Svijet Medija:
Poštovani,
Nažalost, sva količina Diablo Collectors Edition je rezervirana. Dostupna je još samo obična verzija igre Diablo 3.
Srdačan pozdrav
Infomark:
Poštovani,
jedna obavijest u vezi Diablo 3 Collectors Edition s obzirom da ste za isti napravili prednarudžbu.
Trenutno kako stoje stvari mi smo rasprodali sve količine Collectors Editiona koje nam stižu (još prije 10-tak dana). Diablo 3 standardno izdanje nam stiže u velikom broj primjerka i za tu verziju igre neće biti problema, no Collectors Edition stiže u puno manjem broju te je taj broj već rasprodan (kupci koji su prednaručili već su uplatili unaprijed).
Radimo na tome da nabavimo dodatne količine Collectors Editiona. Ukoliko uspijemo nabaviti dodatne količine Collectors izdanja obavijestiti ćemo vam odmah isti dan. Uvijek možete prednaručiti Diablo 3 standard edition jer njega imamo i imati ćemo dovoljno primjerka
Ispričavamo se zbog ove neugodnosti, no nismo maknuli iz prednarudžba Collectors izdanje iz razloga što još uvijek neznamo da li ćemo uspijeti nabaviti dodatne količine. U svakom slučaju javiti ćemo vam čim saznamo nešto više od dobavljača
Lijep pozdrav, Vaš Infomark
Dakle, možda ce biti, a možda i neće... Ne pitam bezveze.
Ne interesira me obično izdanje, a ne čeka mi se neodređeno na CE.
Pa ako netko ima informaciju gdje će još biti raspoložen CE, nek mi javi! ;-)