DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Mlejdn kaže...

pa ne mogu vjerovat da ne izbace neki HOTFIX za sve bugove. Pa neigrivo je trenutno. Reloadas pusku, puska prazna, bacis pusku, ne mozes je pokupit, uzmes drugu pa je ne mozes

zamijeniti sa prvom, pa bacis obe pa se prva pojavi ali ju ne mozes uzeti omfg 

Close combat je uzas. Zombiji su opasnije nego ikad jer te ubijaju iz druge KUCE! Craftanje zbugano... 

Sto ste mi uradili od igre mama!!! RIP 4 now.

{#}

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mene ubiva random desync i crashanje u sred borbe..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

.

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
vigor_hr kaže...

.

Spreman si za rat

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Za  rubriku vjerovali ili ne?! ulogirao se frend u elektru i ubila ga grupa ljudi koja je stalaja kod officea... dotrčao on iz Kamishova ja mu dao deringer i skuzili da je vatrogasna zatvorena..

2 vs 6 s deringerom i reapeterom nije bas slavno završio za ekipu koje se zatvorila u vatrogasnoj.. da su izašli pokosili bi nas, al ne oni se zbuksali dok ih nismo pobili :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 1:53 (Laxx).

7 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Kada ce oni ubacit survival elemente? Ovo nažalost polako postaje kao dorađeni military survival. Naglasak na military sranja i šta sve ne. Planira li ovaj novi vodeći malo više naglaska dati na preživljavanje,zombije i sitnice koje nemaju veze sa shotgunovima,optikama,bombama,snajperima...???

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
8 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

team crvenkapice on duty 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 20:37 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vigor gdi to igrate koji server hive?
11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Vigor gdi to igrate koji server hive?

[CRO] 10SF Server - pub hive

15 godina
DayZ (standalone)

http://imgur.com/qckiwb1,DgvFJ0v,CDAm8qc,80OknUK,iHDgco8,Q6NsY1X#0

Primio sam toliko metaka da se sam sebi još uvijek čudim. Doživio tri frakture i jednom pao u nesvjest ali hvala Bogu digao sam se u roku od minute.

Istrčao sa NW-a, pokrpao se i mislim da je dosta za danas 

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ili kad mi jednom sijevne ekran ono random u fire stationu, biz' ca sine.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

.

Da si to nasao ne nekom liku bi rekli da je cheter 

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako netko igra Breaking Point Arma 3 neka posalje PM, da se udružimo igram uglavnom kao nomad.

Let it be

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

Ja nemrem jednog nac, a vi imate tri lol

Al zato na pubu imam full ghillie, zatuko sam hakera sjekirom 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ghillie nije toliko tesko napraviti. Dok lootate ono bezveze samo skupljate burlap sackove koje nadjete usput, kad ih imate dovoljno samo se spustite uz obalu i to je to.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zna li netko neki dobar DayZ Standalone privatni server sa forumom ili webom (bez hackera, glitchera, dupera itd)

Postoji li neki balkanski DayZ server?

0 0 hvala 0
15 godina
Ottozje kaže...

Zna li netko neki dobar DayZ Standalone privatni server sa forumom ili webom (bez hackera, glitchera, dupera itd)

I po mogućnosti da je večinom 50/50...

SVEMOGUĆI
11 godina
protjeran
Ottozje kaže...

Ja sam mislio otvoriti server prije 2 mjeseca, ali nigdje nisam naišao odgovor kako. Našao sam stari tutorial kako otvoriti za armu ništa više, čak sam bio postavio pitanje na službenom forumu i zaboravio više što su odgovorili i tek si me sada podsjetio da vidim jeli još tko odgovorio i vidim da nema teme :(

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 18:18 (TheThing).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Lik je teski terminator, nije ga ni jedan metak pogodio, svaka mu cast.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Netko je nedavno postao link na apokaliptični pvp FPS Survarium. Igra je nedavno ušla u open betu pa tko želi nek isproba.

Meni se skida sada, tako da ju budem isprobao danas.

http://survarium.com/en

EDIT:

Nemojte trošit vrijeme i Mb na ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 19:18 (AmonZero).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

kakvi degenerici bože moj

17 godina
Novi TS.
dow.teamspeak.wtf
W3llc0m3
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Netko je nedavno postao link na apokaliptični pvp FPS Survarium. Igra je nedavno ušla u open betu pa tko želi nek isproba.

Meni se skida sada, tako da ju budem isprobao danas.

http://survarium.com/en

EDIT:

Nemojte trošit vrijeme i Mb na ovu igru.

Nevalja ?

16 godina

Jok. Em mi je cijelu viječnost trebalo da sikine instalaciju od neka 3GB (cijelo popodne se igra skidala), em je trenutno jako nezanimljiva. To je praktički Team PvP na nekoj postapokaliptičnoj mapi u kojoj ti možeš reurse neke skupljat. Na početku igre biraš ružje između Kar98 i nekog automata. Hvala bogu svi furaju automat koji te ubije s jednim metkom. Kretanje mi nije baš nešto dobro odrađeno. Za mene je Unreal Tournament bolja Team PvP igra od ove.

16 godina
DayZ (standalone)

Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Jok. Em mi je cijelu viječnost trebalo da sikine instalaciju od neka 3GB (cijelo popodne se igra skidala), em je trenutno jako nezanimljiva. To je praktički Team PvP na nekoj postapokaliptičnoj mapi u kojoj ti možeš reurse neke skupljat. Na početku igre biraš ružje između Kar98 i nekog automata. Hvala bogu svi furaju automat koji te ubije s jednim metkom. Kretanje mi nije baš nešto dobro odrađeno. Za mene je Unreal Tournament bolja Team PvP igra od ove.

Igrao si cijelih 5 minuta i igra ti nevalja, bravo... Meni je igra odlicna i ima puno potencijala za free play koji sve najvise zanima.

16 godina

Nekih 2 sata sam igrao. I eto meni se ne dopada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 17:04 (AmonZero).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nitko ne shvaca da je Dayz daleko ispred svih ovih lesinara koji su nanjusili pare na ovom zanru. Dayz je toliko dobar da ga igra miljun ljudi usprkos tome sto je ubugano govno i to ove igre tipa H1Z1, rustovi i survariumi nikad nece postici.. Meni je zao sto je Dayz u ovakvom stanju sa cheaterima i bugovima, al ako sam ga igrao kad je tek izasao kad se nisi mogao popeti na skale prije nego izmolis ocenas i zabavio se pritom kao nikad u zivotu, onda znas da je igra daleko izvan konkurencije. U pocetku je i mene nerviralo to sto se dev team cinio prilicno ne strucan i retardiran, al danas mi je to smijesno, a svi novi itemi i dodaci nisu promjenili gotovo nista u igri. Meni je jos uvijek najzabavnije uzeti bilo koji mirotvorac i tvoriti mir po elektru (ili nered?) kao u dobre stare dane.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 3 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice