Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
strbi kaže...

u nedoumici sam XD igram sa barbarianom na 23 lvl i actu 2 sam trenutno...dobio sam neke dobre rare iteme za 23 level na normal tezini ali neznam dali da neke stavim ili ne...npr. imam dobar stit koji mi povecava damage i strenght, ali mi smanjuje life...neznam da ipak idem na strenght i damage kada ga operemljujem ili nesto drugo...uglavnom sada mi je life na 1000, a DPS na 220 :) i da crafto sam si hebeno oruzje koje mi dize life za 440, damage za 20 i strenghz za 46, ali moci cu ga staviti na sebe tek na 29 lvl :) do tada je u stashu

Ma ne moraš ništa skupljati  u stashu jer sve možeš kupiti na auction houseu za sitne pare

13 godina
protjeran
igra je mrak,al najvece razocaranje su itemi u d3, koji nemogu prismrditi zutim,zelenim setovima u d2 da ne pricam o uniq itemima kojima si se mogao radovati na normal tezini,koja se i najvise igrala!! ak pogledate i cak te legendari iteme sta daju samo strength,dex;vit;int; i po jos koju glupost, uglavnom sve vise manje isto al ono doslovno!:-(a o toj auction kuci, glupost najveca koju su mogli napraviti,da si lika vise nabijem na tome a ne u igri,ubise mi jedan jako bitan dio zabave!!veliki minus za to..
17 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Hebem se s Belial već polaaa mrtvoggg sataaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Trebalo mi je sat vremena da ubijem Butchera.

Pola sata sam koristio isti spec, a nakon toga kombinirao i konacno nasao savrsen te ga srusio ispod 2 minute uz achievement za brzi kill :)

Act II mobovi su brutalni.....     (ne govorim o rare/champion packovima koji su abnormalni :D)

Kolko sam cuo jos nitko nije soliro act 2.

moram priznati da ne kužim logiku u diablu 3

kroz zonu se sećem i pobijam mobove da zijevam od dosade i pustim mozak na pašu, a onda dojdeš do bossa koji je abnormalno težak i sad nakon 2 sata neigranja moraš smišljati taktike kako ga pobijediti...

ne kužim zašto je tolika razlika od običnih mobova i bossa na normal težini?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 9:43 (Darky).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Oce li se meni kao obozavatelju titan questa svidit ova igra?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
cecenac kaže...

Naravno. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Meni se na prvu zbilja jako svidjela, tako da bi se i to trebalo tebi dogoditi. Preporučujem definitivno da bar probaš Diablo!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim se ocu li kupit d3 , ali prijatelj mi je reka presa sam igru ? sta mogu radit kada predem igru ima li pvp ili pve ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Save kaže...

Mislim se ocu li kupit d3 , ali prijatelj mi je reka presa sam igru ? sta mogu radit kada predem igru ima li pvp ili pve ?

Preć opet na težoj razini, preć s prijateljima, preć s drugom klasom. Nekad u budućnosti šiljit pvp.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 godina
neaktivan
@Darky, koji ti je to boss težak?

Na normal se stvarno bez problema sve prelazi..tek na inferno bossevi budu teški, zbog kralja. Elite mobovi su teži od bosseva.
16 godina
neaktivan
Zbog healtha, ne "kralja" ( faking ajfon ispravljanje)
17 godina
neaktivan
mamutarka kaže...
@Darky, koji ti je to boss težak?

Na normal se stvarno bez problema sve prelazi..tek na inferno bossevi budu teški, zbog kralja. Elite mobovi su teži od bosseva.

ma belia me iživcirao {#}

igram wizarada pa je tu vjerojatno problem

a inače svi bossovi do sad su me koštali barem 3x killa na wizardu, dok se na otvorenom doslovno šetam

mislim zamisli koja je to bila frustracija da sam nakon kaj me 2x ubio belia napravio logof, pa login na wow i pravac u AB di sam imao 16 KB u jednoj partiji, već dugo nisam tako neku frustraciju iskalio na alianci u BG {#}{#}

16 godina
neaktivan
Moras samo pazit kad počne castat one zelene krugove, ja mu odem doslolovno iza leđa sa strane i tamo pricekam
17 godina
neaktivan

ma nisam ti ja toliko zaluđen sa diablom {#}

igram ga kao malu promjenu za wow - ionako sam Diablo 3 dobio badava

ovih 20-ak sati sa diabla baš me odmorilo od wowa, pa sam opet uživao igrajući wow (možda i zbog toga kaj je puno ljudi sad na diablu)

kad mi opet dojadi wow budem nastavio na diablu dalje (valjda)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 10:26 (Darky).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

I ja igram s wizom. I stvarno je bilo malo zeznuto dobiti. Inače cijelim actom II sam se prošetao bez muke ,vidjet ćemo kako će sad biti act III :)

Nastavljam dalje :P 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Wiz mi je nekako najdosadnija klasa, al barem sam mu dao šansu za razliku od Demon Huntera.

Witch Doctor s druge strane rastura. Skoro svi spellovi su drugačiji i kad jedna kombinacija dosadi lako se pređe na drugu. Obožavam WD-a. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Wiz mi je nekako najdosadnija klasa, al barem sam mu dao šansu za razliku od Demon Huntera.

Witch Doctor s druge strane rastura. Skoro svi spellovi su drugačiji i kad jedna kombinacija dosadi lako se pređe na drugu. Obožavam WD-a. :)

ja ne znam kako su dizajnirali diablo 3, ali meni cijelo vrijeme padaju na sve strane WD i DH rare itemi, ono za maga ama baš ništa nije palo

kaže mi frend da je težina igranja od najlakšeg prema najtežem

1. barbar - najlakše
  2. DH
  3. Monk
  4. WD
  5. Wizard - najteže

i da sam definitino odabrao krivu klasu za početak

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 10:36 (Darky).
15 godina
Diablo 3

witch doctor i barbar su mi zasad najjači, sa njima ću prvo igrati. Doctor je baš zanimljiv za igrati, mega spammmm :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@hrvoje Je, act II je čini se nešto lakši (osim zadnjeg bossa nije bilo većih prijetnji) i meni osobno dosadnjikav. 

Sad sam na trećem i znaju me zašiljit pošteno.

Wanna?
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 10:47 (Ukulele).
13 godina
protjeran
Diablo 3

Di i za kolko ima najeftiniji cd key?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

@hrvoje Je, act II je čini se nešto lakši (osim zadnjeg bossa nije bilo većih prijetnji) i meni osobno dosadnjikav. 

Sad sam na trećem i znaju me zašiljit pošteno.

vidis meni su se s WD u Act2 cinili zajebani oni constructi,sa fire napadima,kad bi ih se naslo 5-6 pa me odjednom zarokaju a ja budala ne kiteam :)

u act3 sad nemam nikakvih problema 

15 godina
Doxy_CRO kaže...

Di i za kolko ima najeftiniji cd key?

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

13 godina
b0.0ster kaže...

vidis meni su se s WD u Act2 cinili zajebani oni constructi,sa fire napadima,kad bi ih se naslo 5-6 pa me odjednom zarokaju a ja budala ne kiteam :)

u act3 sad nemam nikakvih problema 

Mi smo bili sa WD i Monkom i nismo se baš pomučili u II.

S monkom nisam uopće ni razmišljala uzimat defense heal skillove, dok bi nam sad tu i tam dobro došli jer imam tedenciju kad bježim s niš healta da se malo oporavim uletit u sobu koja ima još više miniona :)

Wanna?
17 godina
neaktivan
Witch Doctor riješi protivnike prije neg se spori Monk opće dogega do njih.

Just sayin.
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Witch Doctor riješi protivnike prije neg se spori Monk opće dogega do njih.

Just sayin.

Spori Monk?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja igram solo s templarom 

neznam,primjecujem da mozda moji peseki prebrzo umru u nekim fajtovima,to jedino

al najcesce ja ne primam dmg bas nesto previse,tak da je ok,zabavno skroz

acid cloud je totalni ftw skill xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...
Širim dezinformacije okolo.

Ekipa jel se vode kakvi statsi o tome kolko puta si umro u actu?

Just askin.

Wanna?
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Spori Monk?

Ma prcam Ukulele jer joj sve killove uzimam sa svojim šišmišima. :)

13 godina
Tonči kaže...

Spori Monk?

Mućka provokacija koja ide mene. Ignoraj.

Wanna?
16 godina
neaktivan
Darky kaže...
Danny_HR kaže...

ja ne znam kako su dizajnirali diablo 3, ali meni cijelo vrijeme padaju na sve strane WD i DH rare itemi, ono za maga ama baš ništa nije palo

Koga god igraš,za njega ti sigurno neće padati rare itemi kao od šale {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
odjavljen

Inače, to o težini Actova ćete promijeniti jako brzo na višim težinama, pogotovo Hellu. Act II je iznimno nezgodan, jer je Hell mobove dizajnirao manijak s pokazateljima psihopatskog ponašanja.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice