Nitko ne shvaca da je Dayz daleko ispred svih ovih lesinara koji su nanjusili pare na ovom zanru. Dayz je toliko dobar da ga igra miljun ljudi usprkos tome sto je ubugano govno i to ove igre tipa H1Z1, rustovi i survariumi nikad nece postici.. Meni je zao sto je Dayz u ovakvom stanju sa cheaterima i bugovima, al ako sam ga igrao kad je tek izasao kad se nisi mogao popeti na skale prije nego izmolis ocenas i zabavio se pritom kao nikad u zivotu, onda znas da je igra daleko izvan konkurencije. U pocetku je i mene nerviralo to sto se dev team cinio prilicno ne strucan i retardiran, al danas mi je to smijesno, a svi novi itemi i dodaci nisu promjenili gotovo nista u igri. Meni je jos uvijek najzabavnije uzeti bilo koji mirotvorac i tvoriti mir po elektru (ili nered?) kao u dobre stare dane.
shvaćaju to ljudi...samo takvi ti neće ni pisat ovdje jer ne žele nepotrebnu raspravu ili misle da se to drugima nemože objasnit jer imaju drugčije mišljenje pa to zadrže za sebe a tu dođu vidjet kakve su novosti što se tiče same igre....