Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...
Badaboom kaže...

Ne znam šta ste vi očekivali od stress testa. A i generalno, beta nije preview ili demo nego testiranje.

Pa možda da i radi ili tako nešto ili je to previše?

Ja sam maloprije ušao i vidim da radi. Naravno da neće svo vrijeme raditi. Tko zna šta testiraju. Čekaj release i Starter Edition ako hoćeš isprobati demo kao čovjek.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Što znači error 3004?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
Badaboom kaže...

Ne znam šta ste vi očekivali od stress testa. A i generalno, beta nije preview ili demo nego testiranje.

Pa možda da i radi ili tako nešto ili je to previše?

Pa stvar radi ko metak.
16 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Što znači error 3004?

ništa :) join the club

vjerojatno previše usera u igri (tj nešto vezano sa kreiranim igrama)

Meni se javljalo i rješilo se samo od sebe nakon nekog vremena (10-15min).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Zura kaže...

Za nešto izašlo ove godine mogli su se malko više potruditi, mislim bez uvrede onima koji smatraju da grafika ništa ne znači u ovom tipu igara, ali neki trend s vremenom bi se ipak morao slijediti. Jbt. grafički engine je od 3+ godina stare igre, a teksture su isprane da nemožeš vjerovati.

Pa poanta i jest da je engine (ako se ne varam) napisan 2008. Ne možeš očekivati da će nešto što je u razvoju bilo (opet ako se ne varam) 7 godina, biti "so two thousand and twelve".

Znam da su na priču i questove stavljali ogromne resurse, tako da su nekoliko puta potpuno prelazili ispočetka po svakom actu i dotjeravali ga. Ako se ne varam, ne samo da svaka klasa ima svoj pozadinski lore, već svaka kombinacija klase + spola ima svoju priču. Znam da je sam Blizzard potvrdio da je ispočetka bilo zamišljeno kao i u ranijim nastavcima da možeš jedino birati klasu, a spol je preodaberen, pa su to mjenjali i spiskali masu love i vremena na implementaciju. Isto tako, što me šokiralo, Blizzard je reko da se atmosfera u priči drastično promjenila naspram onog početnog koncepta gdje je prije odmah sve bilo "tuga jad i čemer", a sada ide degradacija od "sunny" na "tuga, jad i čemer", pa ako im je ovo što smo u beti vidjeli sunny, onda kako faking izgleda taj "čemer"?

Ukratko, jednostavno Blizzard je stavio sve na priču i atmosferu, i to su glancali ko pseća jajca. Naravno, engine je onda ispao tako kako jest jer ga grize zub vremena. Opet kažem, po meni grafika je sasvim super. Štoviše u nekim djelovima je jako podsjeća na one flashbackove u Witcheru 2 koji mi izgledaju pre-faking-bolesno. Jednostavno volim taj "sin city" dizajn. Možda djeluje nekako nacrtan, ali jednostavno, meni osobno, bolje pogađa takav ugođaj. Možda je to i retardacija koju sam dobio jer sam odrasta na hrpetini stripova (Dylan Dog FTW!!!).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina

Evo što znaći svki error:

• Error 12 - This is an error we're still investigating but you can workaround it by simply changing your Battle.net account password to force your account information to refresh. Once changed you can change it back.
  •  
  • Error 37 - The server is full. This is likely due to us lower the concurrency cap to address an issue or error. The only solution is to keep trying to log in.
  • Error 3003 - Click Options, under Account change your region to The Americas. The open beta is only being held on US hardware.
  • Error 3004, 3006, 3007, or 300008 - These are all related to timeouts or creation errors for characters or games. These are server-side issues, and need to be resolved on the game side. There are no workarounds for these errors except to try again.
  • Error 315300 - If you're sure you're typing your correct account information, check to ensure no additional spaces were added before or after your email address. If that doesn't work try a completely wrong account name and wrong password, error, and then again try your correct Battle.net account email and password.
  • Error 24000 - Once logged in you may run into this error when attempting to start a game. We're aware and are working to resolve it as quickly as possible.
  • BF3:crna_bandera
    15 godina
    neaktivan
    Bukva kaže...
    Zura kaže...

Za nešto izašlo ove godine mogli su se malko više potruditi, mislim bez uvrede onima koji smatraju da grafika ništa ne znači u ovom tipu igara, ali neki trend s vremenom bi se ipak morao slijediti. Jbt. grafički engine je od 3+ godina stare igre, a teksture su isprane da nemožeš vjerovati.

Pa poanta i jest da je engine (ako se ne varam) napisan 2008. Ne možeš očekivati da će nešto što je u razvoju bilo (opet ako se ne varam) 7 godina, biti "so two thousand and twelve".

Znam da su na priču i questove stavljali ogromne resurse, tako da su nekoliko puta potpuno prelazili ispočetka po svakom actu i dotjeravali ga. Ako se ne varam, ne samo da svaka klasa ima svoj pozadinski lore, već svaka kombinacija klase + spola ima svoju priču. Znam da je sam Blizzard potvrdio da je ispočetka bilo zamišljeno kao i u ranijim nastavcima da možeš jedino birati klasu, a spol je preodaberen, pa su to mjenjali i spiskali masu love i vremena na implementaciju. Isto tako, što me šokiralo, Blizzard je reko da se atmosfera u priči drastično promjenila naspram onog početnog koncepta gdje je prije odmah sve bilo "tuga jad i čemer", a sada ide degradacija od "sunny" na "tuga, jad i čemer", pa ako im je ovo što smo u beti vidjeli sunny, onda kako faking izgleda taj "čemer"?

Ukratko, jednostavno Blizzard je stavio sve na priču i atmosferu, i to su glancali ko pseća jajca. Naravno, engine je onda ispao tako kako jest jer ga grize zub vremena. Opet kažem, po meni grafika je sasvim super. Štoviše u nekim djelovima je jako podsjeća na one flashbackove u Witcheru 2 koji mi izgledaju pre-faking-bolesno. Jednostavno volim taj "sin city" dizajn. Možda djeluje nekako nacrtan, ali jednostavno, meni osobno, bolje pogađa takav ugođaj. Možda je to i retardacija koju sam dobio jer sam odrasta na hrpetini stripova (Dylan Dog FTW!!!).

Blizzard je istaknuo na svojim konvencijama da im je generalna orijentacija prema stiliziranom grafičkom stilu a ne prema foto realnosti. Stilizirani stil je manje hardverski zahtjevan, omogućava veću bazu potencijalnih igrača i sporije zastarijeva.

Pucačine su recimo foto realistične, najzahtjevnije su i često benchmark za hardware, ali i brzo zastarijevaju jer koliko god se divili najnovijima, za 3-4 godine izgledati će loše i čudit ćemo se kako smo im se uopće nekad mogli diviti.

Warcraft 3 koji je star 10 godina i danas izgleda OK i prihvatljivo upravo zato što je grafika stilizirana strip/ crtić i svevremenska.{#}

16 godina
    Diablo 3

Ja prilikom logina dobijem 3003 error.

Prebacim u opcijama na Ameriku i opet ista priča. Što sad uradit ?

http://www.youtube.com/watch?v=2vBnjv9tf9M
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    Diablo 3

Meni je grafika sasvim solidna i više nego dovoljna za ufurat se u priču i atmosferu.

Interface design je isto OK, a prikaz itema i skillova vuče na WoW ali to mi se ionako sviđa pa nemam prigovora ni tu {#}

Za sada koliko sam uspio odigrati betu sa 2,3 lika - ukupno nekih 4-5 sati zadovoljan sam sa viđenim i mislim da ću na kraju zaigrati D3 iako sam bio pomalo skeptičan prije ovog vikenda.

Lijep pozdrav ;)
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    17 godina
    Diablo 3

odigrao je sa svim likovima osim sa monkom , igra je zarazna , mene je kupila
    jedva cekam 15.5 uck *yeah !

add me maky#1951 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 17:50 (4mal).
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Diablo 3

Volio bih da barem glavni likovi imaju malo više poligona al šta je tu je meni ne smeta. Odgovara mi taj njihov stil koji vuku još od prvog Warcrafta. I Diablo 2 je prilično šaren. Iako istina je da D3 malo više vuče na onaj Warcraftov gloom.

Ima super art style kao i sve prijašnje igre i neće loše zastarjeti kao tipa igra na Unreal 3 engineu kada izađe Unreal 4. Kad igram kampanje starijih Blizz igara kao Starcraft 1, Warcraft 3 pa i Diablo 2 ne bode me grafika u oči upravo zbog ugodnog art stylea.

1 0 hvala 0
    17 godina
    Diablo 3

jeli tko od vas skuzio da stutterira

igra dok je mjuza ukljucena tj stavljena na 128kbpsa

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:01 (4mal).
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    14 godina
    Diablo 3

Dali ikome trenutno radi?

1 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    Diablo 3

pomoć...upišem svoj battlenet acc i pass al mi neda da kliknem na login dafuq?

Moj PC  
    1 0 hvala 0
    17 godina
    Diablo 3

Yey upao sam na server! Barbarian timeee {#} I uparvo me izbacilo iz game, kad pokusam uci dobijem error 3420 serveri trenutno nisu dostupni. . . Whyyyy, ohhh whyyy. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
    Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:17 (D3ViL).
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    14 godina

dA... ja pokušavam već sat vremena i error 37..

16 godina
    Diablo 3

joj kad če da opet krene, još mi treba level i pol do beta capa sa barbom! I onda ak bu sreče valjda monk ili tko još zna!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    17 godina
    Butcher kaže...

joj kad če da opet krene, još mi treba level i pol do beta capa sa barbom! I onda ak bu sreče valjda monk ili tko još zna!

Ja cak razmatram da neidem van veceras, cuganje VS nolife teska odluka {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
    16 godina

ja nejdem van jer se budim u 2.ooh za na posao pa bi htio malo još odigrati pas masters battle net bastards!{#}{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
    14 godina
    protjeran
    Diablo 3

Kako je barbarian overpowered omg :D

Moj PC  
    2 0 hvala 0
    15 godina
    Diablo 3

ugašeni su serveri trenutno jel?=

Moj PC  
    1 0 hvala 0
    17 godina
    4mal kaže...

jeli tko od vas skuzio da stutterira

igra dok je mjuza ukljucena tj stavljena na 128kbpsa

nije

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
    Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:30 (Elles D.).
    15 godina
    neaktivan

D3ViL

nolife FTW

Someday we'll find it...the website connection...
    Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:32 (EraserHead).
    15 godina
    Diablo 3

Kakav je monk? Igrao sam sve klase i na moje iznenadenje ugodno me iznenadio demon hunter, poprilicno zabavna klasa za igrat. No moram reci da su sve klase zapravo dobro poslozene.

Jedino nisam stigao monka probat,posto cu igrati u punoj verziji barbara i nekog tko nije fajter xd. Ne znam takoder izmedu koga da se odlucim. Dvoumim se izmedu sve 3 klase.

Takoder wizzard mi djeluje jako mocno,barem po ovome u beti. Nekako mi witch doktor cudan mix,no zabavan za igrat.

http://tragumjetnosti.net/
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    15 godina
    Diablo 3

dal serveri rade ili samo meni piše da su offline za održavanje?

Moj PC  
    1 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan
    Diablo 3
    meni isto pise "maintenance"
    Dirt 3 -> Dino Bzik
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    thechosenfreak kaže...

Kakav je monk? Igrao sam sve klase i na moje iznenadenje ugodno me iznenadio demon hunter, poprilicno zabavna klasa za igrat. No moram reci da su sve klase zapravo dobro poslozene.

Jedino nisam stigao monka probat,posto cu igrati u punoj verziji barbara i nekog tko nije fajter xd. Ne znam takoder izmedu koga da se odlucim. Dvoumim se izmedu sve 3 klase.

Takoder wizzard mi djeluje jako mocno,barem po ovome u beti. Nekako mi witch doktor cudan mix,no zabavan za igrat.

DH i meni ugodno iznenađenje. Stvarno zabavna i dinamična klasa. Zasad sam isprobao Barba i WH i obje klase zabavne.

Monka sam baš sad i ja planirao al ne moš uć. Bitno mi je još njega/nju isprobat a Wyzard i Witch Doctor me ne interesiraju previše.

15 godina
    neaktivan
    Diablo 3

Evo da i ja napravim jedan osvrt na igru.

Problemi sa loginanjem i ostalo. Nikakav problem zato što je to open beta, sada ima 5 puta više igrača nego što će biti na release date.

Problema sa lagom nisam imao u 4 sata što sam igrao.

Classe su ok, možda mi je witch doctor malo preslab, ali možda sam to samo ja. Monk mi najbolje pristaje, i njega ću najvjerovatnije igrati kad izađe full verzija.

Dungeoni možda malo prerepetivni, ali mi to i nije problem.Grafika je odlicna, takva grafika mi nekako najbolje izgleda. Gameplay je odličan, i broj neprijatelja koji odjednom budu na ekranu je impresivan i drastično poboljšava gameplay i taj osjećaj zadovoljnosti.

Multiplayer mi je očajan ako neigraš sa nekim prijateljima. Svi se razbacaju po mapi ili ostanu afk.

Zvuk i glazba su fenomenalni i to je jedan veliki plus igri.

Atmosfera je odlična.

Jedan veliki minus igri je taj što je igra prelagana. Možda zato što je beta, ali ja sam prešao betu bez da sam itijednom bio prisiljen upotrijebiti potion ili healing spell.

Borba je odlična i dinamična.

TL:DR

pozitivno:grafika(barem meni),combat,zvuk,atmosfera,monk

negativno:prelagano,repetivnost dungeona,multiplayer

OCJENA:9/10

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
    Moj PC  
    1 0 hvala 1
    13 godina
    neaktivan
    Diablo 3

trenuto error 37 - server down - nekih 30ak minuta će ga resetirat

za one koji s epitaj kako u igru...

dakle koritite svoj Battlenet MAIL i PASS (ne zaboravite napravit TAG na battle.net ACCu)

, i to AMERICA server radi (jedini - eu ništa, azia - ništa) tako je redovito na BLIZZ PTR (test serverima)

kad upadnete unutra (spamaj te dok vas ne pusti), ne klikaj te ko ovce STAR,

već ispod imate opciju spajanja u neku od grupa 

odaberite random Quest (npr. lvl1) i spamajte taj group dok ne upadnete 

tako upadate skoro uvijek (potrebno također spamat neko vrijeme)

have fun , BQ

1 1 hvala 0
    15 godina
    Diablo 3

uguglajte "@Bashiok". Profil na tweeteru posta novosti u  vezi servera i svega ostalog:)

1 0 hvala 0
    Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice