DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Jonja kaže...

Nitko ne shvaca da je Dayz daleko ispred svih ovih lesinara koji su nanjusili pare na ovom zanru. Dayz je toliko dobar da ga igra miljun ljudi usprkos tome sto je ubugano govno i to ove igre tipa H1Z1, rustovi i survariumi nikad nece postici.. Meni je zao sto je Dayz u ovakvom stanju sa cheaterima i bugovima, al ako sam ga igrao kad je tek izasao kad se nisi mogao popeti na skale prije nego izmolis ocenas i zabavio se pritom kao nikad u zivotu, onda znas da je igra daleko izvan konkurencije. U pocetku je i mene nerviralo to sto se dev team cinio prilicno ne strucan i retardiran, al danas mi je to smijesno, a svi novi itemi i dodaci nisu promjenili gotovo nista u igri. Meni je jos uvijek najzabavnije uzeti bilo koji mirotvorac i tvoriti mir po elektru (ili nered?) kao u dobre stare dane.

shvaćaju to ljudi...samo takvi ti neće ni pisat ovdje jer ne žele nepotrebnu raspravu ili misle da se to drugima nemože objasnit jer imaju drugčije mišljenje pa to zadrže za sebe a tu dođu vidjet kakve su novosti što se tiče same igre.... 

Team32Ipe77
17 godina
DayZ (standalone)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Svaki novi video mu je bolji od prošlog.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ljudi igraju dayz jer nemaju alternatice. To će se ili neće promijeniti sa H1Z1 ako ne neka druga igra. Jer nesposobni rad i natezanje sa galaktičkim vremenom izlaske igre će ih prije ili poslije pokopati. Zato toliko puno igara izlazi sa sličnom tematikom. Jedna će ih srušiti prije ili poslije.

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

To bi se moglo dogoditi vrlo brzo sa Survive the nights, izlazi cini mi se krajem drugog mjeseca. Grafika nije bog zna sto, ali su zato survival mehanike na daleko vecoj razini od dayz a.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

90% ljudi koji igraju DayZ neigraju igru zato sto je survival, vec zato da mogu trolat, ubijat, hvatat druge ljude... Zato je DayZ zabavan, nes ti survival elemenata...

5 1 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

90% ljudi koji igraju DayZ neigraju igru zato sto je survival, vec zato da mogu trolat, ubijat, hvatat druge ljude... Zato je DayZ zabavan, nes ti survival elemenata...

Evo baš sam htio to napisat al si me preduhitrio.

Velika večina ljudi igraju ovo zbog PVP-a a ne nekog survivala koji jedva da i postoji.

SVEMOGUĆI
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Video o našem klanu, nadam se da će vam se svidjeti :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 1:21 (Ottozje).

2 5 hvala 1
11 godina
neaktivan
Ottozje kaže...

Video o našem klanu, nadam se da će vam se svidjeti :D

Dobar vam je videic, najvaznije da se ekipa dobro zabavlja i da ima smjeha . Zapravo sve je dobro ak niste hakeri, bas su se nakotili u DayZu ovih dana, jedan se nakacio na moj omiljeni hardcore server, ak nista bar je njemu zabavno .

15 godina
neaktivan

RE:OTTOZJE 

Jeste kad ubili koga da nije zavezan? WTF Imate fetish na to?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 16:52 (Mlejdn).
11 godina
neaktivan
Mlejdn kaže...

Ove sto ih inace vezu i hvataju je lako prepoznati po ovakvim komentarima. 

14 godina
neaktivan
Mlejdn kaže...

Svi moraju umrijeti kao mučenici

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kad vas je netko sa oružjem napadao svi ste ko muhe bez glave 

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

RE:Mquany

Nikada nisam nikoga ubio zavezanog ...ni ne namjeravam. Al bi te rado zatuko sjekirom da nisi balav 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 18:43 (Mlejdn).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Napokon AUG je u mojim rukama, neki scrub kampao ATC pola ure, imali dvoboj iz kojeg sam se digao kao pobjednik. SKS jos zvijer od puske i usudio bih se reci da je bolja i od AUG-a, al AUG je crn, a crno volim.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mlejdn kaže...

Nikada nisam nikoga ubio zavezanog ...ni ne namjeravam. Al bi te rado zatuko sjekirom da nisi balav 

Probaj i sretno , ali gledaj to ovako, nije kriv onaj sto ubija svezanog, vec onaj sto je pustio da ga svezu, tj. kao i u svemu krivi smo sami sebi. Danas sam imao jedan extra kill, spawn se blizu Kamyshova i lootam u police station onaj mali shotgun sa pistol gripom sta u njega idu cetri metka, u kucama okolo nadjem dva paketa po 15 metaka i umjesto da krenem u Elektro odlucim se na put uz obalu prema sjeveru u nadi da cu sresti kojeg bambija . Upadam u kucu od crvene cigle u Solnichniyu i tamo na sred hodnika stoji lik sa konzervom u ruci i njopa hahahaha, sad mi je samo zao sto mu nisam rekao dobar tek, ali dobro tko ce se sjetiti u trenutku... 

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Mlejdn kaže...

Probaj i sretno , ali gledaj to ovako, nije kriv onaj sto ubija svezanog, vec onaj sto je pustio da ga svezu, tj. kao i u svemu krivi smo sami sebi. Danas sam imao jedan extra kill, spawn se blizu Kamyshova i lootam u police station onaj mali shotgun sa pistol gripom sta u njega idu cetri metka, u kucama okolo nadjem dva paketa po 15 metaka i umjesto da krenem u Elektro odlucim se na put uz obalu prema sjeveru u nadi da cu sresti kojeg bambija . Upadam u kucu od crvene cigle u Solnichniyu i tamo na sred hodnika stoji lik sa konzervom u ruci i njopa hahahaha, sad mi je samo zao sto mu nisam rekao dobar tek, ali dobro tko ce se sjetiti u trenutku... 

I ja se slažem s tim, gdje ćeš pustiti da te svežu to je budalaština. Jedino ako odeš skuhat kafu ili tako nešto pa da te slučajno sveže.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zovu me Mrakonja, kazu da spavam djeci ispod kreveta. Ima li itko mag za ovo, ne trebaju mi meci al mag bi dobro dosao.

http://cloud-2.steamusercontent.com/ugc/45367805189717822/C9EB9065B51C71C74238CB024301382542006401/

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 17:45 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fale ti crne rukavice :)
15 godina
neaktivan
E pa bome sad fali sve jer mi je lik resetiran iz nekog razloga.. Logao sam se tu u kucici a grad je bio prazan tako da me nitko nije mogao ubiti. Meh, amo opet.
LoL acc THCJoshi
17 godina
Jesi se spojio na frisko restartan server?`
17 godina
Jonja kaže...
E pa bome sad fali sve jer mi je lik resetiran iz nekog razloga.. Logao sam se tu u kucici a grad je bio prazan tako da me nitko nije mogao ubiti. Meh, amo opet.

Ukoliko se prebrzo spojis na frisko resetan server pojavis se kao freshspawn. Taj server nije jos uspostavio vezu sa centralnim serverom i podatcima o tvom mrkonji. Samo izadji vam i recconectaj se par puta i mrkonja ce biti opet ON. Ukoliko nisi krepucnuo kao bambi onda je nepovratno prebrisan.
NIKAD se nemoj spajat na frisko resetan server, uvjek cekaj par minuta i pusti druge da udju :)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Znam ja to sve momci, hvala na pomoci, al nema pomoci. Ma nema veze, nebi da je prvi put da sam imao onakav gear, a nije ni zadnji . Lijecio sam rane ubijajuci bambije u elektrou, nadam se da necu dobit sibu za svetog nikolu .

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ovako pokusavam vec 2 dana nemjestiti igricu da igram mp i nikako neuspjevam , nazalost nemam orginal igricu pa molim nekoga da mi proba objasniti sto moram napraviti da bi igro online , molim bez glupih komentara kupi igricu i slicno nisu svi u mogucnosti dati 200 kn za nju

0 13 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Naravno da ne možeš igrat igricu online bez originala 

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Kada ce oni ubacit survival elemente? Ovo nažalost polako postaje kao dorađeni military survival. Naglasak na military sranja i šta sve ne. Planira li ovaj novi vodeći malo više naglaska dati na preživljavanje,zombije i sitnice koje nemaju veze sa shotgunovima,optikama,bombama,snajperima...???

nikad , ovo je samo co-op  MP pvp shooter u open world  u postapokaliptickom okruzenju,zombiji su samo ukras

11 godina
neaktivan
ivica6299 kaže...

ovako pokusavam vec 2 dana nemjestiti igricu da igram mp i nikako neuspjevam , nazalost nemam orginal igricu pa molim nekoga da mi proba objasniti sto moram napraviti da bi igro online , molim bez glupih komentara kupi igricu i slicno nisu svi u mogucnosti dati 200 kn za nju

kupi igricu 

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
15 godina
neaktivan
ivica6299 kaže...

Ako nemas 200kn za igru onda nemas ni PC koji je moze igrat tako da mozes odma odustat.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
ivica6299 kaže...

molim bez glupih komentara kupi igricu i slicno nisu svi u mogucnosti dati 200 kn za nju

a lijepo je covjek rekao

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 20:31 (Laxx).
15 godina
Laxx kaže...
ivica6299 kaže...

molim bez glupih komentara kupi igricu i slicno nisu svi u mogucnosti dati 200 kn za nju

a lijepo je covjek reko'

A kolega Jonja je još lijepše reko. 

SVEMOGUĆI
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice