Kolicina ljudi koji su ograniceni toliko da ne mogu da shvate sto znaci kada je igra u alpha fazi razvoja je zadivljujuca...
Ne samo da je alpha nego igraju na experimental alpha i onda se jos placu kak igra crasha.
Kolicina ljudi koji su ograniceni toliko da ne mogu da shvate sto znaci kada je igra u alpha fazi razvoja je zadivljujuca...
Ne samo da je alpha nego igraju na experimental alpha i onda se jos placu kak igra crasha.
Iskreno ne smeta mi niti jedan od 1001 bug-a, toleriram sve, znam da je alfa. Ali ako mi nesto unistava zelju da igram ovu igru to su cheateri. . . Dobar dio veceri s dva prijatelja se gearam, naizad se dovucemo do Cherna. U sekundi jednog HS-a na vratima policijske, drugog preko puta uz rub ceste i mene na prozoru s druge strane ulice. . . Spawnam se opet u Chernu, dolazim do lesa i naravno instant HS. ., opet se spawnam na lesu, dotrcim do tijela sam je helmet ruinan pokupim stvari, nadjem se s drugovima krenemo na aero. Na pol aera ispred nas izleti lik koji se teleportira oko nas i strese nas rafalom. . .
Ima li neki nas pass protected, locked server sto bi se reklo cheater free? Gdje vi igrate?
Za sve ljude koji žele sudjelovati u ovome, i igrati na serveru kamo nema cheatera, imam obavijest :D
Znači, na fejsu postoji grupa DayZ Standalone Colony, koji vodi samozvani Weyland Yutani (inače odličan lik iz Amerike, imao sam prilike pričati s njim te surađivati na nekom njegovom videu).
Link je ovaj.
Slobodno se prijavite na grupu, ili štogod treba napraviti (postanite prijatelj sa Weylandom, dajte neke informacije), i kad vas whitelistaju možete igrati na privatnom serveru kolonija.
Također možete birati neke kolonije, bilo Hero, Bandit, Survivor, Medic ili Mercenary koloniju. Ja trenutno radim u jednoj Mercenary koloniji, pa imamo neke tradeove i radimo bilo što što nam drugi kažu, za određeni loot ili cijenu.
Imamo već nekih 800 članova, te 100-tinjak whitelistanih, i već nekoliko puta se otkrio cheater, te je bio eliminiran. Prilično dobro sve to radi, tako da preporučam svima da igraju tamo.
Server na kojem se igra je ovaj i često na njemu ne igra puno ljudi, pa kad bi se to popunilo (još hrvatima), bilo bi odlično.
Iskreno ocekivao sam od starta nekih 2-3 godine da ce se radit na njoj do official release-a. Takoder da pokrpaju krucijalne bugove u ovoj igri i izbace nova oruzja ova igra bi za mene prakticni bila gotova. Mi koji iznimno volimo i cijenimo ovu igru i dizemo glas jest iz razloga jer zelimo da ova igra uspije. Iskreno ja kao zagrizeni fan je igram svaki dan i navikao sam na sve neugodne bugove tolko da mi nista nesmeta vise. Cisto sumnjam da ce H1Z1 imalo konkurirati DayZ-u kao free to play igra, svi znamo otprilike sto ocekivati od takvih igara. Igra ce najverojatnije biti zanimljiva u neku ruku al nece protresti DayZ garantirano.
?!?!? Jos novih oruzja? Postojece nije dovoljno?! Ako smatras pod tim craftana oruzja poput nekih self-made koplja/harpuna, lukova i strijela za lovit zeceve i slicno ili letve sa nekoliko cavala zakucanih nutra, te tako nesto jos ajde, ali od ostalog mislim da vec postoji zavidan arsenal za jedan otok na kakvom se ova igra nalazi. Mislim jest igra americka, ali kolicina oruzja vec sada implementirana je sasvim dovoljna, na granici da stvarno ovo prestanemo zvati zombie surival igrom.
Krucijalnih bugova ima pregrst za ispravit, neke stvari bi trebalo u potpunosti scrapat i napravit iznova, recimo zombie AI.
Sto se tice razvoja od sada do 2016.-2017. , da, cini se da bi to bio rok u kojem ce igra vjerojatno biti spremna za release ovim tempom, problem je sto ce do tada izac nakoliko slicnih naslova, jedan od njih je i spomenuti H1Z1. Oni jesu vec sad digli dosta para na ovom alpha EA, ali buduci ce imat troskova slijedecih godinu-dvije-tri dok ovo izadje, ne zvuci bas najbolje.
Iskreno ne smeta mi niti jedan od 1001 bug-a, toleriram sve, znam da je alfa. Ali ako mi nesto unistava zelju da igram ovu igru to su cheateri. . . Dobar dio veceri s dva prijatelja se gearam, naizad se dovucemo do Cherna. U sekundi jednog HS-a na vratima policijske, drugog preko puta uz rub ceste i mene na prozoru s druge strane ulice. . . Spawnam se opet u Chernu, dolazim do lesa i naravno instant HS. ., opet se spawnam na lesu, dotrcim do tijela sam je helmet ruinan pokupim stvari, nadjem se s drugovima krenemo na aero. Na pol aera ispred nas izleti lik koji se teleportira oko nas i strese nas rafalom. . .
Ima li neki nas pass protected, locked server sto bi se reklo cheater free? Gdje vi igrate?
Igraj private hive. Evo ti lista mojih favorita. Preporuka Apocalypse now.
Iskreno ocekivao sam od starta nekih 2-3 godine da ce se radit na njoj do official release-a. Takoder da pokrpaju krucijalne bugove u ovoj igri i izbace nova oruzja ova igra bi za mene prakticni bila gotova. Mi koji iznimno volimo i cijenimo ovu igru i dizemo glas jest iz razloga jer zelimo da ova igra uspije. Iskreno ja kao zagrizeni fan je igram svaki dan i navikao sam na sve neugodne bugove tolko da mi nista nesmeta vise. Cisto sumnjam da ce H1Z1 imalo konkurirati DayZ-u kao free to play igra, svi znamo otprilike sto ocekivati od takvih igara. Igra ce najverojatnije biti zanimljiva u neku ruku al nece protresti DayZ garantirano.
Sto se tice razvoja od sada do 2016.-2017. , da, cini se da bi to bio rok u kojem ce igra vjerojatno biti spremna za release ovim tempom, problem je sto ce do tada izac nakoliko slicnih naslova, jedan od njih je i spomenuti H1Z1. Oni jesu vec sad digli dosta para na ovom alpha EA, ali buduci ce imat troskova slijedecih godinu-dvije-tri dok ovo izadje, ne zvuci bas najbolje.
Ja isto ne vjerujem da ce h1z1 konkurirati DayZu, ako malo pratis h1z1 vidis da devovi nist pametno nisu rekli od kad je igra najavljena i samo pricaju kak je njihova igra manje bugovita od DayZa. Ebali ih bugovi ak nemas kaj za radit dok udes u igru, ak hocu klat zombije idem igrat Left 4 Dead. Na DayZu cak i ako devovi ne uspiju neki dobar end game napravit opet postoje sanse da moderi poboljsaju stvari, samo da ne zavrsi ko mod trenutno sa 95% pay2win personal vehicle clusterfuck serverima.
Ja isto ne vjerujem da ce h1z1 konkurirati DayZu, ako malo pratis h1z1 vidis da devovi nist pametno nisu rekli od kad je igra najavljena i samo pricaju kak je njihova igra manje bugovita od DayZa. Ebali ih bugovi ak nemas kaj za radit dok udes u igru, ak hocu klat zombije idem igrat Left 4 Dead. Na DayZu cak i ako devovi ne uspiju neki dobar end game napravit opet postoje sanse da moderi poboljsaju stvari, samo da ne zavrsi ko mod trenutno sa 95% pay2win personal vehicle clusterfuck serverima.
u sat vremena su pokazali više nego Rocket i ekipica u dvije godine rada.
u sat vremena su pokazali više nego Rocket i ekipica u dvije godine rada.
istina ali igra mi ne izgleda ni približno ljepo kao DayZ.....prem da su napravili igru puno brže i bolje je optimizirana za svaku pohvalu,ali od DayZ-a neću odustat neznam nekako za mene je DayZ uvijek DayZ ovo ću zaigrat definitivno...
ma i ja se nadam da će DayZ kroz par mjeseci biti solidna igra. replicirao sam samo na upis kako H1Z1 ekipa ništa ne radi.
"istina ali igra mi ne izgleda ni približno ljepo kao DayZ"
Skini si crysis 1,2,3 i divi se grafici ako ti je ona važna u igri.
Meni nije, jedva čekam ovu igru, i nadam se da će uspijeti jer će to ne samo ubrzat development dayz-a
nego nam dati i solidnu (i besplatnu) igru sa igrat dok se ekipa dayz ne odluči prestat zajebavat sa igrom i dovršit kako spada.
H1Z1 ce bit tek besplatan kad izade kao full release. znaci za godinu i pol, dvije. I nebi se trebali usporedivat dayz i h1z1. h1z1 kolko sam ja vidio je vise arkadna igra kao rust,a dayz bi trebao biti hardcore survival igra.
"istina ali igra mi ne izgleda ni približno ljepo kao DayZ"
Skini si crysis 1,2,3 i divi se grafici ako ti je ona važna u igri.
Meni nije, jedva čekam ovu igru, i nadam se da će uspijeti jer će to ne samo ubrzat development dayz-a
nego nam dati i solidnu (i besplatnu) igru sa igrat dok se ekipa dayz ne odluči prestat zajebavat sa igrom i dovršit kako spada.
ne samo po pitanju grafike samo si ti uspio primjetit i za tvoju informaciju Crysis 1,2 pa i 3 uopće ne izgledaju nešto posebno za moj ukus pa ni grafički!.......
EDIT: baš ovo što je kolega ispod napisao igra izgleda previše arkadno upravo to sam ja htio reći ma da nemam ništa za prigovorit brže će je izbacit i bit će uvijk manje bugovita od DayZ-a ali znaš ono 'Tko voli nek izvoli!'
i nemojmo više izvan teme ovde se priča o DayZ-u pa eto
Jeli ima netko tut kako napraviti vlastiti server? Jedino sam našao tutoriale iz 2012-2013 za arma2 mod
Moram reci da sam malo tuzan jer ljudi samo kos u DayZ. Danas sam malo pokrenuo Breaking Point, zombie mod za ArmaIII, i tamo imaju neke role i to i ljudi se ne kosaju kao u DayZ trenutno. Pridje mi lik s lejda i kaze mi Hey man, ja nemogu da vjerujem da me nije upucao, onako gledam ga, kazem Hey i skratim ga za glavu sa Remington870 trolololololololoooooooooooooooooooooooooooool. Toga bi trebalo da bude vise u DayZ.
Moram reci da sam malo tuzan jer ljudi samo kos u DayZ. Danas sam malo pokrenuo Breaking Point, zombie mod za ArmaIII, i tamo imaju neke role i to i ljudi se ne kosaju kao u DayZ trenutno. Pridje mi lik s lejda i kaze mi Hey man, ja nemogu da vjerujem da me nije upucao, onako gledam ga, kazem Hey i skratim ga za glavu sa Remington870 trolololololololoooooooooooooooooooooooooooool. Toga bi trebalo da bude vise u DayZ.
This is why we can't have more MMO survival games
Toga bi trebalo bit više u DayZ-u a ti si taj koji KOS-a iako ti je lik prišao i javio se? A jesi čudak
Toga bi trebalo bit više u DayZ-u a ti si taj koji KOS-a iako ti je lik prišao i javio se? A jesi čudak
Nisam ga kos, rekao sam Hey!
H1Z1 ce bit tek besplatan kad izade kao full release. znaci za godinu i pol, dvije. I nebi se trebali usporedivat dayz i h1z1. h1z1 kolko sam ja vidio je vise arkadna igra kao rust,a dayz bi trebao biti hardcore survival igra.
meni se cini u usporedbi prije nesto manje od godinu dana DayZ je bio survival igra a kako vrijeme odmice to je sve vise hard core shooter open world co-op MP
H1z1 je mmorpg , klon SWG ,sony ima odavno spremno sve za novi sandbox mmo ali trebalo im je vremena da izaberu setting,pa je izabran zombi apokaliptic kao nesto sto je danas najvise popularno i money maker.I osim settinga ,DayZ i h1z1 nemaju nista zajednicko,potpuno dva razlicita zanra u gaming industriji.
mrzin takve ljude ka sta si ti,to nije nikakav troll to je samo glupost sta si ti napravija
mrzin takve ljude ka sta si ti,to nije nikakav troll to je samo glupost sta si ti napravija
Ja sam samo survive, a ovo je ipak survival game :D.
Danas sam malo pokrenuo DayZ da vidim novi patch i tako. Ubijem vepra, fino napravim fireplace stavim meso da se przi i restarta mi se server, katastrofa...
P.S.
Ne mogu da vjerujem da ljudi ne kontaju koliko je smjesno sto sam ubio ovog Hey man lika, ono on meni Hey man, a ja njemu bum, hahhaahhhahhaa, zamisli kako je lik po.izdio haaahahaahhaha, meni je to smjesno.
Nemojte ga suditi, vjerojatno je samo vrlo mlad dečko.
Niti trollam niti sam mlad, jednostavno mi je fun ubiti nekoga tko mi pridje ko budala i kaze Hey man, ja sam se smijao dva sata kad sam ubio tog lika, kako to nije smjesno? On meni Hey man, ja njemu Hey i sacmaricom pod sred face, hahahahahahahah, evo i sada se smijem kada mislim o tome, neznam valjda nemamo svi isti smisao za humor...
Niti trollam niti sam mlad, jednostavno mi je fun ubiti nekoga tko mi pridje ko budala i kaze Hey man, ja sam se smijao dva sata kad sam ubio tog lika, kako to nije smjesno? On meni Hey man, ja njemu Hey i sacmaricom pod sred face, hahahahahahahah, evo i sada se smijem kada mislim o tome, neznam valjda nemamo svi isti smisao za humor...
pa normalno da nemamo,ti prvo napises da ti se je lose sta svi kos,a ti si taj sta to radi to je cista budalastina sta ti pises
Nije smiješno. Jer vidim da ne znaš o čemu je bit te igrice(možda i znaš, ali onda bi trebao igrati cod ili bf ako te čude reakcije kolega sa foruma). O survivalu. Neću suditi pvp jer sam i sam igrao razne Arma2 DayZ modove uglavnom zbog više manje pvp-a jer su uglavnom tu zbog toga. Ali se u DayzSA trude što više izbiti taj pvp(kos u najmanju ruku) a da održe survival među igračima, zato što donose puno novih itema i mnoštvo funkcija. Zaključio sam da si mlad jer je tebi to smiješno da te igrač u survival igrici dođe pozdraviti pretpostavljajući da si friendly, a ti si njemu ni pet ni šest' dao metak u čelo. Uglavnom i u Standalone-u ima pvp-a i biti će ga jer su tako ljudi navikli još od samoga moda, a ostatak raje koja nije, je zamijenila cod i bf sa open world pucačinom.
Kriv je i momak koji ti je prišao bez doze opreza. Jer svi znamo (koji smo igrali ili igramo mod i standalone) je da se nekom prilazi uvjek sa dozom opreza. Ako želiš biti friendly sa njim naravno.
Ali sam taj pristup "ja njemu sačmaricom po sred face" uništava ovu igricu, te nikad neće zaživiti pravi survival. Naravno uz pokoji kos, u svrhu preživljavanja, a ne zato jer je misija ubiti svakoga tko naiđe.
Samo nemoj kasnije whinat kad se susretneš sa grupom ljudi pa te "nahrane" dezinfekcijskim sredstvom jer su vidjeli possible bandita u tebi.
NHF...
Nemoj se previse obazirati kaj ljudi na forumu i redditu pisu jer su njih 90% totalni nubovi i glume tu nekakve friendly survivore jer nemogu nikog pogodit. Najbolji su mi dok govore drugima kak se igra u stvari treba igrat i da svi banditi krivo igraju.