Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
k1klop kaže...

Vidim dosta vas igra, jel ima neko guest pass viška?

Ima temu ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3-guest-key/150516.aspx

14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
ako ima tko 1 guest pass key molim da mi proslijedi na pm. thx :)

Također imas temu  http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3-guest-key/150516.aspx

14 godina
Rhodin kaže...

Ja bi poludio! hebo bi im sve zivo, prvo bi nazvao preko skajpa i onda podijelio par lijepih rijeci, ovo stvarno nisam ocekivao od blizzarda.

Meni su davno hackali WoW acc i blizzard mi je sve lijepo uredno vratio cak i vise dao tako da ja za njih imam samo hvale.

Lako moguce da si naisao na nekog kretena koji ti je to pisao kojih nije briga, daj nazovi ih i objasni malo stvar shvatit ce i vratit ti sve.

Peace!
16 godina
hrvoje_zg91 kaže...

ACT I , Nightmare, prvi legendarni item . helll yhhhhhhhhh {#}

Jedini propust koji sam nasao u ovoj igri jest što su magic i rare ithemi bolji od legendary ithema.

14 godina
Bobosmrade kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Jedini propust koji sam nasao u ovoj igri jest što su magic i rare ithemi bolji od legendary ithema.

Budes vidio na infernu, normalno da ce shit padati na normal i nightmare.

Vidim da se dosta vas buni za malo padanje rare itema, pa kako bi bilo da ti za svaki mob padne rare item svi bi bili najjaci svi bi to prodavali na AH ugl. svi bi imali sve i igra bi postala dosadno, tako te tjera da levelas sve vise i vise da nades sve bolji i bolji gear kao NP. mene :D

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:15 (XVII Mini).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je pao legendary item za Monka u 2. actu na normal težini. Šteta kaj je bio teško đubre.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

U jednu ruku si upravu,ali to je normalno na težinama "Normal" i "Nightmare" slažem se s XVII Mini da bi onda bilo prelagano.

Inače piknuo sam(kolko mogu realno na AH dobiti za ovo)

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:24 (hrvoje_zg91).
16 godina
XVII Mini kaže...
Bobosmrade kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Budes vidio na infernu, normalno da ce shit padati na normal i nightmare.

Vidim da se dosta vas buni za malo padanje rare itema, pa kako bi bilo da ti za svaki mob padne rare item svi bi bili najjaci svi bi to prodavali na AH ugl. svi bi imali sve i igra bi postala dosadno, tako te tjera da levelas sve vise i vise da nades sve bolji i bolji gear kao NP. mene :D

nije samo u pitanju normali nm, vec cijela igra, pogledaj malo na ah weapone, legendary su puno slabiji og rare i magic lvl 60 ithemi!

16 godina
hrvoje_zg91 kaže...
Bobosmrade kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

U jednu ruku si upravu,ali to je normalno na težinama "Normal" i "Nightmare" slažem se s XVII Mini da bi onda bilo prelagano.

Inače piknuo sam(kolko mogu realno na AH dobiti za ovo)

Nosim lvl 27 rare shouderse  i padnu mi  legendary  52 lvl shouldersi za moju klasu, ikad sam uspoređivao bolji su mi bili ovi lvl 27 rare, vec ovi 52 legendary. Jedino su ovi imali vise armoura!

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:32 (Bobosmrade).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav,

igram s WD, tek sam riješio  Act 1, i koliko sam iz dosadašnjih postova shvatio - oružje koje WD nosi u ruci služi samo za dizanje atributa i pumpanje statova, dok s njime ne vrši nikakav napad? Jer imam bindane magije na njemu (poison dart i firebat), i ne mogu u mele.

Imam neko koplje koje mi daje nešto na experience gain i štit koji mi diže manu...

Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav,

igram s WD, tek sam riješio  Act 1, i koliko sam iz dosadašnjih postova shvatio - oružje koje WD nosi u ruci služi samo za dizanje atributa i pumpanje statova, dok s njime ne vrši nikakav napad? Jer imam bindane magije na njemu (poison dart i firebat), i ne mogu u mele.

Imam neko koplje koje mi daje nešto na experience gain i štit koji mi diže manu...

Ne igram tu klasu, ali mislim da ti je i dmg na oruzju jako bitan, ako ne i najbitniji, iako ne pikaš s njim okolo.

17 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav,

Ne igram tu klasu, ali mislim da ti je i dmg na oruzju jako bitan, ako ne i najbitniji, iako ne pikaš s njim okolo.

Znači, nije nevažno i koji je DMG uz dodatne atribute? Ok, hvala!

Do NOT feed the troll!!
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
.... Oni se ponasaju ko da je jasno sto se desilo.....

i da li su objasnili što se to točno desilo, što napraviti da se to više ne desi i/ili kako se zaštititi da se to uopće ne desi?

Ponašanje im je katastrofa i žalosno da nešto što si pošteno platio ne možeš uživati u potpunosti. Valjda im je u interesu da pronađu te seronje.

Krasan dojam ostavljaju, nešto slično kao tu kod nas kad ti maznu bicikl. Nakon prijave osjećaš se po*rano. Kako ono lijepo kažu: je*en, po*ten.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Darky kaže...
Sale_ds kaže...

Vidim da neki pisu kako im je trebalo za nekog bossa i do pola sata na normal. Kaj tu sad ne stima..gear, rotacija, ili pak nes trece?
Prvog sam rjesio za valjda minutu, ak i tolko, drugi..mhm, ajd malo vise..mozda dvije lol, a sad dalje cemo vidjet. Uglavnom, poprilicno je lagano. Ovaj moj monk ih doslovce melje xD

razlog je da nisu sve klase iste

sad umjesto OP monka uzmi wizarda pa probaj i budeš vidio o čemu pričamo {#}

Vidim da se dosta ljudi zali na Wizarda da je s njim tesko ili sta znam, ali ne kuzim zasto.

Nisam probao druge klase, ali meni osobno je s Wizardom sa sada jos uvijek prelagano (pred kraj Act1).

Na Nightmare Skeleton King pao lakse nego ne Normal, obicni mobovi padaju kao kruske i uopce nemam osjecaj da igram na nekoj vecoj tezini.

Budem vidio Act2 za koji kazu da je na Nightmare tezak, ali za sada je ovo prelagano.

lv38 s nesto preko 5k HP i self-buffed negdje 1800+ DPS-a (mislim)

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Damage je bitan, al za WD-a ti je najvažniji Intelligence. Pa onda pikaj na sebe stvari sa što većim intelligence boostom.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

We'd like to take a moment to address the recent reports that suggested that Battle.net® and Diablo® III may have been compromised. Historically, the release of a new game -- such as a World of Warcraft® expansion -- will result in an increase in reports of individual account compromises, and that's exactly what we're seeing now with Diablo III. We know how frustrating it can be to become the victim of account theft, and as always, we're dedicated to doing everything we can to help our players keep their Battle.net accounts safe -- and we appreciate everyone who's doing their part to help protect their accounts as well. You can read about ways to help keep your account secure, along with some of the internal and external measures we have in place to help us achieve our security goals, at our account security website here: www.battle.net/security.

We also wanted to reassure you that the Battle.net Authenticator and Battle.net Mobile Authenticator (a free app for iPhone and Android devices) continue to be some of the most effective measures we offer to help players protect themselves against account compromises, and we encourage everyone to take advantage of them. In addition, we also recently introduced a new service called Battle.net SMS Protect, which allows you to use your text-enabled cell phone to unlock a locked Battle.net account, recover your account name, approve a password reset, or remove a lost Authenticator. Optionally, you can set up the Battle.net SMS Protect system to send you a text message whenever unusual activity is detected on your account, keeping you aware of important (and possibly unwanted) changes.

For more information on the Authenticator, visit http://us.battle.net/support/en/arti...henticator-faq

For more on the Battle.net Mobile Authenticator, visit http://us.battle.net/support/en/arti...henticator-faq

For more on Battle.net SMS Protect, visit http://us.battle.net/support/en/arti...et-sms-protect

We also have other measures built into Battle.net to help protect players. Occasionally, when Battle.net detects unusual login activity that differs from your normal behavior -- such as logging in from an unfamiliar location -- we may prompt you for additional information (such as the answer to one of your security questions) and/or require you to perform a password reset through the Battle.net website. World of Warcraft players might be familiar with this security method already, and Diablo III players may begin to encounter it as well.

As always, if you think you've been the victim of an account compromise, head to the "Help! I've Been Hacked!" tool at http://us.battle.net/en/security/help for assistance.

We've been taking the situation extremely seriously from the start, and have done everything possible to verify how and in what circumstances these compromises are occurring. Despite the claims and theories being made, we have yet to find any situations in which a person's account was not compromised through traditional means of someone else logging into their account through the use of their password. While the authenticator isn't a 100% guarantee of account security, we have yet to investigate a compromise report in which an authenticator was attached beforehand.

Kopirani post je s MMO Championa http://www.mmo-champion.com/content/ i svi linkovi su vezani za US Bnet, identicne za nasu regiju mozete naci na http://eu.battle.net/en/

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Mislim da je +damage bitniji nego INT. (za sve klase)

Meni je 3-6 damage dao vise DPS-a, nego 40 u intelligence.

15 godina
protjeran
Diablo 3
Kakva je razlika između hardcore mode i normal mode servera? I kad se može na hardcore mode serverima igrati?
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
Kakva je razlika između hardcore mode i normal mode servera? I kad se može na hardcore mode serverima igrati?

Hardcore kad ti jednom umre lik više nema nazad :) 

Opciju hadcore biraš kada radiš lika 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
Kora kaže...

Hardcore kad ti jednom umre lik više nema nazad :) 

Opciju hadcore biraš kada radiš lika 

Uh-uh, znači briše se kompletno lik?

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
Kora kaže...

Uh-uh, znači briše se kompletno lik?

Ostane ti spomenik i to je to. Pravis novog.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam još jedan GAME PASS key viška pa ak nekome treba nek se javi na PM. :-)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam nekoliko noob pitanja. Početničkih, pa molim vas bez ljutnje.

1) Što se sve dobije u diablo 3 box izdanju ? (običnom, ne CE) ,  dali su to samo dvd, key i guest passovi ili ima još šta ? Vidim da je kod nas box 450kn, a key novi mogu nabaviti za 385kn, pa me zanima da li se dobije još kaj, pa da vrijedi kupiti box.

2) Evo igrao sam starter edition, i sad sam ubio onog bossa na ACT I, da li sad kad kupim pravu verziju, i unesem key, samo nastavim di sam stao ili ??

3) Kako ide to sa likovima. Sad imam barbara i kad recimo prođem na Normal težini, da li onda kad krenem na teže mogu imati istog lika ili kreće sve od početka ?? I ako u pola igre napravim novog lika krećem od početka priče jel ??

4) I da li netko koristi ovaj authenticator ?? Imam android mob, a vidim da ima free app za android...

Evo to bi mene zanimalo, znam da su pitanja početnička, ali eto i ja sam početnik u ovome, pa isprike. Hvala na odgovorima.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:45 (goranbm).
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Imam nekoliko noob pitanja. Početničkih, pa molim vas bez ljutnje.

1) Što se sve dobije u diablo 3 box izdanju ? (običnom, ne CE) ,  dali su to samo dvd, key i guest passovi ili ima još šta ? Vidim da je kod nas box 450kn, a key novi mogu nabaviti za 385kn, pa me zanima da li se dobije još kaj, pa da vrijedi kupiti box.

2) Evo igrao sam starter edition, i sad sam ubio onog bossa na ACT I, da li sad kad kupim pravu verziju, i unesem key, samo nastavim di sam stao ili ??

3) Kako ide to sa likovima. Sad imam barbara i kad recimo prođem na Normal težini, da li onda kad krenem na teže mogu imati istog lika ili kreće sve od početka ?? I ako u pola igre napravim novog lika krećem od početka priče jel ??

Evo to bi mene zanimalo, znam da su pitanja početnička, ali eto i ja sam početnik u ovome, pa isprike. Hvala na odgovorima.

1. dobiješ key,manuel i 3 guest pass-a

2.To nije bio boss ako si se ponadao :) KAd ubiješ skeletona ima još dosta do bossa :) I da nastavljaš tamo di si stao.

3.Naravno da ti ostaju likovi i igraš s istim likom kojim si igrao na Normal. Imaš cijeli build i sve iteme. Stash i sve ostaje. 

15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

1. dobiješ key,manuel i 3 guest pass-a

2.To nije bio boss ako si se ponadao :) KAd ubiješ skeletona ima još dosta do bossa :) I da nastavljaš tamo di si stao.

3.Naravno da ti ostaju likovi i igraš s istim likom kojim si igrao na Normal. Imaš cijeli build i sve iteme. Stash i sve ostaje. 

Hehe, znaći više mi se isplati uzeti samo key, koji sam našao za 390kn ?? Ma nisam se ponadao, ali sam mislio da je to boss, pošto je kraj ACT I, hehe. Hvala.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
goranbm kaže...

4) I da li netko koristi ovaj authenticator ?? Imam android mob, a vidim da ima free app za android...

Ako krenes s novim likom pocinjes od Act 1, lvl 1 ali djelis Gold/Stash/Blacksmith/JC upgrade sa svim likovima. Sto se tice authenticatora idi na svoj Bnet i preuzmi aplikaciju. Skeleton King nije kraj Act 1 nego kraj bete.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:52 (D3ViL).
15 godina
neaktivan

Budem, znaći dobro je to koristiti ??

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Potraži možda možeš proći i jeftinije od 390kn kako tvrdiš.

Ja sam igru kupio dva dana nakon izlaska na pcgamesupply za 60$(330kn) ,sada je nažalost "out of stock" ali probaj ih kontaktirati pa vidjeti kad namjeravaju nabaviti nove ključeve

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pao jučer Diablo. Definitivno je igra ispunila sva moja očekivanja i ima ono nešto.

Sad Nightmare i ove ostale težine dok ne dovedem Witch Doctora do lvl 60 pa onda vjerojatno prelazim na Demon Huntera ili Monka. I WD PREBIJA sa svojim ludima skillovima. Masivni AOE damage radim da frend koji igra melee klasu jedva i stigne udariti ikoga XD. Mislim da sam složio dobar build.

EDIT: Grafika na nekim kasnijim lokacijama je prekrasna. Blizzardov art style je stvarno prva liga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 14:17 (gringo88).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Potraži možda možeš proći i jeftinije od 390kn kako tvrdiš.

Ja sam igru kupio dva dana nakon izlaska na pcgamesupply za 60$(330kn) ,sada je nažalost "out of stock" ali probaj ih kontaktirati pa vidjeti kad namjeravaju nabaviti nove ključeve

A nisam nikad kupovao, tako sa tih stranica, a i nemam baš neke mogućnosti kupiti preko paypal-a i to...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice