Nevjerojatno, ali još guštam pomalo Dead Space ("guštam pomalo" je izraz koji se odnosi i na suhomesnate delikatese ) i što sam bliže kraju to sam uvjerenja da je to najbolji SF horror od Alien vs Predator 2.
Osim onog dojma nespretnog (clumsy rekli bi strani recenzenti) hodanja lika, sve je filmski predobro i zabavno. Goran i njegova ekipa koji su spomenuli repetitivnost misija trebali su igrati do kraja i zapravo imati na umu da Isaac svojim "repetitivnim" akcijama osposobljava Ishimuru da proradi i uništi sve prijetnje unutar svojih prostorija. Sasvim normalan inženjerski posao u ovakvoj priči, a usput je toliko filmske akcije i raznovrsnosti, raznih taktika, filmskog igranja fokusom, svjetlom, jezivim zvukovima, stasisom, kinesisom, plamenobacačem, letećim oštricama, uz rješavanje jednostavnih zagonetki prolaska kroz opasne hodnike, da je jako zabavno.
A clumsy hodanje u rudarskom odjelu je logično kad se uzme u obzir gravitacijski mehanizam i teške čizme. Još kad se na nekom gejmerskom mišu podesi ubrzanje, milina. Pa ono skakanje u djelovima bez gravitacije...
Ljudi, pa onaj ripper za rezanje monstera je zakon, toliko komadanja, a radi dosta dalje nego obična motorna pila.
Eto, toliko, za sad. Ne da mi se završiti, sve epizodu po epizodu...