došao se narugati kaj nemrete igrati... a kad ono...
inače, kupljena igra danas, box, ali mi krepao komp prije tjedan dana čekat će neka bolja vremena
došao se narugati kaj nemrete igrati... a kad ono...
inače, kupljena igra danas, box, ali mi krepao komp prije tjedan dana čekat će neka bolja vremena
Jel zna netko kak riješiti ovo error 37? Ili treba jednostavno čekati i pokušavati non stop?
Ja se ulogiram s prve, stavio sam region europe, sam me ti achivmenti živciraju..
Edit: citam na twiteru sad blizz kaže serveri su sada dolje da poprave te bugove nadam se da ce popraviti moje achivmente molim te bože i ja sam onda kompletan sav sretan!!!!
Pao act 1, krečemo na 2! Inače epic je priča i igrivost a da ne pričam o itemima!
Može pitanjce od neupućenog?
Gdje skinuti igru i koju verziju tj. za koje tržište?
Planiram ju kupiti ovdje: http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/
pa kupi je izravno od blizz??
Pao act 1, krečemo na 2! Inače epic je priča i igrivost a da ne pričam o itemima!
Pa kak se uspjevate logirati men piše servers are busy at this time već 2 sata!
I btw Alfa gdje si region europe izabrao ja nigdje ne vidim nikakav region za birati
Jel se nekome pri instaliranju igre pojavio error a listening port could not be opened ??
sta ti je sa acchivmentima? btw meni su itemi sranje, 19. san lvl... dmg sa barbarom 52, 3-4 zuta itema koja nosim, nista posebno..
I btw Alfa gdje si region europe izabrao ja nigdje ne vidim nikakav region za birati
na login screenu: options>account
pardoniram se što upadam kao padobranac, ali imam 2 pitanja
kupujem ovih dana diablo za poklon; čitala sam malo tu unatrag, netko je rekao da ako npr ja ima US verziju, moj frend EU, da nemremo igrati skupa. a kako znam koju sam verziju kupila? uzela bih key sa pcgamesuplyja.
i drugo: jesu ovo na linkovima boxovi ili samo key? nisam skužila baš
http://www.gamestop.com/pc/games/diablo-iii/76157#productDetails
http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Edition-Pc/dp/B00178630A
evo frend mi prodaje diablo kaze da mu je bzveze, diablo 2 ostao kralj rpg-a!!! a ja se pak nemrem spojit na server kaze pun!!kakvi propusti,za ne povijerovati das za igru 450kn i nemozes igrati a dvd pored mene!!!nemate pojma kaj rade od nas,reci cu jos jednom Uzas kamo sve ovo vodi i taj nacin distrbucije i igranja da moras imat internet da bi igrao, totalna kontrola svega...!!!!!!
Ne kužim kako možete igrati, malo imam error 75, malo error 37...
Toliko godina u razvoju i niti servere nisu uspjeli posložiti...
na login screenu: options>account
Aha to, ništa svejedno, error 75 svaki put, serveri puni. Kažu na DIablovom forumu kao objašnjenje da jednostavno treba pokušavati login da nema drugog rješenja. Jbmti. A šta izaberem npr server amerika? E Beha to i ja tako ko i ti
Evo upravo sam kupio key na http://uk.online-gold.de/, ekspresna isporuka u roku 10min!
Ali odmah u startu Error 37!
a šta nema one verzije?baš sam bil u sloveniji i niš
Lol izabrao americas server i upao hahahah. Hoćću onda ubuduće stalno morati na američkom serveru igrati ili? I zašto uopće onda postoji više servera ak se može na bilokoji
Lol izabrao americas server i upao hahahah
napravit ces lika i neces moc uc u game
Witch Doctor je pomalo pljuga, bar na početku. Svi njegovi skillovi izgledaju jako kul, al generalno imam filing da je prilično slab, u smislu da mi za ubiti protivnike treba puno dulje nego s ostalim klasama.
Wizard je zato brutalno OP. Šiljim s njim bez pretjeranih problema. :)
Zašto?
Ne mogu se joinat u diablo. Blizzard je zakon!
Mamu im j.... nesposobnu. Pare znaju uzet, a ostalo nije bitno.
Mislim stvarno...nije da nisu očekivali il da nisu imali vremena se pripremit....
Koji fcking kreteni...
Online konekcija za SP FTW!!!
Jel ima neko ko je kupio key za trail viška?
Zašto?
nekakav error izbacuje kad pokusas,a zna i neprepoznat likove koje napravis
Izbacilo me maloprije iz igre i sad se ne mogu više ulogirat..al nema veze, taman da se malo odmorim jer igram već cijeli dan, guzica me boli od sjedenja
Hm uspjem na european servers stvoriti lika i kliknem na start game on mi izbacuje nešta kao error da se nemože join party, kakav party jebote pa neigram MP i nisam ništa hostao samo kliknuo na start game??!!
stoji mi retrieving hero list vec 10 min , nebi da ima miljardu heroja... nije mi se dalo kuzit jos, jeli se uzimaju svi skillovi ili samo neki? i kako funkcioniraju one rune? jeli to ka skill lvl2(trosis skill za upgradeat taj skill)
Izbacilo me maloprije iz igre i sad se ne mogu više ulogirat..al nema veze, taman da se malo odmorim jer igram već cijeli dan, guzica me boli od sjedenja
I mene, točno prije minutu
Retrieving Hero list.....
Stoji već 5 minuta a uopće nisam igrao, prvi put pokrenuo igru.
koji su to kreteni u P.M. i blizzard
I šta znači ovo "There is a temporary outage of the Battlenet service" error 75, koji je to qurac?
I šta znači ovo "There is a temporary outage of the Battlenet service" error 75, koji je to qurac?
To ti znači da ne možeš igrat igru koju si platio.
Probao sve nekako mi najvise se dopada demon hunter i wizard na kraju ipak wizard savrsen je :) Krivia san blizzard ali nije njima lako opterecenje preveliko za njihov sustav posto se ide preko battle neta previse ljudi .Malo strpljenja ima vrimena za igranje :) nece nigdi pobic hehe