Jel se tko uspio ulogirat?
Citam vani na forumima da ljudi igraju na europskim serverima.
Meni je maloproje ucitavao i napisao error 37, servers are busy, sad se ponovo vratilo na error 33 battle.net mainainance
Jel se tko uspio ulogirat?
Citam vani na forumima da ljudi igraju na europskim serverima.
Meni je maloproje ucitavao i napisao error 37, servers are busy, sad se ponovo vratilo na error 33 battle.net mainainance
Evo ubo sam Diablo 3 od kolege forumasa tkovi (stari, naspavaj se )....
I pazi sra**a, nisam koristio dvd-rom vec dugo i ko za K* nece citat dvd(neke cita neke ne,Pioneerovo-107d djubre mučko, nek su propali, dabog gorili u paklu i kad nisam uzo LiteOn!),
a imam Tele 2 mobilni internet i limit mi je jos 300mb ovaj mjesec pa nemrem skinut klijent...
ONO lud sam!
Ak ima ko da je blizu Supilovoj/Radnička(autobusni kolodvor) donjet igru na hardu il dvdrom il ikako pomoc, platim cevape, pivu,crnu prostitutku, kaj got treba!
Sad dok su serveri u kifli ak imate slobodnog vremena 15-ak minuta zaradit za cevape...
E,da broj mobitela je 092 2666640 , sam posaljite SMS , nazovem vas!
1 | Ocu pomoc covjeku u nevolji! |
---|---|
0 | Nisam gladan i nevolim cevape! |
11 | D3 nevalja, bolje ti ovak! |
....
Nebitni, beskorisni, niškoristi, jedino zašto bi mogli služiti je da se kurčiš drugima, što je zapravo debilno, bahato i kretenski.
Nisu ni nebitni ni beskorisni niti niskoristi, a nije stvar ni u kurcenju.
Stvar je u tome da ti achievementi iako naizgled nista korisno od njih daju ljudima osjecaj da su postigli nekakav uspjeh.
To ti je popud medalje koju djeca dobivaji u natjecanjima radi sudjelovanja, poput diplome koju dobijes kad zavrsis neki tecaj - ne sluzi nicemu, nigdje se ne priznaje, ali vecina se osjeca bolje kad ju dobije nego kad ju ne dobije.
To je svojevrsna nagrada i htjeli vi to priznat ili ne, vecini bude drago, makar podsvjesno znaju da nicemu ne sluzi.
Igre su to pocele uvodit jer je to stvar psihologije, a igraca industrija je danas upravo to, industrija, i pazi se na sve, od ugodaja u igri, igrivosti, do osjecaja koji ljudi imaju kad ju igraju, pa se dijele ovakve svojevrsne nagrade, diplome, achievementi, koji naprosto daju ljudima osjecaj nekakvog postignuca koji svima godi.
Igre koje to imaju uglavnom su vise igrane od onih koje to nemaju, ako nista, zato sto vecina ljudi krene radit stvari za koje znaju da ce im dati nagradu u obliku achievementa.
I pazi sra**a, nisam koristio dvd-rom vec dugo i ko za K* nece citat dvd(neke cita neke ne,Pioneerovo-107d djubre mučko, nek su propali, dabog gorili u paklu i kad nisam uzo LiteOn!),
a imam Tele 2 mobilni internet i limit mi je jos 300mb ovaj mjesec pa nemrem skinut klijent...
ONO lud sam!
Ak ima ko da je blizu Supilovoj/Radnička(autobusni kolodvor) donjet igru na hardu il dvdrom il ikako pomoc, platim cevape, pivu,crnu prostitutku, kaj got treba!
Sad dok su serveri u kifli ak imate slobodnog vremena 15-ak minuta zaradit za cevape...
Ako ga baš tolko želiš imam ga na USB-u zaleti se do Sesveta,neda mi se do grada.
Ili se sutra nađemo u gradu pa ti dofuram :)
Jel' uopce cita DL medije to cudo ?!?! Mislim, davno je to bilo.
P.S. Sto jos nisu serveri proradili ?!?!
Ma da imam auto vec bi bio do tebe!
Al su mi Sesvete fakat daleko!
Mozda se nadje neko blize...
Achievementsi FTW. Ne gledam ih niti igram za njih ali svejedno fora stvar. Definitivno nije razlog zašto igram igru, ali nek su tu. Ne oduzimaju ništa od kompletnog iskustva.
Jbg :D
Ako ću slučajno ići u grad javim ti se na PM
Jel' uopce cita DL medije to cudo ?!?! Mislim, davno je to bilo.
P.S. Sto jos nisu serveri proradili ?!?!
Evo, sam kaj bibliju ne cita, al Diablo nece!
• DVD (DVD-5; Single layer, single sided 4.7GB)
• DVD (DVD-9; Dual layer, single sided 8.54GB)
• DVD (DVD-10; single layer, dual sided 9.4GB)
• DVD (DVD-18; Dual layer, dual sided 17.09GB)
• DVD-R Ver.1.0, 1.1 and 1.2 (4.7GB)
• DVD-R Ver. 2.0 and 2.1 (for general 4.7GB)
• DVD-R DL (Dual layer) Ver.3.0 (8.54GB)
• DVD-RW Ver.1.0, 1.1 and 1.2 (4.7GB)
• +R Ver 1.0, 1.1, 1.2 and 1.3 (4.7GB)
• +R DL (Double Layer) Ver 1.0, 1.1 (8.54GB)
• +RW Ver 1.1, 1.2 and 1.3 (4.7GB)
• +RW High-Speed Ver 1.0 (4.7GB)
• DVD-RAM Ver 2.0, 2.1 and 2.2 (Class0), (non-cartridge)
• DVD-RAM Ver 2.2 [RAM2(Class1], (non-cartridge)
• CD-ROM Mode 1
• CD-ROM XA Mode 2 (form 1, form 2)
• Photo CD (single and multiple session)
• Video CD
• CD-DA
• CD-Extra
• CD-Text
• CD-R (Type 74 - 650MB, Type 80 - 700MB)
• CD-RW (Supports AM2)
• HS CD-RW (Supports AM2)
• US CD-RW (Supports AM2)
• US+ CD-RW (Supports AM2)
Jbg :D
Ako ću slučajno ići u grad javim ti se na PM
Hvala, stari, cevap for you
Sad idem gledat mozda firmware tream dic...
Kakve sam srece DVD-rom ce proradit i fino instaliram, a serveri dole do sutra u 16h, taman kad cu trebat na poso, pa nogu ic lomit da mogu na bolovanje... XD
Ovi u blizzu su tulavi na kvadrat...Serveri su jos down o.O
Hvala, stari, cevap for you
Sad idem gledat mozda firmware tream dic...
Kakve sam srece DVD-rom ce proradit i fino instaliram, a serveri dole do sutra u 16h, taman kad cu trebat na poso, pa nogu ic lomit da mogu na bolovanje... XD
Ako nece, posudis od susjeda prijenosno racunalo (valjda njegovo cita) ili imas svoje, spojis se preko mrezne kartice na uredjaj i instaliras laganini
Lurdlespor
Blizzard Employee
We are currently testing some possible fixes for the issues encountered, and hope this will help us get the service back up as soon as possible.
17 minutes ago
Do kojeg levela težine ste stigli?
19 | Normal |
---|---|
16 | Nightmare |
4 | Hell |
2 | Inferno |
22 | Error 37/3003/33 (random) |
Lvl 58, Hell Act II, vičdoktor
Joj volim ove forum igre/ankete u kojima svi sudjeluju dok su serveri down, a jednom kad igra proradi nitko vise da bi rijeci natipko
Salim se, ali vise f.cking sa tim serverima nek odhebu.
Najsmijesnije ce bit kad ispadne da im je baza corruptana i dio ljudi ponovo izgub3e achievemente, ili nedaj Boze likove, to ce biti presmijesno :D
Odmah stavljam svoj Bnet account na prodaju i ne sudjelujem vise u blizzardovim glupostima.
Ak serveri prorade , ovdje ce bit pustinja totalna...
Idem na HCL, mozda ondje ima neko gladan...
Blizzard rules, ali svaka im cast, igra je fenomenalna , sto je je.
Igram je cca 28sati ingame, taman sam zavrsio akt3 kad sam primjetio poruku u dnu ekrana, 60sec to shutdown servers. Dobro dodje malo pauze, neplanirane. Treba se pripremiti za akt 4.
Svaki akt sam 2puta presao, igram s barbarom level 32 trenutno, imam neku sablju 53 snaga udaranja, Legendary item, ubija iz jednog-dva udarca 70% cudovista, uglavnom cijeli akt3 na normal tezini, sve zadatke i evente sam presao, mapu od coska do coska istrazujem, skonto sam da mi ubaci kad drugi put igram neki novi event koji u prvom prolazu nije bio na mapi. Zute iteme mi bacaju svi redom, od malih do velikih bosova, a imam ih 2 stasha popunjena, stavi ona aukciju ali se slabo prodaje, neznam zasto, a stavio cijenu samo duplu nego sto mi trgovac da, ako trgovac da 190 zlata ja prodajem za 380 zlata a meni Legendary item istoje vec dva dana, valjda nikome netrebaju.
Craftanje dragulja se ne isplati, ako niste pratili aukciju, npr. ja potrosim za Rubin +18snaga oko 2500 zlata ukupno a mogu na aukciji za 800 zlata vec kupiti. Totalno neisplativo craftanje.
Evo dajem 1 guest pass onom ko mi pomogne, pa ak ima ko brzi internet nek si skine, ima na torrent dayu i na rarbgu i dobi od mene pass i milina....
We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses.
1 minute ago
unutra sam! :D
Da Vas pitam, dal se više exp dobija kad je coop, pa je više monstera, ili kad sam igraš. Mislim kad je više ionako se xp dijeli zar ne?? pa mi dođe na isto?
hvala
Sto se tice achivementa istina nemaju neku preteranu vrjednost, elementi za banner i nisu tako privlacna nagrada. Definitivno mogu sluziti nekome za e-peen/dick measure, ali isto tako i bez achivementa netko ce mjeriti svoj e-peen u Assassins Creedu kako je on "cool" pa sve je pobio a nije umro vidi taj S C O R E umjesto AC-a umetni bilo koji naslov, ili ce pricati o tome kako je skupio bolji gear, igra "tezu klasu" bla, bla, bla. Gdje ljudi bice i mjerenja ku*ca.
Nakon prvog prelazka i upoznavanja s pricom meni to dodje kao dodatni element zabave, nesto s cim se usputno bavim uz standardno cupanje dzigerica i vadjenje sljepog crjeva zlim hordama.
Joj zbog ove škole uopće ne stignem igrat, sad smo ja i frend na actu 2, 7 sati nam je trebalo za act 1 preć(sve detaljno pokupili i pregledali, ništa preskakali). Jedva čekam da završi, u jednom danu ima da doguram do 60 levela:)
E da ajde diablo veterani. Igram se demon hunterom, koje iteme da skupljam, šta mi trebaju imat? I dal mi je bolje da korisiti dual wield ona 2 bow guna, ili 2 handed bow i one strijele iza?
Taman ozdravim i mogu za PC da napokon zaigram, a serveri pali baš danas kao da je utorak... #fail.
Craftanje gems-a je za high level gems,ovi manji su prakticki useless i mozes ih se rjesit il prodat dok jos stoje nekako
Ako ima netko da prodaje Diablo 3, molim kontakt na PP :) Hvala.
Da Vas pitam, dal se više exp dobija kad je coop, pa je više monstera, ili kad sam igraš. Mislim kad je više ionako se xp dijeli zar ne?? pa mi dođe na isto?
hvala
Tako je, xp se dijeli proporcionalno koliko je igrača u coopu pa ti je svejedno ako igraš sam ili co op. Nek me ispravi netko ako griješim...
Nešto je bilo fffuuu s drop sistemom.
Danas sam prije gašenja servera igrao Single i co-op na nightmareu
te mi čak ni Belial nije bacio ništa žuto.
Sve što mi je padalo, padalo je plavo.
Od najmanje štetočine do bossa acta.
Čak mi je bilo drago da je otišao battle net jer nemate pojma koliko je
dosadno igrati na taj način.
Kaže EU serveri up, a meni baca error 37