DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DayZ (standalone)

Pozdrav ekipa, sjecate li se kako sam pljuvao po igri a vi ju branili...evo me nakon godine i pol alfe.... i kako napreduje igra?

Vidim da se vecina community-a okrenula prema mojem mišljenju, mislim trebalo vam je godina i pol vise da skužite....

Svi review-i na steam stranici su se pretvorili s pozitivnih u negativne. Od pocetnog pristupa developera prema igri, vidjelo se da su apsolutni amateri i da je projekt cisti money grab. Evo 2+ godine od kada su prestali raditi na modu... a mod je još stoljecima iznad standalone-a po stabilnosti i gameplayu... pogotovo whistelist projekti poput dayzero-a

1 9 hvala 0
13 godina
Re: DayZ (standalone)

Mogu reć da si u krivu. Igra dugo nije bila ovak zabavna (samo da vrate loot system,tj. iducim patchom refinaju)

Igra je pravi survival sad,zombiji su opasni,više se ne vrti sve oko Elektra/černa itd.

Jos da na novi render predju i to je to.

Štoviše i patchevi su češći sad,ide brzim korakom to sve.

13 godina
acca kaže...

Pozdrav ekipa, sjecate li se kako sam pljuvao po igri a vi ju branili...evo me nakon godine i pol alfe.... i kako napreduje igra?

Vidim da se vecina community-a okrenula prema mojem mišljenju, mislim trebalo vam je godina i pol vise da skužite....

Svi review-i na steam stranici su se pretvorili s pozitivnih u negativne. Od pocetnog pristupa developera prema igri, vidjelo se da su apsolutni amateri i da je projekt cisti money grab. Evo 2+ godine od kada su prestali raditi na modu... a mod je još stoljecima iznad standalone-a po stabilnosti i gameplayu... pogotovo whistelist projekti poput dayzero-a

Napreduje odlicno, reviewove citas tamo gdje tebi pase... na steamu ja bas ne vidim negativne komentare osim onih koji su stari po pola godine... Od ovih zadnjih par patcheva stvari su jako krenule na bolje tako da ja ne vidim zasto imas potrebu se vracat i trollat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igra baš dobro ide naprijed... iako sam fan Dean Halla i da njega nije bilo ne bi bilo ni DayZa al imam osječaj da razvoj krenuo kak spada tek od kad je on otišao... tek od tada se zna ko' radi šta.. imam osječaj da su 100× bolje organizirani i da stvari idu kak trebaju ić u razvoju nekog kompleksnog proizvoda.. sljedeća 2 patcha bi trebali bit totalni gamechangeri.. valjda će odradit te neke stvari prije godišnjeg

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 12:03 (Laxx).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

@acca

ne kužim.. odmah nakon pitanja kako napreduje igra si nastavio sa vlastitim zaključkom bez da si istražio što se zadnjih par mjeseci promjenilo.. 

ja sam na maloj pauzici trenutno, ali zadnji patch sa jačim zombijima je digao igru full..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Ma kako serete... kao i prije. 

http://store.steampowered.com/agecheck/app/221100/ - svaki review na front page-u je negativan. Kada sam zadnji puta postao na forumu svi su bili pozitivni

Serveri i dalje više više lagaju nego DayZ mod, netcode je daleko lošiji, serveri trebaju česte restartove(mislim da svaka 2 sata), novi rendering engine koji bi trebao poboljšati fps je još uvijek samo mašta,dodali jedno vozilo i td td i td

Razloge koje su naveli za napuštanje moda i razvijanje standalonea 1.5godine nakon početka alfe još uvijek nisu opravdani, igra je totalan piece of shiet produkt... čisti money grab. Da su nastavili razvitkom dayz-a u arma 3 engineu kao mod za igru svi bi daleko više uživali...

ali jbg ovce su ovce. PA PRE ALPHER JE... sve ce fixat--- gle u kakvom je stanju sada

edit: dodajem i smiješno je kako svi postovi koji prikazuju ljepotu mape po forumima je importana mapa cherno+ u arma 3 engine-u.... Pa koji bog su krenuli razvijati u prastarom engineu... amateri cash graberi. Dean Hall je vec odavno ostavio projekt je vidi da ne vodi nikamo a vi ga još branite

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 20:33 (acca).

3 3 hvala 0
13 godina

acca lupaš bezveze. no offense.

13 godina
acca kaže...

Ma kako serete... kao i prije. 

http://store.steampowered.com/agecheck/app/221100/ - svaki review na front page-u je negativan. Kada sam zadnji puta postao na forumu svi su bili pozitivni

Serveri i dalje više više lagaju nego DayZ mod, netcode je daleko lošiji, serveri trebaju česte restartove(mislim da svaka 2 sata), novi rendering engine koji bi trebao poboljšati fps je još uvijek samo mašta,dodali jedno vozilo i td td i td

Razloge koje su naveli za napuštanje moda i razvijanje standalonea 1.5godine nakon početka alfe još uvijek nisu opravdani, igra je totalan piece of shiet produkt... čisti money grab. Da su nastavili razvitkom dayz-a u arma 3 engineu kao mod za igru svi bi daleko više uživali...

ali jbg ovce su ovce. PA PRE ALPHER JE... sve ce fixat--- gle u kakvom je stanju sada

edit: dodajem i smiješno je kako svi postovi koji prikazuju ljepotu mape po forumima je importana mapa cherno+ u arma 3 engine-u.... Pa koji bog su krenuli razvijati u prastarom engineu... amateri cash graberi. Dean Hall je vec odavno ostavio projekt je vidi da ne vodi nikamo a vi ga još branite

Bio si dobar troll... sad si samo naporan ko proljev... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
DayZ (standalone)

Neznam gdje ostatak ekipe gleda acca...Ali ja po Steamu vidim sve se crveni od TD ova xDDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Većina tih igrača ima preko 300 sati,to nije malo.

Većina se žali na 0.55 update što je subjektivna stvar,po meni (i misljenju moje ekipe,ima nas 7-8) igra nije nikad u boljem stanju bila. Malo loota,agresivni zombiji,teži zombiji,koji se daju i izbjec suljanjem al ljudi su retardirani pa šprintaju svuda i proizvode zvukove...

Uglavnom,igra ima drukciji feel i vecini se nije dopao novi loot system koji je uveden (malo hrane,malo svega,i persistence always ON). Iskreno,to je falilo igri jer si mogo u 30ak minuta bit Rambo kako je prije bilo.

Što se ostalih stvari tiče,igri samo fali novi render i to cemo vidit oce li se drzati obecanja i kada ce stici,to je stvar koja se baš iščekuje. Other than that,igra nikad nije bolju atmosferu imala i bila ovako napeta. Pogotovo što se teško do stvari dolazi

Ljudi su samo retardi.

17 godina
Endymon kaže...

Neznam gdje ostatak ekipe gleda acca...Ali ja po Steamu vidim sve se crveni od TD ova xDDDD

Sto bi se reklo "biatches be biatching" Obrati paznju na tekst a ne samo na crvenilo. . , vecina negativnog odjeka je bila vezana za prethodni patch 0,55 koji je znatno otezao igru, smanjio kolicinu loot-a i promjenio sistem zombija (koji ni sad nije savrsen) jedan lik place kako mu je sad pretesko naci loot. . ., drugi zasto ne moze oneshotat zombije sa sjekirom pa prije se moglo. . ., treci kako su prebrzi. . , cetvrti zamisli u suvivor igri umro od gladi!

Ovo su citati ljudi koji su dali negativne ocjene * I have been playing this game since last summer and ive had a blast, I logged around 300 hours" "I have literally put thousands of hours into dayz between the mod and the standalone game and at one point it was hands down my favorite thing to play for at least a year." "After 700 hours of subjecting myself to Dayz standalone, however, I really cannot recommend this game to anyone again." "1k hrs on record" ako netko utrosi u igru koja je "smece" 700 sati onda stvarno nesto nije u redu s njim  ne igrom. . ., ja ako mi se nesto ne svidja nemam /played duzi od 10tak sati! 

Ne kazem, igra ima 1001 nedostatak, development bi bio brzi da su uposlili kornjace i puzeve. . ., ali je daleko od lose. Cak i ovakva nudi ugodjaj, atmosferu i kvalietet da drzi servere punima. Osobno igram na WOBO i u bilo koje doba dana/noci server je 50/50 i nije jedini, da je igra takva kakvom je neki ovdje opisuju onda bi sve bilo pusto. ., odavno bi Rust, H1Z1 ili neki od klonova preuzeo vodstvo. 
Opet 100 ljudi 100 cudi, mora bit i onih kojima se ne svidja, ali zato ima tona klonova pa izvolte! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
D3ViL kaže...
Endymon kaže...

Sto bi se reklo "biatches be biatching" Obrati paznju na tekst a ne samo na crvenilo. . , vecina negativnog odjeka je bila vezana za prethodni patch 0,55 koji je znatno otezao igru, smanjio kolicinu loot-a i promjenio sistem zombija (koji ni sad nije savrsen) jedan lik place kako mu je sad pretesko naci loot. . ., drugi zasto ne moze oneshotat zombije sa sjekirom pa prije se moglo. . ., treci kako su prebrzi. . , cetvrti zamisli u suvivor igri umro od gladi!

Ovo su citati ljudi koji su dali negativne ocjene * I have been playing this game since last summer and ive had a blast, I logged around 300 hours" "I have literally put thousands of hours into dayz between the mod and the standalone game and at one point it was hands down my favorite thing to play for at least a year." "After 700 hours of subjecting myself to Dayz standalone, however, I really cannot recommend this game to anyone again." "1k hrs on record" ako netko utrosi u igru koja je "smece" 700 sati onda stvarno nesto nije u redu s njim  ne igrom. . ., ja ako mi se nesto ne svidja nemam /played duzi od 10tak sati! 

Ne kazem, igra ima 1001 nedostatak, development bi bio brzi da su uposlili kornjace i puzeve. . ., ali je daleko od lose. Cak i ovakva nudi ugodjaj, atmosferu i kvalietet da drzi servere punima. Osobno igram na WOBO i u bilo koje doba dana/noci server je 50/50 i nije jedini, da je igra takva kakvom je neki ovdje opisuju onda bi sve bilo pusto. ., odavno bi Rust, H1Z1 ili neki od klonova preuzeo vodstvo. 
Opet 100 ljudi 100 cudi, mora bit i onih kojima se ne svidja, ali zato ima tona klonova pa izvolte! 

Slazem se sa svime sto govorite.Ali realno gledano,ova igra opstaje samo iz jednog razloga.A to je sto ona je jedina koja nudi ovako nesto.Da npr ima jos koja,ova igra bi bila davno pregazena.Ne radi toga sto bi bilo vise takvih igara,nego radi toga sto bi se brze razvijala igra.

13 godina

To jest istina.
Nema igre poput dayz-a i atmosfere koju ona ima.

To je jednsotavno tak

17 godina
Igra opstaje jer je "simulacija" a ostale su arkade koje izgledaju krajnje retardirano. Cekam novi engine i chillam u drugim igrama. Svi su presli na GTA V pa kad splasne hype se budemo vraili u BugZ
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

DayZ je za survival games ono sto je wow za mmo, iz nekog neobjasnjivog razloga za dvije klase bolji od svega drugog i gotovo.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

DayZ je za survival games ono sto je wow za mmo, iz nekog neobjasnjivog razloga za dvije klase bolji od svega drugog i gotovo.

e točno ovo je i meni palo na pamet neki dan.. koliko je WoW kilera najavljivano pa ga nije nitko nikad skinuo s trona.. DayZ je DayZ.. s kopiranjem ga nitko neće nikad skinut.. DayZ ima taj epic feeling koji i wow ima/o

16 godina
Laxx kaže...
Mquany kaže...

e točno ovo je i meni palo na pamet neki dan.. koliko je WoW kilera najavljivano pa ga nije nitko nikad skinuo s trona.. DayZ je DayZ.. s kopiranjem ga nitko neće nikad skinut.. DayZ ima taj epic feeling koji i wow ima/o

Možda dayz mod... ja nikada nisam imao taj feeling u standaloneu jer ne možeš zaigrat bez da ti uskoro ne baci server restart ili je net code toliko lošiji da ljudi glitchaju kroz zidove kada bježe ili gađaš lika u glavu a ne registrira i još je lošiji FPS nego u optimiziranim dayz modovima i td i td

17 godina
DayZ (standalone)

Naizad je dosao i taj dan!
Moment koji su svi Day Z hateri cekali, prizeljkivali. . ., "only survival game on Steam that isn’t in Early Access!" naizad se pojavio i on Day Z killer! 

Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Pa ima i istine u tom GOATZ...Kad smo koze pa nasjeli na kupnju igrew koja je u alphi vec 2 godine.Ne pamtim igru koja je tako dugo bila u alphi

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pa ima i istine u tom GOATZ...Kad smo koze pa nasjeli na kupnju igrew koja je u alphi vec 2 godine.Ne pamtim igru koja je tako dugo bila u alphi

slazem se na prvom dijelu, ali sta se tice drugog dijela,vidim da je popis igara u alphi sve veci i veci...

17 godina
DayZ (standalone)

Vracaju novi loot sistem, nove puske, puzajuci zombie, moze se na stap nabit human steak pa pec can't wait! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Factory juzno od Berezina mi je najdraza lokacija u igri, prva zora koju sam docekao igrajuci DayZ bila je na vrhu ove zgrade, onako svice se, ja u ludom postapokalipticnom svijetu, pitajuci se da li je ovo sve san ili java, boja mora koja pokazuje svu ljeptu prirode i zivota... Ja neznam da li sretan sto sam ziv i sto imam par konzervi koje ce me drzati na zivotu jos par dana...

U jednom trenutku primjetim kao da se nesto mice juzno od mene, vidim siluetu kako se priblizava, postaje veca... Cvrsto stiscem M4 u ruci, zadrzim dah i zapucam. U tom trenutku silueta nestaje, mozak pocinje da radi na 120%, milijun pitanja u glavi, sto se desilo, kako je samo nestao, pitam se da li se toj moj mozak poigrava sa mnom, da li je moja meta bila stvarna ili je to samo iluzija. U pravcu gdje je silueta nestala ispaljujem cijeli spremnik, kojih 50ak metaka, onako za svaki slucaj, ionako imam jos 500 metaka i neznam da li cu da prezivim iduce ljestve pa je svejedno...

Boze kako volim ovu igru, sad sam iduci prema ovom factory prosao iznad Berezina i binocularsima uhvatio 3 lika kako se gonjaju sa zombijem, neznas tko tu koga bije, haha, izgleda isto crno bijeli film sa pocetka proslog stoljeca, jos krava onako stoji sa strane i gleda ih i konta vidi ovih sto su ludi haha. Volim ove iritantne zombije, volim ih iz razloga sto me tjeraju da zaobilazim veca naselja, to je dobro, solo igraci nebi trebali niti pomisljati da ulaze u veca naselja. Nadam se da ce da dodaju horde zombija i to zombija koji nisu bas ovako brzi, zombija koji se nemogu bas tako rijesti sjekirom, trebali bi da prave puno vise buke, pogotovo u gradovima, da lupaju okolo, tako da kada se gonjas okolo sa igracima ne mozes cuti korake od igraca, ili da ih teze mozes cuti/razaznati, ako ima zombija u blizini. Isto tako bi trebali dodati medvjede i vukove, i ove nrmalne i zombije istih, to bi dosta pridonijelo atmosferi, pogotovo kada bih iste sreo u gradu kako lutaju. Copori pasa i bi isto extra bili za armosferu...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Moram priznat da koliko se veselim novom sadržaju od 0.56 da se još više veselim wipeu i novom/starom loot economiju. Koliko god volim PvP al glitchanje hrane, hot spotovi na sve strane (koji vjerovatno jednim djelom i uzrokuju ovaj desinc), osim PvPanja po Berezinu nemam kaj za radit. :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A renderer?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
neaktivan

Meni je to najmrza lokacija u igri, opcenito obala mi je rak. 

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
A renderer?

a po mojoj procjeni valjda kad srede taj 0.56 i taj loot economy bude radio kak spada... sljedeća stvar bi trebao bit renderer... rekli su do kraja petog mjeseca al sumnjam.. možda jedino ak je sređen već negdje u pozadini i samo se treba implementirat.. al sumnjam da tranzit enginea može bit glatak.. tak da vjerovatno još mjesec, dva..

15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Meni je to najmrza lokacija u igri, opcenito obala mi je rak. 

ma i meni već ide obala na bubreg al kad nemam kaj tražit u unutrašnjosti... normalni loot nađeš po kučama tamo a military loot se pokupi preko pvpa.. Ako u unutrašnosti i nađem MLoot opet ga moram negdje "potrošit" a u berezinu je najbolji fps od tih velikih gradova, pa onda obično odemo na neki deklarirani PvP Berezino server i tamo se rokamo.. duplera ko dreka

Meni fali tih elemenata survivala.. rjetki itemi, uzgoj, lov, rješavanje sickesa, opasni zombiji i tih survival fora.... tipa da ako si ranjen da moram jako puno toga da sredim lika.. a ne samo splint, selinica i super.. tipa da ti treba puno medical itema, ljekova, trava.. da ti non stop nekaj stvara probleme al opet da imaš barem neku simboličnu nagradu da starog lika u stilu brade il takvog nečeg.. opčenito da je puno teže držat lika živog al ne opet da ispadne ko Simsi... na neki fora način.. vozila pa održavanje i te fore... al ajd polako.. bude.. valjda :)

15 godina
neaktivan
Laxx kaže...

a po mojoj procjeni valjda kad srede taj 0.56 i taj loot economy bude radio kak spada... sljedeća stvar bi trebao bit renderer... rekli su do kraja petog mjeseca al sumnjam.. možda jedino ak je sređen već negdje u pozadini i samo se treba implementirat.. al sumnjam da tranzit enginea može bit glatak.. tak da vjerovatno još mjesec, dva..

za renderer su zadnje rekli do kraja godine..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Znaci nikad. Jebeno su nesposobni.
11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Znaci nikad. Jebeno su nesposobni.

na prvu ruku bi reko da bohemiju vode hrvati

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 9:34 (vigor_hr).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice