Dead Space 3

poruka: 385
|
čitano: 80.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dead Space 3
lmutak kaže...

Jel moguce ikako narihtat da vsync lock bude na 60 fpsa umjesto 30?

Sa vsync-om radi na 30 fpsa i vidi se stutter (igra koristi magicnih 7-15 % grafe) ,

a bez vsync-a grafa radi bezveze na 100% i vidi se screan tearing.

Ja sam preko MSI afterburnera locka na 60 - SLIKA

Dakle MSI Afterburner - RivaTuner SST - dodat deadspace3.exe te zaključat rate na 60, (ili koji god već)

Veća donja slika

ššššš - možda su u šumi
14 godina
lmutak kaže...

Jel moguce ikako narihtat da vsync lock bude na 60 fpsa umjesto 30?

Sa vsync-om radi na 30 fpsa i vidi se stutter (igra koristi magicnih 7-15 % grafe) ,

a bez vsync-a grafa radi bezveze na 100% i vidi se screan tearing.

Krivi ce biti pirati za losu prodaju na PCu a ne 111$ "vrijedno" govno od porta gg

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 18:13 (dad0r).
15 godina
Dead Space 3

Radi super sa MSi afrterburner

Edit: sa msi sfterburnerom mi je i dalje vidljiv screen tearing neznam zasto al uspio sam sa programom

Radeon pro ak nekog zanima

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 18:30 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Došao do Chaptera 3, (od njih 19) i zasada mi je igra atmosferičnija i bolja od Dead Space 2)

I vjerovatno treba prije igranja namjestiti brightness.. Meni je na default logo koji se treba jedva vidjet osvjetljavo sobu...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 18:33 (doktor1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dead Space 3

evo par slika

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Izgleda super.

Steta kaj je Visceral pod EA, jer ce ova igra nazalost skroz zakazati zbog toga.

Mrznja prema EA i njihovoj novcanoj politici je trenutno prevelika.

A da su debili, jesu.

Steta, jer ova igra izgleda vrlo interesantno, a i cijeli serijal ima jako puno potencijala.

17 godina
Dead Space 3

Meni je bolja i od jedinice i od dvojke; evo malo detaljnije plus slike.

Zbilja su napravili odličan posao, ali sa onom pohlepom i bahatosti od onoliko DLCa su usrali sve! Zgadili su se mnogim ljudima!

I da, bio sam počeo na hard, ali sve ispod impossible je bezveze. Osjećaj nemoći nad beštijama i potrebe za opreznosti na impossible dolazi do izražaja, (makar u početnih tri sata, z aposle neznam). treba uzet u obzir da i oružja i odjela nadograđujemo, a kada uz to sa sobom nosim 10 medipackova i 50 plasma cutter municije na HARD igra ne pruža preveliki izazov. Sve sam prethodnike prešao na najtežem tako da ću i ovaj.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Još neću donositi konačni sud, ali nakon cca 40 min ovo mi je najgori dio u serijalu. Od atmosfere ni "a" nisam osjetio jer beštije skaču svuda i iz svakog kuta. Previše akcije, previše municije i medpacova, premalo straha za sada. S tehničke strane par godina iza s vidljivo ispranim i konzolastim texturama. Stvarno se nadam da me kasnije čeka dio s više atmosfere i pravim horrorom. Za sada mlako, slab prvi dojam i ni obrvu još nisam digao od eventualnog strašnog elementa. Sutra još dojmova kad skupim više playtimea.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Još neću donositi konačni sud, ali nakon cca 40 min ovo mi je najgori dio u serijalu. Od atmosfere ni "a" nisam osjetio jer beštije skaču svuda i iz svakog kuta. Previše akcije, previše municije i medpacova, premalo straha za sada. S tehničke strane par godina iza s vidljivo ispranim i konzolastim texturama. Stvarno se nadam da me kasnije čeka dio s više atmosfere i pravim horrorom. Za sada mlako, slab prvi dojam i ni obrvu još nisam digao od eventualnog strašnog elementa. Sutra još dojmova kad skupim više playtimea.

Ovaj serijal nikada ni nije bio "pravi horor". U prvih tri sata igranja kretanjem po CMS Roanoke te CMS Greely je atmosferičnije od cijelog Dead Space 2 naslova, (osim povratka na Ishimuru). Igraj na imposible pa neće biti previše municije i packova, vjerovatno i ta težina je tu za one kojima je ovo ispod prelagano.

I teksture uopće nisu isprane. Koje vanilla igre ti igraš na računalu a da imaju toliko bolje teksture?

Stroj u pozadini - oštre teksture, sva ova bijela slova u većini naslova budu samo zamrljane teksture dok ovdje to nije slučaj

Zar je ovo zamrljano? Posteri, grafiti, panoi

I ovaj brod je pun detalja i dobrih tekstura, a snjeg i led uz AC3 koji također to ima odlično napravljeno izgledaju odlično

Ispucani zid izbliza....

Još jedan bliski pogled i tekture su vrlo dobre...

A i sami su rekli da će napraviti "običan port", ali to za "običan port" izgleda vrlo dobro.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 9:07 (doktor1).
17 godina
Dead Space 3

S teksturama manje bitno, ali ove slike što si stavio imaju super osvjetljenje, ostalo nije nešto (nije mi to najbitnije, samo velim). A za atmosferu jesi vidio da sam napisao nakon 40 minuta. Večeras nastavljam, pa javim prave dojmove. Onda možemo raspravljati kako treba {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

S teksturama manje bitno, ali ove slike što si stavio imaju super osvjetljenje, ostalo nije nešto (nije mi to najbitnije, samo velim). A za atmosferu jesi vidio da sam napisao nakon 40 minuta. Večeras nastavljam, pa javim prave dojmove. Onda možemo raspravljati kako treba {#}

Jako bitan faktor koji je odrađen odlično. Jesi došao na CMS Roanoke?. Jer ako nisi onda još igra nije niti počela...

Sviđa mi se šta kada napravimo neko svoje oružje nije fiksno već ga možemo ponovno modificirat, (ipak je gospon Klark inžinjer prije svega).

Imao sam Plasma Core kao sekundarni dio sa kojim bi nokaurirao sve ispred mene, no tada sam rastavio pušku ssa kojom sam došao i pod sekundarni sam stavio Military Engine da vidim kako će frcerat...

ššššš - možda su u šumi
12 godina
doktor1 kaže...
Lovac kaže...

Ovaj serijal nikada ni nije bio "pravi horor". U prvih tri sata igranja kretanjem po CMS Roanoke te CMS Greely je atmosferičnije od cijelog Dead Space 2 naslova, (osim povratka na Ishimuru). Igraj na imposible pa neće biti previše municije i packova, vjerovatno i ta težina je tu za one kojima je ovo ispod prelagano.

I teksture uopće nisu isprane. Koje vanilla igre ti igraš na računalu a da imaju toliko bolje teksture?

Stroj u pozadini - oštre teksture, sva ova bijela slova u većini naslova budu samo zamrljane teksture dok ovdje to nije slučaj

Zar je ovo zamrljano? Posteri, grafiti, panoi

I ovaj brod je pun detalja i dobrih tekstura, a snjeg i led uz AC3 koji također to ima odlično napravljeno izgledaju odlično

Ispucani zid izbliza....

Još jedan bliski pogled i tekture su vrlo dobre...

A i sami su rekli da će napraviti "običan port", ali to za "običan port" izgleda vrlo dobro.

super izgleda, prešao prva dva dijela nekoliko puta, mogao bi i ovaj :)

12 godina
protjeran
Lovac kaže...

Evo i hejtera, baš sam se pitao kad će prvi dogmizat

16 godina
odjavljen
KonorKenvej kaže...
Lovac kaže...

Evo i hejtera, baš sam se pitao kad će prvi dogmizat

lol, čovjek lijepo napiše i argumentira i sad je hejter... Po demu, meni je igra sranje i nema teoretske šanse da je kupim. a koliko me sječanje služi dobar dio vas je odlučilo ne igrat igru kad ste vidjeli koliko day onE DLC-a.. što se desilo?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Dead Space 3
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
Lovac kaže...

Jako bitan faktor koji je odrađen odlično. Jesi došao na CMS Roanoke?. Jer ako nisi onda još igra nije niti počela...

Sviđa mi se šta kada napravimo neko svoje oružje nije fiksno već ga možemo ponovno modificirat, (ipak je gospon Klark inžinjer prije svega).

Imao sam Plasma Core kao sekundarni dio sa kojim bi nokaurirao sve ispred mene, no tada sam rastavio pušku ssa kojom sam došao i pod sekundarni sam stavio Military Engine da vidim kako će frcerat...

Sad sam na Roanoke-u. Dojam jeste malo popravljen i ovo sad više naginje ka prethodnicima. Ima mraka, umjerenu količinu neprijatelja i osjećaj samoće. Šteta samo za onaj početak koji pretpostavljam može odbiti mnogo igrača načinom na koji je prezentiran.

EDIT: @KonorKenvej
Što ti je to trebalo? Kakav hater? Pročitaj još jednom što sam napisao... Nikako ne hejtam i veliki sam fan DS1&2, pa sam ovo s guštom čekao i ostao razočaran početkom... Kao što vidiš stvari su se malo popravile i Roanoke ima ono nešto što je vuklo ranije. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 16:03 (Lovac).
12 godina
Shai Hulud kaže...

Odigral demo i meh, nije to za mene, dosadnjikavo, najobičniji TPS. Jedino su grafika i zvuk dobri, ostalo nula bodova za mene. Gears of War serijal npr. mete pod s ovim.

Nikad nisam kužil zakaj ljudi svrstavaju ovaj serijal u survival horror s kojim nema apsolutno nikakve veze. Jedinica i dvojka su mi isto bile dosadne igre koje sam ugasil jako brzo - ajde na jedinici sam ugasil tek nakon par pređenih chaptera jer sam očekival nekaj više od tolko hvaljene igre. Još oni dosadni 'čudovište iz ormara' kak ti scary momenti koji ne bi ni malu curicu trznuli kolko su sforsani... Ak je ovo današnja definicija survival horrora, onda je žanr spal na jako niske grane.

Mješavina Gears of War-a i Lost Planet-a (koj je blago rečeno sranje) = prosječni TPS u najboljem slučaju i ništ više.

Kome je dobra igra - uživajte, ja ovo preskačem.

Gears nije Survival horror.

17 godina
neaktivan
Dead Space 3

Ma da?

Ovo je najobičniji TPS i zato usporedba s Gearsima koji metu pod s ovim u svim segmentima. Jer ni ovo nije survival horror, ali se pokušava pod to uvaliti još od prvog nastavka.

0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Sad sam na Roanoke-u. Dojam jeste malo popravljen i ovo sad više naginje ka prethodnicima. Ima mraka, umjerenu količinu neprijatelja i osjećaj samoće. Šteta samo za onaj početak koji pretpostavljam može odbiti mnogo igrača načinom na koji je prezentiran.

Obavezno otiđi i na CMS Greely - to je sporedna misija i možeš birat dali ćeš se uptut ispitat poruku koja je došla.... CMS Greely - atmosfera

A crafting je odličan u igri; oni DLC paketići nisu niti potrebni...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 16:12 (doktor1).
12 godina
protjeran
Lovac kaže...
doktor1 kaže...
Lovac kaže...

EDIT: @KonorKenvej
Što ti je to trebalo? Kakav hater? Pročitaj još jednom što sam napisao... Nikako ne hejtam i veliki sam fan DS1&2, pa sam ovo s guštom čekao i ostao razočaran početkom... Kao što vidiš stvari su se malo popravile i Roanoke ima ono nešto što je vuklo ranije. 

Pa onda odigraj do kraja i daj konačni dojam, a ne ovako odigraš pa poslije svakog acta pojedini dojam, umjesto da sumiraš nakon završetka igre.

12 godina
protjeran
Dead Space 3

Dead Space 3 Trailer - Award Winning Gameplay

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 17:42 (KISS).

0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Nakon cca sedam sati došao sam do šestog chaptera, (ima ih devetnaest) a još planeta nisam ni vidio, (osim naravno na početku)... Dizajn mi je super. Igram na impossible i nekad se treba zbilja potrudit za poklat beštije i pazit na resurse i municiju...

Random slika

Crafting je vhunski. toliko kombinacija oružja... Evo moj trenutačni uređaj, HSLGwKPTCPCwC-A:SS-U+2d+1r+1r/f, (Heavy Standard Line Gun with Kinectic Projector; Upper Tool: Tesla Core, Down Tool: Plasma Core with Compressor; Attachment Stasis Support; Upgrade: + 2 dammage, + 1 reload, +1 rate of fire ) {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 3

Dead Space 3 - A Journey Through Terror Part 1

0 0 hvala 1
15 godina
Dead Space 3

Odlicno je to ako ste fulali side quest samo odete na svoj save i chapter select i bez beda odigrate,a poslje se vratite na continue story

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 1:01 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nakon cca sedam sati došao sam do šestog chaptera, (ima ih devetnaest) a još planeta nisam ni vidio, (osim naravno na početku)... Dizajn mi je super. Igram na impossible i nekad se treba zbilja potrudit za poklat beštije i pazit na resurse i municiju...

Random slika

Crafting je vhunski. toliko kombinacija oružja... Evo moj trenutačni uređaj, HSLGwKPTCPCwC-A:SS-U+2d+1r+1r/f, (Heavy Standard Line Gun with Kinectic Projector; Upper Tool: Tesla Core, Down Tool: Plasma Core with Compressor; Attachment Stasis Support; Upgrade: + 2 dammage, + 1 reload, +1 rate of fire ) {#}

WTF 7 sati a tek na 7 chapteru ajde napokon jedna duža kampanja još pogotovo kad se radi o dead spaceu,ja sam veliki ljubitelj jedinice i dvojke pa da te pitam kakav je

horor elemenat u usporedbi s predhodnicima jer vidim da se neki žale na recencijama tipa čista akcija itd. al nez kome da vjerujem jer želim kupit igru. 

17 godina
floks kaže...

WTF 7 sati a tek na 7 chapteru ajde napokon jedna duža kampanja još pogotovo kad se radi o dead spaceu,ja sam veliki ljubitelj jedinice i dvojke pa da te pitam kakav je

horor elemenat u usporedbi s predhodnicima jer vidim da se neki žale na recencijama tipa čista akcija itd. al nez kome da vjerujem jer želim kupit igru. 

Igra mi nije strašna, dva puta sam se scimo na početku. Ali nisu mi ni prethodnici bili tako da tu ne vidim problem nikakav, (kod sebe). Igra nakon kakvih 40% mjenja dizajn i ima otvorenih prostora dok toga prvih sedam sat nije bilo pošto se krećemo po raznim svemirskim brodovima. Naravno ima i tu hala i uskih prostora, (većinom i je takvo okruženje), ali zasad, (do 11 chaptera od njih 19) je mix snježnog planeta i zatvorenih prostora, (snjeg, efekti i sve to skupa izgledaju odlično).

Long Trip Ahead

Tau Volantis

Hard Life

The Cave

Meni se ta promjena osobno sviđa i povećanje akcije, ali nekome možda neće leći. Ali nemožeš udovoljit svima. Jer znamo da kampanja recimo traje kakvih 16 sati mnogi bi se žalili zašto su samo jednoliči zatvoreni brodovi u to sam siguran. Onda malo promjene dizajna i krene alarma, (mnogi su se žalili da je DS repetativan i zamoran nakon određenog vremena, ali to se sada zaboravlja i "on" je najbolji jer je bio prvi...).

Prvih sedam chaptera igra nije uopće drugačija od DS originala; uski hodnici, mrak, rješavanje problema, beštije itd. Tada kao šta rekoh igra mjenja dizajn, (možda se i vrate uski hodnici jer sam tek na 11 chapteru) i podiže akciju.

Deset i pol sati, 43.3% pređeno, Chapter 11

A u igri ima svega od svemirskih popravaka, rješavanja malih slagalica, luđaka sa porukama, fantastičnog craftinga oružja, upravljanja svemirskim bordom itd.

Igram na impossible i igra mi je taman izazovna, pogotovo u početku no sa vremenom se razvija oružje i odjelo te postaje mrvicu lakša, (nikako lagana jer ako vas i jedan Nekro uhvati smrta je skoro pa zagarantirana)...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 9:53 (doktor1).
16 godina
Dead Space 3

Kolko vidim po ovim slikama igra me baš podsiječa na film i igru The Thing(oba filma i igra su mi bili super), ne samo da se događa po velikoj zimi, nego su čak i stvorenja slična tom filmu. To sam odmah rekao, još onda kad sam zaigrao prvi, to da me igra po stvorenjima jako podsiječa na The Thing, te sam nagađao im je baš taj film bio neka vrsta inspiracije, a sad kad vidim da su s ovim djelom uveli i snijeg u tom sam još više siguran.

Jdva čekam probati, nadam se da me neče razočarati kao što me nisu ni prva dva dijela.

Jedan filmić iz novijeg Thinga

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 10:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dead Space 3

Moze li mi neko odgovoriti na sledecih par pitanja, vi koji ste bolje upoznati sa ovom igrom.

Da li imate bugova u igri, mene strasno nervira, npr. ne mogu da prodjem pored nekih objekata, i ako sam dovoljno odmaknut lik zapinje za njih i onda se odjednom popne na sto npr, ili na aparat za pice, samo zatrza i popne se na njeg, onda jednom sam propao kroz pod, isto tako zapeo za nesto sitno i samo je trzaoo i propo kroz pod i pojavljujem se negdje u visini padam tu na isto mjesto, onda jednom mi se desilo da se nisam mogo vratiti uz stepenice, i samo je se pojavio kao neki loading i vratilo me je nazad, kao check point, kao da sam poginuo itd

Skino sam Reloaded verziju i krekovo s njihovim krekom.

Druga stvar sto me zanima je CooP

Da li coop ima odvojene misije od sp, ili prelazis ove iste misije iz sp, kad kazem odvojene mislim na onu vrstu coop.a kao u FarCry3, 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Uglavnom spremaju se ljudi na ekspediciju na Antarktiku. Pocnu pricati sto ce tamo poniti. Poniti cemo goriva, hrane, odjece, alkohola, opreme za znanstvene eksperimente i da skoro smo zaboravili obavezno cemo poniti 2 pune kutije rucnih bombi i 5-6 najmodernijih bacaca plamena jer ko je vidia da ekspedicija na Antartik ode bez rucnih bombi i bacaca plamena. Tako nekako bi bia uvod za remake filma The thing.

Vratimo se Dead Space-u. Uglavnom meni je jako tesko reci da je dobar, a jos teze da je los. Isto mi vrijedi i za prva 2 dijela. Meni je Dead Space ko visoko budzetni film sa prosjecnom radnjom. Dajem mu neku prolaznu ocjenu koju ne mogu izraziti brojem. U ovom dijelu imam velikih problema sa kuzenjem radnje ne znam ni sam zasto skoro pa nista mi nije jasno sto se tamo dogada. Inace glavni razlog zbog kojeg igram Dead Space od prvog do ovog zadnjeg dijela je kad stisnem tipku za prikazivanje mape i onda mi pokaze tocno kud trebam ici. Meni je to genijalno. Nema mape, pa sad cu desno, sad cu livo, sad sam tu, sad gledam tamo, sad gledam vamo, u Dead Space-u tipka "b" i znas sve i di si i di gledas i di ides. Samo radi toga ga ja igram. Glavna zamjerka mi je sto se lik dosta nespretno i za mene ipak presporo krece, ali to je samo moj dojam.

0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Jedan savjet onima koji će igrat na impossible težini; imajte sa sobom jedan, dva Torque Bara jer pomoću njega se otvaraju vrata iza kojih se nalazi dobra zaliha potrebština kojih i nema na bacanje na toj težini, (za crafting , municija).

On se dobiva u Craft Items sekciji...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice