Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
zidovudin kaže...

mislite da ste vi ljuti na error 37, pogledajte ovog lika:

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=GsqUZkmO-zk

majstor je žestok!

Kako sam se pokidao, kralj hahah!

Peace!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta je najbolje sa viškom rareova? "Salvegati" ih, prodati ili staviti na AH?

Itemi su iz prvog prelaska na normal sa monkom.

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...

Stavi na AH možda netko kupi ako ne prodaj, pošto je item sa normal-a.

Peace!
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...
GoodAngel kaže...
fila2208 kaže...

Stvar je u tome da ce pametne kompanije sve vise nudit MP opciju jer ti je to maltene jedini razlog da kupis original igru. Sa druge strane SP igra koja je 20-30% na nekom serveru (tipa diablo 3 gdje su ti na serveru likovi, map, loot i monster generator) je takodjer teza za crackat. Samo kompanije ne shvacaju da to nije dovoljno da bi se igra prodavala.

Svi misle da je glavni uzrok "smanjene prodaje igara" (ubaci po potrebi filmova, muzike i slicno) u tome sto velika vecina ljudi "nabavi" "besplatnu" kopiju i onda oni zato ne kupuju, a inace bi, mos mislit, a ne shvacaju da je stvar u tome da kvalitetu svi kupuju koji mogu, a ako nije kvalitetno, ili si nemres priustit, neces kupit tak i tak, vec ces isprobat i zaboravit.

NPR. nedavno je u Francuskoj izglasan zakon novi o skidanju glazbe sa interneta, dosta strog koliko shvacam, i nadali su se da ce se povecat prodaja, rezultat je bio takav da je skidanje glazbe smanjeno za 60%, ali im je ujedno prodaja pala 3% radi trenutne krize. Dakle rezultat represije nije povecanje prodaje, jer ljude to ne zanima dovoljno da bi davali pare, vec su bili znatizeljni, a oni koji su i prije kupovali kupuju i dalje, ponesto smanjeno, jel, radi krize.

Zakaj bi ja daval pare za nekakav crusader knights 2 na nevidjeno? Skines ga, isprobas, odinstaliras. Da je situacija takva da se absolutno sav piratluk kaznjava i da je nemoguce "nabaviti" "besplatnu" kopiju i dalje ne bih kupio.

Diablo 3 sam kupio jer sam znao otprilike sto ocekivat od igre. Da li sam zadovoljan sto je potrebno stalno biti online? Ne, jer sam imao dosta problema oko toga, a nista pretjerano korisno mi nije donijelo, npr. MP sam mogo i u D2 igrat kad sam htio, a nisam imao potrebe stalno biti online. Da je igra radjena po modelu D2 i dalje bih ju kupio, a ne bih imao SP problema.

Gdje si čitao to kad je očito da si zadnjih 5 dana u Diablo konstantno,  hahahahahhah

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 16:39 (Kora).
14 godina
Diablo 3

Gdi ima najjeftiniji key za nabavit? Vecina sajtova je "out of stock"...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

ja sam isto bacamo u AH sve rare dok nisam skuzio da je 10 item max,a onda nisam mogao nis sell sljedeca 2 dana

ak vidis da je jebe.n item,a po meni je to da ima +vitality i +int (za WD-a i wizarda) ili +vitality i +str za barba onda ih ubaci u AH,pogotovo ak ima +50 za vit i int npr. to je jebe.n item

ak nema takve statse onda ga sam prodaj u store jer se ne isplati salvage u normal niti NM,neznam za hell. npr. po rare-u dobijem 200+ a na normal craft material kaj dobim od rare-a su mozda 50 ukupno

kad dodes do inferna(mozda cak i hell) sam salvage,a dotad sell u store il AH ak je jako dobar...

p.s. kad prodajete u AH puno cete lakse prodat ak imate buyout price, jer brijem da vecina ljudi zeli item odma,ja prvi necu cekat 2 dana,to mozda ima smisla kad si 60 lvl,al u 2 dana mozes dobit gro lvl-a i item postane useless 

16 godina
ROADRUNNER kaže...

Meni javlja error 33. Battle.net down for maintenance. Nekaj rade izgleda.

Prvi vikend nakon releasa - sad je sigurno veća navala nego na samom releasu, jer nisu niti svi odmah uspjeli dobit igru tada, niti su svi imali vremena uopće tada po igri drapat -- sad je vikend i sad tek vide prave pukotine gdje treba porihtat servere

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Di sad u ZG mogu najbrze/najeftinije kupit Diablo3? Ne web shopovi, nesto u okrugu od 3 km oko autobusnog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako je ko slucajno zainteresiran DIII eto jedan za 400kn

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura/prodaja-diablo-iii-starter/150786.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
EpicFailGuy kaže...

Di sad u ZG mogu najbrze/najeftinije kupit Diablo3? Ne web shopovi, nesto u okrugu od 3 km oko autobusnog?

Mozes uzet tramvaj do Trga, tamo pogledaj Algoritam u gajevoj, Profil Megastore u bogovicevoj, eventualn Land of Magic u Radicevoj... Mozda ces imat srece, makar nedjelja je, nemam pojma kaj od navedenog radi ako ista.

Ne razumijem zakaj ne web shop? Dobijes igru ispod 400kn u tipa 10-15 minuta (ok, nedjelja je, ali vidi kontaktiras ih prvo, ako odgovaraju poslat ce ti i kljuc).

Znam da Harvey Norman radi u King Crossu ako imas auto za otic dotamo, oni su imali u katalogu da ih prodaju.

Sretno... ti covjece koji neces kupovat online, a kupio bi u nedjelju popodne/predvecer igru :D

EDIT:

gledam status servera i citam po forumima sto je sa serverima. Blizzard nikako da se oglasi osim sa sluzbenom porukom "We're down for maintainance, thank you for your patience.", ali nikako mi nije jasno, game serveri su down, glavno da su AH serveri up :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 17:02 (Rhodin).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kolko će još popravljati taj battlenet :/

1 0 hvala 0
14 godina
gringo88 kaže...

Kolko će još popravljati taj battlenet :/

Meni je poceo bacat error od 3 znaci vec 2 sata drkaju nesto.

Peace!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma znam. Taman sam rushao Witch Doctora da stignem frenda da danas možemo co opat :/

2+ sata već drkenjaju nešto a Asia i USA su online. Da bar možeš fino igrat sa svojim likovima na tim serverima ne bih ništa rekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 17:10 (gringo88).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
EpicFailGuy kaže...

Mozes uzet tramvaj do Trga, tamo pogledaj Algoritam u gajevoj, Profil Megastore u bogovicevoj, eventualn Land of Magic u Radicevoj... Mozda ces imat srece, makar nedjelja je, nemam pojma kaj od navedenog radi ako ista.

Ne razumijem zakaj ne web shop? Dobijes igru ispod 400kn u tipa 10-15 minuta (ok, nedjelja je, ali vidi kontaktiras ih prvo, ako odgovaraju poslat ce ti i kljuc).

Znam da Harvey Norman radi u King Crossu ako imas auto za otic dotamo, oni su imali u katalogu da ih prodaju.

Sretno... ti covjece koji neces kupovat online, a kupio bi u nedjelju popodne/predvecer igru :D

EDIT:

gledam status servera i citam po forumima sto je sa serverima. Blizzard nikako da se oglasi osim sa sluzbenom porukom "We're down for maintainance, thank you for your patience.", ali nikako mi nije jasno, game serveri su down, glavno da su AH serveri up :D

Jel znaš koji webshop di je jeftino?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Koga boli briga za achievementse, ozbiljno... Šta je ovo? Pokemon?

@GoodAngel: Rijetko kada vidim tako gramatički kriv tekst koji je toliko u pravu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

imam pitanjce jedno naime kupio sam preko kartice diablo 3 digitalnim putem e sad me zanima sta oni cd key salju na mail ili kak to ide prvi put ovako kupujem

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Zašto misliš da su nekome achievementsi nebitni? Ima ljudi koji žele kompletne likove i dokaze da su questove i određente eventove odradili, kompletirati banner i sigile.

Meni je isto gušt kad usred fajta mi ispadne onako fino posred ekrana da sam riješio nešto..Isprva se slučajno rješavaju, a dalje ciljano..

Reći da su bezveze je nebulozno, i da je tako, sigurno ne bi bili implementirani u igru.

Osobno, nisam neki lovac na achievemente, ali sam siguran da ću kad sve prođem, kad god to bilo, ciljano rješavati ostatak achievementa...Pa komu drago...Ne moraš omalovažavati druge i aspekte igre koje njih zabavaljaju i ispunjuju....

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Na mail frende dobivas key i samo ga ukucas na battle.net stranici u svoj account.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

kolko se ceka na key ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

od kuda si kupio ako je sa battle.neta netreba key ;)

16 godina
Montezano kaže...
beha kaže...

Ima li kakv smisao ovo skupljanje itema, pa u AH kupiš što god hoćeš, ima legendary itema za nešto sitno zlatnika. 

Fuj tuđi item. Nema šanse da svom prstosjeku obučem nešto u čemu se znojio neki debeli dlakavi švabo

ili neki kilavi kosoki!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

sa battleneta je

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

a kako se onda igra aktivira ako ne treba key??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

a kako se onda igra aktivira ako ne treba key??

napravis acc na battle netu  i na mail dobiš key gdje si kupio igru. Odeš na battle.net stranicu i ukucaš kod. Otvori ti se da skineš client i zatim igru preko njega. Otvoriš igru i upišeš svoje podatke od battle.net-a . I to je to.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-authentication-key-issues

naso sam stranicu cini se da ipak ne treba cd key hvala puno na pomoci :)=))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad oni to misle sredit danas konačno???!!!

14 godina
Mblesc kaže...

Kad oni to misle sredit danas konačno???!!!

Hello everyone,

Sorry about the issues logging into the game right now, our networking team is working to resolve the issue right now.

I'll let you know as soon as we have any further details.

Ovo je napisano prije 3 i 27 minuta i još ništa tako da ne ocekuj prije 19:00 a možda cak i kasnije. 
Prije 2 minute:

At  this time we are unable to provide an ETA on when these issues will be resolved. We will continue to update you with information as it comes to light.
Decki ništa prije 20:00-21:00.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 18:32 (XVII Mini).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Iritiraju me jbt... beta je trajala kolko ono 8 mjeseci. I ono samo EU serveri su dolje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
deflagrated kaže...

Zašto misliš da su nekome achievementsi nebitni? Ima ljudi koji žele kompletne likove i dokaze da su questove i određente eventove odradili, kompletirati banner i sigile.

Meni je isto gušt kad usred fajta mi ispadne onako fino posred ekrana da sam riješio nešto..Isprva se slučajno rješavaju, a dalje ciljano..

Reći da su bezveze je nebulozno, i da je tako, sigurno ne bi bili implementirani u igru.

Osobno, nisam neki lovac na achievemente, ali sam siguran da ću kad sve prođem, kad god to bilo, ciljano rješavati ostatak achievementa...Pa komu drago...Ne moraš omalovažavati druge i aspekte igre koje njih zabavaljaju i ispunjuju....

Achievementi se stavljaju jer su istraživanja pokazala da će ogromna većina gejmera, posebno u ciljanoj dobnoj skupini od 16 do 19, prije biti spremna odigrati igru ili novih pet minuta igre ako znaju da će za to dobiti neku mini nagradu u vidu achievementa. Čak se pokazalo, što je vrlo zanimljivo, da će većina gejmera (u svim dobnim skupinama) prije odabrati igru koja nudi veliki broj gusto postavljenih beznačajnih achievementa (dakle onih koje svatko može dobiti) nego onu koja ih ima manje i mnogo se teže dobivaju (čime nose neki prestiž). Zato su achievementi tu, jer potiču gejmere da igraju.

That said, osobno me nikada to nije zanimalo, čak ni u igrama koje su mi najdraže, ali ne razumijem one kojima jest i ne mislim da je to išta loše. Da sam fan tih achievementa sigurno bih poludio da mi se resetiraju.

Imao sam stvarno ideju u da su većini nebitni, pogotovo što je velika većina vjerujem još uvijek na normal stoga ne gube puno. Ali moj bed, lijepo objašnjeno. Čak i zanimljiv fenomen šta se tiče beznačajnih achievementa.

Uglavnom, danas sam završio na normal, čak me i ubio dva puta onaj veliki crveni. I zasad mi je dropalo 3 legendary itema od kojih ni jedan ne valja preko ~18 levela. Malo mi je bezvezno što netko može kupit za 2500 golda item u AH koji je 3x bolji. S ovim likom sam igrao samo s itemima koje sam našao i iskreno nemam ništa posebno, a na 22 level monku imam 550 dpsa s 15k potrošenih u AH. Ne znam šta da mislim o tome, malo čudno.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
deflagrated kaže...

Nebitni, beskorisni, niškoristi, jedino zašto bi mogli služiti je da se kurčiš drugima, što je zapravo debilno, bahato i kretenski.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice