DC Universe Online free

poruka: 60
|
čitano: 6.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
DC Universe Online free

http://www.dcuniverseonline.com/

Izašla je besplatna verzija Dc Universa, ima ogranićenja ako ne želite ništa plaćati. 

Ja necu ali i dalje se možete jako dobro zabaviti, skidam i skida se veoma brzo.

Ne piše brzina ali mi se skinulo 800 mb u 15 minuta tako da je super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DC Universe Online free

regam se, počnem s instalacijom i ponče download, kad ono šok!!!!

14.1gb{#}

Koliko će se to skidati bog zna{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: DC Universe Online free
rooswelt1991 kaže...

regam se, počnem s instalacijom i ponče download, kad ono šok!!!!

14.1gb{#}

Koliko će se to skidati bog zna{#}

6-7 sati

14 godina
DC Universe Online free

Igro i što da kažem? grad/metropola je pusta, jednostavno nije to-to, nemaš osjećaj igre ne možeš se uživiti u bildanju svog championa ... 
Ugl. sve u svemu igra je oke ali ništa posebno i trebali bi ju preskoćiti to je moja preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 21:44 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Igro i što da kažem? grad/metropola je pusta, jednostavno nije to-to, nemaš osjećaj igre ne možeš se uživiti u bildanju svog championa ... 
Ugl. sve u svemu igra je oke ali ništa posebno i trebali bi ju preskoćiti to je moja preporuka.

Baš suprotono što sam gledao brata kako igra ljudi ima na svakom čošku;)

14 godina
borna666 kaže...
XVII Mini kaže...

Da to je istina, ali ja ne prićam o ljudima .. jednostavno je sve "pustu" neznam kako da opišem ali iskreno nemoj trošiti vrijeme na tu igru.

Ljudi ima na svakom čošku zato jer je igra FTP i tako če još biti 2-3 mjeseca. Nakon toga rijetko tko da če ostati , od kad je igra FTP drastićno se digao broj igraća.

15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...
borna666 kaže...
XVII Mini kaže...

Da to je istina, ali ja ne prićam o ljudima .. jednostavno je sve "pustu" neznam kako da opišem ali iskreno nemoj trošiti vrijeme na tu igru.

Ljudi ima na svakom čošku zato jer je igra FTP i tako če još biti 2-3 mjeseca. Nakon toga rijetko tko da če ostati , od kad je igra FTP drastićno se digao broj igraća.

Ovo je mom!!!

wow ide već 5-6 godina i idalje ima pun kur.... ljudi koji igraju

14 godina
DC Universe Online free

Ne možeš uspoređivati WoW i DC Universe .. WoW je nešto posebno, nijedna MMO igra neče biti bolja od WoW-a možda GW2.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Ne možeš uspoređivati WoW i DC Universe .. WoW je nešto posebno, nijedna MMO igra neče biti bolja od WoW-a možda GW2.

Da mogu.

Oba dvoje je mmo.

Ne vidim razliku osim u tome da se dc univers služi tematikom stripva i filmova

14 godina
DC Universe Online free

Oke neda mi se raspravljati, da istina je da su oba dvije igre MMO ali WoW je najbolji MMO na svijetu i tako će ostati još dugo i ne ne možeš uspoređivati po kvaliteti te dvije igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 23:15 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XVII Mini kaže...

Oke neda mi se raspravljati, da istina je da su oba dvije igre MMO ali WoW je najbolji MMO na svijetu i tako će ostati još dugo i ne ne možeš uspoređivati po kvaliteti te dvije igre.

Tvoje subjektivno mišljenje :)

On topic, svakako se isplati zaigrati igru, super je.

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
15 godina
protjeran
DC Universe Online free

Danas oko 8 idem igrat pa ako neko hoće možemo skupa{#}

Uzet cu villana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

čitao sam o igri i uglavnom su je svi popljuvali. i borna, wow i dc se ne mogu mjerit po tome što su oboje mmo. niti 1 mmo nije isti, znam jer sam ih masu isprobao

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
DC Universe Online free

smece od igrice,nemoj te je igrat,nisam je igro zato kaj se ne mogu maknut s launchera,skinem dc setup,instaliram to,odem da pokrenem dc live,da skinem tih 14 gb da bi on na kraju zapeo na samom pocetku,na onom njihovom logu,jel neko ima ili je imao slicnih problema.

0 1 hvala 0
14 godina

Čekaj malo, zaključuješ da je smeće a nisi ju niti igrao?

Ja imam isti problem ali to je meni tako zbog zatvorenih portova tu na domskoj mreži.

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
OriginalEXE kaže...

Čekaj malo, zaključuješ da je smeće a nisi ju niti igrao?

Ja imam isti problem ali to je meni tako zbog zatvorenih portova tu na domskoj mreži.

zeznuo sam se,htio sam se nasalit,uglavnom ne mislim da je smece,javit cu sta mislim ako IKAD UDEM

14 godina
protjeran

igra je f2p ali kao i sve na tu foru, to free je zapravo demo. probaj i ako ti je donekle ok, plati pa da možeš igrati dalje. http://www.dcuniverseonline.com/free/

free igraći nemaju doslovce ništa, 2 character slota (16 ako plaćaš), osnovna igra bez ikakvih dodataka, 28 slotova inventory i 12 banka (pretplatnici imaju 63 i 48), teške restrikcije na mail i in-game valutu (1500 za free), s time vjerojatno ne možeš ništa boljega ni kupiti. kako i sama stranica od igre kaže: 

FREE ACCESS

Provides basic access to the game with limited content and features. 

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
protjeran
skullscar kaže...

igra je f2p ali kao i sve na tu foru, to free je zapravo demo. probaj i ako ti je donekle ok, plati pa da možeš igrati dalje. http://www.dcuniverseonline.com/free/

free igraći nemaju doslovce ništa, 2 character slota (16 ako plaćaš), osnovna igra bez ikakvih dodataka, 28 slotova inventory i 12 banka (pretplatnici imaju 63 i 48), teške restrikcije na mail i in-game valutu (1500 za free), s time vjerojatno ne možeš ništa boljega ni kupiti. kako i sama stranica od igre kaže: 

FREE ACCESS

Provides basic access to the game with limited content and features. 

Meni je dosta ako se ja mogu level-upat do kraja i to.

Igra je free pa se jednostavno nemamo zašto žaliti.

Ja ću ju i dalje probat i igrat cu ju, vidjet cu kako funkcionira i 

nadam se da ce biti dobra.

Ovo oko slotova, nevidim zašto bi neko imao 16 likova?!

Ja cu imati možda dva i sa njima cu igrat.

Bitno da nema nikakvih skraćenja oko rađenja likova?! 

Ako ima recite mi jer nisam probao pa neznam.

14 godina
protjeran

a kako očekuješ doći do kraja sa levelima i gear ako sve ekspanzije s dobrom opremom plaćaš pravim novcem?

16 godina
skullscar kaže...

a kako očekuješ doći do kraja sa levelima i gear ako sve ekspanzije s dobrom opremom plaćaš pravim novcem?

da ziher,kaj nemres doci do max level ak ne placas?

13 godina
protjeran
DC Universe Online free

Imao sam je kupljenu na steamu, sad je više nema u library...WTF!!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DC Universe Online free

Ovako ako neko voli

Jokera, Batmana, Supermana, Wonder Women i ostale likove iz Dc-a 

Samo navalite.

Ja cu igrat i to sa guštom.

Žao mi je što nije sve besplatno ali jebiga i ti ljudi moraju zaraditi za život.

Kada budem imao placu ili već neko primanje koje će moć prekriti troškove

mmo-a poćet ću igrat jedan ali do tada ostajem na onome što je free.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

pa najvjerojatnije možeš do kraja doć s levelima no ne bi imali ekspanzije da osnovna igra daje dobar gear. znaći ako ne kupiš dodatke, character ti je puno slabiji nego ostali. vi odlučite jel vam se isplati tako igrati

14 godina
neaktivan
DC Universe Online free

kako serete nemogu vjerovati... igra nije demo niti blizu dome. Limitirani si na character, bag slote i max gold koji se koristi samo za repair večinom.

Cash shop nema nikakve pay2win iteme i možeš diči max level i raidati sve instance osim onih koji su u green lantern ekspanziji, no uopče nije potrebno kupit jer je gear na istom levelu. Ima najbolji free model vjerojatno na tržištu.... možeš raidat i radit pvp full bez da potrošiš lipe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:02 (alscaul).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

lakše malo s vrijeđanjima ok, ne biti tako emo...

14 godina
neaktivan
DC Universe Online free

ma nisam emo, ali vidim ljudi pljuju da nemožeš ništa raditi a zapravo imaš sve free s sitnicom limita. Probao igru 2 sata i nesviđa mi se, možda cu još malo odlevelat da vidim kakav  je pvp.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
alscaul kaže...

kako serete nemogu vjerovati... igra nije demo niti blizu dome. Limitirani si na character, bag slote i max gold koji se koristi samo za repair večinom.

Cash shop nema nikakve pay2win iteme i možeš diči max level i raidati sve instance osim onih koji su u green lantern ekspanziji, no uopče nije potrebno kupit jer je gear na istom levelu. Ima najbolji free model vjerojatno na tržištu.... možeš raidat i radit pvp full bez da potrošiš lipe.

Hvala ti puno na objašnjenju.

Bojao sam se da nevalja igra{#}

14 godina
protjeran

uf krivi topic

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:26 (skullscar).
15 godina
protjeran
DC Universe Online free

Igra je zakon!!!!!

Samo što me smeta kada ulazite u igru treba vam oko 5-15 minuta da dobijete mjesto{#}

Sada sam krenuo i bio sam 5782 na listi:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DC Universe Online free

daj ja nemrem uci uopce,mene launcher zeza kak da to rjesim??

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice