Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Imas autentikator za iPhone i android besplatno.

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim dosta vas igra, jel ima neko guest pass viška?

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Podijelio oba nazalost :(

Evo igram trenutno Nightmare nivo tezine, level 46 sam, sto da kazem, dok pocistim jednu mapu skocim level, strasno nesto, mlatnio onog Beleila a nijednom se hilao nisam, skonto sam ga jos na Normalu sto i kako :), ali me zato sad u 3 Aktu ubijau beastovi ko mutavi, mamicu im, ne kontam, bosove mi lagano odraditi ali ove okolo, muka ziva, maloprije sam palio onih 5 vatri i 3 katapulta dizao, namucio se ko kriva dusa, ali ide lagano.

A za iteme, dobijam zute ali jako rijetko, i to kad mlatnem nekog sporednog lika, od bossova samo plavi. Ali sva sreca postoji Aukcija, je da itemi kostaju ali sam si stavio limit od 50 000 i nedam ni zlatnika vise, a i nadje se finih stvari u tom rangu (sam nemogu nist da prodam ni pod bagatela).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hell Act1 ja za sada OK, tezi su packovi Championa od Bosseva.

Upravo solo nasiljio Butchera iz prve (DW Barbarian), a sada je vrijeme za spavanje... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

I ja nabavio acc od frenda pa evo rokam vec drugi dan. Monk, lvl 30. Cini mi se da sam pri kraju treceg acta.

E sad, ima nes kaj meni nije jasno....

Vidim da neki pisu kako im je trebalo za nekog bossa i do pola sata na normal. Kaj tu sad ne stima..gear, rotacija, ili pak nes trece?
Prvog sam rjesio za valjda minutu, ak i tolko, drugi..mhm, ajd malo vise..mozda dvije lol, a sad dalje cemo vidjet. Uglavnom, poprilicno je lagano. Ovaj moj monk ih doslovce melje xD

U globalu odlicna igra, prica mi je mrak, a cutscene fenomenalne. Eto, uzivam. Jos da je moj acc bilo bi ljepse al sta je tu je :D

I dobio sam jedan legendary, al za lvl 8 i taj je vec u starom zeljezu {#} 

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Hakirani su ljudi i sa autentikatorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
...

A za iteme, dobijam zute ali jako rijetko, i to kad mlatnem nekog sporednog lika, od bossova samo plavi. Ali sva sreca postoji Aukcija, je da itemi kostaju ali sam si stavio limit od 50 000 i nedam ni zlatnika vise, a i nadje se finih stvari u tom rangu (sam nemogu nist da prodam ni pod bagatela).

jako malo ljudi ti igra nightmare, tj niski su leveli i ti im svoje lvl 40+ iteme nemozes prodat. treba počekat da više njih dođe do nightmarea. ja sam u normal prodao sve što sam stavio, a sad sa lvl 40+ itemima s divljim statsima ništa. ugl kupujem si veći stash pa da mogu nakrcat toga, za kasniju prodaju ili mozda nekom frendu koji bude igrao.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

e i ima li netko da solira po nightmareu... da mi se pridruzi ili obratno. ja sam ubrzo na act 4. sam da sefa prikoljem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

jucer sam cijeli dan siljio d3, ne znam kad sam zadnji puta neku igricu tako "ozbiljno shvatio"... act2, normal, baraba, taman pokupio glavu od onog nekog turcina.. imam par rare itema a plave sve meljem. nakon sto zavrsim picim vjerovatno s monkom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3
Evo mene zanima diablo3
Pa imam par pitanja jer ga nikad nisam igrao
1.Zasto toliko ljhdi to igra kad nema pravi MP?
2.Kakav Mp to ima i sto se radi tamo?
3.Kakve su to pare u diablo tj zaradjivanje?
4.Gdje ima najjeftinije za nabavit ga?

0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
tigerija kaže...

Hakirani su ljudi i sa autentikatorima.

Hmmm, na koji nacin???

13 godina
ImHere kaže...
Evo mene zanima diablo3

1. Ne kužim pitanje, ak igra nema "pravi" MP nije dovoljno dobra da ju igra masa ljudi?

2. Ima Coop, dakle kooperativno igraš sa svojim frendovima ili ideš na public servere gdje se možeš joinat kome želiš. A kak to misliš kaj se radi tamo? :) Umjesto solo, pikaš s nekim (ti+max još 3), zajedno haračite naokolo i guzite mobove koji su jači ako vas je više (ili se međusobno prcat ko ima bolje iteme ili više expoa, ko je brži na 100m, ovisno kaj vas pali {#})

3. Postoji Auction house gdje se mogu prodavati prikupljeni itemi, ali nemoj mislit da ćeš dizat velike pare. Iskreno, nemoj ni kupovat igru ako ti je to u prvom planu.

4. Link ti je na dve/tri stranice prije, mislim da je bio ovaj - http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

Wanna?
17 godina
neaktivan
ImHere kaže...
Evo mene zanima diablo3

Kakvi god odgovori bili nemoj kupit. Upropastit ćeš si život.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
Danny_HR kaže...

Kakvi god odgovori bili nemoj kupit. Upropastit ćeš si život.

I have that muĆki effect on people {#} 

Ne slušaj ovu njubaru iznad, kupi i ne buš požalio.

Wanna?
17 godina

Ma, ova igra je podsjetnik zasto actually volimo igre.

To se mora odigrat, cak i ako neko ne voli taj zanr.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima,

Ako netko ima guest pass viška i voljan ga je podijeliti (na PM), plaćam pivo {#}

goc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Vidim da neki pisu kako im je trebalo za nekog bossa i do pola sata na normal. Kaj tu sad ne stima..gear, rotacija, ili pak nes trece?
Prvog sam rjesio za valjda minutu, ak i tolko, drugi..mhm, ajd malo vise..mozda dvije lol, a sad dalje cemo vidjet. Uglavnom, poprilicno je lagano. Ovaj moj monk ih doslovce melje xD

razlog je da nisu sve klase iste

sad umjesto OP monka uzmi wizarda pa probaj i budeš vidio o čemu pričamo {#}

13 godina
neaktivan
Darky kaže...
dRoID kaže...

Da li je potrebno upisivati kod svaki put kada krećeš igrati ili je dovoljno uniti jednom za jedan PC?

svaki puta kad se promijeni IP adresa, treba novi pin, ako nemaš stalnu IP, znači svakih 24 sata novi pin

Dal se na redovnom dsl od t-com IP mijenja svaka 24 sata ili se mijenja kad restartaš router?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Wizard je mučki pokvaren :) 

Jel ima tko da igra nightmare ,početak ? Pa da šiljimo zajedno, Po mogučosti i ts 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 9:25 (hrvoje_zg91).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Dal se na redovnom dsl od t-com IP mijenja svaka 24 sata ili se mijenja kad restartaš router?

na normalnim dsl ruterima IP se mijenja kad:

• restartaš / upališ-ugasiš ruter
  • ako je non-stop 24 sata on line, nakon 24 sata se automatski restarta veza

ako imaš stalnu IP onda se to ne mijenja i IP je uvijek isti (stalni IP košta 400 kn mjesećno pa tko voli, nek uzme)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

BTW pridružite se Hrvatskoj Diablo 3 zajednici :) 

http://diablo3.com.hr/index.php

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Nakon 12 sati posla vratio sam se kući i iznervirao se jer se sinoć od 21.00 do 23.00 nije moglo normalno igrati zbog lagga, latencije preko 800 su užasne. 

Igra je dobra ali nekada donosi velike frustracije. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Bome da, probao sam sinoć sa frendom preko guest passa i nije bilo lijepo.

Igrao sam sa barbom, zaletim se usred hrpe risena (barem sam ja tako mislio), a frend me odjednom pita Po čemu ti mlatiš?

Sekundu kasnije mi blinkne ekran i skužim da stojim usred polja i mlatim u prazno, a frenda okolo naganjaju beštije.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni tehnički problemi nekad dobro dođu, bar me prisile da odem pišat, jest i obavit slične radnje.

Da nema toga i da ne moram ujutro ić na posao vjerojatno bi umro sjedeći pred monitorom dok tražim +10xp gear i šiljim po mobovima.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Imas autentikator za iPhone i android besplatno.

i windows phone ima {#}

17 godina
Danny_HR kaže...

Meni tehnički problemi nekad dobro dođu, bar me prisile da odem pišat, jest i obavit slične radnje.

Da nema toga i da ne moram ujutro ić na posao vjerojatno bi umro sjedeći pred monitorom dok tražim +10xp gear i šiljim po mobovima.

Nije valjda da je dotle došlo?!

Eto ja sam se sinoć htio malo odmoriti i odraditi Skeletion Kinga ali fakat se nije moglo normalno igrati, što kaže gore forumaš zaletiš se u neprijatelje i odjednom scene cik-cak kako divlja latencija, a iteme ne možeš kupiti dok se ne popravi latencija. Igram Starter Edition pa ne znam da li to ima ikakve veze...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ACT I , Nightmare, prvi legendarni item . helll yhhhhhhhhh {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3
ako ima tko 1 guest pass key molim da mi proslijedi na pm. thx :)
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
To s latencijama ne pogađa sve nego vjerojatno određene clustere ili kak već imaju koncipirane servere. Ako uletiš na pušački onda pušiš dok ovaj kraj tebe može biti u istoj sobi s tobom na istom ISP-u a da mu ne sere. Čisto bad luck.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice