DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Stari ja sam doktorirao inventory u A2, a ti bi trebao znat kaj je zajebancija. Pogotovo ak netko stavi jos i smajlica ccc
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

u trenutku kada se sredi fps (bilo to novim rendererom ili nesto trece) igrica ce bit vrijedna tih 25 evra, za sada je jos uvijek pile of shit.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://www.dayztv.com/video/dayz-croatian/

Evo malo domaćeg gameplaya sa team killon.

Ima dosta dosadnih dijelova ali stići će još jedan video sa još akcije.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatejCro kaže...

u trenutku kada se sredi fps (bilo to novim rendererom ili nesto trece) igrica ce bit vrijedna tih 25 evra, za sada je jos uvijek pile of shit.

Djelomično se slažem sa tebom ali kakve samo oni danas igre (poluproizvode) prodaju za čak 60 eura, ova igra itekako vridi šugavih 25, dapače provea san čak šugavih 2342 sata u istoj.

Uza sve šugave bugove nijedna igra mi trenutno ne nudi zabavu kao ova.

I meni nekad dosadi i naživcira me ali joj se uvik vratin.

Uostalom niko nikoga ne sili niti da ju igra i svako ima pravo na svoje mišljenje i ne kužim zašto stalno raspravljate o istom. Ko oće nek igra, ko neće nek neigra i doviđenja.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo još malo:

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Evo još malo:

-Fuck you bitch.

-Ko prica?

hahahahahhahaaahaahahahhahaa

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
17 godina
Mquany kaže...
Hedrick kaže...

Evo još malo:

-Fuck you bitch.

-Ko prica?

hahahahahhahaaahaahahahhahaa

guba akcija, kak da uključim ovaj novi inventori? (meni još onaj stari ko u a2) je to na experimantalu?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
11 godina
neaktivan

Na steamu properties od igre i u parametre ubaci -newui, i to bi trebalo bit to

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
neaktivan
mrakky kaže...

guba akcija, kak da uključim ovaj novi inventori? (meni još onaj stari ko u a2) je to na experimantalu?

u launch options dodaš "-newui" ...

dobije se i nešto sitno FPS-a time tako da obavezno uključiti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ekipa koja govori da DayZ nije optimiziran, šta je onda Rust? Kupio sam ga jučer, 40 fps-a max... Mislim da nemamo o čemu raspravljat više.

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Ekipa koja govori da DayZ nije optimiziran, šta je onda Rust? Kupio sam ga jučer, 40 fps-a max... Mislim da nemamo o čemu raspravljat više.

lol

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Žalosno, još je gore nego standalone... Ali iskreno Vam kažem. AKo hoćete igrat igricu na više fps-a onda morate stavit graphics na fast i onda sve izgleda odvratno al bar ima fps-a...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja od jucerasnjeg patcha imam 90 na ultra, a prije toga 70 tak da ne znam o cemu ti pricas lol. Problem je ocitp do tebe.

Stucanja ima, da..ali ni priblizno kolko ima SA. Stari sce su to i dalje early acess igre, al cinjenica je da rust mete pod s ostalima..
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ja od jucerasnjeg patcha imam 90 na ultra, a prije toga 70 tak da ne znam o cemu ti pricas lol. Problem je ocitp do tebe.

Stucanja ima, da..ali ni priblizno kolko ima SA. Stari sce su to i dalje early acess igre, al cinjenica je da rust mete pod s ostalima..

Pa ja imam daleko bolji fps u standalone-u nego u rust-u... Kažem ti ako imam 40 na ultra ok je, igram sad na simple te imam 70. 

I samo da se zna, community u rustu je više cancer nego u SA...  Od jučer kad sam kupio do sad kada ovo pišem, imam 6 sati te nisam sreo niti jednog normalno čovjeka. Svima vičem da sam friendly i ekipa samo dođe i spraši me gunom u glavu. Žalost..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 13:03 (molnyi).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sinoć izašao Rust patch u kojem su promijenili malo shader, ogroman fps boost. Prije sam imao 60-70, sad imam 90-100
Problem je očito u tebi

Stvarno misliš da će te neko poštedit jer vičeš friendly? Daj pa ne možeš hebeno bit ozbiljan, da misliš da je problem u ljudima jer te ubijaju u survival igri? Kako se ja iznerviram na takve poput tebe

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 14:37 (Roko567).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Sinoć izašao Rust patch u kojem su promijenili malo shader, ogroman fps boost. Prije sam imao 60-70, sad imam 90-100
Problem je očito u tebi

Pa ne znam kakav je to problem. 
Frend koji uredno igra samnom dayz ne može rust igrat na najlošijim detaljima, ima 20 fps-a... Ja imam oko 50 na ultra, a ak smanjim onda sve izgleda za k...

14 godina
neaktivan
I 50 ti nije dosta? Lol

A ovo za friendly friendly cu ti dat jedan prijateljski savjet. Igras rust, a ne dayz! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
I 50 ti nije dosta? Lol

A ovo za friendly friendly cu ti dat jedan prijateljski savjet. Igras rust, a ne dayz! ;)

Ne, nisam to rekao. Meni je dosta i igrivo je bez problema, samo sam očekivao više fps-a pošto su svi hvalili i govorili da je bolje optimizirano.

Ma kužim da, problem je što igram solo i onda se ekipa iživljava ...

15 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Ne, nisam to rekao. Meni je dosta i igrivo je bez problema, samo sam očekivao više fps-a pošto su svi hvalili i govorili da je bolje optimizirano.

Ma kužim da, problem je što igram solo i onda se ekipa iživljava ...

jako je teško početi solo na official serverima.. nađi prvo neki sa slabijom populacijom i prvo se upoznaj dobro sa igrom.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kazu novi renderer do kraja veljace.. Znaci mozemo ocekivati novi renderer do kraja 2017. #HYPE

opet nas lazu opet nas lazu
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MatejCro kaže...

Kazu novi renderer do kraja veljace.. Znaci mozemo ocekivati novi renderer do kraja 2017. #HYPE

Novi renderer je obećan još tamo za prvu polovicu 2015(Q1). Vjerovatno su pobrkali godine i mislili na 2016 ali evo hvala Bogu već je 2016...

I sad dok još napišu 'would like to', sve je jasno.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2016 20:39 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kao da neznaju da je novi renderer potreban od prvog dana igre...samo da ga znaju napravit napravili bi ga prvog mislim ono....ali tko zna možda neke nove hlače u sljedećem update-u podignu FPS...ostaje nam da vidimo!

Team32Ipe77
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako ovako sporo i traljavo ide razvoj Dayz-a, pitam se hoće li ta igra ikad zaživjeti na PS4 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Ako ovako sporo i traljavo ide razvoj Dayz-a, pitam se hoće li ta igra ikad zaživjeti na PS4 ?

kako sad stvari stoje, ps4 bi mogao vrtiti slideshow dayz-a 

13 godina
AngryBird kaže...

Zasto bi uopce ova igra dolazila na PS4 ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
AngryBird kaže...

Zato što su rekli da će napravit tu igru za PS4 i Xbone.

Iskreno, prije bi igrao Dayz na kompu, više je ta igra za tipkovnicu i miš. Ali šteta što je igra neoptimizirana i na najjačim karticama. Izgleda mi kao odlična survival igra. 

Jesu bar ispravili AI od zombija, ili se i dalje zabijaju u objekte :D ?

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Logam se veceras da vidim sta ima novo u igri nakon dosta vremena i ostanem par sati igrajuci. Samo je jedna survival igra a to je DayZ SA sve drugo su igrice . "Nikakvi rustovi dragi prijatelji, ni rustici, ni stazice, ni putici ni treci putevi."

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

3 3 hvala 0
13 godina
AngryBird kaže...
SimeKZ kaže...
AngryBird kaže...

Zato što su rekli da će napravit tu igru za PS4 i Xbone.

Iskreno, prije bi igrao Dayz na kompu, više je ta igra za tipkovnicu i miš. Ali šteta što je igra neoptimizirana i na najjačim karticama. Izgleda mi kao odlična survival igra. 

Jesu bar ispravili AI od zombija, ili se i dalje zabijaju u objekte :D ?

Mi smo se ponovno skupili neki dan pa halamo. Koliko god bio FPS ukenjan i sve to ( ceka se taj render ko nista ) i dalje ne postoji igra sa boljom atmosferom od ove. Zakacili se sa nekim likovima na brdu, pola nas izginulo, pola zivo ostalo... TS grmi, bjezi se... samo DayZ niti jedna druga.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

0.60

Od kad je to 970 mid range kartica, ajme tuke...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Šta je da je,100fps+ na zahtijevnim scenama zvuci odlicno.

OCU TO ŠTO PRIJE:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice