Pozdrav ekipa, da li je netko od vas naručio diablo sa game.co.uk?
Ja i dado2202 smo kupili na game.co.uk 10.5. dobili smo email da je shipped 11.5. i još ništa nije stiglo. Sutra će bit 3 tjedna od naruđbe tako da WTF!
Možda se carinici igraju :)
Nisam nasilan tip, ali mislim da ću se odfurati do carine i ići im psovati sve po redu. Iskreno ne mući me niti plaćanje carine, ništa, muči me samo što se to tako tegli. Ovi sa game.co.uk ne mogu ništa (tvrde da je poslano), ne mogu dobiti lovu natrag...Bullshit, ništa drugo.
I meni je poslano još 10.5. Još ništa nisam dobio. Nikad nisam morao tolko čekat na pošiljku.
Od pošte ni kod mene ništa.. dobio odgovor od game.co.uk da potvrđuju da su pošiljku poslali i da se strpim dok ne istekne 28 dana jer prije toga (kao) ne mogu ništa poduzeti. Na žalost, privatna pošta nema tracking number i nije ju moguće uhvatit gdje je zapelo.
Molim vas da napravite isto što i ja: gnjavite lokalni poštanski ured (ja zovem svakih 3-5 dana kako stignem) i do sada (na žalost) dobijam negativni odgovor. Ali sam se valjda smilovao nekoj tetici koja tamo radi pa smo se dogovorili da je zvrcnem sredinom ovog tjedna i da će pokušati vidjeti da li se štogod može saznati gdje je to zapelo.
Na žalost, ono što je i ona potvrdila, da se privatnim pošiljkama teško ulazi u trag osim ako su poslane preporučeno.
Ni meni nebi smetalo da mi dođe račun sa pdv-om ili štogod, ali hoću informaciju gdje je zapelo. Ako je netko maznuo u pošti je*a* ću im sve po redu.
Mada, s obzirom da nas je ovoliko (tj svi koji smo naručili s game.co.uk) vjerojatno je stvarno negdje zapelo (na carini netko razmišlja koliko da nam opali "špediterskih manipulativnih troškova").
e ako saznaš od tete di je to, dal se kamion slupo u provaliji ili carinici imaju sedmo dnevni maraton , javiii. Kad dođe jednom doć će valjda svima :)
Ja sam dobio guest pass danas (od SimeKZ, thenks dude) tako da će ostatak čekanja bit malo lakše prebrodit, ako ni do onda ne stigne poništenje naruđbe nakon isteka roka od 28 dana i tražim povrat novca te kupujem direktno digitalnu kopiju na Blizzard site-u.
Uh ja sam mislio kupiti sa zavvija (manje od 50 eura dodje sad) ali sad me trta s tim cekanjem >.<
Sta bas nitko nije dobio svoju kopiju koju je narucio izvana?