natrag...Bullshit, ništa drugo.

I meni je poslano još 10.5. Još ništa nisam dobio. Nikad nisam morao tolko čekat na pošiljku.

Od pošte ni kod mene ništa.. dobio odgovor od game.co.uk da potvrđuju da su pošiljku poslali i da se strpim dok ne istekne 28 dana jer prije toga (kao) ne mogu ništa poduzeti. Na žalost, privatna pošta nema tracking number i nije ju moguće uhvatit gdje je zapelo.

Molim vas da napravite isto što i ja: gnjavite lokalni poštanski ured (ja zovem svakih 3-5 dana kako stignem) i do sada (na žalost) dobijam negativni odgovor. Ali sam se valjda smilovao nekoj tetici koja tamo radi pa smo se dogovorili da je zvrcnem sredinom ovog tjedna i da će pokušati vidjeti da li se štogod može saznati gdje je to zapelo.

Na žalost, ono što je i ona potvrdila, da se privatnim pošiljkama teško ulazi u trag osim ako su poslane preporučeno.

Ni meni nebi smetalo da mi dođe račun sa pdv-om ili štogod, ali hoću informaciju gdje je zapelo. Ako je netko maznuo u pošti je*a* ću im sve po redu.

Mada, s obzirom da nas je ovoliko (tj svi koji smo naručili s game.co.uk) vjerojatno je stvarno negdje zapelo (na carini netko razmišlja koliko da nam opali "špediterskih manipulativnih troškova").

e ako saznaš od tete di je to, dal se kamion slupo u provaliji ili carinici imaju sedmo dnevni maraton , javiii. Kad dođe jednom doć će valjda svima :)

Ja sam dobio guest pass danas (od SimeKZ, thenks dude) tako da će ostatak čekanja bit malo lakše prebrodit, ako ni do onda ne stigne poništenje naruđbe nakon isteka roka od 28 dana i tražim povrat novca te kupujem direktno digitalnu kopiju na Blizzard site-u.

Uh ja sam mislio kupiti sa zavvija (manje od 50 eura dodje sad) ali sad me trta s tim cekanjem >.<

Sta bas nitko nije dobio svoju kopiju koju je narucio izvana?

I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Dođem jadnik s posla i error 37 :(

9 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

1.Connected to battle.net servers
2.Authenticated
3.Retrieving hero list..........................15 minuta već traje

EDIT upao

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 18:26 (Kora).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...
gringo88 kaže...

Ubijaju me ovi dropovi. Došao do Inferno Butchera i još uvijek nosim neka lvl 40 smeća na sebi. Baš ništa dobro mi ne pada čak ni sa stackanim 5 Nephalem valor buffovima kod ovih elite packova. Namučiš se ko majmun da ih ubiješ i padne ti vendor trash, nemam riječi. Sve što imam na sebi je s aukcije mislim da mi je u zadnjih 30 sati igre jedan dobar item pao kojeg sam stavio na sebe, ovo ostalo aukcija.

zato su ovi smradovi iz blizarda umjesto da stave normalan drop stavili uckin RMAH i AH da se ljudi time koriste e da i koliki ti je magic find???

Neznam koliki mi je bez Nephalem buffova, ali s njima je oko 163%. Uletim u Dungeon nabrijem se tim buffovima i idem dalje i nije bitno koliki ti jte find neće ti ništa pasti. Sramotno.

3 legendarija što su mi pala su za low lvl likove. Ama baš ništa high lvl dobro ne pada pa ne možeš ni naprednovati u Infernu kako spada. Hell je šala tamo meljem ove elite, champione i nemoguće da mi od toliko pokošenih ništa ne padne. Ako nešto žuto padne to nemoš ni na aukciji prodat koliko je "dobro". Čisti vendor trash.

Inferno isto Act 1 pređen i ništa dobro nije palo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 18:18 (gringo88).
17 godina
Diablo 3

...meni malo 37 pa onda 73...jbt blizz....mater...

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dugo se nisam ovako iznervirao. Inferno prije Skeleton Kinga, naletim odmah na 4 plava sismisa bubble, lazer, chains, electric ubijju me bog dragi zna koliko puta i dropaju mi dva rare je**na tobolca za huntera. Odem iza coska kad ono 4 plava sismisa ali sada bubble, electric, plague, frost pa da im je**m i mamu i sismise naelektrisane. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Dugo se nisam ovako iznervirao. Inferno prije Skeleton Kinga, naletim odmah na 4 plava sismisa bubble, lazer, chains, electric ubijju me bog dragi zna koliko puta i dropaju mi dva rare je**na tobolca za huntera. Odem iza coska kad ono 4 plava sismisa ali sada bubble, electric, plague, frost pa da im je**m i mamu i sismise naelektrisane. . .

Ako vidiš te bubble neranjive radi što rade i svi... izbjegavaj ih. Na Hell još nekako ali na Inferno = mission impossible. Nije tvoj problem i nije skill jednostavno je tako napravljeno. Još ako su fast i imaju još neke kombinacije uz to...

Ili oni wall packovi kad te sazidaju, pa oni reflect damage isto vrhunac jeftinoće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 18:35 (gringo88).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobro ajde nek sad neko pametan rezimira šta treba za Demon Huntera, neki govore dexterity, neki damage, neki vitality, neki resistance, ajde nek mi sad neko napokon kaže, na šta da se oslonim, da kad dođem na inferno da mogu kolko tolko normalno igrat, a ne da me muhe ubijaju.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

**ebo im p*s m*ter i error 37. Nemogu vjerovat da nam muda pod bubrege prodaju stalno (we do apologise for any inconvenience caused by this... bla bla bla.

I pazi ovo mučko đubre: "We are looking into these reports of Error 37, however it is a temporary message; if you keep trying the login, it will work."

Nemam pametnija posla nego lupati po loginu par sati.

zašto, zašto sam stavio diablo na isti acc gdje mi je i wow. Sad bi ga samo tako prodao zbog ovih gluposti

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja igram sa DH, i u infernu sam, A1 prolazim bez ikakvih problema i ubijam sve elite monstere, koji god vrsta oni bili. A kad dodem u A2 ne mogu nista, jer su protivnici bar 3x jači.. Ja imam 33k Helta, oko 250 resistanca na sve, i 34k Dpsa, koristim od aktivnih skilova Sharpshoter, ono sta daje +20% u bow dmg ak gadam sa vise od 10 jardi, i onaj skill sta daje +15% bow dmg, uz to koristim i Bow koji mi daje +62% u crit hid dmg.. I kad se sve to zbroji, svaki udarac mi dode kao crit hit, i dajem jako velike dmgove ukupno..

Dakle trebaš jako dobro posložiti skilove koje budeš koristio, ja sad ne mogu na bnet da tocno kazem kak se sta zove i sta koristim zato šta dobivam j**eni error 37, pa ne mogu niti vise napisati.

No u D3 se sve svodi da imas dobar equipment, sa pristojnim resistancima, velikim dxt i vit.. I onda nakon toga da imaš dobar MF.. I kad sve to nabavis uz pametnu raspodjelu skilova možeš sve, ja jos nemam dovoljno dobar equipment pa se mucim na A2..

13 godina
neaktivan
Skrbo kaže...

Ja igram sa DH, i u infernu sam, A1 prolazim bez ikakvih problema i ubijam sve elite monstere, koji god vrsta oni bili. A kad dodem u A2 ne mogu nista, jer su protivnici bar 3x jači.. Ja imam 33k Helta, oko 250 resistanca na sve, i 34k Dpsa, koristim od aktivnih skilova Sharpshoter, ono sta daje +20% u bow dmg ak gadam sa vise od 10 jardi, i onaj skill sta daje +15% bow dmg, uz to koristim i Bow koji mi daje +62% u crit hid dmg.. I kad se sve to zbroji, svaki udarac mi dode kao crit hit, i dajem jako velike dmgove ukupno..

Dakle trebaš jako dobro posložiti skilove koje budeš koristio, ja sad ne mogu na bnet da tocno kazem kak se sta zove i sta koristim zato šta dobivam j**eni error 37, pa ne mogu niti vise napisati.

No u D3 se sve svodi da imas dobar equipment, sa pristojnim resistancima, velikim dxt i vit.. I onda nakon toga da imaš dobar MF.. I kad sve to nabavis uz pametnu raspodjelu skilova možeš sve, ja jos nemam dovoljno dobar equipment pa se mucim na A2..

Zasad igram na nightmare i nemam nekih problema, mislim da nemam još itema koji mi daju resistance. Lvl 34 DH sam. Dajem oko 960 damage, imam oko 600 armor i 3600 life-a. Jel valja to zasad?

E da od skillova koristim: caltroops, vault, preparation i marked 4 death. A ono na lijevi i desni klik su mi: hungering arrow i ona strijela skroz zadnja, mislim da se zove puncturing arrow.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 18:54 (Volvox).
14 godina
Diablo 3

Daj chill ljudi igrat cete ne brinite, igra je izasla prije 15 dana.

Peace!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Trebaju počet tiskati Error 37 majice. Isto kao što imaju Diablo 3 rainbow maje za kupit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 19:02 (gringo88).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da nema neka tema za D3 gold, jel dopušteno stavit oglas na bugovom forumu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja koristim Smoke Screen ( makar su ga spustili na 1.5 sec sa dodatnom runom, dobro mi dode u infernu ) Isto tak koristim i Vault ( sa runom koja daje bonus 2vault ako ga iskoristis kad doskocis za puno manje discipline ) i onda koristim pod 3 (Preparation, koji mi obnavlja Disciplinu i usput mi daje 60% helta, sto mi dode kao da sam si uzeo HP pa je jako korisno u kriticnim trenutcima, isto tako mozes uzeti i onu runu koja daje šansu da se Preparation moze iskoristi bez coldowna, odmah nakon sta koristis prvi.. I zadnji skill koji koristim je onaj pod Rain of arrows, samo koristim ono stampede..

A sta se tice arrow napada, koristim Hungering Arrow ( Devouring Arrow ) - To je must use pošto svaki critical hit koji ti uspješno daš daje bonus dmg svim protivnicima. A posto mi je skoro svaki hit zapravo crit hit, uvjek dajem taj bonus dmg, I zadnji skil koji koristim je ono Screaming Skull, šta ima 60% ili 40% nisam sad siguran šanse po udarcu da če protivnik pobjeci od tebe.

Pa onda u infernu radim to da pucam u njih screaming skull, svi bježe, kad potrosim hatred, oni krenu prema meni, ja nestanem, bacim stampede sto ih sprjecava da dodu do mene, i dok stampede traje, udaram po devouring arowu i samim time si punim hatred da bih opet mogao koristiti Screaming skull da se svi opet razbježe, po potrebi i odskocim sa Vaultom, ako mi se previse priblize. I naravno ako ih ne uspijem pobiti sve do tada, uzmem si preparation da mi se discipline ponovno napuni, te da mogu sve to jos jednom ponoviti. I onda umru :)

Tako sve funkcionira na Infernu, moras biti jako pažljiv, a ak igraš još nightmare, onda se nebi ni trebao previse brinuti za resistance, ja sam samo imao dobar armor, i dobru raspodjelu skilova pa nisam imao apsolutno nikakvih problema igrajuci. Kad dodes na hell, malo je teže, no opet lako.
A kad dodes do inferna tu se sve mjenja i tu pocinje stvarna tezina i onda moras imati prakticki sve...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

A joj opet nemožemo igrat... jel se zna kad će se moć ući u diablo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Koji error je vama bolji?

Ja osobno više preferiram error 37

Onaj error 73 mi je nekako predug

mamiću odlazi
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni uredno radi

Time and time and time and time again...
17 godina
Diablo 3

izbaci me iz igre, butcher na 50% healta...  >.<

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lipaaa kaže...

Meni uredno radi

Trollzor :P

Peace!
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
lipaaa kaže...

Meni uredno radi

Trollzor :P

Time and time and time and time again...
13 godina
gringo88 kaže...

Isto kao što imaju Diablo 3 rainbow maje za kupit.

Molim pojašnjenje {#}

Wanna?
15 godina
Diablo 3

Burrowing leapers make my life sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

...meni malo 37 pa onda 73...jbt blizz....mater...

prvi put su se zahebali...

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
gringo88 kaže...

Isto kao što imaju Diablo 3 rainbow maje za kupit.

Molim pojašnjenje {#}

http://us.blizzard.com/store/details.xml?id=1100001714

:)

samo ti je soldout, lol

13 godina
neaktivan
Diablo 3

The servers are busy at this time.

Vidim da je Blizzardu problem otvorit još servera...jbg, nema se para...

0 0 hvala 1
16 godina
Diablo 3

odakle bi preporucili da uzmem key , vidio sam na eplati al kosta skoro 430 kn sto mi se ne isplati buduci da u algoritmu kosta 450, i btw ako tko ima key viska  neka se javi u pm :))

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj EU downtime prelazi već sve granice dobrog ukusa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 20:16 (gringo88).

2 0 hvala 0
13 godina
gringo88 kaže...

OMFG!

Only real warriors of Sanctuary wear baby blue.{#}

Ovo je must have.

Fala grin :)

Wanna?
17 godina
JackIsBack kaže...

**ebo im p*s m*ter i error 37. Nemogu vjerovat da nam muda pod bubrege prodaju stalno (we do apologise for any inconvenience caused by this... bla bla bla.

I pazi ovo mučko đubre: "We are looking into these reports of Error 37, however it is a temporary message; if you keep trying the login, it will work."

Nemam pametnija posla nego lupati po loginu par sati.

Sta je najbolje ja sam prije 2 sata izrevoltiran s 2 packa plavih sismisa otisao prosetat ostavivsi igru u main menu, upravo sam se vratio i nisam izlogovan {#}

Ova igra stvarno nije humana, cim sam sisao niz stepenice imam sta vidjet 3 plava skeleton archera naravno buble, fire, chain, vortex pa nema smisla. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 20:20 (D3ViL).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice