DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: DayZ (standalone)
Sale_ds kaže...
@ferrarista

Moras znat da ti niti jedna igra nece pruzit osjecaje kakve ces dozivjet u dayz'u. Od panike, srece, bijesa, tuge, mrznje i adrenalina. Znat ces o cem pricam kad ti se u prvom postenom fajtu krenu trest ruke, a ti moras pucat lol. I onda ovisno o ishodu slijedi ostatak navale osjecaja xD.

U dayz'u pamtis gotovo svaki kill. Ja nikad necu zaboravit kad sam roknuo dvojicu u satorima na airfieldu i onda smo ja i frend puzali do tijela 200m. Treso sam se ko zele lol... A tek kad su nas napali u policijskoj na baloti. Kupi igru, ako volis multi neces pozalit sigurno. Pogotovo zato kaj su otkivanje te igre i prvi sati provedeni u njoj jedno od najboljih muti iskustava koje sam imao. A usudim se reci da tako misli i vecina tu. Samo polako i strpljivo. :D

Ja još uvijek pamtim svoj prvi ikad kill još od Dayz Moda. Imam čak i SS na kompu. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina

Na optimizaciji ce jos raditi ali to je VELIKA novost otkad je 0.6 izasao. Igra jos uvijek ima bugova s inventorijem i ostalim sitnim problemima ali sad je barem igriva što se performansi tiče.

Naranvo nije sve tako crna,igra je vrh.

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kolega je pogodio da igra ima atmosferu,al ima i hrpu smeca koje se treba razradit, od optimizacije,bugova do endgame-a koji ne postoji tj. kad bolje razmislim nema middle game jer se brzo opremis i sve se svodi na gunfight gdje gubitnik gubi sve.

pricekaj da igra izadje.

Osim ako svarno nemas sta igrat i svrbe te novci u djepu.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pvp je najgora stvar u dayz, molis boga da pogodis lika 

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

pricekaj da igra izadje.

Osim ako svarno nemas sta igrat i svrbe te novci u djepu.

kad igra izađe cijena će se popeti na 50-60€, tako nije loše ni sada kupiti i malo zaigrati.. meni je zabavna i ovako

bjong kaže...

pvp je najgora stvar u dayz, molis boga da pogodis lika 

kako kad, ja sam nekidan full zadihan landao 2 hita na 100-150m sa winchesterkom u koju sam mogao chamberati po jedan metak 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
9 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

DayZ daje iskustva koja neces naci niti u jednoj drugoj igri, pored genijalne atmosfere, opisem ti jednu od situaciju od jucer koja mi se desila u Severogradu.

Ulazim u grad i penjem se na onu kao bolnicu zgradu da malo pogledam okolo, da vidim ima li tko u blizini. Dvije sekunde nakon sto sam usao u zgradu cujem pucanj, penjem se na prvi kat i legnem ispod prozora i gledam tko se muva po gradu. Nakon nekog vremea pojavljuju se 2 lika koja proviruju sa strana jedne one kao garaze ili sta li je vec, nakon toga cujem jos par pucnjeva i vidim kako jedan od njih puca na nekoga. Tada sa druge stane te zgrade vidim lika, predpostavljam da se s njim ganjaju okolo. Oni ga rushaju jedan s jedne drugi s druge strane, on ubije jednog, a drugi ubije njega i udje trceci u garazu. Ja sada samo cekam da izadje da luta wep sa frenda jer mu jasno vidim corpse. Nakon 20ak sekundi liz izadje i ide da luta frenda, klekne i dobije metak u glavu iz mog repeatera.

P.S.

Imam cowboy hat na glavi hahhaa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima li netko da ima i7 2.9ghz (treca generacija) da podjeli kako mu ide dayZ sada? Graficka kartica ce biti NVIDIA GTX750 Ti 2GB (znam da graficka ne igra ulogu u DayZ ali samo da je napomenem).

Narucio sam komp ali pise samo i7 quad core 2.9ghz (treca generacija), tako da ne znam o kojem procesoru je tocno rijec.

Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

teko je objasnit kako se igra ponasa 40fps-a u dayz-u nije ono sto je 40fps-a u nekoj drugoj igri....ovdje se desavaju dropovi nekakvi cudni igra zna zatrzat na milisekundu itd. ...iskreno neznam kakav ti fps ocekujes kao prihvatiljiv s obzirom da nikad nisi igrao DayZ

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan

neznam kako si to narucio komp a da neznas koji je proc unutra 

Team32Ipe77
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Imam oko 200h DayZ-a (ako se dobro sjecam:) - Kupio sam DayZ cim je izasao i igrao sam ga na starom kompu (star i spor AMD, ne sjecam se tocne konfiguracije). Znam da ce mi sada bolje ici i da ce/bi trebalo biti 40FPS min (zbog ove optimizacije). Samo me zanimalo misljenje ako netko ima stariju verziju procesora.

Sto se tice kupnje kompa, bez da znam tocno koji je procesor?!

Odgovor je: cista zurba i ushicenost, jer je cijena prihvatljiva (prihvatljiva cijena opet moze biti drugo pitanje). - Da znam koji je procesor tocno, sam bi provjerio i usporedio testove:)

U glavnom, planiram igrati DayZ, RUST i ARMU 2, znam da cu moci samo me zanimalo misljenje.

Hvala u svakom slucaju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

Imam oko 200h DayZ-a (ako se dobro sjecam:) - Kupio sam DayZ cim je izasao i igrao sam ga na starom kompu (star i spor AMD, ne sjecam se tocne konfiguracije). Znam da ce mi sada bolje ici i da ce/bi trebalo biti 40FPS min (zbog ove optimizacije). Samo me zanimalo misljenje ako netko ima stariju verziju procesora.

Sto se tice kupnje kompa, bez da znam tocno koji je procesor?!

Odgovor je: cista zurba i ushicenost, jer je cijena prihvatljiva (prihvatljiva cijena opet moze biti drugo pitanje). - Da znam koji je procesor tocno, sam bi provjerio i usporedio testove:)

U glavnom, planiram igrati DayZ, RUST i ARMU 2, znam da cu moci samo me zanimalo misljenje.

Hvala u svakom slucaju.

nemozemo ni mi bas znat bez moela ali ok....i nadam se da si skuzio da je gornji post drugom kolegi a ne tebi nekako mi se cini ko da si povezao moj prethodni post s tvojim 

Team32Ipe77
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Naravno da jesam povezao oba posta sa mojim :) Egocentrik alert!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Na med/low ce sigurno biti dovoljno igrivo, ne moras brinuti. Ionako se arhitektura procesora nije nesto puno mjenjala, a 2,9ghz je solidno brzo, pogotovo jer je rjec o i7 koji ima i cachea i svega drugog koliko treba. 

17 godina
D.Bradley kaže...

Ima li netko da ima i7 2.9ghz (treca generacija) da podjeli kako mu ide dayZ sada? Graficka kartica ce biti NVIDIA GTX750 Ti 2GB (znam da graficka ne igra ulogu u DayZ ali samo da je napomenem).

Narucio sam komp ali pise samo i7 quad core 2.9ghz (treca generacija), tako da ne znam o kojem procesoru je tocno rijec.

Hvala.

imal buš 40+ frejmova, bez beda, ak se meni kreče od 45-50 u gradovima, a vani blizu 100, sa konfom iz potpisa, al kaj se tiče dropova, zbilja su čudni, al brijem da se to dešava i sa puno jačim grafama, jednostavno je takva neispolirana i to je tak, to se nebu promjenilo valjda dok ne dođe u finalnu verziju.

nego pitanje, jel ko čuo da če bit u day z sa omohučeni modvi, nekaj kak je u armi 2 i 3?

ako da, to bu bilo zanimljivo(u principu ni ne vidim neki razlog zakaj nebi to omogučili, osim ak nisu gladni novaca ;) što naravno jesu hehe)

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hvala na odgovorima, umirili ste mi savjest!

Rekao bih; vidimo se na mapi, ali to bi znacilo da ce netko zavrsiti mrtav i lootan: )

Uzivajte!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Poz ekipa,

Može pomoć? 
Kada sam na "stable" i opt out iz bete na steam-u uopće ne mogu pronaći server na koje se mogu joinat, tj. ako u filter stavim show full servers, pokaže mi par ali su puni i nemreš se joinat.

Ako igram u beta mode-u, nemogu stavit na sebe nikakvu odjeću, probal sam se relogat itd.. ali ne funkcionira..

Imate iskustva kakvih? Kako da uđem u neki server a da nije "pun", i kako  da to filtriram kak spada. ?

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Poz ekipa,

Može pomoć? 
Kada sam na "stable" i opt out iz bete na steam-u uopće ne mogu pronaći server na koje se mogu joinat, tj. ako u filter stavim show full servers, pokaže mi par ali su puni i nemreš se joinat.

Ako igram u beta mode-u, nemogu stavit na sebe nikakvu odjeću, probal sam se relogat itd.. ali ne funkcionira..

Imate iskustva kakvih? Kako da uđem u neki server a da nije "pun", i kako  da to filtriram kak spada. ?

Da ti nije u filtere upisano "experimentalm" mozda?

Moja konfa, Novodimitrovsk, fps varira 15-50 fpsa...znaci uzas, a gledam frajera s i7 ima 45-60. Optimizirali su oni engine da..al ocito samo za intela...

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina

amd fx6300 na 4.6 ghz i odlicno mi radi.

diži radni takt,jedino tak mos kompenzirat sa amdom

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

amd fx6300 na 4.6 ghz i odlicno mi radi.

diži radni takt,jedino tak mos kompenzirat sa amdom

A znam. Kad nisam vican klokanju, bojim se da nes ne zajebem... -.-

Bitno da sam kupio sve da bi mogo malo kloknut :P

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Svakih 10-15 sekundi ovakvi dropovi -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Za 390 ti treba neki i5

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
Sale_ds kaže...

pogledaj si na yt tutove (imaš ih tu i na forumu) kako dignut taj fx, jer fakat šteta ga imat na defoltnim postavkama, mora on ić, za to je i napravljen.

ako su ti takvi dropovi svakih 15 sek to je sranje, meni jedino kad ulazim u grad sa puna detalja ovaj moj i5 2500 3,8 non k (kloknut na 4,1) i gtx 660 u gradu drži na 40-50 fps-a, mogo bi i na 60 dič sam kaj ružno zgleda, sad mi sve na high / normal

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
14 godina
neaktivan
Stvar je u tome kaj mi dva frenda igraju, jedan ima phenoma 955, a drugi 965 i radi im bolje nego meni lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ali sigurno ne koriste 390. 390 ti guši FX

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

To je to.

Napokon igra vrijedna igranja, odlično izgleda i odlično radi.

Igramo svaki dan od zadnjeg update-a (dobro ok, i prije smo igrali ali rijeđe) no sada se ide kroz grad bez straha od pada fps-a

MiR
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

je probao ko napumpat detalje itd pomoču sweetFX

yt filmič i fakat bolje izgleda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

ja sam isto probao te mi se isto dešava, dobro radi ali svakih 10-tak sekundi neki dop

14 godina
neaktivan
Kak grafa moze gusit proc? Ne pravim se pametan nego pitam.

Kada sam pitao tu na forumu dali moze ta grafa uz taj proc rekli su mi da moze. E sad, sve ostalo radi odlicno, samo dayz sere. Ak skupim muda probat cu kloknut malo. Do kolko je sigurno ic bez diranja voltaze? Nece mi se mjenjat sve pak, nedavno sam plocu uzeo -.-

SweetFX koristim ja i odlican je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MijoC kaže...

DayZ daje iskustva koja neces naci niti u jednoj drugoj igri, pored genijalne atmosfere, opisem ti jednu od situaciju od jucer koja mi se desila u Severogradu.

Ulazim u grad i penjem se na onu kao bolnicu zgradu da malo pogledam okolo, da vidim ima li tko u blizini. Dvije sekunde nakon sto sam usao u zgradu cujem pucanj, penjem se na prvi kat i legnem ispod prozora i gledam tko se muva po gradu. Nakon nekog vremea pojavljuju se 2 lika koja proviruju sa strana jedne one kao garaze ili sta li je vec, nakon toga cujem jos par pucnjeva i vidim kako jedan od njih puca na nekoga. Tada sa druge stane te zgrade vidim lika, predpostavljam da se s njim ganjaju okolo. Oni ga rushaju jedan s jedne drugi s druge strane, on ubije jednog, a drugi ubije njega i udje trceci u garazu. Ja sada samo cekam da izadje da luta wep sa frenda jer mu jasno vidim corpse. Nakon 20ak sekundi liz izadje i ide da luta frenda, klekne i dobije metak u glavu iz mog repeatera.

P.S.

Imam cowboy hat na glavi hahhaa.

Wow, uistinu ludo i nezaboravno iskustvo

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Kak grafa moze gusit proc?

ne može.. 

evo malo si pogledaj ovaj guide za oc-anje..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice