Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

uspio sam jučer nabacit sat diabla ali igra je meni dobra i vjerujem da ću ju kupit a za grafiku po defoltu je anti-alising off 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

igra za današnje doba i mora biti malo pojadnostavljena da bi se bolje prodavala ne samo kod ljudi od 20-30 godina nego i mlađe 10-20 godina ja sam igrao diablo 2 malo prije bete i svidio mi se ali diablo 3 je za mene igra za kupit i igra vrijedna igranja ostatak goine (čak više za neke) ALI SVI OVO IMAJTE NA UMU DA JE OVO BETA VERZIJA koja po mojem mišljenju nije grafički unaprijeđenja od one stare privatne bete I JA BI RADIJE JAKO ZABAVNU I IGRIVU IGRU NEGO NEŠT ŠTO JE PREDIVNO ALI SRANJE ZA IGRAT 

14 godina
Sale_ds kaže...
Sale_ds kaže...
Stavio skidat, otisao u nocnu, kad se vratim kuham lonac kave i deri xD

Deri racku...doceko me neki error sa "send" prozorom i sad kad pokrenem launcher "updating setup files" i ne mrda...psmtr :/

To se i meni desilo. Deinstaliraj igru ili obriši Diablo 3 folder u program files, skini na novo igru ali isključi p2p opciju download preferences i sve će radit

imam muda
16 godina
vrx kaže...

-cooldown za ispijanje heath bočice

-cooldown između odabira magija po slotovima!

(...)

tehnički, to nije Diablo koji smo čekali ....pre jednostavno i poglupljeno

Pa ti si sam sebi kontradiktoran.

Prvo bi htio - god mode gumb, onda se žališ da je prejednostavno i poglupljeno.

Iskreno, jednostavno i glupo je bilo u D2 kada si s Barbarianom mogo pol mape na sebe navući, zaletit se u njih i onda silovati hotkey za potione. Nek se nitko ne ljuti, ali tako može i majmun igrati.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi sry ša ulećem sa ovako nubovskim pitanjem ali mene zanima kakva je igra diablo.. jel to neš slično ko wow pa se može raidat i pvp-at.. za bolje iteme i tako igra bez kraja ili je to rpg koji se može proć i to je to..

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

prođeš i gotovo , ali uvijek će te nešto vući da dobiješ ona bolji gear pa ćeš igrati još jednom pa još jednom .....

16 godina
Diablo 3

dobar dan,

jel netko mozda zna, dali cu morati diablo 3 merge-at sa battle.net acc?

naime ja igram wow a frend ce igrat diablo, ak me kuzite...

tj jednostavnije, imam na wowu mobile authenticator za wow a ne zelim to imat na diablu da frend moze igrat bez mene...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 10:05 (Srednji).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

prođeš i gotovo , ali uvijek će te nešto vući da dobiješ ona bolji gear pa ćeš igrati još jednom pa još jednom .....

onda ću ipak čekati guild wars II jer oču neku takvu igru neda mi se samo singleplayer

17 godina
Srednji kaže...

dobar dan,

jel netko mozda zna, dali cu morati diablo 3 merge-at sa battle.net acc?

naime ja igram wow a frend ce igrat diablo, ak me kuzite...

tj jednostavnije, imam na wowu mobile authenticator za wow a ne zelim to imat na diablu da frend moze igrat bez mene...

Jedini nacin je da stavis D3 na novi Bnet acc.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
skylore kaže...

ljudi sry ša ulećem sa ovako nubovskim pitanjem ali mene zanima kakva je igra diablo.. jel to neš slično ko wow pa se može raidat i pvp-at.. za bolje iteme i tako igra bez kraja ili je to rpg koji se može proć i to je to..

Igra je fenomenalna, i tko god voli akcijske igre bilo kojeg tipa, ja mu je preporučam. Neki ljudi pričaju da je ovo igra inteligencije, al ona to nikad nije bila, nikad nisi moro bit pretjerano pametan da bi je prešao. Težina će bit kao i prva dva nastavka, na nigh mare i hell tj. inferno. A normal je napravljen, da svi početnici koji se prvi put susreću s ovom igrom mogu zaigrat igru bez prevelikih napora. Nama koji smo iskusnjare, na normal će ići više manje glatko do sredine igre, al vjerojatno od acta 2 kreću malo žešći protivnici. I to je jedino bitno, a ne nekakvi skillovi, šta ti vrijede bodovi za skillove i atribute ako nema izazovnih neprijatelja tokom igre? Opet ponavljam, ja sam sa svakim likom u 2 do Mefista igro tako lako, da je to bilo smiješno za uspoređivat. A mefisto je bilo praktički već sami kraj igre, jer u paklu su bila samo tri izazova od kojih je najveći bio diablo i oni njegovi u katedrali zla. Jedino što se nadam da je u igri poboljšano, je težina igranja. Po meni iz acta u act, igra mora bit osjetno teža i izazovnija za igranje, a ne kao u 2 da se što je reko kolega gore zabijem u masu njih i sve ih pokoljem bez imalo uključivanja mozga i načina kako da ih pobijem. Jedini pravi izazov u diablo 2 originalu su mi bili oni Diablovi mobovi-minionsi u katedrali jer su bili inteligentni pa sam ih moro navlačit na sve strane da mi se odvoje i da ih lakše ubijem, pošto 10tak komada onako jakih zlotvora nisam bio u stanju ubit odjednom. E ako tako bude u 3ojci, al već od acta 2 da počne bit sve teže onda će igra bit pun pogodak. I samo se nadam, da je Bllizard uspio rasporedit težinu igre ravnomjerno. Dakle act 1 za početnike, act 2 za one koji su već malo iskusniji, act 3 za one koji već ipak znaju kako se treba igrat i borit u igri, i act 4 krajnje izazovan za igrače koji su stvarno sposobni i mozgom pobjedit diabla i igru, a ne samo zabijanjem i klanjem neprijatelja, već i određenom taktikom. Ako bude tako, a poprilično sam siguran da hoće onda nema teorije da netko bude nezadovoljan igrom samo zato što više nema solucije za neke stvari za koje je do ovog nastavka postojala opcija odabira.

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo po prvi put sam igrao Diablo i igrao sam s Monkom i mogu reci da me igra odusevila. Neznam zasto ju prije nisam igrao :D

S kime da prelazim sada? Dok se open beta nije zatvorila :)

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

S barbarianom, on obično zadovoljavi apetite većine igrača. On je ovu igru, barem meni i učinio toliko dragom. Da nije bilo njega u dvojki, i sada u trojki brijem da bi mi igra bila za 50 posto manje draga. Što jedan lik napravi, jedan lik napravi toliko da igra dobije totalno novu dimenziju, zato je ova igra specifična i među hitovima. Zato postoji opcija odabira između više likova-heroja, tako da svatko dođe na svoje.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrx kaže...

oprosti, ali tu se ne slažem s tobom ..

di je ta kompleksnost, kada ti je lik unaprijed definiran ,bukvalno jedina razlika između tvog  i mog :) npr wiza su itemi koje nosiš i rune na magijama...i ime lika naravno :D

kakvi hebeni cooldown i pyzdarije ...kupovanje slotova u stashu ?gtfo.... :)

Ne znam kako je to "lik unaprijed definiran" kada svatko odabire koje skillove će koristit. Problem talenata se pojavio još u WoW-u, te se pokazalo kako su stvarno nepotrebni. Prvo i osnovno zato što će uvijek postojati "najbolji talenti" koje će onda svi koristit. Drugo, popunjavanjem talenata uvijek se ili poboljšavaju skillovi/magije ili je poanta doći do te neke "must magije". D3 je to skroz izbacio, te uveo magije + rune. Dakle uvijek imaš sve magije samo si ograničen koju češ kada iskoristit ( GW style ), a runama jednostavno poajačavaš efekt tih magija. Kad smo kod cooldowna, u D2 je bilo preloše kada si mogao pit health potion do besvijesti, sada je ipak bitno i u kojem trenutku se piju ti potioni ( makar očekujem neke haste potove ). 

I razlika između likova bi trebala kao u SC2 bit određena upravo skillom igrača, a ne tamo nekim taletima i direktnim nadodavanjem atributa. Ti atributi u D2 su isto tako bili krajnje nepotrebni, puno je bolje kada "atribute" nadodajes indirektno lvl-om, te direkno itemima koje stavljaš na sebe. Mogu samo reći da je D3 za sve one koji su igrali WoW ili GW logičan odskok, jer uzima stvarno najbolje stvari iz navedenih naslova. Kao što sam naglasio, poanta D3 uopće nije Single player, već CO i PVP ( kada izađe ). Tko želi sigurnu kompleksnost igrat će i dalje SC2 i WoW ( od Blizzard naslova ), onaj koji želi "nešto novo" okrenut će se D3-u. Vjerujem da će dolaskom PVP patcha i taj naslov privuć dosta poklonika, ali teško da će ljudi zbog D3 quitat ostale Blizz naslove. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Di je najjeftinije za kupit diablo 3?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...

Ako ćeš box verziju u Infomarku je 399kn, u Svijetu medija isto tako, Collectors Edition je oko 750 kn, Algoritam kaže da nije raspoloživo trenutno a ako te zanimaju digitalna izdanja, onda baci pogled na allkeyshop. tamo imaju i ažuriraju listu s cijenama a i poudanost raznoraznih webshopova koji prodaju ključeve. Oko 300-320 kn su najjeftinije opcije, g2play.net je oko 370 kn, ali cijene osciliraju po nekoliko eura.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 13:20 (amanar).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma meni nije toliko bitan multiplayer i taj PvP, i ako ikako budem mogo probat ću igru na svim razinama preć bez pomoći ostalih igrača. Ne pali me pomisao, da hell ili inferno razinu pređem s tri četri igrača jer je "preteška". Možda se i odlučim za taj potez, al to će biti nakon barem 10tak pokušaja da ju samostalno pređem. Što se tiče tih atributa za koje su svi zapeli, pa nije to ono što čini razliku između likova. Svaki lik ima zaseban stil borbe, ne možeš se borit na isti način s DHunter i Monkom, ili Witch Doctorom i Barbarianom, dakle likovi su i dalje zasebna priča i neće bit sa svima moguće preć igru na težim razinama, jer će s nekima ipak biti lakše a s nekima teže. Tako da razlika i ovaj put između likova postoji, ali nije drastična kao npr u D2, gdje je s nekima bila teško prelazit igru već na normal a kamoli na night mare i hell. Jednostavno argumenti određenih "kritičara" igre, mi nisu logični i po mom mišljenju u igri se nije ništa drastično promjenilo, jer igra će sigurno biti osjetno veća i teža za prelazak nego dvojka. A razlika je samo u tome, što u nekim segmentima više mi ko igrači nemamo pravo izbora prije svega tu mislim na atribute koji se automatski levelaju ovisno o liku s kojim se igra. Ali to mi je i logično, jer barbar je uvijek mljeo sve pred sobom dok za neke od preostala četri lika to ne važi. Prema tome, neće se izgubit kompleksnost igranja, zato što se izbacilo soluciju vlastitog upgrejdanja skilova i atributa. Igra će bit osjetno izazovnija, nego što "kritičari" misle. Iskreno se nadam da je blizard vodio računa o težini igre, i da neće dozvolit reprizu "lako ćemo" prelaska ni na normal razini. Jer i na normal razini, mora bit određene težine igranja i neizvjesnosti u protivnom igra gubi na igrivosti, jer postane dosadnjikava kad nemaš nikoga tko ti se može dostojno suprostavit. Ono što je diablo serijal proslavilo, je taj potencijal da te netko ubije prilikom igranja, ako nema te "smrtne opasnosti" nema ni gušta za igranje. Ali zar blizard može napravit takvu glupost, pa izbacit proizvod koji nema nikakvu draž igranja? Ne da ne vjerujem da je to moguće, već sam siguran da će sadržajem razvalit dvojku u svim segmentima, a hard core igrači će svoju sposobnost i talent moć pokazat na hell i inferno razini, gdje će im vrlo vjerojatno i najobičnij minionsi zadavat glavobolje.

Šta zapravo želim reć, ljudi prerano je za zaključke o igri! Shvatite da je ovo samo vrh sante leda, odnosno samo mali komadić igre da bi se nešto konkretno moglo zaključit. Igra se promjenila u nekim stvarima dubinski, al to je bilo i očekivano, i da nije tako igra meni osobno ne bi imala smisla. Baš zbog ovih noviteta, jedva čekam izlazak igre da se u putponusti prepustim novim sadržajima koji će sigurno sami po sebi jamčit i kvalitetu igranja.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
amanar kaže...
Volvox kaže...

Ako ćeš box verziju u Infomarku je 399kn, u Svijetu medija isto tako, Collectors Edition je oko 750 kn, Algoritam kaže da nije raspoloživo trenutno a ako te zanimaju digitalna izdanja, onda baci pogled na allkeyshop. tamo imaju i ažuriraju listu s cijenama a i poudanost raznoraznih webshopova koji prodaju ključeve. Oko 300-320 kn su najjeftinije opcije, g2play.net je oko 370 kn, ali cijene osciliraju po nekoliko eura.

Zanima me digitalno izdanje:) Hvala pogledat cu.

Tu sam našao za 280 kn. samo neznam dali je ta stranica pouzdana.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
neaktivan
skylore kaže...
Zonitron kaže...

onda ću ipak čekati guild wars II jer oču neku takvu igru neda mi se samo singleplayer

Daj se malo potrudi istražiti nešto o igri. D3 je u velikom dijelu multiplayer igra (tj. CO-OP). Tj. možeš birati kako ćeš igrati.

Ne znam što točno želiš od igre, ali ne bih želio da zaobiđeš D3 samo zato jer nisi imao prave informacije o tome kakva je igra.

16 godina
Diablo 3

Which doctor kao auto-atk skill ima bacanje posuda koje sadrže pauke  {#}  {#}

http://www.youtube.com/watch?v=2vBnjv9tf9M
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skylore kaže...
Zonitron kaže...

Ma kaki single player. Isto tako moš reć i za MMO-e. Pređeš glavne raidove jednom i prešao si igru? E pa nisi i dalje igraš raidove da skupljaš loot. Taman kad skupiš sve što si mislio izađe patch sa novim contentom. Tako će biti i sa D3.SAmo što nemaš raidove i guildove nego co op po dungeonima.

D3 ti je manje više žanr za sebe. Ako nisi nikad ništa slično igrao (prethodne nastavke ili klonove) teško je za objasniti. Neki hibrid co-opa i online je. Svakako isprobaj. Nije kampanja/priča glavni i jedini motiv kao što pretpostavljam da si shvatio, kao u recimo Skyrimu. Multiplayer je razlog zašto igraš Diablo. Dungeon run-ovi i kasnije PVP.

Iako naravno ne sumnjam da ima ekipe koja bi rado Razor/Skidrow crack, jedan brzinski SP normal run i doviđenja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 14:34 (gringo88).
16 godina
Volvox kaže...
amanar kaže...
Volvox kaže...

Zanima me digitalno izdanje:) Hvala pogledat cu.

Tu sam našao za 280 kn. samo neznam dali je ta stranica pouzdana.

To su box izdanja ali kako mi se čini po ovome dostavljaju samo u Australiji {#} ali ovo je neka slična tvrtka ali pak nemaju Europu na listi ili ja to ne vidim dobro {#} Čini se da ništa od ovoga. Možda preko g2play padne na 300kn iako je velika potražnja pa će i to biti teško. Nakon izlaska moguće da se cifra spusti malo ali to je Blizzard, nije ni cijena za SC2 pala tako brzo.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel uspio ko uci na europske servere?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
pa beta je samo na US serverima
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Evo,završih Barbariana,Wizarda i Demon Huntera.

Ostalo mi se ne da,nadam se da ću si moći priuštit igru nekada

pa nek nešto ostane za tada.

Moram reći da sam se spajao bez većih problema danas.

Nema smisla dalje,nek stignu isprobat i drugi.

Sve u svemu,zadovoljan sam viđenim,mislim da će igra biti pun pogodak.

LP svim Diablo fanovima{#}

Old Insomniac
Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ja se ne mogu spojiti cijelo poslijepodne već! Katastrofa...

16 godina
Diablo 3

Ak je tko još za kakav coop battle tag je ButcherCRO#2161{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

meni je grafika odlična, ne ok, ne može proći, nego odlična, definitivno vrh u rpg žanru. taman tamna i stripovska koliko mislim da treba biti. tu su me totalno pogodili. ne kuzim likove koji briju na bf3 grafiku u rpg svijetu, ovo je TPS ne FPS i tako treba izgledati. fali mi da sam upucavam atribute ali na kraju se to ionako svede na google i kopiranje top slozenih buildova. vaznije mi je kako pametno sloziti skillove kojih ima stvarno jako puno u kombinaciji s runama. prica ce biti epska kao i uvijek ipak je to blizzard. nakon sat vremena pranja desna ruka mi otpada... biti ce da godine lagano cine svoje :) ne sjecam se takvih bolova iz d1 ili d2 :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
Diablo 3

Izbacila me igra, ali nije važno vidio sam kaj me je zanimalo i sa osmjehom bum čekal 15.05 da raidam Algoritmovu tamnicu  u Varaždinu!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Butcher kaže...

Izbacila me igra, ali nije važno vidio sam kaj me je zanimalo i sa osmjehom bum čekal 15.05 da raidam Algoritmovu tamnicu  u Varaždinu!

Uloguj se poslje bar da prihvatis Btag da mozemo 15.05 prasit okolo {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo sad i ja završio 2 put betu sa frendovima... igra je ok... ali prejednostavna. dobijes skill par klika misem i to je to... nikakvo mozganje kao prije. d3 ce bit orijentiran na cisti multiplayer i samo reži.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice