Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
borovnica kaže...
borovnica kaže...

pardoniram se što upadam kao padobranac, ali imam 2 pitanja {#}

kupujem ovih dana diablo za poklon; čitala sam malo tu unatrag, netko je rekao da ako npr ja ima US verziju, moj frend EU, da nemremo igrati skupa. a kako znam koju sam verziju kupila? uzela bih key sa pcgamesuplyja.

i drugo: jesu ovo na linkovima boxovi ili samo key? nisam skužila baš{#}

http://www.gamestop.com/pc/games/diablo-iii/76157#productDetails

http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Edition-Pc/dp/B00178630A

bump{#}

Mislim da Amazon i Gamestop barataju samo s box verzijama ali nisam 100% siguran,ako te zanima samo key bez boxa preporucam g2play(ja sam svoj key tamo kupia za 320 kn prije nekih 10-15 dana i dosa mi je 14. oko 8 navecer key).

Sta se igre s prijateljima tice,ja s EU battle.net accountom mogu bez problema igrat na Americkim serverima(servere biras u Options bez obzira koju verziju igre skines).

Primjer:

Ako su tvoji prijatelji svoje likove napravili na Europskom serveru,a ti na Americkom nemozete skupa igrat.

Iako niko ti ne brani da u opcijama promjenis server na Europski i napravis nove likove i pocnes iz pocetka(u tom slucaju tvoji stari likovi na US serveru ce te cekat u slucaju da se vratis na US servere)

Edit: Nisam vidia da je vec postano objasnjenje,na poslu sam pa pisem jednu poruku 2 sata xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:07 (Ashelor).
17 godina
Diablo 3

Jedno pitanje, ako netko zna.

Vidim kod opisa moći/spellova stoji npr. 200% dmg od oružja.

Sad mene zanima dali je to od ukupnog dmg od oba oružja ili samo od onog u jednoj "prvoj" ruci.

Pitam jer ako je od oba oružja onda ne vidim poantu velikog 2H u ruci.

Volio bi igrat s njim ali ako mi vrlo nerfa dmg i ako nemam nikakvu prednost što se moći/spellova tiče, onda ne vidim poantu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

puno hvala svima na odgovrima!!

budem vidjela s frendom kojem kupujem (nije iznenađenje) jel hoće key ili box. ionako je rekao da neće igrati prvih 10ak dana dok se ne raščisti gužva (osim ako postane još veća) {#}

ja sam sebi na g2play kupila sc2 i nije bilo nikakvih problema, iako gledam sad diablo dođe 60€, a pošto nisam pri novcima radije bih uzela istu stvar za 60$ sa pcgamesuplya

hvala još jednom, pozdrav! {#}

There's no place like 127.0.0.1
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:21 (borovnica).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedino još strahujem da AH lagano ne zas.ere igru, pogotovo pvp, ali valjda su promislili... neznam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

daj ljudi recite mi malo o WIZARDU ako ga iko igra jel mu se svidja kakav je kako je igrat s njime jel dosasdno ili zabaavno. I da cekan da onaj links dobije sljedecu posliljku a nadas se da ce do subote nedilje :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ja cu vjerojatno danas dobiti diablo 3, ali jos neznam koju klasu...razmisljam izmedu monka i barbariana :) koji je bolji? mozete ih malo opisati ako nije problem, s kojim je zabavnije :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:26 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najbolje da to sam otkriješ :) ionako svi imaju različito mišljenje..

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam sta svi vide u diablu III, igru namjerno nisu htjeli objaviti 2010. godine, jer ovo su i ciljali, da duze cekaju kako bi popularnost igre porasla. Najvise je igra bila promoisana na 9gag-u i sicnim sajtovima. Ovo mi sigurno nije najbolja igra niti ce biti, a vjerujem da ih ima dosta koji se slazu samnom. Najvise se bojim da cemo sada svaku igru morati cekati po 4 godine, ako gamerske industrije pocnu da rade kao sto je i blizzard uradio.

Dakle ljudi osvjestite se malo, vama su isprali mozak, ja vjerujem da vam se nije toliko svidjala igra, ali kada ste vidjeli koliko je trazena igra, odma ste ono postali ludi fanovi za igrom, a nema pojma o cemu se tu radi. I kao sada ste svi u istom fazonu, ono ja sam igrao Diablo I i II, ludio sam za igrom i sada cekam jedva da izadje Diablo III. Ili ono ja sam igrao diablo prije 10 godine, a to napise klinac koji ima 13 (tlinest) godina.

Daj ljudi nemojte biti smijesni. Hvala.

Naravno nisam igrao igru, ne govorim da je losa, ali sigurno ne zasluzuje toliku popularnosti i nista je ne cini posebnom od ostalih igara.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:37 (DarkoKwon).

1 6 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Hrana-WC pauza za mene:D lvl 23 ACT 3 još ostala samo 2 boss-a :D .. javim se kasnije odoh igrati! 

Peace!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ne znam sta svi vide u diablu III, igru namjerno nisu htjeli objaviti 2010. godine, jer ovo su i ciljali, da duze cekaju kako bi popularnost igre porasla. Najvise je igra bila promoisana na 9gag-u i sicnim sajtovima. Ovo mi sigurno nije najbolja igra niti ce biti, a vjerujem da ih ima dosta koji se slazu samnom. Najvise se bojim da cemo sada svaku igru morati cekati po 4 godine, ako gamerske industrije pocnu da rade kao sto je i blizzard uradio.

Dakle ljudi osvjestite se malo, vama su isprali mozak, ja vjerujem da vam se nije toliko svidjala igra, ali kada ste vidjeli koliko je trazena igra, odma ste ono postali ludi fanovi za igrom, a nema pojma o cemu se tu radi. I kao sada ste svi u istom fazonu, ono ja sam igrao Diablo I i II, ludio sam za igrom i sada cekam jedva da izadje Diablo III. Ili ono ja sam igrao diablo prije 10 godine, a to napise klinac koji ima 13 (tlinest) godina.

Naravno nisam igrao igru, ne govorim da je losa, ali sigurno ne zasluzuje toliku popularnosti i nista je ne cini posebnom od ostalih igara.

Hoćeš reći da smo svi ovce?!{#}

13 godina
neaktivan

Guest pass please?? Bilo tkoooooo molim vas.... 

15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

PA bolje da se igra ceka 4-5 god poput diabla 3 i da naprave ovako strava igru, a ne da je izbace za pola godine u bude teze sranje. Ja necu rec da sam igra igru prije 10 god jel nisan sve o diablu mi je prica rodjak koji sada ima 25 godina on je tu igru volia jako i drugi dio je igra skoro dok 3 nie izasla on mi je objasnio i s njime sam prosao igru nisam uspio na 99 lvl a igra je bila odlicna.Rodjak mi je vec igru kupia i ja msm ako nije imao problema da je dera do jedno 5 ujutro(ja mislim da vas ode ima takvih). Zasto bi igra bila promoisana na 9 gagu stavrni fanovi diabla ne gledaju 9 gag da bi saznali nesto o diablu nego gledaju diablo 3 i svaki pravi fan koji se odlucio koju ce klasu igrat ja msm da je priko diablo 3 stranice vec sve mmagije za tu klasu naucio i napravio sebi skill calculato. SRETNO SVIM FANOVIMA U RASTURANJU IGRE JA SVOJU JOS CEKAM

17 godina
yalpsid kaže...
Hoćeš reći da smo svi ovce?!{#}

Meeeeeee, a sad odoh da pasem slatku travu Acta 2 {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
DarkoKwon kaže...

onda ne trkeljaj gluposti u vezi ispiranja mozga ako još nisi odigrao pošteno igru.

definitivno nije hit na "lijepe oći" , ima tu puuuno više kada se zagrebe ispod površine.... samo priča i replay faktor su veliki plus a kamo li sve ostalo.

napokon dočekao DNF!
17 godina
DarkoKwon kaže...

Isto vrijedi i za cijeli COD serijal i Elders scroll serijal. Kada neku igraš i dobra ti je, očekuješ i da će nastavak biti isto tako dobar ako ne i bolji. I to onda dolazi do hype-a kao što imaš sada. Puno ljudi je igralo D1 i D2 i zbog toga naručilo i D3.

Kupio sam SC2 (preorder) istog dana kada se pojavio dostupan. D3 sam dugo razmišljao o kupnji, bio blizu kupnje, ali su ga onda maknuli pvp, pa sam odustao. Nedavno je bila open beta, instalirao, probao, vratio mi se opet onaj stari osjećaj igranja D1 i D2. Napravio preorder, još uvijek čekam kopiju, nadam se tokom ovog tjedna da će stići, jer je ipak boxed (game.co.uk). Nije da svaki dan drhtim i povjeravam sandučić, kad stigne, stigne, odigrat ću je tada. I da ti sa svojih 19 si sigurno drvo mudrosti i svijetlosti na ovom svijetu. Aha sure.

I da zadnja rečenica govori sve. Ako je nisi odigrao, molim te nemoj niti suditi. Nekome je dobar COD, meni je shranje, meni je dobar Skyrim nekome drugome opet nije itd. Probaj starter (badava), bar nešto, pa onda sudi tu koliko te volja.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
Diablo 3

gdje ima kupit prek neta kupit key za diablo 3...za sto manje pare.. unaprijed fala..:D

0 0 hvala 0
16 godina
fromcelltohell kaže...

Evo,molio bih i ja ako tko ima Guest key viška,bar da ga posudi na par dana,samo da si malo izguštam.

Ovdje prije svega molim nekoga  tko me poznaje bar neko vrijeme s foruma.

(iako ne bih odbio niti dobru dušicu koja me ne poznaje)

{#}

Evo,kolega b0.0ster mi je prepustio Guest key za igru,ovim putem čovjeku zahvaljujem.

Što je najjače,uopće se ne poznajemo s foruma,znači spada u ovu drugu kategoriju,

forumskih dobrih duša....što reći,čovjek je {#}

A,sad odoh rasturat Starter Edition,yupieeeeeeeee{#}

Diablo III... Diablo III...
....sad mogu zaigrati i jaaaaaa:) ....sad mogu zaigrati i jaaaaaa:)
Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 14:03 (fromcelltohell).
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
vrx kaže...
DarkoKwon kaže...

onda ne trkeljaj gluposti u vezi ispiranja mozga ako još nisi odigrao pošteno igru.

definitivno nije hit na "lijepe oći" , ima tu puuuno više kada se zagrebe ispod površine.... samo priča i replay faktor su veliki plus a kamo li sve ostalo.

Ne ocjenjujem ja Gameplay igre, nisam ja rekao e ovaj monk ili taj wizard ne valjaju. Vec ja samo hocu da kazem da igra nije nista posebno, samo vama je ispralo mozak raznim reklamama.

A ovo za 9gag spominjem iz razloga sto, na primjer imate filmove star wars, batman, how i met ur mother itd. Dakle vecini ljudi se to svidja jer su vidjeli na 9gag, reditu ili 4chanu ne bitno. Dakle polovina tih ljudi nije cula za na primjer how i met ur mother seriju i kada se odjenom pojavila na 9gagu na prvim stranicama odma su ljudi poceli da gledaju tu seriju, kao svima je odjednom dobra, da su lady gagu u pozitivnom smislu promoisali vi bi sada svi slusali lady gagu. Dakle tako je i slucaj sa diablom iii, svi nesto ono kao ne mogu docekati kada ce izaci igra i odjednom pola svjetske poplujacije zavoli tu igru iz cista mira iako nisu igrali prve dijelove.

Ja sam igrao Diablo II i smatram da mogu dati komentar na Diablo III i naravno nisam ga igrao prije 10 godina, kao sto vas vecina ludih fanova jeste :) Dakle dodje covjek koji cjeli zivot igra kanter i odjednom voli Diablo III, daj nemojte molim vas.

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
vrx kaže...
DarkoKwon kaže...

Ne ocjenjujem ja Gameplay igre, nisam ja rekao e ovaj monk ili taj wizard ne valjaju. Vec ja samo hocu da kazem da igra nije nista posebno, samo vama je ispralo mozak raznim reklamama.

A ovo za 9gag spominjem iz razloga sto, na primjer imate filmove star wars, batman, how i met ur mother itd. Dakle vecini ljudi se to svidja jer su vidjeli na 9gag, reditu ili 4chanu ne bitno. Dakle polovina tih ljudi nije cula za na primjer how i met ur mother seriju i kada se odjenom pojavila na 9gagu na prvim stranicama odma su ljudi poceli da gledaju tu seriju, kao svima je odjednom dobra, da su lady gagu u pozitivnom smislu promoisali vi bi sada svi slusali lady gagu. Dakle tako je i slucaj sa diablom iii, svi nesto ono kao ne mogu docekati kada ce izaci igra i odjednom pola svjetske poplujacije zavoli tu igru iz cista mira iako nisu igrali prve dijelove.

Ja sam igrao Diablo II i smatram da mogu dati komentar na Diablo III i naravno nisam ga igrao prije 10 godina, kao sto vas vecina ludih fanova jeste :) Dakle dodje covjek koji cjeli zivot igra kanter i odjednom voli Diablo III, daj nemojte molim vas.

Ja sam imao 11 godina kad sam igro D2 ;)

Bio sam paladin,imo sam zlatni armor i na lvlu 7 sam cistio den of evil misleci da vladam svijetom xD

Proslo je par godina dok nisam skuzio bit igre,proso hell prvi put i tako to,al ono,godine nemaju bas veze s tim...

Nisam nikad instaliro nis osim rpga,jedino fallout 3 i alan wake...

Mislim da si malo u krivu,zapravo jako puno ljudi je fkt cekalo ovu igru jer su fanovi.

Ali si i u pravu,ko i za sve danas,lako se stvori hype,pa moj frend prije mene kupio D3,da bi me nazvo i prigovarao na grafiku xD

Ja mislim da je igra super,meni se sve svidja,sve promijene u odnosu na D2 su mi ok,mozda bi da je malo mracnije to sve skupa,ali moralo se dati nesto novim klincima,i to kuzim.

Samo se nadam da necu prebrzo proc igru,da ce mi dat barem 30ak sati temeljitog istrazivanja price i normal moda.

I iz nekog razloga,kad sam i poceu jucer igrat,achievmenti mi se nisu priznali,ni frendu,a prosli smo ih zajedno. Bezveze :/

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Inače baš ne volim žicat ali vidim da je nekima urodilo plodom tako da nemogu ništa izgubit ako pitam dali netko ima viška Guest key?? {#} 

www.fotoprizma.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ne znak kako vi, ali meni je Diablo pao:

SPOILERI!!!!

Djubre je palo iz prve, ali samo zato sto me Izual prije njega ubio jedno 7 puta :D , pa sam napravio malo drugaciji build, vise defenzivan.

Nista, sad lijepo dalje sa drugim likom sa frendom, a mozda i Nightmare odma opalim

Igra je savrsena, predobra je, vama koji jos cekate, Diablo 3 se da usporediti sa:

Act I -> Diabli 1 Act 1

Act 2 -> Diablo 2 Act 2

Act 3 -> Diablo 2 Act 5 AKA Diablo 2 LOD

Act 4 -> Inverse Diablo 2 Act 4 (zasto inverse? odigrajte pa saznajte {#} )

Diablo is my biach, pew pew! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 16:13 (Rhodin).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
na primjer imate filmove star wars [snip] vecini ljudi se to svidja jer su vidjeli na 9gag, reditu ili 4chan

Star Warsi su popularni zbog 4chana?

14 godina
neaktivan

Svaka cast...

Koja ZAKON atmosfera!!!!!!!!

[IMG]http://www.paintball-zadar.hr/slike/bf3cro.jpg[/IMG]
13 godina
odjavljen
Da, mislis da je klinac od tlinest godina koji posjecuje takve sajtove bio rodjen za vrijeme star warsa ? Neko mu je dao do dojma da je to dobar film i on ga je odgledao i sada tamo kupuje majice kao ovi gore momci iz londona sto kupuju diablo III majice.
Darko
13 godina
neaktivan

Mislim da Diablo kao brand ne treba 9gag kao promociju jer bi dovoljno ljudi kupilo i bez postojanja tih tzv. reklama. Mozda tebi nije posebno igra shvati da ima ljudi koji jesu fanovi duze vrijeme.

Moram se slozit sa tobom da nisu svi klikali na Diablu i Diablu 2 i njima ce ovo mozda bit jos jedan hack n slash, al posto ga radi Blizzard su se odlucili kupit. Mozda im se samo svidio zanr u koji igra spada i prethodno su igrali dosta takvih igara. A mozda su i pokleknuli reklami...kako god bilo to je njihov vlastiti novac koji trose i ako zele bit dio "mainstreama" samo neka kupe. Ne kuzim gdje se ti i tvoji "savjeti" tu uklapaju.

Dal ti toliko zelis bit protiv "mainstreama" da si postao samo jos jedan hejter? Ili samo volis komentirat u temama ciji ti se sadrzaj ne svidja?

Kad netko kaze da mu ovo ili ono u igri nije dobro postujem (osim price o grafici u D3 :) ) ,ali upasti u temu i nazvati nas svima "ovcama" jer smo kupili igru koja je popularana pa se nalazi na 9gag-u...sry mislim da nije u redu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 14:32 (wowawiwa).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ok ljudi necu vise nista pisat ispat cu lud na kraju :)

Uglavnom ono sto sam htio da vam dokazem jeste da igra ne zasluzuje toliki kredit i nije nista drugacija od ostalih igara. Znam da bi se vas dosta slozilo samnom, samo sramota vas je priznati da ste ispali ovce :)

Pozz :)

Darko

2 16 hvala 0
15 godina
Diablo 3

E moj DarkoKwon, kakve ti nebuloze pises... kakav 9gag...

Diablo se ceka vec 10 godina s razlogom, i rekao bi da 90% Diablo fanbase su ljudi od 20+godina , a ne 13ogodisnji balavci.

Da se vratim temi, sutra napokon dolazi iz Infomarka jedva cekam!

Bang!

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Neznam šta pljujete po igri, meni je igra odlična, stalno te tjera da vidiš još još. Fizika je briljantna, ubijem onog skeletona a 10 metara od mene neki plast poleti kao od siline udarca:)

Grafika je odlična, priča zasad odlična, da ne govorim o borbi.

Niti jedan bug u 2 sata igre, jedan manji lag, i to je to.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Da, mislis da je klinac od tlinest godina koji posjecuje takve sajtove bio rodjen za vrijeme star warsa ? Neko mu je dao do dojma da je to dobar film i on ga je odgledao i sada tamo kupuje majice kao ovi gore momci iz londona sto kupuju diablo III majice.

Majce su dobili svi na eventu buduci da si bile dio goodie baga. I stari moj, sta bi ja dao da mi je opet biti 13. 
Razlog zasto sam bio dio tog eventa je, ja studiram u Londonu, pa zasto ne? Nemam sta izgubiti.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice