Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Deus Ex: Human Revolution
pad0branac kaže...

uff.. strašno kontradiktorna tema.. 

nisam je još probao, al čitajući sam shvatio da ima sve elemente koji mi se sviđaju i koje sam zapravo i očekivao..

al baš me zanima, dal se i ovaj deus ex može proći bez ispaljenog metka??? {#}

Ukratko, NE. To je veliki z*jeb developera jer su to tvrdili  trailer-ima ali možeš preć samo misiju bez bossa jer bossove MORAŠ priklati (metcima).

15 godina
protjeran

ukratko nemozes nikako

jer imas misija di moras eliminirati
da nekazem pocetak di nemos dalje ako crvendaci nisu mrtvi

sto je super

jer nije ovo glupi i gluplji  splinter cellda se samo suljas ko kaka curica

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 8:57 (ccfly).
14 godina
neaktivan

E sad moje mišljenje, uglavnom glavne mane igre su perspektiva u prvom licu (jakoooo ograničava vidno polje i zbog njega borba nije fluidna(barem meni koji sam navikao na napucavanje brzinom CoD-a)), sistem energije (npr. energija se koristi za najobičnije takedown-e i obnavlja se samo prvi dio, a nevidljivost i na najvišem stupnju sprži JAKO PUNO energije), bodovi za nadogradnju (praxis points) su otključani svakih sat, dva, strašnooo, a sad najgore (da može i gore :() municije jednostavno NEMA (npr. u sobi je desetak neprijatelja, a ja sa revolverom za kojeg ima 8 metaka na levelu (a za rafalke ima zamislite 20-tak ), strašno sam puno očekivao od ove igre i jakoo se razočarao {#}

16 godina
neaktivan

Ekipa imam problem, možda netko zna rješenje...

Nakon što neko neodređeno vrijeme igram igru ( 10-30 minuta ), odjednom mi se kompjuter ugasi, doslovno se sve crasha, te kad ga pokrenem nema slike, već moram restaritirati na kučištu i tek onda radi normalno, ovo mi se događa samo u ovoj igri, jeli itko naišao na išta slična, kako to riješiti?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nakon što neko neodređeno vrijeme igram igru ( 10-30 minuta ), odjednom mi se kompjuter ugasi, doslovno se sve crasha, te kad ga pokrenem nema slike, već moram restaritirati na kučištu i tek onda radi normalno, ovo mi se događa samo u ovoj igri, jeli itko naišao na išta slična, kako to riješiti?

This latest patch addresses:
A frequent issue for AMD/ATI hardware users that can cause the game to crash on startup.
Improvements to loading speed. The speed increase depends on machine spec and settings, but loading time improvements of over 50% have been measured on some machines.
Some control fixes:
Diagonal movement is no longer faster as intended.
Adjustments have been made to mouse sensitivity in response to user feedback.
Mouse sensitivity for X and Y axis can still be configured separately, but is now consistent when set to default settings.
The range of settings for mouse sensitivity has been adjusted to provide for more accurate adjusting.
The default mouse sensitivity has been altered to be somewhat less sensitive.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
17 godina

Pritchard me živcira lagano.....{#}

Ponaša se kao da je ljubomoran na Adama...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

2% i igra je downloadana hehehe. jedna od najočekivanijih igrica za mene je tu pa red je da se proba

Proud member of Lore Breakers

0 2 hvala 0
17 godina

Mislim stvarno... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
thuglife kaže...

This latest patch addresses:
A frequent issue for AMD/ATI hardware users that can cause the game to crash on startup.
Improvements to loading speed. The speed increase depends on machine spec and settings, but loading time improvements of over 50% have been measured on some machines.
Some control fixes:
Diagonal movement is no longer faster as intended.
Adjustments have been made to mouse sensitivity in response to user feedback.
Mouse sensitivity for X and Y axis can still be configured separately, but is now consistent when set to default settings.
The range of settings for mouse sensitivity has been adjusted to provide for more accurate adjusting.
The default mouse sensitivity has been altered to be somewhat less sensitive.

Snimio sam ga, uopće nije pomogao.

Ima tko još kakvu ideju?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

Probaj klasiku, zadnje drivere instalirati, a i provjeri temperature budući da je vruće ovih dana. Možda ti samo Deus Ex nešto više opterećuje komp od ostalih igara pa dolazi do veće temperature.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
protjeran

igra radi fantastično. jedva sam dočekao da konačno startam treći nastavak {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za one koji žele znati zašto je igra "narančasta". {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Očekivo sam bolje napucavanje, ljepšu grafiku, gameplay bolji i još mnogo toga. Odigro sam prvih sat vremena igru i već mi nije dobra, nemojte me krivo shvatit igra je zamiljiva i sve ali nije ono što sam očekivo. Pucanje je užasno.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheShadow kaže...

E sad moje mišljenje, uglavnom glavne mane igre su perspektiva u prvom licu (jakoooo ograničava vidno polje i zbog njega borba nije fluidna(barem meni koji sam navikao na napucavanje brzinom CoD-a)), sistem energije (npr. energija se koristi za najobičnije takedown-e i obnavlja se samo prvi dio, a nevidljivost i na najvišem stupnju sprži JAKO PUNO energije), bodovi za nadogradnju (praxis points) su otključani svakih sat, dva, strašnooo, a sad najgore (da može i gore :() municije jednostavno NEMA (npr. u sobi je desetak neprijatelja, a ja sa revolverom za kojeg ima 8 metaka na levelu (a za rafalke ima zamislite 20-tak ), strašno sam puno očekivao od ove igre i jakoo se razočarao {#}

Ukratko ti si od ove igre očekivao priglupog CoD klona na steroidima i onda se čudiš da si razočaran? -.-

NHF, ali drago mi je da si razočaran. U suprotnom bi ja odustao od ove igre u roku 2 minute. Jbte, tvoj post mi je kao da čitam tutorial: Kako u par koraka uništiti Deus Ex igru.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
TheShadow kaže...

Ukratko ti si od ove igre očekivao priglupog CoD klona na steroidima i onda se čudiš da si razočaran? -.-

NHF, ali drago mi je da si razočaran. U suprotnom bi ja odustao od ove igre u roku 2 minute. Jbte, tvoj post mi je kao da čitam tutorial: Kako u par koraka uništiti Deus Ex igru.

Ne reko je istinu, a istina boli. Najveća glupost u igri su takedownovi, kako da ja igram stealth kad mogu napravit 2 takedowna i šta onda alt tab sakrite se negdje i surfat dok se ne napune ili šta?, kakve energije mu treba da dođe do njega i mazne ga pištolje ful šut po glave ako mu nije dosta vrat mu okrene, idem probat još malo igrat možda mi se svidi mada teško.

15 godina
doktor1 kaže...
win32 kaže...

Probao sam igrat (tek sada sam je instalirao), ali mi se cini da mi graficka i procesor nisu bas neki najbolji odabir za ovu igru.

U biti, sve igre mi kasljucaju od kako mi je krepucnila Sapphire 4870x2, 2GB i kako sam presao na GTX460.....ova GTX-ica je poprilicno losija od navedene ATI (provjereno na vlastitoj kozi, na zalost....u daljnje rasprave sto se tice toga ne zelim ulazit, ali ne bih bezveze popljuvao vlastitu graficku karticu).

Bas radi lose graficke kartice me zanima na kojim tocno postavkama vi igrate.....pitanje ponajvise za ljude sa istom ili sl. grafickom karticom?

Ako nije problem da samo napisete sve postavke sto se tice grafike.

Hvala!

1920x1080, sve na max, AA=MLAA, 8xAF i igra ide na 45-60 FPSa. Nikakvih kašljucanja...

Mozda jeok zato sto imas x4 CPU, a ja x2 no moj je na 3.6 GHz cijelo vrijeme.

Ne znam sta trazi ova igra tocno i dali joj treba neki x4 CPU?

Evo trenutne postavke u MSI Afterburneru:

http://goo.gl/dxoo4

Ima netko kakav savjet sta dignit jos da bi radilo ok, ili zamjenit GPU? Bemu ona ATI 4870x2, 2GB je radila daleko bolje od ove GTX-ice a radi se o puno starijoj grafi.

Kada sam to pricao ljudima svi su me popljuvali i sada sam se u ovo uvjerio na vlastitoj kozi....na zalost.

Ako nece radit kako treba, idem opet na ATI 4870x2, 2GB (ako netko hoce neki trade neka mi posalje PM).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Ne reko je istinu, a istina boli. Najveća glupost u igri su takedownovi, kako da ja igram stealth kad mogu napravit 2 takedowna i šta onda alt tab sakrite se negdje i surfat dok se ne napune ili šta?, kakve energije mu treba da dođe do njega i mazne ga pištolje ful šut po glave ako mu nije dosta vrat mu okrene, idem probat još malo igrat možda mi se svidi mada teško.

Kužim što misliš ali svejedno smatram da je ovakvo rješenje bolje čisto iz razloga što bi realizam bio puno manje zabavan. Ovako sve to zahtijeva malo više mućkanja glavom i taktike. A ima i više nego dovoljno načina da se energija instantno napuni, kao i augmentacije koje na najvišem nivou jako brzo pune energiju. Uostalom to je i čar RPG elemenata kojeg Deus Ex ima. Da od "šmrkavaca" postaneš glavna faca u kvartu. A teško da tak nešto možeš napraviti u sat vremena koliko si rekao da si odigrao.

I vidim da prigovaraš na pucanje. Pitam se kako bi komentirao prvi Deus Ex, prema mnogima jednu od najboljih igara svih vremena. Tamo je na niskim levelima bilo nemoguća misija pogoditi nekoga s snajperom ili automatskim oružjem. Dok naravno nisi upgrejdao za to potrebne skillove.

Meni se čini da ima tu dosta novopridošlica koji nemaju ni ideje što je zapravo Deus Ex pa očekuju krive stvari.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 13:51 (ZC_Someone).
17 godina
proćerani kaže...
ZC_Someone kaže...
TheShadow kaže...

Tipična pljuvačnica jer to "nije kao COD"!! Ako želite COD od ove igre, omašili ste ceo fudbal. Dali ste igrali prvi dio Deus Ex-a? Igram na najtežem i imam municije. Kako nema municije. Metak u glavu i čovjek pada, ne trebam 18 metaka da ubijem jazavca.

Najveća glupost takedownovi?!? Pa možda se treba punit jer je Jensen bio praktički mrtav i ima mehaničke ruke? Pa nemože možda funkcionirat kao obična osoba. Zato i ma agumentacija za unaprijeđivanje tih, kao i drugih sposobnosti!!

Ljudi očito ne shvaćaju da ovo nije FPS tipa COD i slični naslovi! I onda takvi sude ovoj igri. Manite se ćorava posla!!

ššššš - možda su u šumi
14 godina
protjeran

Odkud vama da ja to uspoređujem sa COD-om?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ccfly kaže...

ukratko nemozes nikako

sto je super

Igra se u potpunosti može proći bez ispaljenog metka. Postoje na netu već brojne taktike za zahtjevnije okršaje.

14 godina
protjeran
Sinatra kaže...
ccfly kaže...

ukratko nemozes nikako

sto je super

Igra se u potpunosti može proći bez ispaljenog metka. Postoje na netu već brojne taktike za zahtjevnije okršaje.

Lol, da kad imaš 2 takedowna, šta poslje ih imaš jedno 10 maksimalno, i šta je to ništa, splinter cell mi je bolji od ovog i u igrivosti i u pucnjavi i u stealthu.

14 godina
protjeran

eto prošao onaj prvi level gdje idem spasiti taoce hehe. igra mi je fantastična makar nekako imam osjećaj kao da igram neku verziju mass effect, jednostavno vuče na to. ali uživam i želim da potraje što duže. kad je završim prvi put, obavezno igram još jednom tako da na dijalozima mijenjam odgovore i vidim gdje će me to dovesti hehe. u tome i je čar. pucanje je ok, fino na nišan i 1 metak u glavu. šuljanje je dobro i biraš hoćeš se maknuti od svih ili kao mad max uletjeti i bang bang. jedva čekam da vidim jače verzije augmentations {#}

ne znam, puno ljudi tu pljuje igru jer im se ne sviđa grafika-način pucanja-šuljanje- bla bla bla. to što se vama igra čini kao promašaj ne znači da mi ostali ne uživamo. pa ipak je to deus ex, dugo smo čekali

0 0 hvala 0
15 godina

Poceo igrat, za sada je ok.

Cak je i grafika ok na ovoj kartici...samo je malo stekala kod prve, pocetne animacije. 

Javim dojomove gameplaya nakon par sati igranja.

Graficki je ok, sada samo treba vidjeti dali je i igrivost na razini Deus-a.

P.S.

Dali imate ukljucen VSYNC i Triple Buffering?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 16:32 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
proćerani kaže...
Sinatra kaže...
ccfly kaže...

ukratko nemozes nikako

sto je super

Lol, da kad imaš 2 takedowna, šta poslje ih imaš jedno 10 maksimalno, i šta je to ništa, splinter cell mi je bolji od ovog i u igrivosti i u pucnjavi i u stealthu.

Pa  da u SC-u  si ima   30 takedowna /sarcasm 

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan

Meni je soundtrack predobar. Vec sam si skino ostale stvari od Michaela McCanna.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Supercalifragilisticexpialidoc kaže...

Meni je soundtrack predobar. Vec sam si skino ostale stvari od Michaela McCanna.

Savršen je,prvi put kad sam čuo ostao sam bez daha,svaka mu čast !!

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
neaktivan

Pretpostavka je majka svih zariba!!

Naravno da je moguće proći prvi dio bez ispaljenog metka..

Samo zato što ti daju strojnicu u ruke i par neprijatelja ne znači da moraš pucati na njih..

Već sama činjenica da su neki tako krenuli u igru znači da ne shvaćaju što je DEUS EX!!

Ovima kaj se igra ne sviđa imam jedan savjet:

Krenite alternativnim putem (googlajte ako neznate kaj to znači)

A ako vam se ni tada igra ne svidi, vratite se svojoj redovnoj razbibrigi i pustite ovakve dragulje znalcima..

Osobne zamjerke:

- grafički su boje preslične pa je korištenje "item highlighta" gotovo nužno kako bi se predmeti identificirali na gotovo identičnim podlogama

- AI bi mogao biti bolji, dok bossevi imaju previše healtha (na deus ex difficulty)

Ne, ne zamjeram što se moram boriti protiv bosseva jer ovo nije "hello kitty" igra..

Nekad je svijet okrutan (posebice DE svijet) i ne smeta mi što moram upokojiti par likova (dok mogu proći ostatak igre bez ispaljenog metka)

17 godina
neaktivan

odigrao do kraja na najlakšem nivou... ova igra najviše sliči originalnom deus exu prebačenom u današnje vrijeme u biti sliči kao jaje jajetu po atmosferi, naravno tu su moderne điđe, unaprijeđena grafika (iako ne na nivou koje pružaju neki drugi moderni grafički enginei), sustav zaklona, efekti etc., priča je fenomenalna, dakle jako sam zadovoljan igrom i hoću još (malo je prekratka za moj ukus ali vrlo dugačka za današnje standarde), preporuka svima koji su igrali i svidio im se originalni deus ex jer će im se vjerujem isto tako svidjeti i ovaj, igra nije ni trznula na dx9 i maxanim postavkama pogledati pod moj PC za više infoa

BTW, jel itko uspio nadograditi sve augmente, meni nije pošlo za rukom... može li se uopće?

najbitnije u životu je sve
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

odigrao do kraja na najlakšem nivou... ova igra najviše sliči originalnom deus exu prebačenom u današnje vrijeme u biti sliči kao jaje jajetu po atmosferi, naravno tu su moderne điđe, unaprijeđena grafika (iako ne na nivou koje pružaju neki drugi moderni grafički enginei), sustav zaklona, efekti etc., priča je fenomenalna, dakle jako sam zadovoljan igrom i hoću još (malo je prekratka za moj ukus ali vrlo dugačka za današnje standarde), preporuka svima koji su igrali i svidio im se originalni deus ex jer će im se vjerujem isto tako svidjeti i ovaj, igra nije ni trznula na dx9 i maxanim postavkama pogledati pod moj PC za više infoa

BTW, jel itko uspio nadograditi sve augmente, meni nije pošlo za rukom... može li se uopće?

Ne vjerujem da se može..

Onda izbor ne bi imao svoj puni smisao, a sa njime ni igra..

15 godina

Igra je prehebena! Naravno, onima koji ne vole cyberpunk mozda se ni nece svidjeti, ali onima koji nije nepoznata(dapace) npr ova ili ova stranicu nema sanse da im se igra ne svidi!

To je kaoo da ljubitelji cyberpunka kazu da im Blade Runner nije dobar film!

Deus Ex je cyberpunk remek djelo, pravo osvjezenje...napokon! Igra koja se kupuje i ide pod obavezno u box kolekciju!

Moj PC  
5 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice