- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako da sad ja i moj prijatelj igramo diablo kampanju od početka do kraja u coopu. On je barbarian, a ja sam demon hunter, dali moramo bit ista klasa da bi skupa igrali ili je to nevažno? Mislim dali svaka klasa ima svoju kampanju.
Pa da ali nisam ovaj guest pass što sam dobio u kutiji za WoW uopće aktivirao, dok je frend kupio kompletno istu kutiju i to njemu na acc ne piše, već samo Diablo
Pozdrav ljudi, zamoilio bih ako netko ima guest pass a da nema nikog koga bi zanimao da meni posalje na pp.
Hvala unaprijed
Nevjerojatno. Odem i na ponocnu, kupim CE, i onda mi nestane struje doma na 5 sati. A sad morao na posao.
Dosao u Links po primjerka Diabla, a ono lose vijesti. Dobili su samo 3 primjerka, a narucili su 6.
Dobra strana je to sto sam ipak dobio svoj key, a sutra dobijam kutiju.
Nevjerojatno. Odem i na ponocnu, kupim CE, i onda mi nestane struje doma na 5 sati. A sad morao na posao.
Hhahhaha, sorry što se smijem al smješno je, žao mi te zaista al baš si baksuz
Dear Danijel Lendvaj,
as requested, we correspond to the withdrawal of your order XXX from 15.05.2012.
We hereby confirm the refund of your payment worth 46.49.
We are looking forward to seeing you in our shop again soon!
Ono wtf...
Jel ovo sigurno? Može tko preporučiti?
http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw
Kako da sad ja i moj prijatelj igramo diablo kampanju od početka do kraja u coopu. On je barbarian, a ja sam demon hunter, dali moramo bit ista klasa da bi skupa igrali ili je to nevažno? Mislim dali svaka klasa ima svoju kampanju.
bump
Ono wtf...
Jel ovo sigurno? Može tko preporučiti?
http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw
Na fejsu imaju 20 tisuća obožavatelja, to bi trebalo značit da je sigurno:) pogledaj malo šta ljudi pišu po njihovoj stranici na fejsu.
jel bi netko htio dati geuss pass bio bih jako zahvalan, ja sam ponudio svoja 2 guess passa za sc2 na ovom forumu, ako ta šta znači
WTF koji vrag, jel zna netko što je ovo?
I kad stisnem ok izbaci me i neće da patcha do kraja i tako stalno kad pokrenem exe to mi se pojavljuje
Danny jel ti imaš kakvu ideju što bi ovo moglo bit neznam dalje šta da radim
Ako netko ima guest pass i voljan je podijeliti - bio bih zahvalan!! Cekam da mi placa sjedne (pas mater i drzavi) pa ne mogu odmah kupiti!
Hvala unaprijed, ako se ikako mogu oduziti onom tko posalje - recite :D
Evo došao do 14-og levela sa witch doctorom, igrao sam većinom solo da što bolje upijem priču.Kasnije sam s ekipom igrao u partyu, ali samo one dijelove koje sam već prešao jer bi htio prvo sve sam obaviti...ali vidjet ćemo kak će to ić jer coop je ipak coop
Kao što sam i znao i nisam ni sumnjao, igra je odlična i mislim da će bivati sve bolja.
Ha, barem si se mogao igrat s lubanjom, wrooaar! :p A Soulstone i utor za njega da ne spominjem... XD
Eo da malo pomognem vama sto trazite guest pass, ja sam u igri na global trazio za prijatelja dali netko ima neiskoristeni guest pass i odma sam ga dobio, pa probajte ako vam neko moze nabavit tako.
Eo da malo pomognem vama sto trazite guest pass, ja sam u igri na global trazio dali netko ima neiskoristeni guest pass i odma sam ga dobio, pa probajte ako vam neko moze nabavit tako.
Jel mozes ti mozda traziti? Ne znam nikoga tko ima igru pa ovisim o forumima :))
Hvala u svakom slucaju

Prek te stranice sam kupil masu igara pa ako kome treba koja igra nek si pogleda.
ako netko ima guest pass viska, bio pih zahvalan, vratim kroz 2-3 dana.
taj guest pass vam je ko beta,tak da ne propustate bas previse,a i ak imas guest pass mozes samo sa drugim kaj imaju guest pass igrat
neznam dal mozes nastavit lika ak upgrade napravis na full igricu
kakva slika?
Riješio jedan problem, došao drugi. Sad mi kaže pod breaking news u igri kad sam upisao password da kao "due to the high concurrency" serveri su puni i tipka za login je zatamnjena i nemogu kliknuti na nju, lol baš me neće
Javili su iz Infomarka da nema šanse da nam igra stigne sutra nego dolazi u četvrtak !!! Znam da nije njihova greška, ali ovo je već stvarno previše !!!
Javili su iz Infomarka da nema šanse da nam igra stigne sutra nego dolazi u četvrtak !!! Znam da nije njihova greška, ali ovo je već stvarno previše !!!
Su ti to na mail stavili ili?
Uzimam sad odavde: http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/
Nadam se ad bude prošlo dobro... Više mi se niti ne igra od tolike gnajvaže.