Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.480.694
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

**ebo im p*s m*ter i error 37. Nemogu vjerovat da nam muda pod bubrege prodaju stalno (we do apologise for any inconvenience caused by this... bla bla bla.

I pazi ovo mučko đubre: "We are looking into these reports of Error 37, however it is a temporary message; if you keep trying the login, it will work."

Nemam pametnija posla nego lupati po loginu par sati.

zašto, zašto sam stavio diablo na isti acc gdje mi je i wow. Sad bi ga samo tako prodao zbog ovih gluposti

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ja igram sa DH, i u infernu sam, A1 prolazim bez ikakvih problema i ubijam sve elite monstere, koji god vrsta oni bili. A kad dodem u A2 ne mogu nista, jer su protivnici bar 3x jači.. Ja imam 33k Helta, oko 250 resistanca na sve, i 34k Dpsa, koristim od aktivnih skilova Sharpshoter, ono sta daje +20% u bow dmg ak gadam sa vise od 10 jardi, i onaj skill sta daje +15% bow dmg, uz to koristim i Bow koji mi daje +62% u crit hid dmg.. I kad se sve to zbroji, svaki udarac mi dode kao crit hit, i dajem jako velike dmgove ukupno..

Dakle trebaš jako dobro posložiti skilove koje budeš koristio, ja sad ne mogu na bnet da tocno kazem kak se sta zove i sta koristim zato šta dobivam j**eni error 37, pa ne mogu niti vise napisati.

No u D3 se sve svodi da imas dobar equipment, sa pristojnim resistancima, velikim dxt i vit.. I onda nakon toga da imaš dobar MF.. I kad sve to nabavis uz pametnu raspodjelu skilova možeš sve, ja jos nemam dovoljno dobar equipment pa se mucim na A2..

14 godina
neaktivan
Skrbo kaže...

Ja igram sa DH, i u infernu sam, A1 prolazim bez ikakvih problema i ubijam sve elite monstere, koji god vrsta oni bili. A kad dodem u A2 ne mogu nista, jer su protivnici bar 3x jači.. Ja imam 33k Helta, oko 250 resistanca na sve, i 34k Dpsa, koristim od aktivnih skilova Sharpshoter, ono sta daje +20% u bow dmg ak gadam sa vise od 10 jardi, i onaj skill sta daje +15% bow dmg, uz to koristim i Bow koji mi daje +62% u crit hid dmg.. I kad se sve to zbroji, svaki udarac mi dode kao crit hit, i dajem jako velike dmgove ukupno..

Dakle trebaš jako dobro posložiti skilove koje budeš koristio, ja sad ne mogu na bnet da tocno kazem kak se sta zove i sta koristim zato šta dobivam j**eni error 37, pa ne mogu niti vise napisati.

No u D3 se sve svodi da imas dobar equipment, sa pristojnim resistancima, velikim dxt i vit.. I onda nakon toga da imaš dobar MF.. I kad sve to nabavis uz pametnu raspodjelu skilova možeš sve, ja jos nemam dovoljno dobar equipment pa se mucim na A2..

Zasad igram na nightmare i nemam nekih problema, mislim da nemam još itema koji mi daju resistance. Lvl 34 DH sam. Dajem oko 960 damage, imam oko 600 armor i 3600 life-a. Jel valja to zasad?

E da od skillova koristim: caltroops, vault, preparation i marked 4 death. A ono na lijevi i desni klik su mi: hungering arrow i ona strijela skroz zadnja, mislim da se zove puncturing arrow.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 18:54 (Volvox).
14 godina
Diablo 3

Daj chill ljudi igrat cete ne brinite, igra je izasla prije 15 dana.

Peace!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Trebaju počet tiskati Error 37 majice. Isto kao što imaju Diablo 3 rainbow maje za kupit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 19:02 (gringo88).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da nema neka tema za D3 gold, jel dopušteno stavit oglas na bugovom forumu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim Smoke Screen ( makar su ga spustili na 1.5 sec sa dodatnom runom, dobro mi dode u infernu ) Isto tak koristim i Vault ( sa runom koja daje bonus 2vault ako ga iskoristis kad doskocis za puno manje discipline ) i onda koristim pod 3 (Preparation, koji mi obnavlja Disciplinu i usput mi daje 60% helta, sto mi dode kao da sam si uzeo HP pa je jako korisno u kriticnim trenutcima, isto tako mozes uzeti i onu runu koja daje šansu da se Preparation moze iskoristi bez coldowna, odmah nakon sta koristis prvi.. I zadnji skill koji koristim je onaj pod Rain of arrows, samo koristim ono stampede..

A sta se tice arrow napada, koristim Hungering Arrow ( Devouring Arrow ) - To je must use pošto svaki critical hit koji ti uspješno daš daje bonus dmg svim protivnicima. A posto mi je skoro svaki hit zapravo crit hit, uvjek dajem taj bonus dmg, I zadnji skil koji koristim je ono Screaming Skull, šta ima 60% ili 40% nisam sad siguran šanse po udarcu da če protivnik pobjeci od tebe.

Pa onda u infernu radim to da pucam u njih screaming skull, svi bježe, kad potrosim hatred, oni krenu prema meni, ja nestanem, bacim stampede sto ih sprjecava da dodu do mene, i dok stampede traje, udaram po devouring arowu i samim time si punim hatred da bih opet mogao koristiti Screaming skull da se svi opet razbježe, po potrebi i odskocim sa Vaultom, ako mi se previse priblize. I naravno ako ih ne uspijem pobiti sve do tada, uzmem si preparation da mi se discipline ponovno napuni, te da mogu sve to jos jednom ponoviti. I onda umru :)

Tako sve funkcionira na Infernu, moras biti jako pažljiv, a ak igraš još nightmare, onda se nebi ni trebao previse brinuti za resistance, ja sam samo imao dobar armor, i dobru raspodjelu skilova pa nisam imao apsolutno nikakvih problema igrajuci. Kad dodes na hell, malo je teže, no opet lako.
A kad dodes do inferna tu se sve mjenja i tu pocinje stvarna tezina i onda moras imati prakticki sve...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

A joj opet nemožemo igrat... jel se zna kad će se moć ući u diablo.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo 3

Koji error je vama bolji?

Ja osobno više preferiram error 37

Onaj error 73 mi je nekako predug

mamiću odlazi
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni uredno radi

Time and time and time and time again...
18 godina
Diablo 3

izbaci me iz igre, butcher na 50% healta...  >.<

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lipaaa kaže...

Meni uredno radi

Trollzor :P

Peace!
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
lipaaa kaže...

Meni uredno radi

Trollzor :P

Time and time and time and time again...
14 godina
gringo88 kaže...

Isto kao što imaju Diablo 3 rainbow maje za kupit.

Molim pojašnjenje {#}

Wanna?
15 godina
Diablo 3

Burrowing leapers make my life sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

...meni malo 37 pa onda 73...jbt blizz....mater...

prvi put su se zahebali...

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
gringo88 kaže...

Isto kao što imaju Diablo 3 rainbow maje za kupit.

Molim pojašnjenje {#}

http://us.blizzard.com/store/details.xml?id=1100001714

:)

samo ti je soldout, lol

14 godina
Diablo 3

The servers are busy at this time.

Vidim da je Blizzardu problem otvorit još servera...jbg, nema se para...

0 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

odakle bi preporucili da uzmem key , vidio sam na eplati al kosta skoro 430 kn sto mi se ne isplati buduci da u algoritmu kosta 450, i btw ako tko ima key viska  neka se javi u pm :))

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj EU downtime prelazi već sve granice dobrog ukusa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 20:16 (gringo88).

2 0 hvala 0
14 godina
gringo88 kaže...

OMFG!

Only real warriors of Sanctuary wear baby blue.{#}

Ovo je must have.

Fala grin :)

Wanna?
18 godina
JackIsBack kaže...

**ebo im p*s m*ter i error 37. Nemogu vjerovat da nam muda pod bubrege prodaju stalno (we do apologise for any inconvenience caused by this... bla bla bla.

I pazi ovo mučko đubre: "We are looking into these reports of Error 37, however it is a temporary message; if you keep trying the login, it will work."

Nemam pametnija posla nego lupati po loginu par sati.

Sta je najbolje ja sam prije 2 sata izrevoltiran s 2 packa plavih sismisa otisao prosetat ostavivsi igru u main menu, upravo sam se vratio i nisam izlogovan {#}

Ova igra stvarno nije humana, cim sam sisao niz stepenice imam sta vidjet 3 plava skeleton archera naravno buble, fire, chain, vortex pa nema smisla. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 20:20 (D3ViL).
14 godina
D3ViL kaže...

Sta je najbolje ja sam prije 2 sata izrevoltiran s 2 packa plavih sismisa otisao prosetat ostavivsi igru u main menu, upravo sam se vratio i nisam izlogovan {#}

Ova igra stvarno nije humana, cim sam sisao niz stepenice imam sta vidjet 3 plava skeleton archera naravno buble, fire, chain, vortex pa nema smisla. . .

Da, i ja sam trenutno na questu - zabij blizzardu password u pak in less than a second.

One shootaju me.

D3ViLče nisi opšte kul. {#}

Wanna?
15 godina
Diablo 3

Error 37/74 in Diablo 3 like BSOD in Windows - never perfect {#} .

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Apsolutno je nevjerojatno koliko štufa, fore, razmaka, mjesta, manevarskog prostora,

prilika i tolerancije kolektivno svi dajemo Blizzardu.

Vidio sam flejm i rejđanje za puuno manje.

Osobno smatran da je ovo sramota ali šta ćeš,

gotta give the little guys a brake, gotta give 'em some slack,

ipak im je ovo prvi naslov ove vrste i nova je tehnologija u pitanju {#}

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ga, Yahtzeeova reca. :)

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ako ko igra hardcore moze li rec dokle je uspia ili jel ima neko ko je proba pa di ga je ubilo ? :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neki i dalje normalno farmaju .. http://www.twitch.tv/kungentv

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
gringo88 kaže...

OMFG!

Only real warriors of Sanctuary wear baby blue.{#}

Ovo je must have.

Fala grin :)

Ništa :).

Meni je Tyrael majica predobra mogao bi si uzeti... imaju dosta D3 majica u svima nam dragom Infomarku, haha XD

18 godina
neaktivan
Diablo 3

Meh, sad kad sam se zasitio Harley Quinn nemrem otić spenkat đavolje minione. :(

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice