Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Diablo 3

Koji je ovo vrag, nikad nisam ni probao ni instalirao ni aktivirao WoW, a Battlenet acc sam sinoć napravio

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Trial za WOW.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako da sad ja i moj prijatelj igramo diablo kampanju od početka do kraja u coopu. On je barbarian, a ja sam demon hunter, dali moramo bit ista klasa da bi skupa igrali ili je to nevažno? Mislim dali svaka klasa ima svoju kampanju.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Trial za WOW.

Pa da ali nisam ovaj guest pass što sam dobio u kutiji za WoW uopće aktivirao, dok je frend kupio kompletno istu kutiju i to njemu na acc ne piše, već samo Diablo

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Nevažno je. Netko nek uđe u igru, pozove ovog drugog i pikate.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ljudi, zamoilio bih ako netko ima guest pass a da nema nikog koga bi zanimao da meni posalje na pp.

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nevjerojatno. Odem i na ponocnu, kupim CE, i onda mi nestane struje doma na 5 sati. A sad morao na posao.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dosao u Links po primjerka Diabla, a ono lose vijesti. Dobili su samo 3 primjerka, a narucili su 6. 

Dobra strana je to sto sam ipak dobio svoj key, a sutra dobijam kutiju.

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dachande kaže...

Nevjerojatno. Odem i na ponocnu, kupim CE, i onda mi nestane struje doma na 5 sati. A sad morao na posao.

Hhahhaha, sorry što se smijem al smješno je, žao mi te zaista al baš si baksuz

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Diablo 3

WTF koji vrag, jel zna netko što je ovo?

I kad stisnem ok izbaci me i neće da patcha do kraja i tako stalno kad pokrenem exe to mi se pojavljuje

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 16:02 (Kora).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Dear Danijel Lendvaj,

as requested, we correspond to the withdrawal of your order XXX from 15.05.2012.

We hereby confirm the refund of your payment worth 46.49.

We are looking forward to seeing you in our shop again soon!

Ono wtf...

Jel ovo sigurno? Može tko preporučiti?

http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Kako da sad ja i moj prijatelj igramo diablo kampanju od početka do kraja u coopu. On je barbarian, a ja sam demon hunter, dali moramo bit ista klasa da bi skupa igrali ili je to nevažno? Mislim dali svaka klasa ima svoju kampanju.

bump

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
13 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ono wtf...

Jel ovo sigurno? Može tko preporučiti?

http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw

Na fejsu imaju 20 tisuća obožavatelja, to bi trebalo značit da je sigurno:) pogledaj malo šta ljudi pišu po njihovoj stranici na fejsu.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

jel bi netko htio dati geuss pass bio bih jako zahvalan, ja sam ponudio svoja 2 guess passa za sc2 na ovom forumu, ako ta šta znači

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...

WTF koji vrag, jel zna netko što je ovo?

I kad stisnem ok izbaci me i neće da patcha do kraja i tako stalno kad pokrenem exe to mi se pojavljuje

Danny jel ti imaš kakvu ideju što bi ovo moglo bit neznam dalje šta da radim

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ima guest pass i voljan je podijeliti - bio bih zahvalan!! Cekam da mi placa sjedne (pas mater i drzavi) pa ne mogu odmah kupiti!

Hvala unaprijed, ako se ikako mogu oduziti onom tko posalje - recite :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo došao do 14-og levela sa witch doctorom, igrao sam većinom solo da što bolje upijem priču.Kasnije sam s ekipom igrao u partyu, ali samo one dijelove koje sam već prešao jer bi htio prvo sve sam obaviti...ali vidjet ćemo kak će to ić jer coop je ipak coop {#}

Kao što sam i znao i nisam ni sumnjao, igra je odlična i mislim da će bivati sve bolja.

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Dachande kaže...

Ha, barem si se mogao igrat s lubanjom, wrooaar! :p A Soulstone i utor za njega da ne spominjem... XD

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Eo da malo pomognem vama sto trazite guest pass, ja sam u igri na global trazio za prijatelja dali netko ima neiskoristeni guest pass i odma sam ga dobio, pa probajte ako vam neko moze nabavit tako.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 16:16 (MGcro).

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
MGcro kaže...

Eo da malo pomognem vama sto trazite guest pass, ja sam u igri na global trazio dali netko ima neiskoristeni guest pass i odma sam ga dobio, pa probajte ako vam neko moze nabavit tako.

Jel mozes ti mozda traziti? Ne znam nikoga tko ima igru pa ovisim o forumima :))

Hvala u svakom slucaju

15 godina
protjeran
Diablo 3
Jel moze meni netko pomoci s ovim na slici?

Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
17 godina
www.mmoga.de
Prek te stranice sam kupil masu igara pa ako kome treba koja igra nek si pogleda.
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako netko ima guest pass viska, bio pih zahvalan, vratim kroz 2-3 dana.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

taj guest pass vam je ko beta,tak da ne propustate bas previse,a i ak imas guest pass mozes samo sa drugim kaj imaju guest pass igrat

neznam dal mozes nastavit lika ak upgrade napravis na full igricu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kora kaže...
Jel moze meni netko pomoci s ovim na slici?

kakva slika?

15 godina
protjeran
Diablo 3

Riješio jedan problem, došao drugi. Sad mi kaže pod breaking news u igri kad sam upisao password da kao "due to the high concurrency" serveri su puni i tipka za login je zatamnjena i nemogu kliknuti na nju, lol baš me neće

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Javili su iz Infomarka da nema šanse da nam igra stigne sutra nego dolazi u četvrtak !!! Znam da nije njihova greška, ali ovo je već stvarno previše !!!

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

Javili su iz Infomarka da nema šanse da nam igra stigne sutra nego dolazi u četvrtak !!! Znam da nije njihova greška, ali ovo je već stvarno previše !!!

Su ti to na mail stavili ili?

17 godina
Diablo 3

pretpostavljam da ste culi za slucaj u Australiji gdje su ljudi ostali i bez igre i bez povrata novca kojeg su dali za akontaciju?

za one koji nisu - link

uglavnom, blizzard ce im refundirati uplaceni iznos - link

Svaka cast Blizzard!!!

and the heavens shall tremble
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Uzimam sad odavde: http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/

Nadam se ad bude prošlo dobro... Više mi se niti ne igra od tolike gnajvaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice