DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Roko567 kaže...
molnyi kaže...

Ne kažem ja da je RUST loš, ali dosta ljudi koja igra rust, project zomboid itd.  igra to privremeno i čekaju da se dayz poboljša. 

Kakva glupost. DayZ i Rust nisu ni slične igre, zašto bi netko igrao Rust kao zamjenu za DayZ?
Možda to objašnjava navalu idiota na Redditu koji viču friendly na Rustu i žale se da je igra preloše napravljena za solo igrače... Vidiš, to bi imalo smisla.

I dobro da je Rust HC, šta više konkurencije i competitive atmosfere to bolja igra.

Igra je HC za igrače koji igraju SOLO. Kakva je fora ući u igru kao npr. ja, sa 10 frendova koji su si dobri sa adminima i dominirat cijeli server a igrao sam igru 30 min? 

Ako imaš tim igra je prelagana, ako si solo krvava je i ne igriva, jer ukoliko server nije refreshan, zaboravi na išta.

Zašto ne bi igrao Rust kao zamjenu? Pa par frendova i ja smo je počeli igrati baš iz tog razloga, kao i neke druge igre i sam očekamo render...

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
DayZ (standalone)

Instaliram ponovo igru nakon godinu dana i... bolje da nisam. Pa igra radi duplo lošije nego tad. Imao sam u gradovima 20 fps-a, sasd nejde iznad 12. 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Instaliram ponovo igru nakon godinu dana i... bolje da nisam. Pa igra radi duplo lošije nego tad. Imao sam u gradovima 20 fps-a, sasd nejde iznad 12. 

Ne brini, obecali su 50% fps increase s novim rendererom 

E da i vele da bi trebao izaci u Q1 2016 tak da smo na konju jer je to vec proslo, svaki tren cemo ga osjetiti (na patch mislim :D) 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 20:54 (Sale_ds).
15 godina
Sale_ds kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ne brini, obecali su 50% fps increase s novim rendererom 

E da i vele da bi trebao izaci u Q1 2016 tak da smo na konju jer je to vec proslo, svaki tren cemo ga osjetiti (na patch mislim :D) 

Aha. Renderer je još obećan tamo u Q1 ili Q2 2015 ako se dobro sjećam.

SVEMOGUĆI
16 godina
DayZ (standalone)

Kaj se uopće više opterečujete sa datumima koje oni objavljuju? Tu su da smire ljude koji stalno pitaju - nekaj im se mora reći, pa se neki proizvoljan rok odredi - "pro forma" - jer neki rok mora postojat. Ti rokovi su tu također da privuku nove žrtve, pardon, kupce.

Da se gledaju rokovi ova igra je odavno trebala biti izdana, ali siguran sam da je to nemoguće, budući se, prema pisanju nekih forumaša - razvija tek godinu i pol dana jer razvoj kreće od kada su prešli po n-ti put na "totalno novi engine".

Uopće se ne zamaram, ovo je fail, propali projekt. Ako ikada bude nešto više od toga to ću smatrati bonusom, a sve ostalo očekivanim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Kaj se uopće više opterečujete sa datumima koje oni objavljuju? Tu su da smire ljude koji stalno pitaju - nekaj im se mora reći, pa se neki proizvoljan rok odredi - "pro forma" - jer neki rok mora postojat. Ti rokovi su tu također da privuku nove žrtve, pardon, kupce.

Da se gledaju rokovi ova igra je odavno trebala biti izdana, ali siguran sam da je to nemoguće, budući se, prema pisanju nekih forumaša - razvija tek godinu i pol dana jer razvoj kreće od kada su prešli po n-ti put na "totalno novi engine".

Uopće se ne zamaram, ovo je fail, propali projekt. Ako ikada bude nešto više od toga to ću smatrati bonusom, a sve ostalo očekivanim.

Krivo si nešto shvatio, Rust je prešao na novi engine. DayZ je na istom od početka, samo što ga preuređuju skroz

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Rhodin kaže...

Krivo si nešto shvatio, Rust je prešao na novi engine. DayZ je na istom od početka, samo što ga preuređuju skroz

Mislim da ti ne shvaćaš čemu služe navodnici. :)

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zar do sada niste shvatili da se čovjek loži na RUST? Čim se spomene ta igra ili nešto oko nje, evo njega da ju brani kako je to najbolja igra ikada i kako nema bugova blabla..

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Na igri radi 40 interna odnosno studenata koji nemaju pojam o pojmu, sluze ko jeftina radna snaga (robovi) i dobijete ovo sto je. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://i.imgur.com/hP7BzQS.png 

oni su uzbuđeni

lmao

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 20:08 (Roko567).

0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Ček, pa prošao je prvi april, jel to vijest stara nekoliko dana ili ja ne kužim? Onak imaju manje od 3 mjeseca da završe igru, stanje ove alphe je barem godinu dana od releasea. Ovo nemre bit ni release kandidat, ovo nije ni blizu gotovog.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ček, pa prošao je prvi april, jel to vijest stara nekoliko dana ili ja ne kužim? Onak imaju manje od 3 mjeseca da završe igru, stanje ove alphe je barem godinu dana od releasea. Ovo nemre bit ni release kandidat, ovo nije ni blizu gotovog.

Ne, ovo je stara vijest. Ovo je još kad su napisali da će renderer bit gotov u Q1 2015. 

9 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

https://twitter.com/hashtag/WeaponSwitchingOscarMike?src=hash

Dodaju u Arma3 u iducem update, mozes mjenjat oruzija dok se kreces. Ovo treba DayZ, nadam se da ce brzo copy/paste. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MijoC kaže...

Dodaju u Arma3 u iducem update, mozes mjenjat oruzija dok se kreces. Ovo treba DayZ, nadam se da ce brzo copy/paste. 

radi se i na tome..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

''you served well''

HAHAHHAHA

13 godina

kaće peč?

16 godina
Rocinante2112 kaže...

kaće peč?

To je mađarski za...?

13 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

kaće peč?

mjesecu limburgu

17 godina
DayZ (standalone)

eto krenulo je, prije cca 4min dayz dobio čak 549,9kb updejta, sad če još malo i novi render hehehe

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sutra ce streamat na twitchu .60 u 20:00h, ako nekog zanima! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MatejCro kaže...

a što imamo za cut/vidit....da nam opet kazu da je GTX 970 mid-range kartica 

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
MatejCro kaže...

a što imamo za cut/vidit....da nam opet kazu da je GTX 970 mid-range kartica 

Slazem se, zato kazem AKO nekog zanima.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Može link od tog twitch kanala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Može link od tog twitch kanala?

https://www.twitch.tv/astrogaming

12 godina
neaktivan
MatejCro kaže...

Oće se neko kladit da stream neće počet na vrijeme?
Moja skromna procjena je da će kasnit sat vremena

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 18:23 (Roko567).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

100% traze od nase super pc da pokazu na streamu kako je renderer dobar

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

spec na kojim trenutno igraju je  i7-6700, 980Ti

0 0 hvala 0
13 godina