Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Diablo 3
Et neko ima sreće imam 1 GUEST PASS viška, otkazan je od strane frenda pa je slobodan, prvi tko se javi na pm dobiva
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Jeli neko mmozda kupio na Game.co.uk???? Koliko ga je izaslo sve nakraju. jer oni imaju dosta dobru ponudu.

PS. pitam za frenda, ja svoj primjerak imam :D Isto WD, lvl 50... igra je VRH. Konacno nesto za opustanje i zabavu 

15 godina
neaktivan

vidim sad baš da je out of stock :(

Može preporuka par stranica di bi se mogao nabaviti key, a da je sigurno ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ko gledao Athenov World FIRST pokusaj?
Kako su predivno složili strategiju s 4 Monka. 

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
mene svaki put nakon nekih 15 minuta igranja izbaci van error 3007, jel neko to imao pa rijesio? kako?
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

S barbarinom Nightmare gotov, krecem Hell sada, Diablo pao sad pa sad, samo sam se jednom hilao s napitkom, prelagano po meni bosovi padaju, nikakva muka, nadam se da ce Hell biti malo izazovniji.

A i citam da ljudi pisu da im je plava oprema jaca od zute, meni nije, jedini predmet koji sam dobio a da je jaci od zute opreme je jedanplavi prsten, sve ostalo zuto.

A i hell je stvarno Hell, vec sam 3put poginuo u roku odma, svidja mi se :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 19:07 (SlavkecD3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ako netko ima kakve prstene za barbariana tj. sa Vitality i Strenght 45-55 level u zamjenu dajem svasta drugo od armora pa do gemova pošto nemam vise love da kupim na AH kontak na PP.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XVII Mini kaže...

Ako netko ima kakve prstene za barbariana tj. sa Vitality i Strenght 45-55 level u zamjenu dajem svasta drugo od armora pa do gemova pošto nemam vise love da kupim na AH kontak na PP.

Ja ti imam neka dva u stashu bezvezna možda tipa 39+ na strenght ak ti treba.

Wanna?
14 godina
Ukulele kaže...
XVII Mini kaže...

Ja ti imam neka dva u stashu bezvezna možda tipa 39+ na strenght ak ti treba.

Ma trebao bi mi neki sa strenght i vitality pokusavam odrzati na istoj razini tj. da nema velike razlike izmedu vitality-a i strenghta, al hvala sve jedno :).

Peace!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon završetka nightmarea sa WD-om, započeo sam novu igru s Barbarom

i moram reći da je ugodna promjena {#}

Nakon što sam 50ak sati bacao oblake korozije, prizivao svakave beštije,

bacao zapaljene šišmiše po neprijateljima te generalno radio

sve živo i mrtvo da izbjegnem direktan sukob s ikim,

nevjerojatno je zadovoljavajuće doći do najvećeg son-of-a-gun-a

na mapi usred rulje i zabiti mu direktno dvi u glavu {#}

Seriously, ogromna promjena.

Igra mi je s WD-om postala repetativna.Zabavna ali kao i sve

što se siluje na duže staze, pomalo zamorno.

Ovako ću našiljiti Barabara dok također s njim ne prijeđem

nightmare a onda se recimo prebaciti natrag na WD-a i proći Hell.

Jedna stvar je jako loše izvedena, bar mi se tako čini.

Od Doktora mi je ostao pun stash gemova i oko 50K golda

što efektivno znači da odmah u I. actu mogu opremiti friškog Barbara

od glave do pete u Auction Houseu što mi je malo..meh..

Ono, startao sam igru a imam sve žive resurse na raspolaganju.

Ako nađem nekakav običan cloth tunic sa socketom,

mogu mu staviti radiant gem bez greške.

Malo mi se to ne sviđa.

For shits and giggles.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...

Malo mi se to ne sviđa.

Pa onda mu nemoj nista stavljati. Sa novim likom se ponasaj kao da si krenio od nule i nista nemas. Bar to nije problem. Valjda mozes biti karakter {#}

15 godina
Diablo 3

kako je zarazna ova igra,ne možeš stati...još ovaj checkpoint....uuuu vidi ono.....checkpoint...što je ovdje.....checkpoint.jedva sam se odljepio.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

mogu li ikako dati nekome guest pass koji je vec iskoristen ( npr. da deaktiviram svoj ... )

0 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

@forzzuk pa da, ali kaj, onda je po tebi bolja shema iz diabla 2 gdje si moro uci u MP game sa frendom, davat njemu iteme, pa se ulogirat sa drugim likom i onda da ti ih vrati? zajedno sa goldom naravno.

Meni je ovo PUNO bolja shema. Cak razumijem i zasto su jewler i blacksmith dijeljeni izmedju accounta, opat ista shema, craftao bi sve na prvom liku, stavljao u stash i uzimao sa drugim likom, ovako ti Blizzard naprosto preskace te besmislene korake i da ti sve.

ono sto meni nije jasno u Blizzardovoj zamisli ekonomije sa gemovima je slijedece:

Trenutno fali gemova i relativno su skupi na AH, toliko skupi da ti se isplati upgrade radit na jewleru radije nego kupit gotov gem kvalitete koja ti treba.

No, uzmimo da ti u prosjeku treba 1-2 gema po komadu opreme i da neces svuda stavit isti gem, to bi znacilo recimo da ti treba 10 gemova svake vrste po liku (kazem otprilike). Meni se cini da je to jedno mjesec dana igre max i imax po 10 gemova svake vrste, max level za svakog charactera ako te to veseli.

Kad gemas item, lako ga je izvuc van za sitne pare i ostanu ti i item i gem.

Kako zamislja blizzard ekonomiju? Gdje ce odlazit "visak" gemova?

Nisam jos pogledao one gemove koji se craftaju sa receptima, mozda je ideja da ce sve odlazit na njih, ali jos nemam nijedan recept.

Sto vi mislite?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo III, eh...{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

@forzzuk pa da, ali kaj, onda je po tebi bolja shema iz diabla 2 gdje si moro uci u MP game sa frendom, davat njemu iteme, pa se ulogirat sa drugim likom i onda da ti ih vrati? zajedno sa goldom naravno.

Meni je ovo PUNO bolja shema. Cak razumijem i zasto su jewler i blacksmith dijeljeni izmedju accounta, opat ista shema, craftao bi sve na prvom liku, stavljao u stash i uzimao sa drugim likom, ovako ti Blizzard naprosto preskace te besmislene korake i da ti sve.

ono sto meni nije jasno u Blizzardovoj zamisli ekonomije sa gemovima je slijedece:

Trenutno fali gemova i relativno su skupi na AH, toliko skupi da ti se isplati upgrade radit na jewleru radije nego kupit gotov gem kvalitete koja ti treba.

No, uzmimo da ti u prosjeku treba 1-2 gema po komadu opreme i da neces svuda stavit isti gem, to bi znacilo recimo da ti treba 10 gemova svake vrste po liku (kazem otprilike). Meni se cini da je to jedno mjesec dana igre max i imax po 10 gemova svake vrste, max level za svakog charactera ako te to veseli.

Kad gemas item, lako ga je izvuc van za sitne pare i ostanu ti i item i gem.

Kako zamislja blizzard ekonomiju? Gdje ce odlazit "visak" gemova?

Nisam jos pogledao one gemove koji se craftaju sa receptima, mozda je ideja da ce sve odlazit na njih, ali jos nemam nijedan recept.

Sto vi mislite?

pa lol, to uopće nije istina, jeftinije je kupovati gemove nego trenirati draguljara do kraja i onda još sam plaćati dodatno za svako kraftanje, malo kalkuliraj pa ćeš vidjeti

15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Nakon završetka nightmarea sa WD-om, započeo sam novu igru s Barbarom

i moram reći da je ugodna promjena {#}

Nakon što sam 50ak sati bacao oblake korozije, prizivao svakave beštije,

bacao zapaljene šišmiše po neprijateljima te generalno radio

sve živo i mrtvo da izbjegnem direktan sukob s ikim,

nevjerojatno je zadovoljavajuće doći do najvećeg son-of-a-gun-a

na mapi usred rulje i zabiti mu direktno dvi u glavu {#}

Seriously, ogromna promjena.

Igra mi je s WD-om postala repetativna.Zabavna ali kao i sve

što se siluje na duže staze, pomalo zamorno.

Ovako ću našiljiti Barabara dok također s njim ne prijeđem

nightmare a onda se recimo prebaciti natrag na WD-a i proći Hell.

Malo mi se to ne sviđa.

Pazi njemu postala  igra repetativna igra u Diablu! Ma nemoj mi reći, pa Diablo je kralj repetativnih videoigara, zato i je toliko zabavan i zarazan. Moš si mislit, tek ti je sad takav postao

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

pa lol, to uopće nije istina, jeftinije je kupovati gemove nego trenirati draguljara do kraja i onda još sam plaćati dodatno za svako kraftanje, malo kalkuliraj pa ćeš vidjeti

eh ta matematika... 3 gema jedne kvalitete cca 8000 svaki dok jednu klasu bolji gem kosta samo jedan 90000... pa ti računaj što je bolje, a da ne govorim onih boljih po 150k ili vise para za 1 gem, a od ovih malih ih složiš koliko hoćeš za puno manje para.

15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Pazi njemu postala  igra repetativna igra u Diablu! Ma nemoj mi reći, pa Diablo je kralj repetativnih videoigara, zato i je toliko zabavan i zarazan. Moš si mislit, tek ti je sad takav postao

Maknem te s ignorea iz znatiželje na trenutak jer si popunio dno stranice i imam što vidjeti.

Prvo, promašio si ceo fudbal i nije ti uopće jasno što sam htio reći.

Drugo, što god odgovoriš na ovo, budi siguran da neću vidjeti osim ako netko drugi ne citira

tako da ne moraš smišljati neki witty response (mada znam da za to nisi sposoban).

LP

For shits and giggles.
14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

S barbarinom Nightmare gotov, krecem Hell sada, Diablo pao sad pa sad, samo sam se jednom hilao s napitkom, prelagano po meni bosovi padaju, nikakva muka, nadam se da ce Hell biti malo izazovniji.

A i citam da ljudi pisu da im je plava oprema jaca od zute, meni nije, jedini predmet koji sam dobio a da je jaci od zute opreme je jedanplavi prsten, sve ostalo zuto.

Na normali i night mare nije teško, da se igrat, al na hell već postaje izazovno dok je inferno stvarno priča za sebe. Al cilj je da se igra može preći na svakoj težini, bilo bi glupo da su napravili igru tako da je se ne može preći ili da već svi zapnu na nigt mare. To ne bi imalo smisla, stoga blizardu svaka čast na ravnomjernom podizanju težine nakon što se pređe igra na normal.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ja sam lvl 60 WD na act IV, Hell. I mogu ti rec da lik nastavlja ownat. Morat ces mozda malo prilagodit skilove ali upravo mi je to super, što stalno nešto mjenjam, kemijam itd. JAko sam zadovoljan likom-

dečki vidim da držite ove safire po inventoryu, pa šta nema više onog stasha za takve stvari stavit da ti se ne zauzima inventory?

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
protjeran
forzzuk kaže...
Kora kaže...

Maknem te s ignorea iz znatiželje na trenutak jer si popunio dno stranice i imam što vidjeti.

Prvo, promašio si ceo fudbal i nije ti uopće jasno što sam htio reći.

Drugo, što god odgovoriš na ovo, budi siguran da neću vidjeti osim ako netko drugi ne citira

tako da ne moraš smišljati neki witty response (mada znam da za to nisi sposoban).

LP

Kao prvo neznam uopće zašto sam na ignore, kao drugo kaže se cio, kao treće kaže se nogomet a ne fudbal, kao četvrto piši normalno i pismeno da te svi razumiju (kakav witty, kakav ceo fudbal, kakvi su to nerdovski-gej izričaji) kao peto nemože se ništa drugo razumjeti iz toga (postala mu igra repetititivna, što to može još značiti roflmao, da ti se možda jede kruh sa margarinom?). I onda još laže da me stavio na ignore, izgleda da jedva čeka moj odgovor jer je očito da mu je hobi sukob i svađa sa drugima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 1:46 (Kora).
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...
SlavkecD3 kaže...

Na normali i night mare nije teško, da se igrat, al na hell već postaje izazovno dok je inferno stvarno priča za sebe. Al cilj je da se igra može preći na svakoj težini, bilo bi glupo da su napravili igru tako da je se ne može preći ili da već svi zapnu na nigt mare. To ne bi imalo smisla, stoga blizardu svaka čast na ravnomjernom podizanju težine nakon što se pređe igra na normal.

Pa, ako se solira sa barbom onda je prihvatljivo do inferna negdje, a tu mu pocinju gadni problemi. Njegova prednost na laksim tezinama mu postaje mana na posljednjoj.

Ako ne solira, onda vec i na hell tezini zna biti teze, ako dolete oni vortex, chain, vampiric...

14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Pa, ako se solira sa barbom onda je prihvatljivo do inferna negdje, a tu mu pocinju gadni problemi. Njegova prednost na laksim tezinama mu postaje mana na posljednjoj.

Ako ne solira, onda vec i na hell tezini zna biti teze, ako dolete oni vortex, chain, vampiric...

Po meni cilj ove igre svima treba biti, da ju pređu solo sa svim likovima na svim težinama! A onda u coop-u rasturat, da se skupe pare i bolji itemi, i jednostavno ubije višak vremena s frendovima. Svakako da ću ja probat igrat sve solo za početak, ići ću na normal sa svima pa onda nigt mare hell inferno, dakle neću se uhvatiti kao neki barbariana iako ga najviše cijenim pa s njim preći na svim težinama, već kad pređem normal idem s drugima preć na normal. I tako, dok igru ne pređem sa svima na solo, ne igram coop definitivno mi je to odluka. Samo se nadam, da ću bit u stanju sa svima preć sve težine. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
Diablo 3

Odu serveri bye bye do sutra..

FOR THE HORDE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nabijem im mejtenens više...7mi put od kad je izasla igra opet neki vrag. Ali neee ovaj put je po planu kao. Ostalih 6 je bila zaje*ancija valjd...

16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
mene svaki put nakon nekih 15 minuta igranja izbaci van error 3007, jel neko to imao pa rijesio? kako?

Nakon logina u igru odi na general chat. Meni je pomoglo.

16 godina
Diablo 3

Jel mi može netko objasniti kako radi dmg. reduction, kako se to sve zbraja, vidim da imamo dmg. reduction na armouru i dmg. reduction putem allress. E sad kako se to zbraja u konačnici, koliki je cap itd. Trenutno sam na infernu sa DH, gdje me 2 shootaju mobovi, a ne znam koju opremu da uzimam kad ne znam kako radi taj dmg. reductioon. Mozda bi bilo bolje povecati dmg. reduction i smanjiti dmg!?! Ovo me prvenstveno zanima zbog HC-a, jer se mislim poslije prebaciti na HC, pa bih volio znati vise o  tome dmg. reduction.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Ma kakvi Barbarian, Monk najjači u igri, i to uvjerljivo :) sad sam na hell dosao i umro do sada svega 7 puta :D A što se tiče onoga da su plavi itemi jači od žuti, to mogu potvrditi 100%, ja mislim da imam samo 2 žuta, ostalo sve plavo :D