Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.536.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Svijet Medija:

Poštovani,

Nažalost, sva količina Diablo Collectors Edition je rezervirana. Dostupna je još samo obična verzija igre Diablo 3.

Srdačan pozdrav

Infomark:

Poštovani,

jedna obavijest u vezi Diablo 3 Collectors Edition s obzirom da ste za isti napravili prednarudžbu.
Trenutno kako stoje stvari mi smo rasprodali sve količine Collectors Editiona koje nam stižu (još prije 10-tak dana). Diablo 3 standardno izdanje nam stiže u velikom broj primjerka i za tu verziju igre neće biti problema, no Collectors Edition stiže u puno manjem broju te je taj broj već rasprodan (kupci koji su prednaručili već su uplatili unaprijed).
Radimo na tome da nabavimo dodatne količine Collectors Editiona. Ukoliko uspijemo nabaviti dodatne količine Collectors izdanja obavijestiti ćemo vam odmah isti dan. Uvijek možete prednaručiti Diablo 3 standard edition jer njega imamo i imati ćemo dovoljno primjerka
Ispričavamo se zbog ove neugodnosti, no nismo maknuli iz prednarudžba Collectors izdanje iz razloga što još uvijek neznamo da li ćemo uspijeti nabaviti dodatne količine. U svakom slučaju javiti ćemo vam čim saznamo nešto više od dobavljača

Lijep pozdrav, Vaš Infomark

Dakle, možda ce biti, a možda i neće... Ne pitam bezveze.

Ne interesira me obično izdanje, a ne čeka mi se neodređeno na CE.

Pa ako netko ima informaciju gdje će još biti raspoložen CE, nek mi javi! ;-)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jbg trebao si prije rezervirati CE. Samo malo više od 2 tjedna je do izlaska. Možeš probat Algoritam ako već nisi. Ili neke strane shopove ako te ne smeta da te carina malo odere.

Ili idi po lokalnim PC shopovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 20:37 (gringo88).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

joooj ja bi htio box, ali bi htio i igrati odma u ponoć...Znam da je nekima to bezveze, ali za mene je to velika dilema {#}

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Moj PC  
13 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

^^ Ja zaboravio za današnji TV spot. CG je stvarno vrhunski.

Jel zna netko hoće li biti i kakav launch trailer. Tipa ko onaj iz Starcrafta 2. Taj trailer mi je bio baš epic napravljen, trebalo bi da izmontiraju tako nešto i za D3 uz filmsku glazbu :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

vjerujem da će bit nešto tome slično, ipak je to bllizard i ovo mu je jedna od najvažnijh igara. sigurno igra godine, koju izbacuju 2012 tako da očekujem neku vrstu spektakularne najave. bit će odbrojavanje ko za novu godinu, 10 9 8.... tako da tog dodatnog stimuliranja ljudi da zaigraju igru sigurno neće nedostojat.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
4mal kaže...

ovaj video je htio pokazat kako normal tezina u igri Path Of Exile je pljuga 

naspram normal tezini u D3 Beti 

Ovo me podsjeća na bf3 vs mw3 prepucavanja{#}, nemojte to sad počinjat ovdje, postoji p.o.e. tema pa tamo pljujte.

Osobno sam prešao obje bete i obje igre su mi odlične, iako očekujem da će d3 na kraju ipak biti puno bolji,

a što se tiče težine obje igre su približno jednako lagane na normal.

15 godina
Diablo 3
preorder - canceled

Stigli neki novi prioriteti ebig...a
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i posljedni spotlight... Wizard

Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Diablo 3

i onda neš' igral wizarda..pff

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vi koji ste potvrdili prednarudžbu u infomarku jeste dobili kakvu potvrdu nakon toga na mail da ste proknjiženi? Poslao sam im podatke ali nisam dobio nikakav odgovor više.

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Malo nostalgije. Fresh meat :)

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Vi koji ste potvrdili prednarudžbu u infomarku jeste dobili kakvu potvrdu nakon toga na mail da ste proknjiženi? Poslao sam im podatke ali nisam dobio nikakav odgovor više.

Nisam niti ja dobio nikakav odgovor .... Vjerojatno samo pošalješ podatke i to je to....

14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

proknjižili su te vrlo vjerojatno, ja sam im postavio pitanje dodatno i danas su mi odgovorili. da nisam, vjerojatno mi ne bi ništa replicirali. tako da pretpostavljam, da si proknjižen samo očito ne odgovaraju na te iznešene osobne podatke. al pusti poruku tjedan dana, nemoj je brisat za svaki slučaj da možda iz nekog razloga nisu.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
protjeran
Diablo 3

moram priznati da je ovo jedan od najgorih podforuma ili kaj vec,,za neku igru o svemu se pise osim o diablu 3,dojmovi ili kak to vec ide!!mislim da je 99posto ljudi fulalo temu,samo se prica narucio sam, kupio,dobio,imam ovu verziju,ovdje sam plati ovoliko kara mi je tolika i takoo u nedogled a nigdje diabla:-) i totalne gluposti koje nemaju veze s igrom!mislim da bi trebalo obrisati cijelu temu!!!Lp svima!{#} dajte malo o beti ipak su vidim svi igrali...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 19:39 (Stjepanj).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

moram priznati da je ovo jedan od najgorih podforuma ili kaj vec,,za neku igru o svemu se pise osim o diablu 3,dojmovi ili kak to vec ide!!mislim da je 99posto ljudi fulalo temu,samo se prica narucio sam, kupio,dobio,imam ovu verziju,ovdje sam plati ovoliko kara mi je tolika i takoo u nedogled a nigdje diabla:-) i totalne gluposti koje nemaju veze s igrom!mislim da bi trebalo obrisati cijelu temu!!!Lp svima!{#} dajte malo o beti ipak su vidim svi igrali...

Prelistaj par stranica unazad, za vikend u kome je beta bila aktivna samo se o njoj i raspravljalo. Sad pred sam izlasak normalno da ce ljudi piskarat o prednarudzbama, preloadima i slicnim stvarima. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja definitivno uzimam Barbariana {#}
kolje ko lud ;:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Ja definitivno uzimam Barbariana {#}
kolje ko lud ;:)

na večim težinama ćeš valjda ginut ko lud na pola metra od monstera a ja ću se lijepo skrivati sa witchdoktorom iza svojih petova{#}

16 godina
Diablo 3

Bok svima :)

Da li znate mozda koja ce cijena D3 biti u crovortexu ili gmc?

Razmisljam si da bi nekak ipak kutiju a najeftinije kaj sam nasel je kod infomarka 399kn, ako sam dobro pregledal "trgovine" u "lepoj" nasoj.

Naime onih, -10% na predbiljezbu kod crovortexa izgleda primamljivo, al djabe ako stave cijenu od 450kn npr kao algoritam.

Thx!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Teško da će ti igdje u HR box izdanje doć manje od 400kn, naravno uvijek imaš soluciju narudžbe CD-ključa gdje igra dođe 50 ili na par mjesta 70 kn niže. Al uglavnom ne očekuj neko veliko sniženje, mogla bi cijena i rasti nakon što se igra službeno pusti 15.05. Tako da je moje mišljenje, da ti je bolje da odmah sad izvršiš prednarudžbu, ja sam u infomarku naručio, cijena je prihvatljiva iako za neke je i to previše. Al ovakva igra, uvijek traži malo jače posezanje u džep. Sumnjam da će cijena Diabla 3, tako skoro padat najmanje godinu dana će se vrtit oko 400 kuna box izdanje. Inače blizardove igre drže cijenu jako dugo, jer su dobre. Starcraft 2 je bio isto 400 kuna, a sada nakon 2 godine je 300. Kao što vidiš, nije da nešto drastično cijena pada. Čak i CD.key dođe 260 kuna. Dakle, sam procijeni što ti je najbolje za napravit u ovom trenutku. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pošto je tema (očekivano) stagnirala,

evo jedno kratko pitanje za sve vas;

S kojim likom namjeravate zaozbiljno startati igru na releaseu?

Pretpostavljam da ste se kao i ja nakon zatvaranja bete zezali

sa class buildovima, čitali, informirali se...

Osobno (nakon odluke da ipak kupujem D3) idem na Witch Doctora,

naprosto mi paše po stilu igre i atmosferi. Novi moderni Necro reklo bi se, mada diskutabilno.

Imate li kakvih komentara ili saznanja oko Followera recimo...?

16 Barb
12 Witch Doc
8 Monk
11 Wizard
6 Demon Hunter
For shits and giggles.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Si pogledao možda http://eu.battle.net/d3/en/follower/ ?

16 godina
Diablo 3

monk... nekak mi je naslicniji paladinu i najbolje mi je sjeo u beti ^^

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Koliko od vas planira igrati HC!? Osobno se planiram jako kratko zadrzati na sc, samo da vidim pricu.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Koliko od vas planira igrati HC!? Osobno se planiram jako kratko zadrzati na sc, samo da vidim pricu.

Neznam baš ako bi tipkovnica i miš ostali čitavi da poginem na levelu 60 i to još zato jer mi se prekinuo internet...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam jedno pitanje ;)
Ja si mislim kupiti Diablo preko G2playa ali jel mi se prebaci igra nekako na Battle.net tako da mogu client skinuti sa njihove strane ili kako to funkcionira? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Nakon mnogo vremena provedenog uz svoga lika ne želim da mi se zbog neke gluopsti (tipa: pucanje interneta ili nekog opakog lagga) na ekranu pojavi poruka: "Your deeds of valor will be remembered". {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

2 0 hvala 0
17 godina
Rodić kaže...

Imam jedno pitanje ;)
Ja si mislim kupiti Diablo preko G2playa ali jel mi se prebaci igra nekako na Battle.net tako da mogu client skinuti sa njihove strane ili kako to funkcionira? 

Cim dodas igru na svoj Bnet moces skinut klijent. Svi koji su je kupili izravno Blizzarda mogu vec sad skinut preload.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Znaci sa kuonjom preko G2playa dobijem key da ga upisem u game clients?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Lega moj ti znači već igraš punu igru? Kakve dojmove imaš podijeli s nama? Pretpostavljam da si iz budućnosti jer mi smrtnici i da imamo kopiju ne bi mogli igrat dok ne otvore servere. Al aj kad si već tu reci koja je OP klasa da dobro odaberem odmah na početku.

I pričalo se o beti kad je bio open weekend. Većina nas ni nema beta key. Kasniš.

EDIT: Ne mogu odlučiti između Barba/Monka/Witch Doctora. Demon Hunter mi je isto odličan ali izbacio sam ga iz rotacije XD. Wizard me skoro ni ne zanima. Barb jednostavno pre moćno izgleda u armoru, Monk je brz i zabavan a Witch Doctor je prebolestan. Čini se kao skroz posebna klasa sa zanimljivim skillovima. Teška odluka XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 23:22 (gringo88).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice