Destiny 2

poruka: 496
|
čitano: 119.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Destiny 2

Pa jel igra tko? Dal nije to danas izađlo?

dojmovi?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Destiny 2

Večeras u 19h izlazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Destiny 2

Stigao ženi key sa g2play preordera, danas u 11:26 ujutro. Aktivirano na bnet-u, instalirano i sad čekamo 19:00 večeras 

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Destiny 2

skida se ... 

jel ste uzeli? 

IG : _itsmoriarty
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 15:57 (siick_bubble_gumm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Destiny 2

E nisam zna ovo za D2 key kada kupis GTX 1080 karticu ffs,  kupia sam 1080 pocetkom miseca i D2 par dana prije za punu cijenu QQ

P.S. ako planirate igrati u klanu, ponavljam poruku od prije par strana.

Imam klan koji sam napravia s par prijatelja, za sad primamo manje vise sve aplikante.

Nema nikakvih prevelikih ocekivanja od membera bar za pocetak, svak igra svojim tempom, kada dignemo level organizirat cemo nekakve strike/crucible/trials/raid runove, alli otom potom.

Also bit ce stranaca u klanu pa ce sluzbeni jezik bit Engleski, ali naravno da ako ste u kanalu s hrvatima da mozete pricati hrvatski.

Dodajte me na bnetu ako zelite invite: Ashelor#2806 , samo stavite notu kada posaljete friend req, tipa "Destiny 2 klan" da znam o cemu se radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Destiny 2
Znači ja moram uzet key jel necu stic do banke koja je naj pouzdanija stranica za uzet key nebitna je cijena samo da nije veća od 60 eura ko offical naravno?
http://steamcommunity.com/id/BluePill/
16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Znači ja moram uzet key jel necu stic do banke koja je naj pouzdanija stranica za uzet key nebitna je cijena samo da nije veća od 60 eura ko offical naravno?

Ja imam 140+ igri u G2Play library-ju.. mislim da sam jednom samo imao problem s keyem. Mogu ih preporučiti. Upisi GOCDKEYS kod za dodatnih 4% popusta prilikom checkouta.. to sam nasao negdje na netu - meni je radilo. Cijena je pred 2 mjeseca bila 33 eura, sad je 50.99e dakle 9 eura jeftinije nego na bnet-u.

Key dobijes ovako.. sliku cd-keya iz retail verzije pa redeemas na bnet store.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 17:01 (mrsmith).
12 godina
neaktivan
Destiny 2

Stigao do banke da stavim na visu pa sam uzo offical key sa blizzard aplikacije skida se na ssd upravo,sad me zanima kak ce igra radit na GTX 1080 Ti !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Stigao do banke da stavim na visu pa sam uzo offical key sa blizzard aplikacije skida se na ssd upravo,sad me zanima kak ce igra radit na GTX 1080 Ti !

Radit ce odlicno sigurno. Meni na 1080 radi na 1440p rezi max details sve na preko 100fps. Žena koristi 1050Ti na high detaljima u FHDu na 70-80fps. Naravno, ovo je sve bazirano na beti koja je bila.

12 godina
neaktivan
Destiny 2

Kaj onda ocemo nas par kojih igra na neki discord doc da igramo u 4 - ero?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Destiny 2

Vidim da je dosta nvidia korisnika, jučer izašli game ready driveri za Destiny 2.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ BattleNet uplay: StariGAD_HR
Moj PC  
3 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Destiny 2

Pozdrav ekipa ako netko hoće od danas da igra da si izmjenimo nickove na Bt.Inače Destiny 1 veteran i Destiny 2 svi likovi na max 305 lightu pređeni prestige raidovi.

prelazim na pc master race pa ako netko hoće neka me doda na battlenetu:DKiNG#21973

0 0 hvala 0
17 godina
Destiny 2

Evo i ja kupio preko Kinguina i kljuc stigao u roku od 3 min. Slobodno me dodajte: Sova#2983    

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Destiny 2

Evo i moj nick pa tko želi neka doda. StariGAD#2592

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ BattleNet uplay: StariGAD_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Destiny 2

AJ UPDADAJTE 

https://discord.gg/JrNkhgn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Destiny 2

Onako na prvu loptu, igra je super, barem sto se singleplaya tice

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Destiny 2

Kakva je igra, jel se isplati kupnja, na 1080ki bi trebala ići kako treba jel

0 0 hvala 0
17 godina
Glavas_ZG kaže...

Kakva je igra, jel se isplati kupnja, na 1080ki bi trebala ići kako treba jel

Leti na 1070, pa onda valjda i na 1080.

17 godina
neaktivan
Kakva su ovo bedasta pitanja? Jel igra radi na 1080-ki? Koja igra ne radi na to grafičkoj? Destiny 2 radi na PS4, kak neće na grafičkoj koja košta duplo više od najjačeg PS-a...

Kaj imate male luleke, pa se ovak hvalite grafickim karticama :)

4 0 hvala 0
16 godina
Destiny 2

Treba se pohvalit. Sta ce ti 1080 ako komsiluk nezna da je imas. Dzaba si je kupio

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Destiny 2

Brat je igrao na GTX660 2GB u FHD rezoluciji (doduse sve na low/medium) pa je imao 40-60 fps  ...naravno da leti na 1080ki. Igra je bas brutalno dobro optimizirana, sto jest jest.

Evo random video s Youtube-a:

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 8:32 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

......

I prijatelju... valja li šta ta igra?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Soldier977 kaže...
mrsmith kaže...

......

Ako volis diablo loot style igru u open world FPS okruzenju onda je ok :) Stigli smo samo 2-3h jucer igrati jer se mali budio stalno, ali djeluje dosta dobro na prvu ruku. Igrao sam D1 na PS4 pa mi nije novost i sviđa mi se koncept. 

16 godina
Destiny 2

Ljudi pazite se ako imate aktivno nešto od ovog navedenog software-a... bannaju bez milosti. Nema povrata, nema odgovora natrag, ništa - samo čisti instant ban. Pun kufer ljudi je bannano jučer nakon 5min što su bili u igri ili čak u glavnom meniju.

EDIT: Ukratko, bilo kakav code injection software / overlay će rezultirati perma banom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 8:59 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Stigao ženi key sa g2play preordera, danas u 11:26 ujutro. Aktivirano na bnet-u, instalirano i sad čekamo 19:00 večeras 

i šta je bilo u 19:00h ? 

17 godina
Destiny 2

Which Exotic to Pick (Riptide Quest Rewards) - Destiny 2 PC

Destiny 2 PC PVP: It doesn't even feel like the same game

Why EVERYONE in Destiny 2 Sounds so Familiar

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mrfloyd kaže...
mrsmith kaže...

i šta je bilo u 19:00h ? 

Kakav je ovo sarkazam seronjo?  Pa samo sam javio ljudima da su keyevi s G2Play-a poceli stizati...

Ali eto ako te baš zanima, u 19:00 je bilo sranje jer se dijete probudilo tako da smo launch igre odgodili za 21:00 dok se najeo i ponovno zaspao 

17 godina
mrsmith kaže...

Ljudi pazite se ako imate aktivno nešto od ovog navedenog software-a... bannaju bez milosti. Nema povrata, nema odgovora natrag, ništa - samo čisti instant ban. Pun kufer ljudi je bannano jučer nakon 5min što su bili u igri ili čak u glavnom meniju.

EDIT: Ukratko, bilo kakav code injection software / overlay će rezultirati perma banom.

Svašta... imam FRAPS uvijek instaliran, boota se sa windowsima. Sitan je pa mi ne smeta, ne koristim FPS overlay u njemu nego mi na G15 tipkovnici prikazuje FPS-ove. Ali u u D2 ionako ne funkcionira. Pokušao sam okinuti par screenova i nula bodova. Možda je stvar u tome da nemam najnoviju verziju nego 3.5.9 iz 2012. (barem sudeći po file date-u), mada ni najnovija nije puno novija 3.5.99 je iz 2013.

Sa OBS-om sam juče snimao prvih 40ak minuta igre i šljakalo je OK. Nikakav stream, overlay ili bilo što, samo screen record jednog display-a, neovisno što je na njemu, snima i windowse, ne samo aplikaciju tako da nije inject.

Baš sam prošao prvi članak i tamo samo kažu da postoji inkompatibilnost između tih nekih third party aplikacija i Destiny-a, nigdje se ne spominju banovi zbog toga. Brzinski sam preletio drugi članak i tamo ne spominju nigdje third party aplikacije ovog tipa, samo one koje utječu "ponašanje" igre, tj. cheatove.

Probao sam se jutros logirati i sve štima, normalno sam u igri, nikakva obavijest, warning ili ban. Sve mi se čini da su ovi koji su dobili bananke radili nešto drugo.

*EDIT*

Javio se i Bungie oko toga, kažu da banovi nisu zbog aplikacija

https://twitter.com/ShockAndShaw/status/923033887269257216

https://www.bungie.net/en/Forums/Post/236577699

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 10:40 (Solo761).
13 godina
mrsmith kaže...
Soldier977 kaže...
mrsmith kaže...

......

Ako volis diablo loot style igru u open world FPS okruzenju onda je ok :) Stigli smo samo 2-3h jucer igrati jer se mali budio stalno, ali djeluje dosta dobro na prvu ruku. Igrao sam D1 na PS4 pa mi nije novost i sviđa mi se koncept. 

Diablo 1 tamo negdje '98. mi je bio odličan 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
mrsmith kaže...

Kakav je ovo sarkazam seronjo?  Pa samo sam javio ljudima da su keyevi s G2Play-a poceli stizati...

Ali eto ako te baš zanima, u 19:00 je bilo sranje jer se dijete probudilo tako da smo launch igre odgodili za 21:00 dok se najeo i ponovno zaspao 

Eh eh, sad dijete se probudilo.....te spike Špelcu jebaču prodaji, priznaj da si joj klasičnu sačekušu priredio i backstab! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice