Diablo 3 - Guest Key

poruka: 304
|
čitano: 53.676
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Diablo 3 - Guest Key
KASA kaže...

Vidio da ovi cjs keys prihvaćaju i alertpay a pošto na njemu imam nekih 3.6$ već više od godine i neznam što bi s tim odlučio sam onda naručit jedan key.

Piše mi awating payment makar su meni već oduzeli novce.... Pa javim kako je prošlo ako ikoga zanima

I ja sam se odlucio kupiti guest pass na csj keys samo meni je odmah oznaceno kao "Awaiting Fulfillment".

17 godina

Dobio sam od cjs-a neki anti fraud mail i traze, koliko sam shvatio, kopiju moje osobne ili nekog dokumenta pa da ce mi onda mailati kupljeni guest pass. Znali netko o cemu se radi i kako to zaobici jer ja im nemam namjeru to slati?

13 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Evo ja cu ti uslikati svoju osobnu i poslati ti sliku, ako vec ti ne zelis dati svoju; u zamjenu za guest pass key 1 :p

0 0 hvala 0
17 godina
tomynica kaže...

Evo ja cu ti uslikati svoju osobnu i poslati ti sliku, ako vec ti ne zelis dati svoju; u zamjenu za guest pass key 1 :p

Vidis, to uopce nije losa ideja. Trebao sam ja prvo pitati ovdje imali netko otvoren account na cjs da kupim preko njegovog a ja bih ga pocastio sa jednim guest passom. Mrzim po raznoraznim stranicama otvarati accounte i onda jos ostavljati svoje podatke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 22:01 (Eld).
15 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Ako mere guest key na PM. Fala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

To na cjs-u te pita samo ako ideš preko paypala, i to na 70% stranica koje prodaju keyeve ako kupuješ preko paypala te to pita. Jbg, paypal postrožio:))

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3 - Guest Key

ako moze key,(ako je moguce 2, za mene i dragu ako ne i 1 je ok)  hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3 - Guest Key

Ej ekipa se isplati poceti prije nego mi stigne prekosutra ? Ako da, nek mi neko posalje neki key bio bi zahvalan :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Eto u potrazi sam i ja za jednim keyem, da isprobam to čudo ponovno nakon desetljeća. Uzeo bi na cjsu da ne moram ostavljat nikakve podatke, a pošto moram igram na sreću ovdje :) Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Ako ima netko jedan key koji mu ne treba molim Vas mi da ga date na PM.Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Ako neko ima key viška neka se javi preko pm, za razmijenu jedino imam ponuditi D&D Online: Menace of the Underdark IGN Prime beta key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Ako netko ima guest key bio bih zahvalan da mi ga pošalje na pp.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...

To na cjs-u te pita samo ako ideš preko paypala, i to na 70% stranica koje prodaju keyeve ako kupuješ preko paypala te to pita. Jbg, paypal postrožio:))

Odgovorio sam ovima u CJS-u da nemam ni najmanju namjeru slati im kopije mojih osobnih isprava i da mi posalju guest pass ili da mi vrate novce. I .... poslali su mi guest pass :))) I Diablo se lagano instalira da i ja malo zaigram to cudo koje toliko hvalite. Pa mozda u neko dogledno vrijeme i nadogradim na full.

15 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

{#}jedan guest pass za D3. Na pm ili mvupora@yahoo.com plox.

Za uzvrat dajem ovaj krumpir i vječnu zahvalu.{#}

Most people work just hard enough not to get fired and get paid just enough money not to quit.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3 - Guest Key

Stigao i moj sa cj keys. sve ok,radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3 - Guest Key

Meni kad dode prekosutra ja cu vam dat svoje keyeve kad vec niko ziv nema... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3 - Guest Key

Evo zadnja 2-3 dana se borim da li pitati guest key ili ne.

Ipak sam pokleknuo, pa eto i ja pitam guest key ako neko ima ;)

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3 - Guest Key

ako neko ima guest key bio bih puno zahvalan ako mi moze dat ;)

fala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Ja sam uzeo sa cjs keys ali jos uvijek cekam anti fraud verification -.-

Zna netko koliko to traje?

0 0 hvala 0
17 godina
Danny V kaže...

Ja sam uzeo sa cjs keys ali jos uvijek cekam anti fraud verification -.-

Zna netko koliko to traje?

Ja sam im sinoc oko 21,30h odgovorio na anti fraud mail i danas oko 13,30h dobio approval mail.

14 godina
neaktivan

Si im slao samo dokument sa imenom, prezimenom i adresom?

17 godina
Danny V kaže...

Si im slao samo dokument sa imenom, prezimenom i adresom?

Kao sto sam napisao par postova prije odbio sam im poslati bilo sta i tako sam im i napisao u odgovoru na anti fraud mail i svjedno su mi poslali guest pass.

14 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Evo jedan guest pass, pa ko prvi, njegovo.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
qwe64 kaže...

Evo jedan guest pass, pa ko prvi, njegovo.

Idem si oduzet život, neko ga je claimao.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
Diablo 3 - Guest Key

pozdrav,,eto da se i ja nadovezem na sve ove poruke i ja bi molio jedan pass na PP..u zamjenu dajem CORSAIR AIRFLOW PRO...koji je u trgovini 350kn..hvala i lijep pozdrav{#}

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ Fear is good !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zagy15061984 kaže...

pozdrav,,eto da se i ja nadovezem na sve ove poruke i ja bi molio jedan pass na PP..u zamjenu dajem CORSAIR AIRFLOW PRO...koji je u trgovini 350kn..hvala i lijep pozdrav{#}

Znaci za key koji vrijedi 1 dan i koji kosta 1 funtu ces dat cooler od 350 kn, nice.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Diablo 3 - Guest Key

Joooooj i ja bi jedan pass {#} , dajem lotro (koji ne igram vec pun rac) acc s dva lika nekoliko podrucija (likovi 50 lv i 30 lv) samo za jedan pass!!!!!

(*cross-fire and rocket attacks*) Shepard: GARRUS! A little help over here? Garrus: Can it wait a minute, I'm in the middle of some calibrations!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako moze jedan pass na PM ili email: andrijaivic@hotmail.com bio bi zahvalan :)

17 godina
Mitch kaže...

Znaci za key koji vrijedi 1 dan ...

Od aktivacije ključa možeš igrati 30 dana + maksimalan lvl ti je 13.

To su ograničenja guest ključa. Ne znam otkud ti "1 dan".

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice