DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
J(CRO) kaže...

Dečki evo koje hackove možete očekivati nakon ovog novog patcha:...

ovaj drugi nije 0.57, vidiš da ima long range scope na moisinu. 

čak nema nikakvih indicija da je bilo poslije promjena na battle eye-u.. ja dugo nisam vidio nikakvog hackera, ali ja igram samo HC private servere.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
neaktivan
J(CRO) kaže...

Dečki evo koje hackove možete očekivati nakon ovog novog patcha: 

i 
 :(

korištenjem cheatova na alpha igri samo pomažeš u razvijanju igre 

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jedan bezvezni video od mene 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
vigor_hr kaže...

-_- tko je rekao da ih koristim, rekao sam da to možete očekivati od morona koje ih koriste ne i da sam ja jedan od njih...

Goldboyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 14:16 (J(CRO)).
11 godina
neaktivan
J(CRO) kaže...
vigor_hr kaže...

-_- tko je rekao da ih koristim, rekao sam da to možete očekivati od morona koje ih koriste ne i da sam ja jedan od njih...

nisam ni mislio na tebe hehe

11 godina
DayZ (standalone)

Oh pa onda se ispričavam 

Goldboyy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Srecom, taj hack jos nije rasiren dovoljno pa je igra jos uvijek okej. Daleko je to od onoga vremena kad nisi mogao prosetat obalom bez da te neki cheater smakne.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jel ovo neko zatisje pred buru?

Postali su nekako skrti sa novim informacijama. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ide ljeto pa se spremaju na praznike. Mozete ocekivat jedno veliko nista do jeseni a onda dolaze dvije nove kape i tri para cipela.

Ako dojdem online i nema ekipe igram se nesto drugo. Onak totalno me zaboli i tak dugo dok nema novog engine-a ne mislim trosit vrijeme na igru.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jucer je ja mislim izašao experimental novi.. samo nisam zicer što su mijenjali, frend ga je skinuo ali se nisam čuo s njim.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Engine update or it did not happen.

Igra ko igra je sad po meni super i ima sadrzaja koji samo treba optimirat. Znaci sredit loot spawn i dodat ona tri para cipela koja fale. Eventualno nek poprave zombije da ne lupaju s prizemlja izvana dok sam ja na drugom katu u sobi. Prebacit igru na drugi engine da imamo 100 frejmova a poslije toga me nije briga ako budu jos pet godina petljali po itemima, kucama i pathfindingu zombija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 11:08 (NEW_MAN).
13 godina

^ this.

itema i stvari za radit ima dost,pa samo da rijese render i TO JE TO. Zamisli da di god odes imas preko 60 fps...Pa igra bi pomela steam.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma meni najviše trenutno smeta kaj nema ljudi na HC serverima.. prerijetki su mi encounteri, pa nemam doslovno kaj raditi.

između wipeova se nagearam na nekoliko p-servera i onda mi je dosadno.

a i zombija ima premalo po mapama, previše hrane itd itd.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja igram na nekom privatnom HC serveru, uvijek ima ljudi. Vecinom igram third person al HC ima taj neki dodatni uzitak, pogotovo ako igram solo.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Sviđa mi se ovaj novi pogled iz trećeg lica.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 23:08 (AmonZero).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Jel ima neki klan ili ekipica da se pridruzim da rokamo skupa? moja ekipa vise ne igra pa mi je dosadno samom bauljat pustosima chernogrska :(

battlelog: marinacsmrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ekipe su se gadno prorijedile, postova je sve manje, zanimanje je sve slabije za ovu igru.

Meni već 2 mj. "leži u prašini", ponekad pogledam forum, a na njemu ništa novo. pročitaj 216. stranicu, 116. ili

koju drugu uvijek iste stvari. Postalo je dosadno do bola. Ajmo rokat po obali, ajmo rokat po Elektru.... :(

battlelog: BucoKTM
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 11:56 (BucoKTM).
17 godina

Ne igram jer cekam novi engine a ovim tempom ne bude dosel prije jeseni 2016!
Ima dovoljno dobrih igara koje se igraju. Kad bi bilo interesa onda bi igrao ali solo trckarat okolo me ne veseli.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 10:17 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Slazem se,

mislim da vecina ekipe ceka neki drasticniji pomak u igri.

Vecina se upoznala sa igrom i "testirala" je sto se i trazi od Alpha verzije...

Al ako Alpha traje dugo kao sta je u slucaju ova igra, onda se i dogodi da ljudi izgube interes.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mene daleko najvise nervira sta ni jedan pec ne radi. Svi imaju neku veliku manu, od propadanja itema u pod u starim pecevima, pa do glicanja itema u rukama u ovom pecu. Taj amaterizam me ikonski nervira.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Ja sam iz igre izvukao 400 sati, ponekad umirao od dosade, cesce se frustrirao i jako cesto zabavio/krepavao od straha i adrenalina. Sad i ja slabije igram, cekam bolju optimizaciju i finaliziranje proizvoda. Drug je presao na ARK, kaze da je uvjerljivo najkvalitetnij suvival EA do sada, mada ja jos nisam probao pa uzmite njegove rijeci sa rezervom i prosudite sami.

Na kraju, i da igra totalno propadne bilo bi mi zao, ali opet i s ovakvom nakaradnom sam se naigrao, dozivio neke trenutke koje mi u 20tak godina gaming iskustva nijedna druga igra nije pruzila.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ark radi gore od dayz'a...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nisam igrao ARK ali navodno je u pocetku bilo katastrofa optimizacija, a u zadnjim pecevima su popravili dosta. To je velika razlika u odnosu na Dayz koji je gotovo isti ko i kad je izasa. Naravno, mozda i nisu popravili, ali tako sam cuo.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Taj koji ti je to rekao laze te. Je imam 40 fps'a ali s konstantnim dropovima na 10. Na medium i igra izgleda odvratno s obzirom kako izgleda na ultra. Obicno igre na ultra izgledaju mrak, a na medium solidno...kod arka to nije slucaj. Cak sam i neki fix bio stavio pa mi vatra nije davala svijetlo a kad se spustila magla imao sam crni ekran. Dropovi nisu bili tolki al kita, ne valja to.

Igra kao igra je super, ali su lagali kada su rekli da ce prvo na optimizaciji poradit...samo dinosaure stancaju!!
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
DayZ (standalone)

pozz,

planiram kupit igru prek steama, ima možda di stimov ključ za jeftinije?

i još jedna stvar, vidim dosta ljudi se žali na optimizaciju igre koji imaju jaču konfu od moje, dal bi se na mojoj to ikak vrtilo (pc iz potpisa)

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pa bude ti okish se vrtilo zbog i5ice.

Sve ostalo je nebitna stavka nazalost. Samo procesor.

FPS ti ovisi kako gdje si okrenut,jel prema nekom gradu/kucama ili prema prirodi itd. AL ono,naviknes se,uglavnom na 40-50 fpsa svuda budes imo osim u velikim gradovima kad ce ti tankat na 25 ko i svima.

17 godina

25 fps-a je onak malo, al 40-50 je več igrivo, bar ja ne vidim neku razliku.

kupil ju bum kroz koji dan, je bolje ić na arma2 mod ili standalone, koja bolje radi (pretpostavljam standalone)

mali offtopicn (sry admin)

ak ko oče mjenjat day z za the secret world, neka javi (imam kutiju i dvd-e nije steam edicija)

mrakky
13 godina

Bolji je SA debelo od moda. Više svega i bolje radi

11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Boljije SA debelood moda. Više svega i bolje radi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice